Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az emberiségnek a sárkányok birodalmából 2.

ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL 2.

 

 

Karen Doonan, 2011. aug. 8.

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

 

A Sárkányok Birodalma most kijelenti, hogy készen állunk, készen vagyunk a bolygó támogatására.

 

A Sárkány energiát egy erős energiának ismerik a világon, és ettől tart az emberi faj is. Ettől sokan kétségbe esnek, de azért vagyunk itt most hogy megnyugtassunk bennetek, hogy velünk minden rendben van, bár az emberi nyelv korlátozza az erről szóló kommunikációt.

Számos ember a Földön egy illúzióban él velünk kapcsolatban és energiánkkal, ezt a hiedelmet szeretnék szertefoszlatni. A sárkányok kijelentik: sohasem dolgoztak az emberiség ellen, ahogy ezt jó néhányan a bolygó történetében kivetítették.

 

Ahogy az emberiség bejárta az útját mindig szüksége volt, hogy csatlakozzon egy erős, védelmet nyújtó energiához, mint amilyennel a Sárkányok rendelkeznek. Az emberi kultúrák történetében különféle illúzió- társítások, kivetítések voltak velünk kapcsolatban, és éppen itt az ideje, hogy segítsünk feltárni az igazságot, hogy feloldjuk az illúzió fátylát, de sokan még nem is hallottak rólunk, vagy nem hiszik, hogy létezünk.

 

A sárkány energia intenzív és az ezzel való kommunikáció és munka egyensúlyt hozhat az emberi lények számára. Ez egy kétirányú kommunikáció, amely arra tanít, hogy nem kívánatos többé a félelemben és illúzióban élő. Már sok ember szeretne kapcsolatban lépni a Sárkány energiákkal, és mi azt mondjuk, nincsenek erre szabályok, ha szeretnétek ezt megtapasztalni akkor, tartsátok meg ezt a gondolatot a fejetekben, és a sárkányok válaszolni fognak rá. Épp ezért nincs mit félni a Sárkányok Birodalmától, mert a Fény és az emberiség szolgálatában állnak ebben az időben.

 

A bolygó illúzióját erősen fenntartotta az, hogy ezeket az energiákat az emberek megpróbálták az egymás elleni háborúskodásukra használni. De már nagyon sok embernek köszönhető hogy segítették felszabadítani ezt a nézetet a köztes birodalmakban, és ismét a sárkányok és az emberek egymás mellett állnak. Ha ilyen helyzetben találjátok magatokat, létezik egy olyan erő amely képes átvágni ezt az illúziót, ha védelemre szorulnátok. Ekkor meg lehet hívni a Sárkányok Birodalmát segítségetekre és a megfelelő sárkány várja ezt és válaszolni fog bármely hívásra. Amikor az emberi érzelmeitekkel kapcsolatos problémák adódnak, akkor bátran hívhatjátok a Vízi Sárkányokat. Ez a hatékony energia segít megváltoztatni vagy felszabadítani a megrekedt bezáródott érzéseket, megnyitja szíveteket és megmutatja az igazság felé vezető utat.

 

Számos módja van, hogy együttműködjetek a Sárkányokkal, és ez most jó idők arra, hogy újra kapcsolatba lépjetek velünk. A Sárkányok nem félelmetes lények, ahogy illúziónk szerint elképzelitek. Szándékosságok is fenn álltak abban, hogy elkülönítsenek bennetek az igazságotoktól és ettől az energiától. Az emberi nyelv miatt nehéz kommunikálni velünk, de ha a gondolatotokba tartjátok, hogy szeretnétek velünk kapcsolatba lépni, akkor megérkezik a mindig megfelelő sárkányenergia és előreléphetünk.

 

A Sárkányok eonokon keresztül sokat harcoltak azért, hogy segítsék felszabadítani az emberiséget, igaz sokáig tartott az amíg az emberiség az illúziók birodalmában tartózkodott, de most már minden területen készen állunk, hogy az igazságotok útját a fény segítségével szabaddá tehessük. Ez az igazság a szíven keresztül érkezik, és itt tapasztalható meg legerőteljesebben saját életetek igazsága.

 

Sokan még mindig a mesekönyveik, történelemkönyveik illúzióinak rabjai, amelyek elkülönítik tőlük ezeket az energiákat. A Sárkány energiákkal kapcsolatban az egyetlen igazság az, hogy ez a Szívetekben van, a szívetekben él és a szív képes egyedül arra, hogy meg tudja különböztetni az Igazságunkat a hamistól, és ekkor az illúzió kezd meggyengülni és lebomlani a bolygón.

 

Nagyon összezavarodhat az emberiség most, ha nem követi a szíve valóságát, mert az elme nem képes feldolgozni az érzelmeket. A Sárkány energiák az érzelmekkel dolgoznak, és az emberi érzelmekkel kapcsolódnak. Akik az elméjükkel próbálnak kapcsolódni azok többsége az illúziójukba esnek. MI MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK, de ha az elme szerint kommunikálunk akkor nem tudunk eléggé erősen összehangolódni. Most minden birodalom kommunikál az emberi fajjal, hogy mutassanak az egységtudatosságukra és kifejezzék a szeretetüket és támogatásukat és ebben a Sárkányok sem különböznek tőlük. Az hátrányos mindegyik számára ha elrejtenék magukat, mert a jelenlétük biztosíték arra, hogy minél kevesebb félelemmel legyen az emberiség.

 

A Sárkányenergiával együtt dolgozva meg tudjuk mutatni nektek, hogy semmitől sem kell félnetek. Sokan félnek még viszont azok közül, akik még alszanak, akik nem mernek kapcsolódni a sárkány energiákkal, de velük másfajta módon dolgoznak a sárkányok.
Nekünk nincs szükségük emberi nyelvben kommunikálni, mert a nyelvek elkülönítik egymástól az embereket, úgy vélik. A sárkányoktól való elkülönülés az emberi illúzió eredménye, senkinek sincs szándékában közülünk, hogy bárkinek félelmet keltsünk, és hogy igazi megjelenésünkkel megtörténjen az első találkozó. Van már elég ember a bolygón, akik elfogadják a sárkány energiát, és nem tartja a félelmet gondolatukba velük kapcsolatban.

 

A legnagyobb ellensége az emberiségnek, amikor azt hiszik különböznek egymástól és másoktól: MINDEN EGY ÉS A SÁRKÁNYENERGIA IS AZ EGY RÉSZE. Az egység fogalmát nehéz megérteni, főleg azoknak, akik megtapasztalták az elkülönülést. Az Igazság útja a szívbe vezet, és arra vezet, hogy a szív hordozza és mondja ki az igazságot mindig.
Segíteni szeretnénk nektek átjutni az illúziók fátylán, hogy az alvók is megláthassák azt, hogy a mi fajunktól nincs miért félni, és ezért is kezdtünk egyre több emberrel dolgozni. Kapcsolatba lehet velünk lépni és segítünk ha hitetek és bizalmatok van ebben. Az Igazság szikrái bennetek vannak és elvezetnek bennetek Mindenki Igazságának Birodalmába. Reméljük hogy egyre kevesebb ember engedi meg majd magának hogy megfélemlítsék.

Így a Sárkányok elérkezettnek látják az időt arra, hogy jelenlétükben is megmutassák magukat, hogy nincs okunk félni, de a félelmeket fel kell tárni, dolgozni kell velük.
Az illúzió arra törekszik hogy ne egyesüljünk, hogy elkülönüljünk, de MINDEN EGY.

 

Mi vagyunk a Sárkányok Birodalmából és hívunk mindent embert, aki kommunikálni szeretne velünk.

 

Forrás: Karen Doonan

DRAGON REALMS - message for 8th AUGUST

http://lightworkers.org/node/138275

 

 

a témához kapcsolódik: Antharus a kék sárkány beszél

http://www.foldimennyorszag.hu/5C095136-2807-4D9E-A034-35BAFD9DF2D9.html

és

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=cd9d8ccf5dc4103cade926fb51601dc2cd9d8ccf5dc4103cade926fb51601dc2&kid=1285250&aid=211395

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044562
Hónap: 11002
Nap: 463