Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet Teslától

Üzenet Teslától PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Neoo   
2011. May 10. Tuesday 06:47

http://3.bp.blogspot.com/-oPu2cGN115Y/TZDOwjGGN2I/AAAAAAAAAPY/eSYHUzJtBYk/s1600/Nikola-Tesla-nikola-tesla-6200205-500-373.jpg

Mottó: „a fejlődés egy nap alatt többet halad,

 

 

mint korábban hónapok alatt. A fejlődés exponenciális.”

(„ex” Nikola Tesla)

Neoo - 2011-05-08

Üdvözöllek benneteket a Föld bolygón. Nikola Tesla vagyok, és elérkezett az idő, hogy szóljak hozzátok. Régóta figyelem az emberi tudat fejlődését, és most szeretnék átadni néhány információt, amivel megkönnyíthetitek az előttetek álló hónapokat.

Sokan néztek most körbe kérdőn, mi történik a Földön. 

Sokan vagytok – szinte mindenki – akik válaszokat keresnek.

Sokan gondolkodtok esténként, vajon mi zajlik most az emberi tudattal, mert szinte kivétel nélkül érzitek, hogy ezen a téren egyfajta fejlődés, tágulás van folyamatban, saját lényetekben, és tudatotok közös mezőjében egyaránt. 

Nincsenek munkahelyek, jövedelmetek nagyon kevés. Sokszor néztek kérdőn az égre, ám az ég helyett befelé kell, hogy forduljatok. Energiaválság korszakát élitek. Ez a válság belső energiáitok és az életetekhez szükséges külső energiaforrások válsága, egyaránt. Én az utóbbiról szeretnék szólni most.

http://www.spaceandmotion.com/Images/Tesla-Coil.jpg

Tudnotok kell, hogy bolygótok egyfajta elektromos áramban úszik. Mivel a Föld belsejében található anyag jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, a Föld forgásának következtében fellépő súrlódás során mérhetetlen mennyiségű elektromos potenciál keletkezik. Ez az energia a bolygótok mágneses, északi és déli pólusán keresztül „csapódik le”, és egy elektromos burkot hoz létre a planéta körül. Úgy képzeljétek ezt el, mint egy narancsot és héját. A narancs a bolygó, a héja az elektromos mező.

Gyakorlatilag végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy vesz körül benneteket, mint halat víz. Ti most olyan halak vagytok, akik rájönnek arra, hogy vízben élnek. Ez az Energia a teremtés ajándéka. A szükségleteitekhez képest végtelen erőforrás. Egyetlen nemzet sem sajátíthatja azt ki. Mindenkié. Bolygótok bármely pontjáról elérhető. Nevezzük ezt az erőforrást légköri elektromosságnak.

Tudatotok fejlődésének fontos állomása, hogy a légköri elektromosságot felismerjétek és használjátok. Kezdjetek el foglalkozni vele. Vigyétek be a hírközlő médiumokba is. Nincs már ellenállás, senki sem fog megakadályozni ebben benneteket. Az embereknek hallani kell erről, és az emberek hallani akarnak erről. Mindenkinek joga van tudni.

Mire felismeritek, hogyan lehet ezt a mezőt felhasználni, hogy otthonaitokat megvilágítsa és házaitokat befűthesse, élelmetek előállításához forrást adjon, addigra tudatotok olyan fejlett lesz, hogy ezt az energiát kizárólag jóra, a Teremtés akaratának megfelelően használjátok fel. http://3.bp.blogspot.com/_PcdBknzK3_Y/S7CgM8vFzdI/AAAAAAAAALs/jV-rXfTpRNU/s1600/teslarotbreakout.jpg

Tudatosítsátok ezt. Mikor Autót vezettek, képzeljétek el, hogy a jármű ebből a forrásból táplálkozik.

Vizualizáljátok ezt, hogy autótok mágneses motorokkal üzemel. Tiszta, és nincs szüksége után töltésre.

Vizualizáljátok ezt, mert ez nagyon fontos. Képzeljétek el, hogy az út menti töltőállomások egyszerű pihenőhelyekké és vendéglátási egységekké alakulnak. Képzeljétek el és tudatosítsátok, hogy házaitok erőforrásait ebből a mezőből fedezitek.

Tudatosítsátok azt, hogy fűtéshez, világításhoz szükséges energia ebből a forrásból költségmenetesen előállítható. Tudatotok ily módon összekapcsolódik, és gondolataitok felgyorsítják a folyamatot. Ilyen mértékű változást csak összefogással és önzetlen szeretettel tudtok végrehajtani. A Föld egy új tudati fázisba érkezett: gondolataitok és őszinte kívánságaitok gyorsabban teljesülnek, mint hiszitek. Érzitek ezt. Ami még nehezen elképzelhető, az holnap megvalósítható, holnapután pedig természetes lesz. Mert a tudatotok így működik. http://esemenyhorizont.uw.hu/n4603exp.jpg

Tudati fejlődésetek napról napra erősödik. Ez a fejlődés egy nap alatt többet halad, mint korábban hónapok alatt. A fejlődés exponenciális. A következő nap az előzőre épül, és még jobban gyorsítja folyamatot. Amikor egyfajta sötétséget éreztek – ezek a periódusok egyre ritkábbak és kevésbé nyomasztóak lesznek – azt történik, hogy a tömegtudat pihen. Pihen, hogy újult erővel kezdje meg további rezgésszint emelkedését. Ezek minták – nagyon sokan közületek érzékelik ezt - a tudati fejlődés hullámai.

Térjünk vissza a Földi élethez szükséges energiaforrásokra és technológiákra. A robbanó motor egy, a maihoz képest nagyon alacsony tudatszint találmánya. Ideje lejárt. Közületek nagyon sokan foglalkoztok mágneses motorokkal, és vortex rendszerekkel. Közel vagytok, az elkövetkező hónapok során az új technológia központi figyelmet fog kapni. Tömegek figyelme irányul a szabad-energia jelenségére, és elkezditek kiépíteni saját rendszereteket. A bőséges energiához mindenkinek joga van, nemzettől, társadalmi és foglalkozási státusztól függetlenül. Kérjétek saját szabadságotokat, tegyetek érte, és megkapjátok azt. A Teremtés értetek dolgozik.

Figyelmetek fordítsátok hát ebbe az irányba, és tegyetek saját szabadságotokért.

Nikola Tesla vagyok, aki földi emberként életem az emberi szabadságnak szentelte. Ismerjétek fel, Isteni szikrák vagytok, akiknek hatalmában áll a formálni egyéni és közösségi sorsotokat.

Öleljétek egymást feltétel nélküli szeretetben, mert a változás kora elérkezett, s én veletek vagyok.

 

http://image.hotdog.hu/_data/members0/884/377884/images/hajo.jpg

 


Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel

 

A Fényhordozói

Nos, tételezzük fel, hogy közölni akarsz valamit valakivel, és ez a szándékod erősebb, mint az a kívánságod, hogy halj valamit felőlük. Ekkor mit tennél?

 

Azt gondolod, hogy amit mondasz, azt ők nem hallják? leghalványabb gondolat is testet ölt és létezik odaát, és arra indítja azokat a létezőket, hogy hozzád röpüljön a tudatuk.

Nem tudsz olyat gondolni vagy ki találni az általad elhunytnak titulált személyekről, amiről nekik ne volna hiánytalan tudomásuk. Egyáltalán nincs szükség a médiumok közbenjárására, hogy létrejöjjön közöttetek a kapcsolat. A szeretet a legjobb médium a kapcsolattartáshoz.

 

Ó, igen, de mi a helyzet a kétoldalú összeköttetéssel? Tud egy médium ebben segíteni? Vagy az ilyen kapcsolattartás könnyebben lehetséges? Esetleg üres ábránd az egész? Netán veszélyes dolog?

Akkor most a szellemekkel történő kapcsolattartásról beszélgetünk. Igen. Lehetséges kétoldalú kapcsolatot fenntartani velük. Hogy veszélyes-e? Gyakorlatilag minden veszélyes, ha te magad félsz. A félelem tárgyát te hozod létre. Igen. Valójában semmi sem félelmetes.

Akit szeretsz, soha nincs távol tőled, legalábbis gondolatközelben van, és mindig veled lesz, ha szükséged van rá. Kész veled tanácskozni, bátorít, vagy vigasztal, amikor kell. Ha a részedről erős késztetést éreznek a szeretett lények, hogy beszámoljanak a hogylétükről, valamiképp jelezni fogják, olyan formában, amiből megértheted, tudni fogod, hogy minden jól megy.

Még csak hívnod sem kell feltétlenül őket, mert akik az életben szerettek téged, továbbra is vonzódnak hozzád, röpülnek hozzád, az első pillanatban, ahogy megérzik, hogy gondod van vagy zavarok támadtak az aurád mezőjében.

Mihelyt kitapasztalták az új lehetőségeiket, az első adandó alkalommal a segítségére sietnek annak, akit a földi életükben szerettek. Te pedig érezheted vigasztaló jelenlétüket, ha valóban nyitott vagy feléjük.

Tehát igazak a történetek azokról a szeretekről, akik haláluk után megjelennek például valakinek a szobájában?

Kétségtelenül igazak. Van aki a szeretett személy parfümjének vagy kölnijének az illatát érzékeli, vagy a cigarettája, pipadohánya füstfelhőjének foszlányát pillantja meg, esetleg dudorászást hall. Előfordulhat, hogy a semmiből hirtelen előbukkan az elhunyt valamelyik tárgya. Egy zsebkendő, egy pénztárca, egy mandzsettagomb vagy valamilyen ékszer, éppen csak előkerülnek minden ok nélkül. Egyszer csak „megtalálod" valamelyiket egy párna alatt, vagy a régi újságok között. Előbukkannak. Egy kép, egy különös pillanatban készült fotó - éppen amikor hiányzik, aki már meghalt, amikor rá gondolsz, vele kapcsolatos érzelmek lepnek meg. Ezek a dolgok nem „csak úgy" történnek meg. Mindez nem véletlenül történik mindig éppen a megfelelő pillanatban. Komolyan mondom: a világmindenségben nincsenek véletlen egybeesések. 

Mindez nagyon általános, nagyon egyszerű. http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/img/picture/353/L%C3%A9lekcsal%C3%A1d.jpg

Most térjünk vissza a kérdésedre. Szükséged van-e úgynevezett médiumokra, más szóval külső csatornákra, hogy érintkezhess a testen kívül létező lényekkel ? Nincs szükséged külső közvetítőkre. Hasznos-e néha a segítségük ? Igen. Olykor. Ezenkívül sok függ a médium vagy a látnok személyiségétől és az indítékaitól.

Óvakodj azoktól a médiumoktól, akik csak magas díjazás fejében hajlandóak csatornaként működni vagy kapcsolatba lépni a kívánt lénynyel. Fuss messzire tőlük, amilyen gyorsan csak bírsz. Őket csak a pénz érdekli. Ne csodálkozz, ha időről időre, kivált ha ismerik az adataidat, például havonta vagy évente, utánad próbálnak nyúlni, valahányszor megérzik, hogy szükséged volna a szellemvilággal való kapcsolatra.

A megfelelő segítséged az a személy, aki egyszerűen csak ott van, mint a lélek, aki nem kér ellenszolgáltatást, nem akar magának semmit, kivéve azt, amire a kereséshez feltétlenül szüksége van.

Ha a látnok vagy a médium odaátról jön, amikor beleegyezik abba, hogy segít neked, akkor feltétlenül ajánlj föl cserébe minden lehetséges segítséget te is. Sose használd ki a léleknek ezt a fajta végtelenül önzetlen segítőkészségét, azzal, hogy keveset adsz, vagy semmit, amikor tudod, hogy többet is adhatnál.

Nagyon figyelj oda, ki szolgálja igazából a világot, ki az igazi kereső, akivel osztozhatsz a bölcsességen és a megismerésen, az éleslátáson és a megértésen, a törődésen és a szánalomban. Gondoskodj róluk nagyvonalúan. Részesítsd őket a lehető legmagasabb fokú megbecsülésben. Add nekik a legtöbbet, amit nyújthatsz.

Ők a fény hordozói. 

 

forrás: www.asztralutazas.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061999
Hónap: 15240
Nap: 463