Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Videó bizonyíték

Videó bizonyíték a csapatmozgásokra a letartóztatásokban

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Video Evidence of Troops Moving in for Arrests

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=toXP6ThGMn0

„Kiképzési gyakorlatok” leple alatt amerikai katonai alakulatok már bizonyítják és videóra veszik vonulásukat sok amerikai városba, például St. Louise, Missouri, Miami, Florida, Denver Colorado, Crookstan, Minnesota és Bangor, Maine, gyakran vezényelnek le „helyi” kiképzési gyakorlatokat, előkészülve a bűnöző cabal-tagok tömeges letartóztatására. (Érdemes megjegyezni, hogy Maine nem rendelkezik semmilyen katonai bázissal, ellenben amire Maine büszke lehet, az a fejedelmi összetételű Bush család.)

Érdekesség, videónkon 5:30-nál található egy nagyon érdekes jelenet a felvételen. Helyi újságíró csoportok, lakosok és turisták a floridai Coconut Grove-ról – épp csak mérföldekre Miami belvárosától – hírül adták, hogy kiképzőgyakorlatokra kerül sor szerte a régióban. Aznap késő este helikopterek, repülőgépek, csapatok; nagyon valóságos robbanásokat követő razziáknál fontos részlet, hogy a katonák kötélen ereszkedtek le egy helikopterről, és ezt rögzítették a helyi újságíró csoportok, ez elég hitelesnek tűnt ahhoz, hogy becsapja a helyi lakosokat, akik miután szemtanúi voltak, amikor a helikopterre szerelt Gatling gépfegyverek tüzet nyitnak, a telefonhívások miatt izzottak a vonalak a Miami Dade Rendőr-főkapitányságon. Lehet ez a vad jelenet csak egy kiképzési gyakorlat, az éj közepén végrehajtva, ahelyett hogy korábban a nap folyamán hajtanák végre, egy sűrűn lakott nagy amerikai város közepén, amikor akad több ezer lehetséges más terület erre?

Valóban üres visszhangok voltak ezek a város éjszakai égboltja felett, vagy ezek a gyakorlatok a tényleges razziák voltak és a letartóztatásai cabal tagoknak – egy forgatókönyv, mely bizonyára jobban beleillik ezen tanúbizonyságba. Nem számít, ha szemtanúi vagyunk kiképzési gyakorlatoknak, vagy rajtaütéseknek, nem lehet kétséges, miről szólnak ezek a katonai fellépések, és ez aggodalmat okoz a bűnöző cabal [titkos szövetkezés] tagjainak.

Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3176493
Hónap: 37226
Nap: 737