Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. Július - a Lélek igaz képeinek felismerése

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/aktualis-valtozasok/2011.-julius-----a-lelek-igaz-kepeinek-felismerese.html

Pusztai Orsolya oldaláról:

 

2011.07.01

 

2011. Július – a Lélek igaz képeinek felismerése

 

A hónap mantrája:

LELKEM ÚTJÁN JÁRVA TISZTA SZEMMEL LÁTOM

A FÉNYT MELY HAZAVEZET - SZÍVEMBEN TALÁLOM

 

 

Ez a hónap a lelki szembesítések és felismerések időszaka. Olyan eseményeket, történéseket és személyeket léptetnek az életünkbe, hogy letagadhatatlanul megértsük, mivel kell még dolgoznunk lelki és földi szinten. Olyan mély belső felismerések és érzések törnek elő belőlünk, melyek elengedésére megérettünk… Oda kell figyelnünk lelki útmutatásainkra, hogy szétválaszthassuk a minket segítő vagy gátló dolgokat önmagunkban, így értve meg fejlődésünket. Ez a hónap a megbocsátások hónapja! Csak ez az isteni erő, melyet Jézus Urunk adott át nekünk lelkünk megtisztítására, képes letörölni rólunk fájdalmainkat.

 

Jézus urunk július hónapra adott útmutatása:

Életünk irányítása gondolataink és érzelmeink által válhat valóra. Emberi létezésünk ezen kifejezésmódja csatornaként szolgálhat lelkünknek, ha tisztán tartjuk a kaput. Minden földi pillanatunkban saját képeink vezérelnek minket, melyeket igaznak fogadunk el. Ezek belső képek, melyek lelkünkből érkeznek és a valóra válásig bennünk rezegnek. Mi döntjük el, milyen irányítást adunk ezeknek a képeknek: pozitív vagy negatív megerősítéseinkkel.

Miként születnek ezek a képek? Egy részüket életek sora óta hordozzuk magunkban karmikus emlékként. Másik részük gyermeki tapasztalatainkból levont következtetéseinkből született emlékek, és vannak társadalmi fejlődés okán berögzült hiedelemképek is bennünk. Ezek közül kell kiválogatnunk azokat, melyek utunkon segítenek vagy gátolnak. Ehhez tiszta, szívbéli felismerésre kell szert tennünk. Ki kell élesítenünk lelki érzékszerveinket és azokon keresztül érezni a Létezést: tiszta, isteni Valójában! Ez a hónap felkészít minket, hogy kiigazodjunk képeink világában.

Bizonyosságunk: minden tiszta, szívbéli érzés lelkünkön át üzen nekünk, hogy segítsen!

 

 

Július hónapja nagyon erőteljes energiákkal teli lélekfelismeréseket hoz számunkra. Olyan erők érkeznek univerzális és szellemi szintekről, melyek lelkünk magasabb aspektusaival hivatottak összekötni emberi létünket. Ahogyan emberként is több minőségünkben helyt állunk (szülő, gyermek, rokon, barát, kolléga, férfi, nő), ugyanúgy lelkünknek is több aspektusa dolgozik a létezésben. Ezek a lélekenergiák a szellemi térben összekapcsolódva segítik egymást, de hozzánk csak azok fényei érkezhetnek, melyeket beengedünk magunkba.

Szellemünk folyamatosan figyeli mind lelki, mind emberi fejlődésünket és a lelki tanításokat eszerint „vezényli” bennünk.

 

 

Fejlődésünkhöz és a változások befogadásához elengedhetetlen a lélekkel való harmonikus és tiszta kapcsolat, hogy lelkünk minden aspektusa, így a magasabb rendű lélekfények is kapcsolatba kerülhessenek velünk. De amíg bennünk érzelmi és gondolati gátak állják útját e felismerésnek, a magasabb aspektusok nem tudnak megfelelően segíteni nekünk.

 

Nincs értelme tovább tagadni, hogy szellemi létezők vagyunk. Olyan részeink is vannak, melyeket talán emberként meg sem érthetünk…

Éppen ezért van szükségünk most arra, hogy egy fejlettebb érzékszervi rendszert kapcsoljunk be a megismerésbe, ez pedig nem más, mint lelki érzékszerveink rendszere.

 

 

Ez a rendszer Szívünkön át működik belső csendünkben, amikor már képesek vagyunk földi befolyásoltságainkat túllépni és figyelmünket magasabb terekre összpontosítani, „emelkedettebb üzemmódba” kapcsolni.

Az emberi hármasság: test, lélek és szellem kapcsolata mindig az isteni Fénycsatornán (KA) keresztül, a testi, lelki és szellemi „vezérlő-központon” (SZÍV) át valósul meg.

 

Ez a rendszer mindig kapcsolatban van az isteni minőséggel – a Fénytudattal, ezért ha a Szív-kapukat nyitva tartjuk és az érkező tanításokat tudatosan befogadjuk, mi is a Fénytudat rezgésein keresztül ismerhetjük fel Önmagunkat.

Lelki érzékszerveink nagyon finoman és összehangoltan működnek a Szív-vezérlésen keresztül. Belső intuícióink már ennek a rendszernek a jelzései. Akik már gyakorlottak ennek felismerésében tudják, hogy odafigyelés és hit kell a jelzőrendszer használatához, mert nagyon finoman, belülről jelez.

 

Lelki érzékelő rendszerünk magasabb dimenziókból látja mindazt, amit mi emberként földi érzékszerveinkkel fel tudunk fogni. A lélek szeme látja a fizikai dolgok mögötti lelki indíttatású okokat is. Lelki fülünkkel képesek vagyunk meghallani a szellemi világok útmutató tanításait, de még egyszer mondom, ezek nem a fizikai szemünkön és fülünkön, hanem SZÍVÜNKÖN át működnek csak bennünk.

 

 

Ezért kell megtanulnunk befelé figyelni, és a csendet magunkban meghallani. Ebben a csendben hallatszik csak meg az a halk útmutatás és szeretetteljes erő, mely az isteni Igazságon keresztül szólal meg Szívünkben. Ezt a hallgatást minden nap gyakorolni kell, míg készséggé nem válik bennünk. A belső csend meghallását segíti a szívből mondott ima, ami felemeli rezgésszintünket arra a lelki szintre, ahol már a Szív-kapuk maguktól is megnyílnak bennünk, de alkalmas rá a meditáció is.

Ezeken át segítő Fények, tanítások, gyógyító energiák érkeznek hozzánk. De nekünk kell tennünk érte! Törekvés, hit és szeretet nélkül nem leszünk képesek ezt a rendszert jól használni. Itt az ideje, hogy tudatosítsuk és elfogadjuk Létezésünket az isteni Rendben, szellemi emberként is.

 

Az elmúlt időszak megterhelő hangolásai előkészítették azokat a felismeréseket és belső „számadásokat”, melyek nélkül nem lennénk képesek elengedni magunkból ragaszkodásainkat.

Ez a hónap segít mindezt elengedni és megbocsátani. Ami feltör bennünk, az azért van, mert ideje szembe nézni és eldönteni, mit is akarunk kezdeni ezzel a bennünk lévő dologgal.

 

 

Sokszor mondom el mindazoknak, akik gyógyításra vagy útmutatásra jönnek el hozzám: sose bántsd magad semmiért!

Azzal, hogy vádolod magad a már megtörtént dolgok miatt, csak magadra ragasztod azok negatív gondolati és érzelmi energiáit és belekötöd magad ebbe a negatív térbe, mely olyan mint az ingovány, egyre lejjebb húz…

Amikor egy döntést meghozol, abban a pillanatban azt a legjobb tudomásod szerint teszed. Hiába gondolkodsz róla később másként, akkor még az a tudás nem állt rendelkezésedre. Ha visszamennél, akkor is ugyan úgy döntenél, mert abban az élethelyzetben úgy tartottad helyesnek.

 

Elárulok egy örömteli dolgot: nincs rossz döntés! Csak döntés létezik. A megítélése már a mi elmetudatunk függvénye. Minden döntés továbbvisz minket utunkon, tanít, segít, felismerésre sarkall.

 

Ezért ne vetíts előre semmit, és ne bánd a döntésedet. Élj Szíved szerint és használd lelki érzékeidet, hogy vállalt utadon isteni Kegyelemben és szellemi segítséggel haladj!

Ebben a hónapban különböző aspektusaink hangolása folyik, melyek időről időre régi lélekemléket hoznak elő belső megérzéseinken keresztül. Figyelj a belső útmutatásokra és engedd, hogy tanítsanak téged.

Kívánok szívbéli felismeréseket, megbocsátásokat és elengedéseket!

 

 

 

A hónap fontosabb energianapjai:

 

 

Július 1. – Szellemünk lélekkaput nyit bennünk és Szív hangolás kezdődik, ami egész hétvégén tart. Erre azért van szükség, hogy a hónapban érkező erőteljes energiák ne terheljenek meg bennünket fizikailag annyira. Ha a Szív kapuk nyitva vannak, a szellemi és lelki fények akadálytalanul áramolhatnak bennünk. Ellenkező esetben szorító, nyomó érzés jelentkezhet a fej és a mellkas tájékán. Hangolódj magadra és engedj el minden blokkot, zavaró dolgot a szívedről. Lásd, ahogy ott benned egy kapu van, melyet te a szereteteddel megtisztítasz és szélesre társz...

 

 

Július 3. – Angyali részeink hangolása kezdődik. Őrangyalunk nagy segítségünkre van ebben. Olyan lélekrészeink kezdenek üzenni nekünk, melyek angyali aspektusainkkal vannak kapcsolatban. Lélekrendszerünk olyan tereket kapcsol be a tudatosságba, melyek segítik a kommunikációnkat mind emberi, mind szellemi szinteken. Ha angyali álmaink, gondolataink vannak, engedjük őket a szívünkön át, hogy az ott működő „fordító-rendszer” által megérthessük őket. Az angyali világok szimbólumrendszere őrangyalunk segítségével is felfedhető. Szólítsd meg őt és kérd, tegye érthetővé számodra ezeket az üzeneteket.

 

 

Július 5. – 10 milliószoros nap és egyben univerzális energianap is. Ezért fokozott hatás érvényesül a teremtő erők hangolásában. Egy olyan dimenziókapu nyílik a kozmikus térben, melyen keresztül átalakító fényenergiák érkeznek a Földre. Ezek az erők a fizikai rendszerek finomítását és átalakítását hivatottak az isteni Rend rezgéseihez közelíteni. Ebbe bele tartozik a fizikai test rendszere, de az emberi kapcsolatok hálója is. Ezek a fények egyszerre lebontók és építők is. Ezért a mai napon furcsa testi érzeteink lehetnek, mintha belülről és kívülről is egyszerre dolgoznának minket.

 

 

Július 7. – Újabb aspektusunk felébresztése kezdődik, mely bennünket a csillagnemzetekhez kapcsol. Égi segítőink nem csak a szellemvilágból, de csillagnemzetségekből is itt vannak mellettünk. Nagyon sokszor utazunk álmunkban lelkünkkel azokra a terekre és bolygókra, ahol égi tanításokat kapunk fejlődésünkhöz. Miközben földi életünket éljük, lelkünk tartja a kapcsolatot azokkal a csillagtestvéreinkkel, akik más galaxisban vagy bolygórendszerben élnek. Ez a hangolás és lélekkapcsolat segít elfogadni létezésünket az egész Univerzumban, hiszen ha képesek vagyunk ezt elfogadni, akkor megérthetjük, hogy csillagvándorokként sok-sok létezésben tapasztaltunk már az Univerzum bolygórendszereiben. Ezek a lélekemlékek bennünk vannak és segíthetnek az univerzális törvények megértésében. Ne gondold, hogy azonnal egy pillanat alatt mindenre emlékezni fogsz, de a hangolások folyamán azok a tudások hozzáférhetővé válnak majd számodra, melyek segíthetnek a továbblépésben. A 7:7 energiája a lélekfények összehangolásában segít, mely képes kapcsolatot teremteni azzal a csillagkapu rendszerrel, mely csillagnemzettségünk energiáit közvetíti.

 

 

Július 11. – A hónap központi napja, egyben a legerősebb leáradó energiák eljövetelét jelzi. Olyan érzéseink lehetnek, mintha valaki mélyen a lelkünkbe nyúlna és onnan felhozná az elfeledett emlékeket. Ezek az emlékek lehetnek tanító jelleggel felismeréseket hozók és lehetnek szembenézést sürgetők, melyeket a megbocsátás erejével vagyunk csak képesek elengedni.

Segítségképpen a Megbocsátás Fénye és Krisztus Szerető Szívének angyalai jönnek a térbe és szórják szét segítő energiájukat. Olyan látvány ez lelki szemeinknek, mintha finom kristálypor eső esne…

Ha sírhatnékunk, vagy kacaghatnékunk támad, ne fogjuk vissza magunkat, engedjük megnyilvánulni bennünk az érzést, mert ezzel szakíthatjuk fel a mélyen megbúvó kötöttségeket. Bármit is teszünk szívből, jóízűen menjünk bele, tudván velünk a segítség. Ha bizonytalan lennél magadban, csak kérj és megadatik…

 

 

Július 16-17. – Ez a két nap szervesen összekapcsolódik a hónap energetikai hatásait tekintve. A Földön élő nemzettségek és szervezetek azon közös pontjait kapcsolja össze, mely az isteni Rend szerint, az Új Föld energetikai rendszerében a kapcsolati háló vázát alkotja. Hogy jobban megérthessük, tudnunk kell, hogy minden energetikailag szervesen összekapcsolódik és rendszereket alkot. Így csoportosul emberi világunk is országok, nemzetek, nemzettségek rendszerébe, ugyanakkor földi emberekként is egy csoportot alkotunk. Minden kisebb nagyobb csoportnak vannak közös kapcsolódási pontjai. Ha földies szemmel nézed, ez lehet vallás vagy szokásrendszer, nyelv, vagy fizikai hasonlatosság. De szellemi szinten is vannak ilyen közös pontok a lélekenergia-rendszerekben, melyek bizonyos csoportokat közös munkába kapcsolnak. Ha ezek a kapcsolatok tisztán képesek az energiákat áramoltatni, akkor ezen csoportok energetikailag erősítik egymást és közös tudati terükben megsokszorozzák teremtő erejüket. Ezen kapcsolati rendszerek tisztítását kezdik meg most (a folytatják helyesebb lenne, mert már dolgoznak rajta), hogy az emelkedéshez szükséges energiaminőség körbeáramolhasson ezeken a Fényhálókon. Mi is egyesével és nemzeti lélektudatunk kapcsán beletartozunk egy-egy hálórendszerbe, így a tisztítás minket is érint, ahogy mindenkit a Földön. Figyeld meg földi kapcsolatrendszeredet és törekedj, hogy mindet a szeretet hassa át. Ha szeretet szinten tartod magad, a hangolások könnyedén tudnak tisztítani téged, ha kell.

 

 

Július 22. – Istenanyai minőség érkezik, mely a lélek befogadó aspektusait erősíti bennünk. Kiegyenlítő hatását a nap számainak energetikai rezgése is segíti: 2011.7.22. 4-7-4.

A 4 az anyagba hozatal száma, mely keretet ad a megvalósulásnak, így a teremtésnek ad talajt és befogadja azt a fizikai létbe. A 7 krisztusi szám, a mesterek rezgése. Tehát mesteri, krisztusi energiák befogadása történik a lelkünkbe. Krisztus urunk ajándéka a megbocsátás ereje ma fokozottan érvényesül a nap energetikájában és végigkísér minket a hónapon.

 

 

Július 25. – A mai napon felerősödnek bennünk lelki megérzéseink. Olyan mesteri lények érkeznek a Földre, akik már prófétaként és szentekként éltek emberi életet bolygónkon. Ezért pontosan tudják, miként is segíthetnek nekünk elfogadni önmagunk részeit. Világunk bennünk van és ez a minden jót és rosszat egyaránt tartalmaz, hiszen ez által ismerünk Önmagunkra. Belső mesterünk azon isteni lélekrészünk, mely szellemünkkel folyamatos kapcsolatban áll és szellemi útmutatásokat közvetít felénk. Ez a bölcs mester lép kapcsolatba a most érkező tanítókkal és vesz át segítő üzeneteket. Ehhez azonban magunkba mélyedve, belső csendünkben meg kell hallanunk őt. Ma mindenképpen teremtsünk kapcsolatot mesteri részünkkel, mert csodás tanításokat kaphatunk tőle.

 

 

Július 29. – Ma olyan érzésünk lehet, mintha elveszettek lennénk. Mintha nem találnánk magunkat. De ne félj, azért nem vesztél el… csak felkészítenek egy olyan periódusra, melyben önmagadban és önmagadnak kell vezetője légy. Egy kicsit megpróbálnak, mit is tanultál az elmúlt időszakokban. Felismered-e isteni Lényedet? Hiszel-e Önmagadban, szíved erejében, teremtő szellemiségedben? Az elkövetkező időszak kicsit megpróbál majd, de nem kell félned. Hited és Szereteted Szíveden át lámpásod lesz a legnagyobb sötétségben is. Ha nem érzed hitben elég erősnek magad, hát csak kérj hitet Atyádtól és fogadd el, mit küld neked.

 

 

Július 31. – A hónap utolsó napja segítséget ad az elkövetkező hónap energiáinak megértéséhez. Átvezető ereje megmutatja neked, milyen hatalmas is vagy te. Minden érzéked és kapcsolatod megerősödve tárul fel benned, hogy tisztán láthasd KI VAGY! Érezni fogod magadban szellemi támogatásodat, lelki útmutatásodat, belső mesteredet és szellemi segítőidet. Ez a nap egy megerősítés! Vedd magadhoz segítő erejét és rajzold fel magadban fénnyel tudását. Isten szeretett gyermeke vagy, akit sosem hagy magára, csak néha engedi, hogy megpróbáld magad és eltávolodj ölelő karjaiból. De amint szükséged van rá és hívod őt, újra átölel és megvigasztal téged.

Ne feledd ki vagy és hová tartozol: Istenhez! Ha ezt a tudást Szívedben őrzöd, sosem tévedsz el.

 

 

 

Áldás kísérje utadat és minden felismerésedet, hogy elhidd: Szellemi létezőként az egész Univerzum az otthonom!

 

 

Szeretettel

Pusztai Orsi

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3046148
Hónap: 11048
Nap: 672