Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12. SHOUD: " A Szellem Jelen Van" . Adamus közreműködésével 2. rész


A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:
 
 
 
12. SHOUD: „A Szellem Jelen Van” Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában
 
2. rész
 

 

Elhangzott a Bíbor Körben,
2011. július 2-án
 
 
 
Nos, akkor hogyan kerültök ki onnan? Hogyan lépsz be önmagadba és hogy lépsz ki az elmédből?

Ahogy erről már beszéltem nektek a Misztérium Iskolákban, ne próbáljátok meg kitalálni az elméből kivezető utat! Ez képtelenség. Mert ilyenkor mindössze az elme próbál rájönni arra, hogyan is lépjen ki saját magából, de ő mindig is saját magán belül fog maradni. Bizony. Abszolút spirál köröket fog lefutni saját magán belül. Ettől eszelősen boldog lesz, mert ilyenkor elfoglalt, mert van valami tevékenység, amivel foglalkozhat. Megpróbálja kitalálni a dolgokat. A saját farkát kergeti, és a nap végére rettenetesen kifárad, és azt mondja majd: -Látod? Én tényleg nagyon keményed megdolgozok ezért. Megérdemlem az elismerést. –Nem! Ezzel azt érdemled meg, hogy lelőjenek! (nevetés) Azt érdemled meg, hogy ennek az egésznek véget vess! Mit is szoktak mondani? Ha találkozol Buddhával az úton, öld meg! (Lindának elakad a lélegzete) Abszolút…
 
KERRY: Na igen!                    
 
ADAMUS: Abszolút! Abszolút! Miért? Egy szó. M- betűvel kezdődik. (a közönség mondja: -Makyo!) Makyo! A makyo és az elme.
 
A Szellem Jelen Van. Ez az a Korszak, és ez az, amit ti is elkezdtek megélni. De nem tudjátok kigondolni az odavezető utatokat. Nem tudjuk ezt az előadásaink által elérni nálatok! És lényegében, még csak meg sem próbáljuk ezt! Eljövünk ide – mi, én, a többiek – mondunk egy-két szót, és remélhetőleg keresztül megy egy kis energia. Remélhetőleg valami bemegy. Itt az ideje annak, hogy az Élő Szellem a Földön legyen, hogy Jelen Legyen a Most Pillanatában!
 
Manapság sokat beszélnek tudományos körökben. Elkezdenek előállni ezekkel az elképesztő felfedezésekkel – amik bámulatosak – hogy életerő rejlik mindenben. Tudatosság található mindenben. Ez lényegében nem igaz. Sajnálom.
 
Pédául arról beszélnek, hogy még egy fény fotonban is fellelhető a tudat, mivel a saját tudományos kísérleteikben most már képesek látni ezeket a fotonokat – amik aprócska, miniatűr részecskék, lényegében nem fizikai részecskék – és teljesen el vannak képedve ezen, hogy a részecske az egyik pillanatban még itt van, a másik pillanatban pedig már el is tűnt. De hova távozik? Csak ide a szomszédba, a szomszédos dimenzióba. Nem külömbözik ez attól, mint amikor kimész az ajtón, és…..Todd, megtennéd, hogy ezt demonstrálod a kedvünkért? Kimennél az ajtón? (Todd kimegy az ajtón) JÓ. És menj egy kicsit még messzebb! (nevetés)
 
LINDA: -Todd, Todd, Todd.
 
ADAMUS: Hát, így járnak az újoncok! (nagy nevetés) Mindig a sor szélén ülnek. Újoncok.
 
LINDA: Sajnálom. (Ezt Todd feleségének mondja)
 
ADAMUS: Szóval ezek a foton részecskék….(Todd felesége utána megy) Bátor! És szeretetteljes! (nagy nevetés) Te is ki akarsz menni?
 
Szóval…(nevet, mert a feleség nem tudja kinyitni az ajtót) Látjátok? Elterelés. Erről beszéltünk a múlt hónapban. Egy kis elterelés, és akkor ez könnyebben tud bejönni, és….nagyon köszönöm. Köszönöm. (a közönség tapsol, mert Todd visszajött)
 
Tehát ezek a foton részecskék úgy tűnnek, hogy ki-bejárkálnak a valóságból. Nos, mi is a valóság? Mindössze átcsusszannak a szomszédos dimenzionális állapotba, a következő valóságba. Ez olyan könnyű, mint a levegővétel. És azzal a munkval, amit Aandrah végez, ez arról szól, hogy veszel egy lélegzetet! Belecsusszansz, vagy kiterjedsz a többi dimenzióba. Annak nincs értelme, ha csak egyetlen dimenzióban vagy, és erről máris beszélni fogunk.
 
Szóval a kérdés az, hogy ezeknek a fotonoknak, vagy ezeknek a szubatomi részecskéknek bármelyike is rendelkezik-e tudattal? Nem, nem rendelkezik. Nem. Mindössze reagálnak vagy válaszolnak a te tudatodra, és ez az, ahol a tudósok jelenleg tévednek. Azt mondják: - Van tudat és van fény. Ezt korábban soha nem tudtuk, mert amikor itt állok és a kísérleteimet végzem, akkor azt látom, hogy ezek a fotonok ki és bejárkálnak és közben fura dolgokat tesznek. Kell, hogy legyen tudatuk!
 
Nem! Ti, emberek rendelkeztek tudattal. Minden más a tudatra reagál vagy válaszol. Minden. Minden. Más emberek, nos igen, de őket tegyük most félre egy pillanatra! Minden egyéb, beleértve ebbe az állati birodalmat, a növényi birodalmat, mindezek a dolgok a te tudatodra reagálnak. Ti alkottátok meg őket. A tudatod egy multidimenzionális mágnesre hasonlít. Vonz és taszít. Megszilárdít, és lebont, szétszed. Mindez folyamatosan zajlik. És ez pontosan innen származik. (rámutat valakire)
 
LINDA: Ez most tapsot érdemel? (Adamus a fejét rázza. –Nem.) – Nem?
 
ADAMUS: -Nem.
 
LINDA: -Ó!
 
ADAMUS: Szóval drága barátaim, a tudat folyamatosan behoz dolgokat, és kivet dolgokat. A lényeg itt az, hogy a Szellem Jelen Van. Te Jelen Vagy. Ez a korszak arról szól, hogy végre megengedd magadnak, hogy élő Isten légy! Nem egy elméleti Isten, nem egy mentális Isten, hanem Szellem, Aki itt és Most Jelenlévő. Ennek a Korszaknak ez a fejlődése, a kibontakozása.
 
Sok ember vitatkozni fog ezen. Védeni fogják a dolgaikat. Kigyúnyolnak, kinevetnek majd titeket. – Ugyan már, hogy is mondhatsz egyáltalán ilyet? – De tudjátok, az érdekes az, hogy előbb vagy utóbb eljönnek majd hozzátok, és ó, lehet, hogy ez életek múlva fog bekövetkezni – és akkor majd pontosan meg fogják érteni azt, amivel te annyira tisztában voltál, amit kisugároztál magadból.    
 
Néha kétségbe vonjátok magatokat. Nem, helyesbítek. Szinte állandóan kétségbe vonjátok magatokat. Pedig igazad van. Korrekt vagy. A helyes úton jársz. Egy intuitív megértéssel bírsz a dolgok felől. Az elme ezt kétségbe vonja. Az elme teljesen át van szivárogva és be van szennyezve, és megpróbál visszahúzni, és akkor aztán tényleg boldogtalan vagy. Akkor szerencsétlen, nyomorult vagy. Az energia szinted alacsony. Úgy tűnik, minden szétesik a kétség miatt. Ma erről leszálltok, már beszéltünk az ahmyóról.
 
De a helyes úton jártok. Kétségkívül, igazán, abszolút igazán, és a vicces az, hogy ezt ti is tudjátok. Amikor itt ülünk így, mint most is, ahelyett, hogy még több makyóval töltenénk fel benneteket, megpróbáljuk elvenni tőletek a makyot. Ahelyett, hogy mindannyian a fejünkben lennénk, bohóckodunk itt, és végük megértitek: - Tudtam! Mindig is tudtam! A fenébe! Miért is kételkedtem önmagamban? –Sokkal, de sokkal könnyebb lenne, és sokkal szórakoztatóbb lenne, ha abbahagynátok ezt a kételkedést.
 
 Mi tart vissza benneteket attól, hogy abszolút élvezzétek a Jelenlévő Szellemet? Nem látjátok ezt egy óriási lökhárító matricaként az autótok hátulján? A Szellem Jelen Van – abban az autóban abban a pillanatban. Vagy a pólótokon – A Szellem Jelen Van ebben a testben, és ezt a förtelmes pólót viseli. A Szellem Jelen Van a fejeden lévő baseball sapkában. – Akkor most a Szellem jelen van az agyamban. Már nincs szükség arra, hogy az agyam eltaszítsa a Szellemet. – A Szellem Jelen Van ebben a csodálatos pillanatban.
 
Tehát a kérdés az, hogy jutsz el innen oda? Mi az az ugrás? Nos, igazából nincs is. Mit teszünk ezután? Hogyan tud a Szellem Jelen Lenni a testben? Ti vagytok az új tudatosság úttörői, de még mindig nem élitek ezt meg teli torokkal, még mindig nem élitek ezt meg magas felbontásban. Minden nap egy kicsivel jobban magatokba olvasztjátok, és túljuttok a régi korlátaitokon, de hogyan élitek ezt meg? Nos,….(valaki beszól: - Lélegzünk) Lélegzel. Integrálod! Integrálod!
 

             Integrálás
 
Kaptam leveleket – spirituális, energia leveleket – amikben ez állt: - Lélegzem, mégsem történik semmi. – Tévedés. Tévedés. És nehogy elkezdj amiatt aggódni, hogy hogyan lélegzel, vagy hogy mennyit lélegzel vagy hogy mennyit nem lélegzel. Valami történik. Az elme ezt nem látja, mert az elme egyáltalán nem látja a Szellemet. Az elmének lesz majd egy tapasztalása a Szellemmel, de nem igazán érzékeli a szellem működését, azokat, amik az életedben történnek Mary, amik a testedben történnek.
 
Ez egy vicces dolog. Azt mondod: - Nos, lélegzem, és semmi sem történik. – Nos, hát igenis, történik. Ez pontosan itt van, csak te nem engeded meg magadnak, hogy ezt meg is lásd. És ez történik. Kirázza a szemetet az életedből, hiszen végül is ezt akartad. (nevetés) És ez egy közvetlen hatás, amiről máris beszélni fogunk. De hogyan is teszed ezt? Integrálással. Abszolút integrálással.
 
Ez azt jelenti, hogy integrálod a Szellemet ebbe a Jelen Pillanatba. Behívod ide a Szellemed a szíveddel, a lélegzeted által, és megállsz egy pillanatra, tartasz egy kis szünetet, és beengeded a Szellemet, megengeded, hogy Te jelen legyél az életedben – nem a múltban, nem a jövőben, nem majd valamikor máskor, kétségek nélkül. Kétség nélkül. Még mindig ott az a mechanizmus, az a belétek hipnotizált mechanizmus, ami azt mondja bennetek, hogy mindent kétségbe kell vonnotok. Hogy mindent analizálnotok kell, olyan ez, mint egy virusirtó szoftver a számítógépeteken. – Mindent ellenőriznem kell. – Nem, nem kell. Erre meg azt mondjátok: - Nos, de mi van akkor, ha valami ostobaságot teszek? - Ki ítéli ezt meg ostobaságnak?
 
 
 
És ott van az a régi programozás, amivel egy páran még bírtok….(erősen elkezd hunyorítani), ó, hadd csináljam ezt még egyszer a kamerába is (újra hunyorít)…az a régi programozás, amivel egy páran bírtok: - Ezt meg ezt nem tehetem meg, mert mi van akkor, ha valami hülyeséget csinálok. – Ezeket mind a régi szalagok mondják.
 
Néhányatokban már elég régóta futnak ezek a szalagok. Vannak, akiknél ez erősebb, mint másoknál, és mindig a rosszat keresik. Beszéltünk erről az Alkímia Iskolában Sedona-ban. Állandó szkennelés folyik. Állandó….ez egy hipnózis – Azt kell, hinnem, hogy valami baj van – ezért aztán az elmétek folyamatosan szkennel. Mindig, amikor fingotok egyet, amiatt aggódtok, hogy valami baj van. Ez természetes! (nevetés)
 
LINDA: Elnézést! Mi volt ez?
 
ADAMUS: Miért, talán nem egy emberi szót használtam az imént? ( nevetés sáv lejátszásra kerül) Minden alkalommal, amikor elengeditek a gázt, aggódtok. Látod, ez így nem hangzott olyan jól. Szellentés. Gáz kiadás, én csak így hívom. Mindig, amikor megjelenik egy kis fájdalom a térdetekben, vagy amikor egy pillanatra nem emlékeztek valamire – ó, áldjátok meg azokat a pillanatokat, amikor nem emlékeztek a dolgokra, abszolút a helyes úton jártok – de utána meg elkezdtek ezen aggódni, mert működik a szoftveretek. Lekapcsolhatjátok azt a szoftvert. Abszolút megtehetitek.
 
És most akkor eljutunk erre a pontra, amikor megkérdezitek: -Hogyan tegyük ezt meg? Hogyan tegyük ezt meg? – Integráció. Hogyan integrálsz? Egyszerűen csak veszel egy mély lélegzetet. Élvezed a pillanatot, amiben éppen vagy. Nem gondolkozol rajta. Egyszerűen csak hagyod, hogy a biztonságos térben légy. Nem kell sietni… most már mindenki kikapcsolhatja azt az elme szkennert, ami azt mondogatja, hogy „Mi a baj?” vagy, hogy „mit kell kétségbe vonnom,”. Egyszerűen csak kapcsoljátok ki azokat. Most megkérem Aandrah-t, hogy jöjjön ide, játsszunk majd egy kis zenét, csak azért, mert csodálatos, ez egy kis eltereléssel szolgál, és akkor integráljunk! A Szellem jelen van.
 
Nem kell követelned, hogy a Szellem bejöjjön ide – jut eszembe. A Szellem ott várakozik az ajtó előtt, lényegében már nagyon régóta ezt teszi. Az Isteniséged ott várakozik készenlétben, és csak a te meghívásodra vár, de te sült bolondként körbe-körbe szaladgáltál a házban, és azt mondogattad: - Mi a baj? Mi a baj? Mi a baj? Érzem ezt a Jelenlétet az ajtónál, biztosan valami baj van. Jönnek értem, és elkapnak. – Nem! Csak a Szellemed vár arra, hogy bejöhessen ide.
 
És amikor ezt meghallod, a következőt teszed: - Nem is tudom, hogy készen állok-e rá. Nem tudom, hogy mindent kitisztítottam-e. Nem tudom….eléggé rend van a házamban? Behívhatok ide vendégeket? Teát kell főznöm?Mi…. – Ó, drága emberek, vegyetek egy mély lélegzetet és integráljatok Aandrah-val!
 
Aandrah, te következel. (némi taps)
 
(megszólal a zene – A Lemúriai Hazatérés – Anders Holte szerzeménye)
 
AANDRAH: - Ez a pillanat a tiéd. A te teremtésed. Hajlandó vagy ezt befogadni?
 
Most arra kérlek, hogy miközben a tested ellazul, engedd ezt meg! Engedd meg!
 
Csak érezd! Vedd észre, hogy a zene mennyire mélyre tud vinni. Egyre mélyebbre és mélyebbre. Lefelé.
 
 
 
Ez a zene bele lett lélegezve a teremtésbe a Király Kamrájában. Benned is ott van egy hatalmas kamra. Csak üldögélj itt…mélyen…mélyen a magodban. Érezd….ezt a kiváló teret…ami mély és csendes. Ahogy az orrodon keresztül belélegzel, érezd, ahogy a levegő teljesen leáramlik…..egészen le.
 
Érezd ezt, hiszen a lényed medencéjében, a magodban béke van. Olyan béke, ami meghaladja az elméd képzeletét. Csend van. És abban a csendben a Szellem téged vár.
 
Hajlandó vagy befogadni minden egyes lélegzetet, ami mélyre áramlik, mélyre, mélyre, mélyre, mélyre…
 
Csak fogadd be! Csak fogadd be….ezt a szeretet zuhanyt….ezt az együttérzés zuhanyt.
 
Hajlandó vagy erre? Megteszed? Engedd el! Engedd el! Csend…csend….így a test lélegezhet, befogadhat, dédelgetheti a saját szellemedet, majd elengedheti azt….
 
Lélegezz és fogadd be! Lélegezz és engedd ki! Hagyd, hogy ez a szerelmi viszony növekedjen!
 
Lélegezz, hiszen a Szellem itt van veled, és körülötted. Érezd….ezt a hatalmas szeretetet..
 
Most nagyon mélyen lélegezz! Finoman….szelíden….gyengéden. Mélyebben és mélyebben. Érezd ezt….aki dédelgetni akar téged.
 
Belégzés…kilégzés….hiszen minden egyes lélegzet egy meghívás….meghívás a Szellem részére, hogy jöjjön be Mindaz, Aki Vagyok….mindaz, akik vagyunk.
 
Lélegezz, és fogadd be! Mélyen, mélyen…..mélyen önmagad csodájába.
 
Lélegzetről lélegzetre! Lélegzetről lélegzetre….ami egy áramló vibrálássá válik, egy élő esszenciává, amikor ember és Szellem összeolvad egymással, és ez kitűnő.
 
Belélegzel engem, drága Szellem? Én lélegezlek be téged?
 
Mélyen….mélyen ülök, a saját magomban, hiszen mi ketten belélegzünk minden lélegzetet….kettőnk illatát.
 
Hajlandó vagy befogadni ennek az isteni teremtésnek az illatát, magadat és önmagad esszenciáját?
 
Igen, igen.
 
ADAMUS: -Akkor most Aandrah, van valami, amit már régóta meg szeretnél tenni, de nem voltál benne biztos, hogy készen állsz-e ennek megtételére. Nos, akkor hogyan is lélegeztetsz meg egy haladó csoportot, mint amilyen ez is, egy megvilágosodott csoportot, hogyan lélegezteted őket szavak nélkül?
 
Most hagyom, hogy itt ezt kipróbáld! A zene továbbra is szólni fog. És adnék egy pár tippet. Ez a szemekben történik meg. És a gesztusokkal, a mozdulatokkal. A testbe áramló légzés mozgásával történik meg, de nem a szavakkal.
 
Szóval, folytasd!
 
(Aandrah csendben gesztikulál, miközben a zene továbbra is szól)
 
És most, zene nélkül csináld ezt. Hogyan lélegeztetsz egy csoportot zene és szavak nélkül? Ezzel a csoporttal ez nagyon könnyű lesz.
 
 
(hosszú néma csend, amíg Aandrah lélegezteti a csoportot)
 
ADAMUS: - Gyönyörű, varázslatos pillanat. Köszönöm.
 
Látjátok, a tudat – a Szellem – Jelen Van a Pillanatban, és ekkor hirtelen nincs szükség már a szavakra. Ó, a szavak néha jók. Az embereknek szükségük van rá, hogy hallják a szavakat. Aandrah ezen tűnődött mostanság. Hogyan lépsz túl a szavakon? Hogyan lépsz túl a zenén?
 
Nos, amikor egy ilyen megvilágosodott csoporttal dolgozol, de ezt egyébként bárkivel meg lehet tenni, akkor nincs szükség a szavakra. A tudat közvetlenül elkezd reagálni a másik tudatra, és abban a pillanatban ehhez még energiát sem kell behívnia. És ez egy varázslatos pillanattá válik. Még csak energiát sem kell behívnod. Semmit sem próbálsz tenni. Az energia átmenetileg az öbölben marad, tiszteli és becsüli a lélegzetet, a két tudatot.
 
 
Milyen lenyűgöző is ez! Egyszeriben csak Aandrah veletek lélegzett, ti pedig vele lélegeztetek, és egyetlen szót sem kellett ehhez szólni. Semmilyen energia, semmilyen bohóckodás és semmi más sem kellett ehhez. Zene sem.
 
Ez egy gyönyörűséges dolog. A Szellem Jelen Van, amikor nincs szükséged erre a sok zűrzavarra, amikor ezt leveted, amikor belépsz a tisztaságba. Á, köszönöm kedvesem! (Adamus vesz egy mély lélegzetet)
 
Mély lélegzet – Áttörés.
 
           Mi az, amit kiküldesz magadból?
 
Következő dolog: -tisztaság. Tiszta felfogás. Beszéltem erről már korábban is, és most azt kérdezem tőletek, hogy mi a ti üzenetetek? Mi a te üzeneted? Mit küldesz ki magadból? Mi megy ki belőled? Paul, te milyen üzenetet sugárzol ki vagy közvetítesz magadból?
 
PAUL: Azt, hogy minden rendben van.
 
ADAMUS: Hogy minden rendben van. Tényleg? (Paul bólint: -Igen) Jó. Jó. Ezt elhiszem.
 
Fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy mit sugárzol ki magadból, mivel, ahogy ennek az ülésnek az elején már elmondtam, nézzétek csak meg, hogy mi az, amit kaptok! Nézzétek csak meg, hogy mi is az, amit kaptok! Ez nem csak valami tévedés. Pontosan azt kapjátok, amit magatokból kisugároztok.
 
De azt, amit magatokból kisugároztok, kiküldtök, azt nem a szavaitokkal teszitek meg! Sőt, lényegében a legtöbb emberi szó teljesen lényegtelen. Amikor hallgatom az embereket beszélni, igazából nem mondanak ők semmit. Mindössze ez a mentális ciklus zajlik náluk, ami körbe-körbe pörög, kitölti a teret, azt gondolják, hogyha kimondanak egy-két makyót – még csak nem is a spirituális dolgokról beszélek itt, hanem bármiről – szóval azt, hiszik, hogy azzal, hogy kimondják a szavakat, ezzel már jó munkát is végeztek.
 
Akkor most azt kérdezem tőletek, hogy ti mit küldtök ki magatokból? Mi az, amit kifejeztek? Mi jön innen, a szívedből? – és nem pedig innen, a fejedből. Mi az, ami innen, a szívedből ered? Kezdd el meghallani a saját szavaidat, majd fogd be a szád! (nevetés) Hagyd abba a beszédet!
 
Olyan sok csevegés folyik. És tudjátok mi ez a sok csevegés a makyón kívül? Történetek mesélése. És tudjátok mik a történetek? Hát a múlt. Tudjátok, a történetek feldolgozást igényelnek. A történetek energiát lopnak. Régi történetek, áldozati történetek, ebből rengeteg van. Nem feltétlenül bennetek, de a legtöbb emberben rengeteg sok ilyen sztori van működésben.
 
A tiszta felfogás hiányában, ha nem érted meg igazán, hogy milyen üzenetet sugárzol ki magadból, akkor téves üzemmódban tartózkodsz. És pontosan azt kapod, amit megérdemelsz, és az nem túl sok. Nem érdemelsz sokat, ezért nem is kapsz sokat. Ezt viccnek szántam volna, de…Mivel az elme folyamatosan cseveg. Még akkor is, amikor nem beszélsz hangosan, az elme csevely továbbra is folytatódik benned, és az nagyon zavaros, és az egyik dolog,amit a Misztérium Iskolákban megpróbálunk elérni az, hogy némi tisztánlátáshoz juss. Ez nem mindig könnyű, de vissza kell nyúlni az alapokhoz. És sokszor megpróbálunk visszatérni az alapokhoz, de a legtöbb ember még mindig ugyanúgy továbbra is a saját makyójában marad. És akkor visszatérnek a saját makyós lószaros közhelyeikkel, azt gondolván, hogy én majd ezekre Adamus díjakat osztok nekik, és nem kapnak egyet sem.
 
De drága Shaumbra…(Lindának) Neked ma kapnod kellene egyet, csak a jelmezed miatt! Igen. (a közönség tapsol) Igen.
 
Szóval a legtöbbször mégcsak nem is láttok tisztán, és amikor elkezdtek ezen gondolkozni, akkor még zavarosabb lesz minden. De ekkor pontosan ezt sugározzátok ki magatokból, ezt a zűrzavart, és pontosan ezt is fogjátok magatokhoz vonzani az életetekben.
 
- Szóval Bonnie, te mit küldesz ki magadból?
 
BONNIE: -Szeretnék fényt sugározni.
 
ADAMUS: - Nem. Nem azt kérdeztem, hogy mit szeretnél kisugározni, hanem azt, hogy mi az, amit kisugárzol magadból. És szükségünk lesz a mikrofonra. Most egy kicsit Bonnie-t vesszük górcső alá.
 
Tehát, mi az amit kiküldesz magadból? Nem az a lényeg, hogy mit szeretnél kisugározni, hanem az, hogy itt és most mit sugárzol ki magadból? Tegyük fel, hogy én mindössze egy entitás vagyok, és semmit sem értek az emberi szavakból. Számomra azok nem jelentenek semmit. Egy távoli bolygóról érkeztem ide. Mi az, amit energetikailag kisugárzol magadból? Mit sugárzól ki magadból a tudatoddal?
 
BONNIE: Oké, ha nem fényt, akkor ragyogást.
 
ADAMUS: Ezt sugárzod most ki magadból? Ezt érezném én abban az esetben, ha egy földönkívüli lennék, aki még soha nem járt itt a Földön, és nem látnálak és nem is hallanálak téged? Én csak az esszenciádat érzem. Ez a ragyogás? És az életedben minden ragyog?
 
BONNIE: Hát…igen.
 
ADAMUS: -Makyo! Sajnálom, de ez van. És ha itt nem vagy képes lemeztelenedni, akkor hol máshol tudod ezt megtenni? Amit sok ember….
 
LINDA: Tényleg? Akarod, hogy ezt megválaszoljam? (nevetés)
 
ADAMUS: És Bonnie, ez nem csak a te esetedre igaz, mert rengeteg ember félelmet sugároz ki magából. Folyamatosan ezt sugározzák magukból, félelmet és konfliktust, félelmet és sorompókat, gátakat, kétséget és önbizalom, önértékelés hiányt sugároznak ki.
 
Most az elméd talán elgondolkodik: - Igen, de hát én egyetemre jártam és doktori fokozatot szereztem, nagyszerű munkám és családom van. – Ők gyűlölnek téged. (nevetés) Szóval az elméd becsap, félrevezet téged. Amit tényleg kisugárzol magadból – nem csak te, hanem amit az emberek hajlamosak kisugározni magukból – az ez a fajta félelem, bizonytalanság. És ezt egy jó napon teszik. A legtöbbször pedig csak egyfajta összevissza fecsegés árad belőlük. Csak ez a hamisság megy ki belőlük, energetikai hamisság, mert a tudatuk meg van hamisítva. Fogalmuk sincs róla, hogy mit sugároznak ki magukból, ezért csak hamisság, zagyvaság megy ki belőlük. Ez egy folyamatos, állandó szignálként sugárzódik ki belőlük, ami jelentéktelen, értelmetlen, de ezzel elfoglalják az időt és a teret, és….ez egy eltérítő energia. Ez nem foglal el mindent, de akkor is egy elterelő energia.
 
 
 
Tehát igazából mit küldesz ki magadból? Bonnie, én a tiédet mindenfelé látom. Mindenfelé érzem. Akarod, hogy elmondjam neked?
 
BONNIE: - Igen.
 
 
 
ADAMUS: - Vágyat. Vágyat. Szerető vágyat sugárzol magadból. Olyan hatalmas ez a vágy, hogy hívhatnánk fény vágynak is. De így a vágyadat helyezed ki magadból. És sajnálom, de egy szükségletet is – és nem te vagy az egyetlen, az egész terem tele van ilyenekkel – de ez egy beteljesületlen érzés, egy hiány….ez egy vágy, hogy több legyen az életed.
 
Azt mondtad, hogy elmondhatom ezt neked. Te kértél meg erre. Majdnem le is fizettél azért, hogy ma téged szúrjalak ki. (nevetés) Sajnálom. Nem szoktam elfogadni a megvesztegetést, csak akkor, ha tényleg jelentős az összeg.
 
Szóval a vágy. És csak figyeled – nyugodtan megharagudhatsz rám, becsukhatod a szemed, vagy azt tehetsz, amit csak akarsz – de egyfolytában az órát és a percet figyeled, azt, ahogy az életed ketyeg, és azt mondod: -Céllal érkeztem ide, az istenit, és ebbe rengeteg időmet belefektettem, nem beszélve a sok pénzről, csakhogy megtaláljam azt a célt, de akkor meg hol van már? Mikor érkezik már meg? A halálos ágyamon kell feküdjek, hogy végre megtudjam?
 
Szóval Bonnie, te a vágyat sugárzod ki magadból. Vágyat helyezel ki. És ha képes vagy megérteni, hogy te tudatában vagy annak, hogy mi is ez - amire képes vagy – anélkül, hogy mentális lennél – akkor átalakíthatod azt beteljesüléssé. És akkor a Szellem jelen lehet az életedben akár most is. Nem kell egy beteljesületlen romantikus viszonyban állnod a Szellemmel, nincs szükséged erre a távkapcsolatra. Mert ő itt lehet, most azonnal.
 
Szóval visszaadhatod a mikrofont vagy akár hozzám is vághatod.
 
Kerri, te mit sugárzol ki magadból? Tudtad, hogy erre fogok sétálni és azt mondtad: - Adamus, kérlek erre gyere, és beszélj velem! – Azt mondtad: -Jelenj meg az ajtómban! – És most itt vagyok kedvesem. Hova jutunk ezzel?
 
KERRI: - Valószínűleg bizonytalanságot.
 
ADAMUS: - Bizonytalanságot.
 
KERRI: -Igen.
 
ADAMUS: -Igen. Hadd érezzem! Ez egy….nem ez az elsődleges dolog itt. Az elsődleges dolog az, hogy egyszerűen csak…nem bízol meg magadban. Itt van benned ez a dinamikus erő, és te félsz azt kiengedni. Attól félsz, hogy az el fogja pusztítani az egész Földet, az egész emberiséget, a barátaidat és mindenki mást is. Ezért visszafogod magad, amire egy egész sereg kifogást gyártasz, de amit ténylegesen kisugárzol magadból, az a következő: - Vissza fogom fogni magam. Bent fogom tartani magam. – Ezért aztán visszafogod magad, és pontosan ezt is kapod vissza - a semmit – mert visszatartod magad. És mégis szerinted mi történne, ha ezt kiengednéd?
 
KERRI: - De hogyan?
 
 
ADAMUS: Az nem számít! Engem nem érdekel! Bárhogy, ahogy csak akarod. Én nem tudom ezt….én nem tudom…
 
KERRI: - Már így is kurvára belefáradtam ebbe! Tudod, tényleg!!!!!!!(nevetés, ahogy valaki azt mondja: - Már jön is. Vigyázzatok!) Olyan ez, tudod mit, baszd meg! Baszd meg! Már beteg vagyok, amikor ezt a szart kell hallgatnom! Nem akarom visszafogni magam, de olyan ez, hogy ha már minden mást megtettem….
 
ADAMUS: - Miért?
 
KERRI: - Nem tudom. Nem tudom.
 
ADAMUS: - Menekülésből.
 
KERRI: -Ú!
 
ADAMUS: - Tehetetlenségből. Én most csak segítek, hogy kiadd itt a haragodat! Hagyom, hogy nagyon megharagudj rám!
 
 
KERRI: - Tényleg nagyon bosszantasz! Úgy értem…
 
ADAMUS: - Nem, te csak itt mímeled a haragot. Csak mímeled azt.
 
KERRI: - Visszafogom magam. Igen.
 
ADAMUS: - Tessék! Látjátok? Visszafogja magát. Pedig tényleg ki akarja azt engedni. Megtennéd, hogy felállsz egy pillanatra? Tudtad, hogy ezt fogjuk csinálni. Ki tudnád ezt itt most engedni? Ez itt a legkönnyebb hely erre. És add ide nekem most a mikrofont, mert ez fájni fog. (nevetés) Csak engedd ki Kerri, itt mindenki előtt! Csak engedd ki! Ne tartogasd már tovább magadban!
 
KERRI: (ordít) ÁÁÁÁÁÁÁÁ! ( a közönség tapsol)
 
ADAMUS: Ez még erőtlen. Igen. Ti olyan könnyen bevesztek mindent kedves barátaim! Ez nem volt olyan jó. Ez egy…gyere csak ide! Ha ezt egyszer kiengeded, összekombinálod ezt a haragot egy kis sértettséggel, fájdalommal, és ezt kiengeded, akkor többé nem lesz arra szükséged, hogy visszafogd magad! Akkor most engedd ki!
 
KERRI: - Ez nem volt elég jó? Nekem elé jónak tűnt. (A közönség: - Csak üvölts!)
(Kerri kiabál) Bocsánat.
 
ADAMUS: Nem, nem, nem. Ez…Joe azt mondja, hogy ilyet egy hónapban egyszer hall. (nevetés)
 
KERRI: - Nem. Ő fél.
 
ADAMUS: - Akkor ezt most tényleg tedd meg! Akarod, hogy én is csináljam veled? Tényleg?
 
KERRI: - Aha.
 
ADAMUS: - Oké, rendben. (valaki mondja: - csináljuk mindannyian) Mindannyian csináljuk. Abszolút! (mindenki üvölt) Jobb. Jobb. Jó. Köszönöm. Köszönöm. (a közönség tapsol)
 
Nos, drága barátaim, köszönöm. Köszönöm. Látjátok, ahelyett, hogy itt a fejetekben lennétek ezzel, amire hajlamosak vagytok, ehelyett egyszerűen csak engedjétek azt ki. Üvöltsétek azt ki magatokból! És különösen akkor…amikor megpróbáltok visszafogni mindent. Mert akkor ez az az esszencia, amit kisugároztok magatokból, és ilyenkor pontosan ezt is kapjátok vissza: -visszafogottságot. Visszafogottságot. És nem is olyan régen azt mondtad: - Az egész életem egy nagy visszafogottság. Minden csak ebben a várakozásban van, és nem fejlődik.” – Akkor engedd ki!
 
Szóval, drága Shaumbra, mi az, amit kisugárzol magadból? Mi van benned? Nem a fejedben, hanem mi a te tiszta felfogásod?
 
Ezt le tudod egyszerűsíteni egy vagy két szóra, és akkor majd tudod, hogy mi az. És ha ezt az egészet az elméden keresztül akarod megközelíteni, megpróbálod ezt átgondolni, akkor ez nem fog megtörténni. Csak kérdezd meg magadtól, az Én Vagyok Jelenlétedtől, hogy – Mi ez? – Majd engedd el, és a válasz el fog jönni hozzád. A te válaszod el fog jönni hozzád.
 
Mi az? Félelmet sugárzol magadból? Visszafogottságot? Vágyat? Mindezek nagyon egyszerű fogalmak. Mi az, amit kiküldesz magadból?
 
Ez most nagyon fontos – és addig is agitálni foglak titeket annyira, amennyire csak szükséges – fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy mit sugárzol ki magadból, mert ez nem csak kimegy belőled, hanem egyben ott is van benned. Ez benned zajlik. Ugyanaz a visszafogottság üzenet, ugyanaz az vágy, amit kisugárzol, az egyben a TudatTestedben is zajlik itt és most. Hallja mindezt. Hallja. És akkor ez az üzenet. Az nem ezeket a kis elmés üzeneteket kapja meg. Azokat nem hallja…a te TudatTested nem hallja a szavaidat. Sohasem. Az érzést kapja meg innen belülről.
 
Tehát mi az, amit kisugárzol saját magad számára? Ha egyszer sikerül tényleg tisztáznod és megértened azt, hogy lényegében választhatsz – és ennek az egésznek nem kellene téves üzemmódból megtörténnie, és nem kellene ezt a sok fecsegést kiráasztanod magadból – akkor elkezdenél energetikailag hatékonnyá válni.
 
Jelenleg elképesztő méretű energia fogyasztás zajlik, néha megmagyarázhatatlan feladatokkal és energiákkal, amik elterelnek benneteket erre meg arra. Olyan ez, mint egy túlzsúfolt autóút, amiben semmilyen áramlás sincs. Az autók össze-vissza mindenféle irányba száguldoznak, az utak hirtelen egyszer csak véget érnek, és vannak olyan utak is, amik egymásba futnak egyszerre egy időben. Ilyesmi ez az egész. Ez egy energetikai zűrzavar, összevisszaság.
 
És ahogy elkezded ezt nagyon, nagyon, nagyon, de nagyon tisztázni, ahogy elkezded ezeket lemetszeni magadról, úgy, ahogy erről Todd is beszélt a könyve kapcsán, hogy kivette belőle a makyót, és akkor mi az, amit tényleg kisugárzol magadból? És ez nem arról szól, hogy bántsd magad vagy hogy megítéld magad. Hanem arról, hogy tudatába kerülj saját magadnak, mert ez a pár szó, amire ezt az egészet leegyszerűsítheted, pontosan az, amit minden részed hall. És pontosan ez az, ami miatt a Szellemed nem tud Jelen lenni. És pontosan ez az, amivel a Szellemet lecsökkented, vagy távol tartod magadtól, mivel egy részed ezt az üzenetet sugározza: - Nem állok készen. Nem állok készen. Nem állok készen. Nem állok készen. – Olyan ez, mint a hipnózis. És akkor minden egyes részed ennek megfelelően reagál rád, és elkezdi ezt elhinni. És egy rendkívül korlátozott élettel végzed, ami beteljesületlen, és egy olyan élet, amin máris túl akarsz lépni.
 

            Tiszta felfogás

Ebben az egészben rejlik egy üzenet. Ahogy tiszta lesz a felfogásod – Mi az, amit tényleg kisugárzok magamból? – akkor azt megváltoztathatod. Megváltoztathatod. Nem itt fent a fejedben, hanem itt, a szívedben. Itt fent ez becsavar és bebonyolít, de megváltoztathatod az érzést!
 
Azért akartam, hogy Aandrah szavak nélkül lélegeztessen titeket, mert nem volt szükségetek a szavakra. Egyszeriben csak együtt lélegeztetek vele, vagy ő lélegzett együtt veletek, de a légzésetek összekapcsolódott egymással. Ugyanez a helyzet a tiszta felfogásod megértésével, és azzal, hogy mi is az, amit kisugárzol magadból.
 
Például, kihelyezheted a „vágy” üzenetét mások felé, a világ felé és magad felé. Ha ezt képes vagy felismerni akkor mondd azt, hogy: - Nem! – Érezz bele ebbe a vágyteli üzenetbe! Milyen érzéssel jár? Nos, ott van benne a szükséglet és a beteljesületlenség. És jár vele egyfajta melankólikus érzés, ami egy idő után állott lesz. A vágy rendelkezik egyféle hamis románccal, vagy egy érzéki természettel, de egy idő után rettenetesen fárasztóvá, unalmassá válik. 
 
Szóval mit is akarsz sugározni magadból? Mit akarsz tényleg érezni? Inkább érezd a beteljesülés érzését a vágy érzése helyett! És ha ebbe beleérzel – nem gondolkozol ezen, nem írod le egy darab papírra ezerszer, nem kezdesz el szaladgálni és mindenkinek erről beszélni, hanem beleérzel: -Mi a beteljesülés érzése? Milyen az, amikor a Szellem Jelen Van az életemben? Milyen érzés az? – Akkor az kezdetét veszi. Elkezd megtörténni.
 
És akkor még az elméd is elkezdi ezt megtapasztalni, és az elme is elkezdi mondani: - Ez nagyon jó. – És amikor az elme eljut ide, akkor az elme elkezd integrálódni a TudatTesttel. És te tiszta vagy, és hirtelen pont ezt kezded el magadhoz vonzani – minden olyat, ami beteljesült, mindent, ami teljes, mindent, ami csak a tánc kedvéért van itt, csak az ünneplés kedvéért. Nem azért van itt, mert beteljesületlen, és valahogy meg kell próbálni rendbehozni, jobbá tenni, hanem csak azért van itt, mert ez a Jelenlévő Szellem.
 

                  Többszörösség

St. Germain grófként élt életemben, azt mesélik, és ez majdnem igaz is, hogy képes voltam levelet írni az egyik kezemmel, miközben a másikkal zenét komponáltam, egy szimfóniát vagy éppen egy operát, és közben még két vagy három másik emberrel is beszélgettem egyszerre, miközben végig aludtam.
 
LINDA: - Á, szóval nő voltál. (nagy nevetés és taps)
 
ADAMUS: Nem hagytad, hogy befejezzem…..panaszkodás nélkül.
 
LINDA: - Ó!Ó!Ó! ( a közönség nevet, és dicsőítő hangot ad ki)
 
ADAMUS: Nem kell semmit sem dicsőíteni…ezen a gombon nincs ilyen. Azt akartam ezzel mondani, hogy abszolút élveztem életem minden egyes pillanatát. És amit mondtak rólam, az részben igaz is volt. Javarészt igaz volt.
 
Itt vagytok, nagyon egysíkú lényekként, és néha duálisak vagytok. Képesek vagytok egyszerre autót vezetni és közben telefonálni is, amin néha egészen elképedek. De egyszerre egy vagy két feladatot tudtok csinálni – tudtok telefonálni, miközben vacsorát főztök éppen. Esetleg tudtok gépelni a számítógépeteken, miközben zenét hallgattok. Miért? Miért? Mert erre lettetek beprogramozva, mert az energia csatornáitok, az áramlás, a TudatTestetek energia elosztása így lett beállítva.
 
Ez helytelen. Semmi oka sincs annak, hogy ne tudnátok egyszerre, egy időben több dolgot is tenni. Nos, ennek vannak fizikai korlátai, de talán mégsincsenek.
 
Szóval, drága Shaumra, összefoglalva itt az egészet, a mai beszélgetésünk lényege az, hogy ti többszörös tehetséggel bíró multidimenzionális lények vagytok, de visszafogtátok magatokat. Egyszerre csak egy dolgot vagytok képesek csinálni. Bejöttetek a térbe és az időbe, és itt az ideje, hogy ezt az egészet felrobbantsátok! Itt az ideje, hogy ezen túllépjetek! Itt az ideje annak, hogy felismerjétek, hogy elkezdhettek egyszerre többféle dolgot is csinálni.
 
Tehát, házi feladat. Nem sokszor adok házi feladatot a Shaumbrának, de most mégis. Próbáljatok egyszerre többféle dolgot csinálni! Menjetek haza, dolgozzatok ezen a barátaitokkal, egy csoporttal, ennek nem kell csak személyes dolognak lennie. Mennyi dolgot vagytok képesek egyszerre, egy időben végezni?
 
Ma éjjel, folytatni fogjátok a beszélgetést, sült kolbászt fogtok enni, közben táncolni is fogtok, - igaz? Az elme erre azt mondja: - Nos, először is, ezt nem kellene tennem. Másodszor pedig, talán nem is vagyok erre képes. – De abszolút képes vagy erre! Ebben az Új Energiában akarsz lenni. A Szellem Jelen Van. A Szellemnek nem csak egy vagy két dolgot kell tenni egyszerre, egy időben.
 
Ez eleinte nagyon kínos és esetlen lesz. Próbálj meg egyszerre, egy időben mind a két kezeddel írni, vagy csináld ezt úgy, hogy teljesen mást írsz mind a két kezeddel! Eleinte ez nagyon fura lesz, de előbb vagy utóbb meg lesznek majd azok az „aha” pillanataid, amikről Tóbiás is mesélt már, és fel fogod ismerni, hogy az élet mennyire korlátozott, leszorított is amikor a dualitásban élsz. Ennek többé már nem kell így lennie. Képzeld csak el,milyen mókás is lesz, amikor ilyen sok dolgot fogsz tudni egyszerre, egy időben csinálni.  
 
Itt a titok. Miközben éppen teszed a dolgokat, nem gondolkozhatsz rajtuk, máskülönben nem fog működni. Ha gondolkozol rajta, és ha azt próbálod mondogatni, hogy: - A figyelmem felét most ide helyezem, egy negyedét pedig oda, a másik negyedét pedig amoda – akkor ez az egész szétesik. Nem működik. Az elme arra lett beprogramozva, behipnotizálva, hogy egyszerre csak kevés dolgot tudjon megtenni.
 
A valóság pedig az, hogy most is sok mindent tesztek. Itt van ez a tudatosság munka. Azt hiszitek, hogy most csak itt ültök, és engem néztek, pedig rengeteg mindent csináltok. Természetesen a szemetek ennek van tudatában, és annak, hogy itt ültök a székben, és a tested részei egyensúlyban tartják a testedet, nem engedik, hogy felemelkedj a székedről. Szóval ez sok-sok tevékenység.
 
Sok más tevékenység is zajlik ám. Ott a tudatosság munka. Egy spirál kiterjedési munka is zajlik most. Némi elengedés is zajlik most. Bizonyos részeid más potenciálok felkutatásával van elfoglalva most, a holnapi potenciálokat kutatja éppen. Mindössze nem vagytok tudatában mindezeknek a dolgoknak. Tehát egyszerre több feladatot is el tudtok látni.
 
És amikor ezzel elkezdtek egy kicsit játszadozni – próbáljatok meg egyszerre, egy időben gépelni is, és írni is a kezetekkel, vagy egyszerre csináljatok kettő, három, négy különböző dolgot is – akkor ez kínos és esetlen lesz először, és valószínűleg megint ki fogtok engem átkozni és káromkodni fogtok rám. De egyszeriben csak majd elkezdesz rádöbbenni, hogy mennyi minden történik, és hogy mennyivel többet vagy képes elvégezni. Sokkal hatékonyabbá válsz az energiád tekintetében. Akkor felszabadíthatod azokat az energiákat az igazán nagyszerű teremtéseid számára, vagy csak arra, hogy boldog légy, hogy Jelenlévő Szellem légy itt a Földön teljes boldogságban. Rádöbbensz, hogy semmit sem kell tenned. Az analógia az, hogy még a légzéshez sem kellenek szavak. Ugyan a szavak néha segítenek, talán beindítják a vonatot, de után már elengedheted még a szavakat is, és a gondolkozást is.
 
És ezzel, drága barátaim, eljött az ünneplésetek ideje! Drágám, (Lindának mondja) imádni valóan nézel ma ki! Igen, igen. (taps) És azt kell, hogy mondjam, hogy ennek a nagyszerű szobornak a tervezője teljesen le lenne nyűgözve tőled. (egy tüzijáték klip kerül lejátszásra) Frederic Bartoldi, a Szabadság szobor építője, le lenne nyűgözve tőled, és megtisztelve érezné magát.
 
És akkor kedves barátaim, érezzétek jól magatokat ezen a nagyszerű ünnepen, és emlékezzetek, hogy minden jól van a teremtés egészében.
 
És ez így van.
 
         (Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu) 
    
 

 

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

 

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762
 
Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó 
 

 ×××

            A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.
 
            A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.
 
            A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.
 
            Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.
 
            Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com
 
© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403
 
 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3119385
Hónap: 17227
Nap: 586