Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az emberiségnek a sárkányok birodalmából

ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK A SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL
   
Írta: Karen Doonan   
2011. szeptember 05. hétfő, 07:41

ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK A SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL

 

 

Karen Doonan

2011. aug. 1.

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu


Azért jöttünk hozzátok ezekben az időkben, hogy támogatást és vezettetést adjunk mindannyiótoknak  a Föld bolygón keresztül.

Mi a Sárkány Birodalmakból vagyunk. Azért érkeztünk ide, hogy megmutassuk, miben tudnánk segíteni nektek, ezzel az egész bolygót is, bármely területen. Mi nem szólalhatunk meg hivatalos csatornákon, nyilvános fórumokon éppen ezért arra kérünk bennetek, legyetek türelmesek felénk, és forduljatok bizalommal hozzánk, ahogy megpróbálunk elérni bennetek ezekkel az emberi szavakkal, hogy így támogassunk bennetek, ezekben az időkben. Már nagyon sokan ismerik a sárkány energiáinkat, és azt is megértjük, hogy az emberi nyelv nem tökéletes abban, hogy ezt közvetíteni tudná, hogy megérezzétek azt, milyenek is a mi energiáink és hogyan dolgozunk velük. Nagyon sok különböző sárkányenergia létezik és közületek többen is kapcsolatba kerültetek különböző szintű sárkányenergiákkal.

 

 

Több sárkány részünk is meg próbált alkalmazkodni az emberi beszédhez, hogy így adja át energiáját, de néhány harcosunk energiáját megtapasztalni először eléggé körülményes és nyomasztó lehet. Meg kellett tanulnunk az energiáinkat összeegyeztetni az emberi energiákkal, mivel sokáig a miénk nem volt elérhető számotokra, vagy nem engedélyezték ezt, mert az túlterhelte vagy kimerítette a tiéteket.

 

A Sárkány Birodalom hatalmas és ez oly gyakran félelmet kelt az embereknél. Nincs mitől félni, nem vagyunk veszélyesek az emberiségre, hanem szeretnénk újra összekapcsolódni veletek, mint annyi életidővel ezelőtt. Szeretettel és elismeréssel, tisztelettel vagyunk az emberiség felé, akik közül sokan most ébrednek fel az igazságukra. Mi az emberiség védelme miatt vagyunk, és képesek vagyunk megvédeni bennetek, és minden akadályt elhárítani annak érdekében, hogy az emberiség meghatalmasodjon.

 

Sokan még mindig abban az illúzióban élnek, hogy a sárkány energiát a maguk akarata alá hajtsák. Sok ember még azt hiszi, hogy az ellenségeitek vagyunk, és ezt a hagyományaitok is sugallják, hogy a sárkányokat ezért el kell pusztítani. Kérünk benneteket, hagyjátok el ezt az illúziókból eredő tanításokat. Nem vagyunk veszélyesek az emberiségre, és nem okozunk rombolást körülöttetek, inkább, ha azt mondhatnánk, ti vagytok veszélyesek magatokra nézve. Tudjuk, hogy vannak közöttetek szép számmal olyanok, akik másoknak kárt vagy szomorúságot kívánnak, de ez az állapot az illúziókhoz, ellenségképhez kötődik.

 

Eonok alatt különféle világok között voltunk bezáródva, és nem tudtunk a segítségetekre lenni, de voltak közöttetek sokan, akik azon dolgoztak, hogy kinyissák a birodalmak közötti átjárókat, hogy lehetséges legyen újra a megérkezésünk hozzátok ezeken a kapukon keresztül, hogy újra tudjunk segíteni bennetek és elküldhessük, átadhassuk szeretetünket az emberiségnek.

 

Ezeken az embereken keresztül, a bolygó lakossága, most hatalmas védelmi energiával rendelkezik. Minden birodalom készen áll az emberiséget segíteni és támogatni ezekben az időkben, amikor a fátyol lebontásra kerül és az élet igazsága mindenki számára kiderül az egész bolygón keresztül. Sokan megtapasztalhatják az energiáinkat, de tudni is kell azt, hogy mit tapasztaltok meg ez által. Mindannyiótokat körül veszünk, azokat, akik ezzel a segítséggel csatlakozni szeretnének velünk. Mi általában nem csatornázunk az embereken keresztül, hanem más birodalmak segítségén keresztül csatornázunk felétek. Talán ezek lesznek az első csatornázott mondatok, szavak közvetlen tőlünk, így lehetőségetek lesz a sárkány energiák olvasatára. Sokan vitatják majd ezt, hogy lehetséges, vagy hiteles-e, de ahogy ezen a bolygón az energiák megváltoznak most, minden embernek muszáj lesz felébredni az Igazságra.

 

Túl sok ember él még az illúziójában. Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, a sárkány energia segít nektek elkötözni az illúziótól. A mi energiánk védelmet és támogatást nyújtanak. Sokan hívhatjátok most bátran a mi energiáinkat, azokban a pillanatokban, amikor egy erőteljes, különleges előre lendítő energiára van szükségetek azokon a területeken, ahol fenyegetve érzitek magatokat. Tudjátok azt, amikor egy sárkány energiát hívtok meg, akkor a nektek megfelelő sárkány birodalom energiája fog erre válaszolni. Érzünk bennetek, drága emberek, a sárkány birodalmak energiái rendkívül erősek és nagyon sokan közelinek fogjátok érezni azt. Többen is képesek lesztek, füstgomolyokat látni annak bizonyságául, hogy körülöttetek vagyunk. De nagyon kérünk bennetek, hogy ne csak a fületekre és szemetekre hagyatkoztak velünk kapcsolatban. Körülöttetek vagyunk, amikor érezni, észlelni és érzékelni szeretnétek bennünk, de az új világotokban korlátozottan fog ez működni, ha csak látni és hallani szeretnétek a világot, mert ezen korlátozott érzéseken belül nem lesztek képesek az illúzió fátylán keresztül kapcsolódni hozzánk.

 

Több tanító is azt tanította az emberiségnek, hogy féljenek tőlünk, és kérünk bennetek, hogy ezeket a butaságokat engedjétek el, változtassátok meg a rólunk kialakult képet. Miért is lennénk kegyetlenek hozzátok? A mi energiánk olyan hatalmasak és erősek, miért is sugallja azt az illúziótok, hogy meg akarunk semmisíteni bennetek? Számos életidőn keresztül együtt dolgoztunk az emberiséggel és védelmező szerepünk volt veletek kapcsolatban. Miért is lennénk veszélyesek számotokra?

 

Szeretnénk, ha megértenétek azt, hogy az energiánk bármely pillanatban, bárkinek elérhető az emberiségen belül, akik azt kívánják, akik ehhez szeretnének csatlakozni a bolygón. Szeretnénk lebontani az illúzió falait, hogy a Föld bolygó emberisége észre vegye hogy: MINDENKI EGY. Ott állunk mellettetek, az angyali birodalomban, a tündéri birodalomban, a fák birodalmában, az állatok királyságában és a csillagrendszerekben, ahol: MI MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK. Többen is vannak olyanok, akik elutasítanak bennünk, attól félve, hogy eltérülnek az igazság felé vezető útjaikon, pedig mi mutatjuk nekik a saját igazságuk felé vezető útjaikat: Ahogy MI MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK, így minden energia egymáshoz kapcsolódik. Az illúziók arra tanítanak, hogy bizonyos birodalmak energiái könnyebben vagy nehezebben hozzáférhetőek, és azért is vagyunk itt, hogy megváltoztassuk ezt a tanítást. MINDEN BIRODALOM ENERGIÁ, MINDNEKI SZÁMÁRA BIZTONSÁGOSAN ELÉRHETŐ

 

Sok ember magvában még mindig benne van a félelem miattunk, és így sok embernek addig nem is fogjuk megmutatni magunkat, míg ez fenn áll. Nincs okunk arra hogy még ennél is több félelmet gerjesszünk, mert a sárkányok nem azok és nem olyanok, amit a hitetekbe tanítottak rólunk. A tanítások szerinti számos formánk undort keltenek bennetek, illúziótok szerint. Arra kérjük azokat az embereket, akik csatlakozni szeretnének velünk, hogy tegyék lehetővé számunkra, hogy megmutathassuk igazi énünket, valóságos formáinkkal, abban az időben amit mi helyesnek tartunk majd. Mi mindig fogadni fogjuk az emberek hívását, hiszen ezért vagyunk itt, hogy megvédjük és szolgáljuk az EGY-et, a FÉNYT és a SZERETETet AHOGY AZ VAN. A MINDENSÉG FÉNYÉBEN JÁRVA ÉS A MINDEN SZOLGÁLATÁBAN ÁLLVA.

Nem azt mondjuk, hogy ki van alacsonyabban, vagy magasabban, DE AKI AZ IGAZSÁGÁBAN VAN, AZ ÉBREN SZOLGÁLJA A FÉNYT. A Szeretet Szolgálatába lépjetek be minden pillanatban és akkor az Igazság útját járjátok.

 

Változások zajlanak a bolygón, és sok ember vibrációját, rezgését csökkentheti a félelem ezzel kapcsolatban, ezért külön kérünk bennetek, hogy segítsetek a sárkány birodalmakkal kapcsolatos félelmek elengedésében. Energiánkkal a védelmeteket szolgáljuk és megtisztítunk azoktól a dolgoktól, amik már nem szolgálnak bennetek. Meg fogjátok tudni azt, mikor érhettek el a mi birodalmunkba és akkor szorosan egymás mellett, amikor összekapcsolódtok mély energiáinkkal, minden félelmetek el fog párologni. Tudjátok azt is, hogy EZEKKEL AZ ENERGIÁKKAL KÉPTELENSÉG VISSZAÉLNI, MERT EZ SZÍVETEKRE IRÁNYUL KÖZVETLENÜL. MI A FÉNYBEN DOLGOZUNK, A FÉNYÉRT ÉS A FÉNY VAGYUNK, MERT A MI ENERGIÁNK TISZTA FÉNYBŐL VAN, ÉS FÉNYÜNKKEL MINDENT MAGUNKHOZ ÖLELÜNK, ezért is szólítunk meg benneteket hogy lépjetek velünk kapcsolatban.

 

AZ EMBERISÉG BELÜL, HATALMAS FÉNNYEL RENDELKEZIK, ÉS AHOGY A FÉNYETEKKEL DOLGOZTOK, AZ FELFEDI EGYRE JOBBAN ANNAK A HATALMAS LÉNYEKNEK AZ IGAZSÁGÁT, AKIK VAGYTOK. Kérünk bennetek tegyetek lépést a fény felé. A fény felé összekapcsolódtok minden birodalommal, mert A MINDENSÉG IGAZSÁGÁBAN TI VAGYTOK, TI ÁLLTOK.

Mi a Sárkányok Birodalmából vagyunk, és készen állunk a teljes emberiséget támogatni az egész bolygón.
Ne engedjétek, hogy az illúzió, a félelem érzése a bolondját járassa veletek, mert: AZ IGAZSÁGBAN NINCS FÉLELEM NEM ISMERI  AZT.

 

Most visszalépünk, de még találkozunk majd más csatornákon, más időpontokban. Tudjátok már, hogy bármikor össze lehet kapcsolódni az energiánkkal.

 

ÖRÖK HÁLÁNK ÉS ÁLDÁSUNK RÁTOK ÉS KÉSZEN ÁLLUNK A FÉNYBEN SZOLGÁLTATOKRA LENNI.

 

Forrás: Karen Doonan

DRAGON REALMS - message for 1st AUGUST

http://lightworkers.org/node/137747

 

videon még: The Galactic Federation of Light August 16 2011 Message from The Dragon Realms

http://www.youtube.com/watch?v=FV5sxSgWoIU

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027968
Hónap: 15320
Nap: 505