Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


White Cloud és Quan Yin Átirat

 White Cloud & Quan Yin Átirat

csatornázta: Blossom Goodchild

WHITE CLOUD and QUAN YIN

Copyright © 2012 Blossom Goodchild. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

White Cloud: Baráti üdvözletem mindegyik barátomnak, aki ebből a különleges alkalomból megjelent. Blossom tudta nélkül emberi oldalának szintjén ezen a csatornán, már tudomásom volt arról, ami történik, és hogy a kerekek már nagyon hosszú ideje mozgásban vannak.

Néhányan közületek, barátaim, megtalálhatjátok, amire vártok, mely ez idáig elérhetetlennek tűnt (számotokra). Pedig ez ott van bennetek legbelül, a szívetekben. Tudnotok kell azonban, hogy mindennek az illő helyén kell lennie ahhoz, hogy bizonyos dolgok képesek legyenek testet ölteni [manifesztálódni] olyan módon, ahogy azt ti kívántátok. Milyen hosszú útnak tűnik néhányatok számára, ugye?

Pedig, ha figyelembe vesszük, hogy nincs vége annak, aki vagy, a lelked, a szellemed, az életenergiád soha nem szűnik meg. Szóval ezért én ebben az értelemben nem mondanám, hogy a világon az egész idő a tiéd, mert lelketek, energiátok, életerőtök nagy része nem a ti világotok idejében használódik fel. Ott használódik fel, ahol nincs idő, és amikor nem ezen a földi síkon vagy.

Úgy tűnik, hogy világotok gyorsabban emelkedik felfelé, mint ahogy azt képzelitek, és gyorsabban, ahogyan azt észreveszitek. Engedjétek meg, hogy elmondjam. Ez (most) történik. A változás zajlik. Majd úgy döntöttem, elmondom, hogy az egész idő a tiétek ABBAN a világban van, hogy megteremtsétek szívetek vágyát. Ezért elmondanám mindenkinek ebben a szobában, hogy a szívetek abból a Fényből fakad, és a vágyaitok azért vannak, hogy segítsék bolygótok nagyszerű előrelépését, és a rajta levőkét is.

Mindaz, amit tennetek kell, barátaim, hogy TUDATOSÍTSÁTOK, TUDATOSÍTSÁTOK, TUDATOSÍTSÁTOK, hogy ti vagytok a SZERETET, és hogy minden az Isteni rend szerint van. Mikor Igazán tudjátok ezt, többé nincs szükség aggodalomra (törődésre), nincs szükség napokra, amikor valaki az energiáját kicsit alacsonynak vagy zavarosnak érzi. Amikor Igazán tudjátok, és érzitek a SZERETETET, amely ti VAGYTOK, akkor hagyjátok, hogy minden pillanat megmutatkozzon számotokra minden szívdobbanással, hagyjátok kifejeződni ezt, kifejeződni ezt a SZERETETET. Ez minden, amit tennetek kell. Ne fárasszátok ki az agyatokat; ne fárasszátok le fizikumotokat, és energiátokat azon töprengve, hogy mit lehet, és mit nem lehet. Terjesszétek ki a Szeretetet, az energiátokon keresztül. Hadd lüktessen, hadd keveredjen az Anyaföld szívverésével, és hadd tanulja az EGY ritmusát.

És most, barátaim, inkább hasonlít, a színpadon lévő úriemberre. A legnagyobb Isteni örömöt adja számomra, hogy bemutassa nektek a Legfelemelőbb Fény energiát. Megmutatom Blossom-nak, hogy mindegyikőtök feje felett van egy aranyszínű láng, mely az Élet, a Fény, és a Szeretet isteni szikrája. Most a háttérbe vonulok, és egy kicsit később ismét beszélek hozzátok.

Quan Yin: Legdrágább Lelkek, akik megjelentetek ezen a napon ebben a szobában, és azok, akik részesülnek ezeknek a szavaknak az energiájában, melyeket kimondok. Üdvözöllek titeket! Ugyanazzal a tisztelettel, amit felismertem bennetek, amivel ti fogadtatok. Az energia, melyet White Cloud-ként (Fehér Felhőként) ismertek, beszélt a türelemről, és a kivárásról. Ez az, amit nekem is tennem kellett, ezért a szent pillanatért, hogy ez létrejöhessen, és már itt is van. Itt vagyunk mindannyian. Olyan sok mindenről szeretnék beszélni, azonban minden még nem tehető közzé ezen a délutánon. Mégis, mi lenne az? Mi más is lenne az a legnagyobb érték, melyet ezen a napon adhatok, mint a saját és Blossom energiáját megtanulva egyesíteni azokat?

Elmondom neki, hogy itt van még egy ok, amiért nevének energiája szükséges volt számára sok évvel ezelőtt. Ezért úgy ismernek fel, mint aki a lótuszvirágot tartja, és úgyis, mint a vízhordót, melyet Fehér Felhőn keresztül ismertek, mely a Szeretet szimbolikájából [jelképrendszeréből] fakad.

A Földeteken sok víz van. Fizikai lényetek, mint azt tudjuk, sok vizet tartalmaz. Sokra becsüljétek a kristálytiszta víz képét bolygótokon, és magatokban. Amikor vizet isztok, adjatok hálát az energiáért, a víz tökéletes energiájáért. Ez rendkívül fontos. Vizualizáció során, merüljetek el a kristálytiszta vízben, és váljatok eggyé annak energiájával. REZEGJETEK annak energiájával, annak legfelemelőbb, legtisztább formájában. Szeretett lelkek, akik ezen a Földi síkon ebben a legfelségesebb átalakulásban vagytok, attól a pillanattól kezdve, hogy szemetek kinyílik minden új hajnalon, kezdjétek gyakorolni az érzést, és árasztani a Fényt, melyben a legemelkedettebb formátokban vagytok. A Legfehérebb Legragyogóbb Fényt, mely a szívetek helyéről sugárzik ki; engedjétek kisugározni a harmadik szemeteken át, és a korona csakrátokon át, mely a Magasabb energiákkal van összeköttetésben. És, amint sétáltok, érezzétek, hogy a lábaitokon keresztül sugárzik le a Földanya gyökerébe, és minden kézmozdulattal, hadd gyönyörködjön szemetek azon a Fényformán, mely belőletek árad.

Hagyd, hogy szemed felismerje ugyanezt a másikban. Érezzétek egymás energiáját! Ha az a másik (ember) életének abban a fázisában van, hogy még nincs tudatában saját Isteni Fényének, ami nem jelenti azt, hogy te sem lehetsz annak tudatában. Te, az Isteni tudatosságodban, behangolódhatsz annak a léleknek az isteni természetébe, megölelheted, kommunikálhatsz vele, mely segít abban, hogy az a másik létező is kapcsolódhasson Magasabb részéhez annak, aki ő maga, és megtanuljon többet megérteni erről.

Ahogy a napjaitokat rendezitek, ahogy az életet belélegzitek, ahogy a Szeretetet kilélegzitek, engedjétek megjelenni az Isteni Fényt gondolataitokban, a fejetek felett levő térben. Ismerjétek fel, lássátok, érezzétek, minden lélek fején, ahogy a szemükbe néztek. Minél többet megértetek az egymás között levő kapcsolatról, minden között, mely maga az élet, annál jobban képesek lesztek visszahívni a SZERETET életerejének energiáját, melytől soha, de soha nem tudtok elválni.

Néha úgy érzitek, hogy elkülönültetek (leváltatok). Néha úgy érzitek, egyedül vagytok, és különállóként léteztek az összes többi Létezőtől. Ez nem lehetséges, mert ti vagytok az egyetlen SZERETET. Tudtok erről, és mindegyikőtök tud erről, csupán úgy hiszitek, elfelejtettétek. Nehéznek találjátok emlékezni rá, azonban célotok meghozatala által, az egyetlen célotok, hogy összekapcsolódjatok egymással, és mindennel, hogy tudásotok visszatérjen a teljességbe.

Ez egy mindennapos (közös) kép, amikor valaki szívből lát, vagy gondolkodik, hogy lássa annak vörös színét, melyre azt mondom, hogy változtasd meg ezt a képet Fehér Fénnyé. És azt kérném, hogy most együtt, Egyként vegyétek ezt a képet a vörös szívről, és amint három mély lélegzetet vesztek, figyeljétek, amint az egy rózsává változik, majd egy fehér egy-séges szívvé. Amikor egymáshoz beszéltek vagy összekapcsolódtok, képzeljétek oda a Szeretet és a Fény fehér szív (alakú) helyét is.

Szeretett lelkek, mivel rendszeresebben kapcsolódom össze Blossom energiáival, nem mondok olyat, amit már ne tudnátok. Én csak emlékeztetlek benneteket a tudásra, mely bennetek van.

Áldás legyen veletek, és bennetek.

White Cloud: Legkedvesebb barátaim, szeretném elmondani nektek, és talán már tudtok róla, hogy ezekben a napokban változás ment végbe az energiátokban.

Mindegyikőtök hallott a hírnökről, akik vagytok. Ezek az előttetek álló idők, a legfontosabbak, és most sokkal inkább, mint eddig valaha, ahhoz hogy megengedjétek, és engedélyt adjatok önmagatok magasabb szintű [felsőbb] énjének, hogy Fénnyé váljatok ezen a bolygón, és hogy lássátok a legmélyrehatóbb változásokat, melyek Kegyelemmel, Könnyedén, és mindenekelőtt Igazságosan mennek végbe.

Tartsatok ki az Igazatok mellett, váljatok eggyé vele, ismerjétek meg, értsétek meg, és beszéljetek róla. Hadd ágyazódjanak be ezek a szavak a szívetekbe, barátaim, sok minden van előttünk, mely megpróbál meggyőzni, illetve meggyőz titeket egy másik igazságról, azonban amíg továbbra is állhatatosak vagytok a SZERETETBEN, mely TI MAGATOK VAGYTOK, akkor teljesítitek azt, amiért ide eljöttetek.

Sok éve ismerjük egymást. Tudjátok? Valóban tudjátok, hogy milyen mély, milyen hatalmas, milyen erőteljes, és milyen erős a Szeretetem mindegyikőtök iránt? Én tudom, és a vágyam az, hogy ti is Igazán tudjátok. Most van itt az ideje, hogy ezt az összejövetelt lezárjuk. Blossom tudja, hogy nagyon előnyös lenne, ha ismét az éneklő tálas szertartással zárnánk le, és ahogyan az veletek együtt rezeg, figyeljetek a fejetek felett levő lángra, ami felragyog, és összekapcsolódik mindennel, ami létezik.

Hálát adunk Isteni egységnek, hogy lehetővé tettétek, hogy ez a találkozó létrejöjjön. Mindig arra kérünk, hogy maradjunk alázatosak, hogy szolgálni, és kapni tudjunk, hogy bátran folytathassuk utunkat Fényként és Szeretetként. Isten veletek, barátaim, Isten veletek.

Blossom: Most arra kérjük angyalainkat, és segítőinket, hogy bizonyosodjanak meg arról, hogy megfelelően zártuk (védtük) le. Ezért arra kérlek Titeket, hogy képzeljetek el egy nyitott virágot a fejetek tetején, és figyeljétek, amint az egy szoros bimbóvá záródik be, és húzzátok át a testeteken, azért, hogy biztonságban, melegben, és védve legyünk a Fény és a Szeretet által. Szeretettel és Köszönettel.

 

Channeled by / Csatnornázta: Blossom Goodchild

Copyright © 2012 Blossom Goodchild. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://www.blossomgoodchild.com/

Source / Forrás: http://folinjapan.blogspot.hu/

English Transcript - WHITE CLOUD and QUAN YIN channelled by Blossom Goodchild

Transcribed by / Átírta: Daisy

Translated by / Magyar nyelvű fordítás: Elinor

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 13
Összes: 2944922
Hónap: 23249
Nap: 566