Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet Jézustól

newcreations3.gif

Kedves barátaim !

Mi épp egy olyan eseménysort állítunk fel ami képes lesz megvalósulni a fény sebességével.
Mi nagyon jól tudjuk hogy, világunkat jelenleg korrupt emberek uralják, akik mind együtt dolgoznak azon, hogy irányításuk alatt tartsanak minket.
Mi még azt is tudjuk már régóta, hogy a világunkat idáig számtalan idegen faj látogatta meg. Sokan közülük humanoidok akik együtt dolgoznak egy hatalmas szervezetben melynek a neve a Fény Galaktikus Föderációja.
Miért nem segítenek nekünk szabadulni ettől a korrupt rezsimtől mely sok ember szenvedését és éhhalálát okozza?
Hát, ezt nekünk meg kell értenünk, hogy ennek karmikus okai vannak, de ezen kívül mint a főindok az, hogy van egy galaktikus törvény amit a „Nem beavatkozás törvényének” neveznek. Ez pontosabban azt jelenti, hogy fejlettebb civilizáció nem avatkozhat be engedély nélkül egy másik alacsonyabbéba, mert ezzel megzavarja a természetes evolúcióját.

Ezen csak akkor lehet változtatni ha, mi MEGHÍVJUK őket, hogy jöjjenek le közénk. Ez után már nem számit beavatkozásnak, hanem mint egy meghívásnak elfogadásának.

A mai napon mi hivatalosan meghívjuk őket, mint szuverén emberek, kihagyva a mi korrupt kormányainkat akik tudnak az idegen jelenlétről és elfedik azt, ezért mi mint szuverén emberek kezdeményezünk egy meghívást.
Mindenki aki már spirituálisan ébren van és érett is, tudja azt, hogy amikor gondol valamire az manifesztálodik egy magasabb síkon és el is éri a célját. Igy működik a telepatikus kommunikáció. Mint például az imák. Mindannyiunk számára megvan hozzá a képesség amit a mai napon használni is fogunk.

„Kedves tagjai a Galakitkus Föderációnak és mindenki más magasan fejlett spirituális lény aki szeret minket és segítene rajtunk, de nem teheti meg az alábbi univerzális törvény/ek miatt. Kérlek/kérünk, hogy segíts/en rajtunk. Mi MEGHÍVUNK téged/titeket ide. Úgy mint saját magam és mint szuverén emberi lény aki a Földön él. Én megkérlek benneteket, hogy jöjjetek le és segítsetek nekünk. Mi tudjuk azt, hogy figyeltek és látogattok minket egy jó ideje. Mi tudjuk rólatok, hogy megvan nektek ahhoz a technológiátok mellyel semlegesíthetitek a mi legnagyobb problémáinkat. Mint amilyen az éhezés, a környezetszennyezés és a háborúk melyek a szemeink előtt zajlanak. De levoltatok korlátozva, hogy nyíltan segítsetek nekünk az univerzális törvény/ek miatt, a mi „hivatalos” hatóságaink és korrupt kormányaink miatt. Akik nem voltak hajlandók akkor sem veletek együttműködni amikor ti ajánlottátok fel önként a segítségeteket. A mai napon kijelentjük, hogy ebből ELÉG volt. Mivel ezek a korrupt kormányok egyáltalán NEM minket képviselnek. Mi saját magunkat képviseljük és mi a ti segítségeteket kérjük. Van elég szenvedés ezen a bolygón aminek mi a végét akarjuk. Kérlek jöjjetek le és segítsetek rajtunk. Mi tárt karokkal és szerető szívvel várunk benneteket.”

Amint végeztél. Terjeszd ezt az üzenetet annyira amennyire csak lehetséges a részedről. Mindenki akiről azt érzed a környezetedben, hogy nyitott kérd meg őt is a csatlakozásra ebben. Terjeszd a Facebook-on, a levelezési listádon, hírújságokban. Bárhol, ahol csak lehetséges. Biztos lehetsz abban, hogy ez a meghívás eléri a mi galaktikus barátainkat és látják, hogy ez történik. Nem lesz más lehetőség az ő részükről, hogy úgy kezelni ezt mint egy hivatalos meghívást az emberi faj részéről.

Ez csak a számokon múlik. Ha akkor is 200 evilági kormány azt mondja, hogy „Nem, nem, nem” őnekik. Attól még mi akik mögöttük állunk több százezren skandálhatják a világ polgárai közül, hogy „IGEN! IGEN! IGEN!” Kik ők, hogy ők képviseljék az emberiséget? Amikor biztosan azok mi vagyunk. A mai nap ezt tegyük együtt is valósággá! Kérlek lépj előre és tedd hozzá a hangod.

Szeretett Jézusotok

 

 

http://www.facebook.com/magdalaimaria/posts/327401347328921

http://galacticchannelings.com/english/please-help-us.html
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3046152
Hónap: 11050
Nap: 675