Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 és a kristályenergiák

2012 és a kristályenergiák

 
 

2012. és a kristályenergiák

2011. szeptember 04.

 

2012 & The Crystalline Energies

 

Csatornázta: © Shelly Dressel / www.goddesslight.net

 

Minden jog fenntartva!


Ez egy valóban érdekes utazás volt. Az Istennő megalkotott egy helyet, hogy megengedje mindnyájunknak érezni kapcsolatunkat isteniségünkkel. Segített mindenkinek a megnyílásnál, majd megnövelte az áramlást, és onnan visszapillantottunk a Föld eltérő érzékelésére. Amikor egyszer már érzékeltük a Földet, elkezdett beszélni mindarról, ami történt. Beszélt 2012-ről és a nyilvánosságra hozott hírekről [információról]. Említést tett a dimenziók között áramló energiáinkról. Ennek nagy része nem csupán az ismeretközlést szolgálta, hanem segített elengedni azokat a félelmeket, melyeket az emberek esetleg érezhetnek.



Érzékeltük Arielliszt, az új Földet, és a jelenlegi fizikai Földet. Ahogy az Istennő beszélt az energiákról, nagyon tisztán volt látható a különbség a rezgésekben, az érzékelésekben és a mozzanatokban. Ahogy említést tett az emberekről és reagálásukról, meglepő volt látni a fesztelenséget azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik e két hely között elmozdultak. Soktól hallottam kérdezni, vajon egy napon csupán eltűnnek, illetve családtagjaik tűnnek el, és azt mondta: „nem”. Azt felelte, hogy az emberek majd változnak, és ezt folytonosan teszik, azonban ez a családnak és barátoknak egy tudatos választás és bejelentés lesz. Éreztem a megkönnyebbülést, mely az embereken átáradt.



Az Istennő utána még egyszer behozta a Fénytest energiákat. Azt mondta, ez ugyanaz, mint az a kristályenergia, melyről oly sok ember beszél. Minden személy egyre többet és többet olvaszt be ebből az energiából; végbement egy tisztítás és egy változás is. Minden ember bírt a képességgel, hogy beáradjon a nagyobb könnyedség / nyugalom / gondtalanság / jólét terébe. Láthattuk a Világegyetemet is, benne a bolygókkal, csillagokkal, földön kívüliekkel, űrhajókkal, mindennel, mely igazodásokat hozott létre, azért, hogy segédkezzen az átalakításban a Földön. A kiterjesztett érzékelés egy hatást teremtett meg mindenkinél, és a megnyíló érzékelés egy nagyobb tudatosságot vezetett be.



Ahogy a Föld elmozdul kristálykorába, mindegyikőnk az igazodás és a megengedés helyén lehet.



A CSATORNÁZÁS LEIRATA



Nama sika; venia benya, ÉN VAGYOK az egyetlen, ÉN VAGYOK a teljesség.



Üdvözöllek titeket, szeretett családom! Mindig nagyra értékelem ezt az időt, melyet megosztunk egymással. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy teljesebben jussatok el saját önvalótokba, úgy érzem, mintha előjönne belőletek és körülöttetek minden, összegyűjtené az energiát, azért, hogy teljesen támogasson titeket mindabban, akik vagytok.



Ezek ti vagytok, ahogy itt, e téren belül vagytok. Ti vagytok, ahogy megengeditek magatoknak a lehetőséget összekapcsolódni nemcsak velem, hanem minden más energiával, vagy más lényeggel, akik itt vannak ezt az időt veletek megosztandó.



Augusztus havában számos alkalommal beszéltünk arról, hogy az milyen erős [intenzív] volt, és milyen erősek voltak az energiák, valamint az átalakítás lehetőségéről, és mindezen keresztül közületek sokan érzeték úgy, mintha meglepték volna őket. Sokan úgy érezték, mintha minden, amit ismertek átváltozott volna valami mássá; néha az, melyet ismertek, nem arról szólt.



A mellékhatása ennek az volt, hogy közületek sokan bírtak a lehetőséggel, hogy még tovább kiterjeszkedjenek, és életüket megtapasztalják még jobban ezekkel az energiákkal. Ez az emberi lény érdekes jellegeinek egy része. Az emberek reakcióinak és lehetőségeinek mindig ilyen széles a változatossága, bárhová is haladtok.



Meghívlak titeket, hogy tapasztaljátok meg magatokat. Hívlak titeket, engedjétek meg magatoknak úgy érezni, mintha szívetek tárva nyitva állna. Lélegezzetek mélyen, lélegezzetek le, magatokba!



Ahogy készen álltok ennek megtételére, meghívlak titeket, ragadjátok meg a lehetőséget, hogy elengedjétek fizikai valóságotokat! Ösztönözlek titeket, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni, mintha energiáitok belőletek felfelé haladnának, kimozdulva a mágneses rács terébe. Néhányan esetleg egyszerűen ezt isteniségetek tereként érzékelik.



Hadd áramoljanak könnyedén energiáitok! Ahogy alkalmazkodtok itt, e térhez, engedjetek meg magatoknak egy szünetet; érezzétek át ezeket az energiákat! Majd, mintha még egyszer elmozdulnátok, váltsatok át a kristályrács terébe, illetve néhányatok számára ez úgy érződhet, mintha épp elmozdulnátok egy felemelkedettebb érzékelésbe, vagy a felsőbb énetek könnyebb, finomabb dimenziójába.



Ahogy elengeditek a mágneses rácsot, még világosabbá [tisztábbá, átlátszóbbá] válva érzitek magatokat. Engedjétek el; engedjétek meg magatoknak teljesebben azzá válni, akik vagytok! Még egyszer mozduljatok el, azért, hogy elmozdulhassatok a lélek síkjának terébe!



Ahogy önmagatokat e téren belül mozogni találjátok, nyúljatok ki isteniségetek felé. Ahogy ezt teszitek, rendelkeztek az ÉN VAGYOK jelenlétetek egy érzetével, ahogy feljön ide, hogy kinyúljon, és összeolvadjon veletek.



Itt, annak a tudatos lényegeként, akik vagytok e létidőben, rendelkeztek isteniségetek egy érzékelésével. Isteni természetetek érzékelése emberi észleléseitek révén lehet esetleg korlátozott, azonban megnyíltok, hogy megengedjétek ezt a kiterjeszkedést, ahogy egyesültök.



Én, az Istennő bemozdulok ide, e térbe. Kinyúlok mindegyiktökhöz. Kinyúlok, hogy átölelhesselek titeket, hogy képes legyek egyesíteni energiáimat még teljesebben veletek. Ahogy ezt teszem, mi mind elmozdulunk a „Minden, Ami Van” terébe. Érezzétek magatokat úgy, mintha szabadon szárnyalnátok. Érezzétek energiáitokat, ahogy kiterjeszkednek minden irányban!



Ahogy összegyűlünk e térben, szeretnék elidőzni egy pár percre, hogy beszéljek veletek. Meghívlak titeket, hogy mérjétek fel, mi az érzékelésetek magatokról itt, a „Minden, Ami Van”-ban, ahol teljesebben egybeolvadtatok isteniségetekkel.



Néhányan esetleg más érzetet érzékelhetnek, mások talán másképpen látják a dolgokat, néhányan esetleg csupán egy ismert tudatossággal bírnak. Másoknak ez olyan talán, mintha minden ugyanaz lenne, ellenben nyitottak vagytok egy más lehetőségre.



Bármilyen ez, meghívlak titeket, hogy álljatok meg, és egy pillanatig időzzetek el, hogy felismerjétek, hol vagytok épp most, és mi az érzékelésetek.



Pillantsatok a Föld felé. Ahogy a Föld felé néztek, nyissátok meg érzékszerveiteket, és épp vegyétek magatokhoz annak a lényegét, ami tudatosságotokhoz érkezik. Engedjétek meg ennek az érzékelésnek, hogy tudatotok hátsó részében pihenjen meg – hogy így mondjam. Most érezzétek energiáimat, és felfokozom mindnyájatok számára azt, mely tudatosságotokba érkezik, bármi legyen is az.



Az energiaáram, szeretetfolyam, gazdag tudat áradata létezik [itt]. Ez áthalad mindnyájatokon.



Rendben, tudom, hogy sok különböző ember van, aki a Földre elérkező változásokról beszél. Tudom, hogy sok különféle gondolat foglalkozik 2012-vel és a maya naptárral. Tudom, hogy közületek sokan érintettek saját felemelkedési folyamatotokban, hiszen ez a Földhöz tartozik.



Tudom, milyen sok átmenet létezik, mely a kollektív tudat egy része, és ez a szerepe minden embernek a maga sajátságos útján. Van egy közös hit, vagy megértés fonal 2012 körül, és ez az, hogy a Föld azon ciklusa, melyben a mayák oly nagyon érintettek voltak, szándékként, vagy tudatosságként közzétéve azt, mely önmagát teljesíti be.



Vannak, akik a végítéletről beszélnek, akik azt jósolják, hogy a Földnek vége lesz, azonban én gondolom, eltűnődtök a médián, mely nem annyira uralkodó, mint amilyen évekkel ezelőtt volt, hiszen a kollektív tudatból elegendő változott meg.



Ahogy e küszöbön álltok előretekintve, ez olyan, mintha valami egészen másba lépnétek be, mint ami valaha is létezett a múltban. Vajon a világ úgy fogja megélni az átmenetet, hogy az emberek eltűnni látszanak? A legvalószínűbben: nem. A világ úgy fog változni, hogy az emberek könnyedebben áramlanak a dimenziók között? Minden bizonnyal!



Ahogy az emberek könnyebben haladnak át a dimenziókon, nemcsak a Földön, hanem ahogy igazodnak a Világegyetemhez, lesznek olyanok, akik azt választják, hogy egy felemelkedettebb tudatra váltanak át, majd abban a térben maradnak.



Ha az egyén azt választja, hogy ezt az utat járja, ez azzal a szándékkal fog beteljesülni, hogy a hátrahagyott emberek teljesen tudatában lesznek ennek egy, s más formában. Így, az a félelem, miszerint az emberek e bolygón túl fejlődnek, és szeretteik hátra maradnak ámulva – ez olyasmi, ami miatt nem kellene aggódni.



Amint ez az új kor a Föld része teljesebben, egyre több és több a kötelék, mely összekapcsolja Arielliszt és a Földet. Ariellisz egy név, melyet én és sokan mások használnak, az Új Földre utalva.



Ahogy az emberek az Új Földről beszélnek, rácsatlakoznak annak az eltérő időszakaira, vagy jellegeire, mely ez, és most, ahogy az összes ilyen dologról beszélek, meghívlak titeket, nézzetek körül, és tapasztaljátok meg magatok, mi a valóságotok!



Látjátok a Földön történő változásokat. Látjátok Ariellisszel történő igazodásokat. Így, szívjátok be tudatosságotokat, és engedjétek meg szavaimnak működésbe léptetni egy lehetőséget számotokra, hogy úgy tapasztaljatok, ahogyan ti választotok.



A 2000. évtől minden felgyorsult. Valójában sok száz év volt, mely a felkészített erre az átmenetre olyan dolgokkal, melyek sokkal felgyorsultabbá váltak a huszadik század egészében, és itt, a huszonegyedikben.



Emlékezhettek a tudatos elmozdulás megtapasztalására, ahogy a Föld elmozdult a negyedik dimenzióba, mely hozzávetőleg 2008-ban ment végbe. Sok ember vélte ezt annak, aminek 2012-ben kell megtörténni, azonban ez csupán egy bevezetés volt. Még mindig van számos változás, néhány varázslatos, melyet a jelen és a következő év között tapasztalnak meg.



Amikor végül 2012 decembere elérkezik, és elmúlik, bizonyos vonatkozásokban ez egy drámai megkönnyebbülés lesz. Olyan, mintha lenne egy „kukta” [gyorsfőző fazék], melyben a feszültség emelkedik, emelkedik és emelkedik, és most ösztönzök mindenkit, hogy lélegezzen be és ahogy kilélegeztek, épp engedjétek el ezt; engedjetek el bármilyen nyomást, vagy feszültséget, mely esetleg hozzátok igazodik e vonatkozásban.



Tehát, ezek a változások magáért a Földért vannak; ahogy a Föld folytatja felemelkedési folyamatát, legyen egy érzetetek, hogy kiterjeszkedett tudattal letekintetek, és megnyíltok, hogy érzékeljétek azt a módot, ahogy a Föld maga tudatosan kiterjeszkedik, és ahogy ezt teszi, lássátok meg, hogy a dolgok hogyan folytatják a tisztítást a Föld éteri jellegeiben.



Meghívlak titeket, hogy hozzatok meg egy tudatos döntést, hogy megengeditek az energia áramlatának e koron átsegíteni benneteket. Egy másik ok, amiért óhajtottam beszélni veletek, és megmutatni ezt az egészet ebből a távlatból az volt, hogy saját tudomással bírjatok, majd ahogy elolvassátok az egymástól eltérő dolgokat, melyeket megjelentetnek, és meg fognak jelentetni, tudni fogjátok, mi a ti igazságotok, és mi a ti valóságotok.



Jómagamtól és sok mástól dolgokat fogtok hallani, melyeket ehhez hozzáadunk, amik azt még teljesebbé és valóságosabbá teszik. Azonban, az egyik kérdés, melyet az emberektől folyamatosan hallok: olyan erősséget kell várniuk, ami Augusztusban ment végbe, vagy ez könnyebb lesz?



Valójában, lesz mindkettő. Néha ez az erősség érzet azért van, mert olyan dolgokat hoz fel számotokra, ami a legjobban uralkodó az energiamezőtökben, vagy energia testetekben, és ez számotokra az átmenet okán van ott. Ha az ellenállás helyén vagytok, akkor ez az egyénnek még inkább sérüléses érzetet nyújt.



Ahogy megalkottok magatoknak egy egyensúlyt, ahogy megengeditek magatoknak, hogy a Világegyetem energiáiba és fénytestetek energiáiba bekössétek magatokat, segíteni fog ennek az egésznek a megkönnyítésében. Vegyetek egy mély levegőt, és lélegezzétek ki az ellenállást. Fújjátok ki az ellenállást, bármilyen formában van jelen számotokra.



Most lélegezzetek be, és ki, elengedve azokat az energiákat, melyek többé nem értetek munkálkodnak.



Most, mintha távlatotok átváltana, legyen meg az az érzetetek, hogy értékelésetek megváltozott, azért, hogy eltekintsetek magától a Földtől, és tekintsetek akár isteniségeteknek egy nagyszerűbb jellegébe, akár a Világegyetem felé; bármilyen érzékelést éreztek, az számotokra a legjobb.



Ahogy ebbe az irányba tekintetek, meghívlak titeket, hogy nyíljatok meg fénytest energiáitokra. Ez az a kristály energia, mely a Világegyetem rezgéséből való, mely oly teljesebben érkezik a Földre.



Valamikor a jövőben, az emberek nem csupán négy energia testről kezdenek el beszélni, hanem ötről. Néhányan esetleg ezt kristálytestüknek nevezik, néhányan fénytestüknek – ahogy mi tesszük – vagy lehet néhány más elnevezés, melyet még nem fejtettek ki.



Ez az, ami segít titeket önmagatoknak a mindennapi életetekben egy nagyszerűbb egyensúly megtalálásában.



Ahogy itt álltok, isteni természetek, és tiszta tudatotok terében, meghívlak titeket, hogy hozzátok meg azt a döntést, hogy megnyíltok, és megengeditek ennek az energiának áramolni bennetek, azért, hogy egy nagyszerűbb igazodást alkothasson meg. Érezzük, néhányan miképpen bírnak fizikai reakcióval, mintha túl szűknek éreznék bőrüket, mintha fájna szívük, vagy fejük.



Így, ha fizikai reakciót éreztek, tudatosan még tovább nyissátok meg energiatesteteket azzal a szándékkal, hogy egy sokkal nagyszerűbb könnyedséggel áramoljon át rajtatok. Néha, a mindennapi életetek során, amikor fizikai tüneteitek vannak, ez a bennetek lévő egyensúlytalanság miatt van.



Ezek az energiák beözönlenek a Földbe, és ezekhez olyan nagyon, vagy olyan csekély mértékben rendelkeztek hozzáféréssel, ahogyan azt ti választjátok meg.



Lélegezzetek be mélyen! Érezzétek magatokat, ahogy ezzé a fénytest energiává, vagy kristályenergiává váltok!



Nézzetek a Világegyetem felé! Ezzel a teljes kiterjeszkedett tudatossággal tudatotokban, nyíljatok meg bármire, ami esetleg új érzékelésetek. Vannak csillagok és bolygók; vannak hajók, benne azokkal, akikre ti földön kívüliekként hivatkoztok. Ez mind elérhető számotokra, ahogy kinyúltok e tér felé.



Sok a vita a Földhöz közeledő földön kívüliekről, és hogy közvetlenül hatnak az emberekre a Földön. Ez igaz, ily módon történik.



Ismét, ahogy ezt mondom, érzek néhány embert elmozdulni a félelem helyére. Elmondhatok nektek több dolgot? Először is, a Föld kiterjeszkedett egy felemelkedettebb tudatba, azért, hogy azok a földön kívüliek, akik a múltban gondokat okoztak nektek, e rezgéssel többé nem férnek össze [nem kompatibilisek]. Így, más szavakkal, még ha be is akarnának jönni, és gondokat okozni ismét a Földön, többé képtelenek lennének ezt megtenni.



Másodszor, közületek talán vannak néhányan, akiknek volt élményük, vagy valami, mely a félelem érzetéhez vezetnek bennetek, tehát, amiről beszélünk, az olyan dolog, ami nagyon alapösztön bennetek. Hallom, néhányan közületek hogyan ismerik el, igen, ez a valóság számukra.



Tehát, ha valóban van valami bennetek, vizsgáljátok meg magatokat, tekintsétek meg emlékeiteket, nézzétek meg tudatosságotokat, és vegyetek egy mély lélegzetet le abba a bármilyen kapcsolatba, mely ott lehet, míg nem igazodtok, majd fújjátok ki, és engedjétek el!



Néhány számára ez talán olyan, mintha lenne egy nyaláb vezeték elektromos rendszeretekben, igazodva ehhez. Néhány ember ezt talán egy benne lévő beültetett dolognak [implantátumnak] hívná. Bármi is ez, része tudatos, vagy tudat alatti önvalótoknak, szánjátok rá ezt a pillanatot azzal a szándékkal, hogy behatoljatok [ebbe], és megengedjétek fénytest energiátoknak rajtatok áthaladni.



Mozduljon el tudatotokon keresztül, haladjon át a fizikai testekkel lévő igazodáson, haladjon át mindennek a tisztításán, mely elvezetett a régi hiedelmekhez, régi gondolatokhoz, igazodásokhoz, és engedjétek ezt el! Ugye jó érzés elengedni ezt a régi energiát!



Ahogy kitekintetek a Világegyetem felé, valami más lesz egyre inkább uralkodó, miszerint önmagatok egy jellegével elkezdhettek kölcsönösen egymásra hatni, mely odakinn él, aki önmagatoknak egy jellege, ki a legutóbbi időkben az egyik ilyen bolygón van, aki esetleg az egyik ilyen hajón él, és előhozhattad azt a szándékot, hogy ismét egymáshoz kapcsolódjatok.



Megtehetitek, hogy kinyúljatok, és megengedjétek ennek a kapcsolatnak bennetek áramolni ez alkalommal! Ha nem teszitek közzé ezt a szándékot, viszont szeretnétek ezt, legyetek nyitottak a befogadásra! Vannak még mások, akik ettől elkülönülve óhajtanak maradni, ami teljesen jó. Az összes különféle formáját látjuk ennek a történésnek, ahogy kitekintünk mindenkire.



Ahogy önmagatokat egyre inkább egyesülve érzitek ezzel az energiával, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni olyan nagyra, amekkorára szükséges.



Mérlegeljétek azt az érzést – bármilyen az – ami akadályként érződik életetekben. Ebben az esetben, hozzátok fel magatokban ez alkalommal! Nyíljatok meg egy nagyszerűbb észlelésre, ahogy engeditek ennek az energiának áramolni önmagatokban és körülöttetek.



Ahogy mérlegelitek ezt az akadályt – ez valóban az? Meg tudtok nyílni, hogy egy új érzékelést érezzetek? Ebben az esetben engedjétek meg ennek átáramolni rajtatok épp most. Ahogy fontolóra veszitek ezt – bármi is az, aminek a megjelenítését kéritek – most töltsétek bele ebbe a fénytest energiát! Sok esetben látok dolgokat körülöttetek egy új érzékelésbe átváltani.



Néha, aminek a megjelenítését [manifesztálását] kutatjátok, egy másik irányból érkezik. Néha nagyobbat kell gondolnotok, mint amire addig gondoltatok. Más alkalommal esetleg egy felismeréshez érkeztek el, miszerint ez nem az, amit akartatok. Még mindig vannak közöttetek, akik ezt pontosan annak fogják fel, aminek én akarom, és elengedhettek bármilyen félelmet, vagy aggódást, mely megakadályozta, hogy ez a teljes valóságba lépjen be.



Meghívlak titeket, ragadjátok meg ezt a pillanatot, és borítsátok fénybe életeteket. Ahogy ezt teszitek, időzzetek el, hogy megalkossátok azt, amivel rendelkezni szeretnétek. Teremtésetekben ezt töltsétek fel azokkal az emberekkel, helyekkel és dolgokkal, amikkel bírni akartok. Minél jobban telítődik, annál gazdagabb lesz számotokra, annál inkább valóság. Öntsétek bele ezt az energiát a teremtésetekbe! Töltsétek fel épp most, ahogy beszélünk!



Ahogy megengeditek ennek áthaladni, legyetek nyitottak, hogy tudomásotok legyen arról, hogy fénytest energiátok még tovább terjeszkedett, mint amit kutattatok. Küldjétek ki a Világegyetembe újra megerősítésért minden „futónak”, minden angyalnak, aki veletek dolgozik, hogy idézzék elő megjelenítéseiteket [manifesztációitokat], mely az, amivel bírni óhajtotok.



Küldjétek le a Földre, azért, hogy fizikai valóságotok megváltozzon, bármiben van szüksége erre, azért, hogy segítséget nyújtson a megjelenítéseitek előidézésében. Itt, a „Minden, Ami Van” terében, hidat építetek a Világegyetem és a Föld síkja között.



Ez egy olyan hely, melyet a teremtés helyeként mi mind együtt alkottunk meg. Ez a tiszta energiának egy helye, és ezen energia mögötti szándék a különféle lehetőségeken keresztüli munkálkodásból való. Legyetek nyitottak, hadd áramoljon, bármilyen lehetőség van bennetek és körülöttetek.



Meghívlak titeket, egy csoportként gyűljetek össze. Legyen meg annak az érzete, hogy a Földnek egy hologramját látjátok belőletek feljönni. A hologram átmenetet élt meg az évek során, ahogy mindegyikőtök is. Ez alkalommal, ahogy az Egyetemes és a földi energiákból való közvetlen kapcsolatként álltok, legyen egy érzésetek, hogy ezt mind átadjátok ebbe a hologramba.



Mindegyikőtöket meghívlak, hogy tudatosan öntsétek bele ebbe saját fénytest energiáitokat, vagy saját kristályenergiátokat. Ahogy ez mind lefolyik ebbe a hologramba, feltölti azt, egy még nagyobb kiterjesztést létrehozva. Ez a kiterjeszkedés mindannak az eredménye, melyet elvégeztetek, amit belehelyezett a Világegyetem, valamint mindannak az eredménye, ami a Földön történik.



Olyan mély az igazodás magához a Földhöz mindnyájatokban! Elköteleztétek magatokat erre az élményre, és nagy lehetőségekkel láttok át ezen.



Elengedjük a Föld e hologramját; megengedjük elmozdulását. Ahogy behalad a kristályrács lényegébe, van egy jelleg, mely kimozdul Arielliszbe, a többi pedig lefelé halad a fizikai Földbe, melyen éltek.



Ahogy a mágneses rácshoz kapcsolódik, egy része annak, amit beleöntöttetek a hologramba, kiterjeszkedik a rács minden részében. Ez az, ami segíti a rácsot elmozdulni egy felemelkedettebb igazodásba, és ez az, ami megengedi felsőbb éneteknek azt, hogy képes legyen isteni természetetekből és fénytest energiáitokból nagyobb mennyiséget bevezetni.



Legyen meg az az érzetetek, hogy meglátjátok a hologram maradékát. Ahogy lefelé halad, átmegy egészen le a fizikai Földetek középpontjába. Ahogy lejut a középpontba, összekapcsolódik ezzel az energiával, majd kifelé haladva elkezd tágulni. Ahogy kifelé terjeszkedik, áthalad a Föld minden rétegén, feljön magának a Földnek a kérgén át.



Áthalad a vízen. Átjut a fákon, a pázsiton. Lehet egy olyan érzésetek, hogy amit beletettetek, visszatér saját otthonotokba, arra a helyre, ahol ültök. Érezzétek ezt, ahogy visszatér belétek, áthaladva minden módon rajtatok.



Engedjétek meg összpontosításotoknak, hogy még egyszer elmozduljon a „Minden, Ami Van” terébe! Mindig élvezem, ahogy látlak titeket ezen a ponton, ezeken az utazásokon, mert most izgatottak vagytok, hogy visszatértek fizikai testetekbe, és abba, amit létrehoztok életetekben.



Egy mélyebb kapcsolatot hoztatok létre a fénytest energiátokkal és az Egyetemes energiátokkal ezen utazás során. Ez egy másik eszköz, mely segíteni fog nektek mindennapi életetekben. Meghívlak titeket, hogy adjátok ki szándékotokat, hogy oly módon tapasztaljátok ezt meg, mely segít titeket.



A „Minden, Ami Van” mindig elérhető számotokra. Néhányan közületek ide, ebbe a térbe rendszeresen eljöttök, mások esetleg álom-állapotuk során. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy a világegyetem és az összes ilyen kristályrezgés energiájával sokkal teljesebben egyesüljetek, úgy találhatjátok magatokat, hogy e téren keresztül sokkal könnyedebben siklotok át.



Most, hogy elküldtük a hologramot a Földbe és az Új Földbe, legyen egy olyan érzetetek, hogy az ösvény felé pillantotok, ami esetleg az, hogy a kristályrács felé tekintetek, és megláttok valamit az egyikben, valamit egy másikban; ez a lineáris észlelése annak, amilyennek ez látszik.



Nézzetek ellenben mélyebbre! Kövessétek az energia színezetét / jellegét, mely belőletek jön elő ebbe a térbe, mely kimozdul mindkét irányba. Lássátok magatokat, ahogy a Földön, vagy Arielliszen vagytok! Lássátok magatokat, ahogy bárhol vagytok közöttük, majd tekintsétek meg magatokat, ahogy a földhöz kötött valóságotokban vagytok!



Látom, hogy néhányatok számára olyan, mintha megnéznétek, és meglátnátok valakit, aki a fizikai önvaló, majd utána nagyobb területtel bír, nagyobb és nagyobb területtel, mely felhalmozódik a tetején, és ez a kiterjeszkedésük más valóságokba. 



Látok másokat, hogy van egy elmozdulás érzetük, mintha teljesen elkülönülnének az egyik lényegtől a másikba, majd egy következőbe. Tudják, hogy nem kapcsolódtak eközben le, hanem azt választották, hogy egy nagyobb elkülönüléssel bírjanak a különbségtételben.



Észlelésetek talán teljesen eltérhet ettől, azonban e kettő az uralkodóban lévő út, melyben látom az ismeretet [információt] áthaladni rajtatok.



Emlékezzetek, hogy ha a küzdelem helyén találjátok magatokat, ha lesújtva érzitek magatokat, hozzátok működésbe azt a szándékot, hogy eljöjjetek ebbe a térbe, és utána lélegezzetek mélyen, és engedjetek el bármit, mely rossz érzést kelt bennetek! Lélegezzétek át, és engedjétek szabadon!



Meghívlak titeket, hogy legyen meg az az érzetetek, hogy tudatotok elmozdul; megállhattok egy pillanatra a lélek síkján. Gyakran van az az érzésetek, hogy lélek lényegetek, vagy isteniségetek nagyobb részét engeditek el, azonban magatokkal viszitek azt, ami a sokkal kiterjeszkedettebb tudatosság, és isteniségetek áramlása, mely innen bemozdul tudatotokba, és kiárad onnan.



Elmozdultok a kristályrács helyére. Megrántva, vagy behúzva érezhetitek magatokat egy, s más irányban. Engedjétek meg magatokat elmenni mindkét irányba!



Meghívom teljes tudatos gondolatotokat, térjen vissza veletek, ahogy visszatértek a Föld síkjára. Ahogy összekapcsolódtok a mágneses ráccsal, érezhetitek a Föld tömegvonzásának érzetét. Olyan érzés lehet, mintha segítene titeket leföldelni.



Megengeditek azonban tudatotoknak, hogy még teljesebben áramoljon le rajtatok keresztül, ahogy fizikai valóságotokban vagytok, és ahogy leáradtok, engedjétek meg magatoknak kiterjeszteni az energiát fizikai személyetek körül, azért, hogy nagyon kényelmesen egyesítsétek ezt a nagyobb mennyiséget, nemcsak isteniségetekből, hanem fénytest energiáitokból is.



Érezzétek fénytest energiáitokat! Engedjétek meg magatoknak tudni, hogy ti, emberekként, ahogy leárasztjátok energiáitokat életeteken át, rendelkeztek egy eszközzel, és a képességgel, hogy megalkossátok a változást. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezek az energiák áthaladjanak rajtatok!



Érezzétek magatokat Gaiaval összekapcsolva! Ahogy ezt teszitek, érezzétek azt, amit elküldtetek a Földbe a hologramon keresztül, majd hadd jöjjön vissza belétek, és horgonyozzon le fizikai valóságotokban! Önmagatokat lenn, ebbe a valóságba visszatérve érzitek.



Rendben, szeretett családom. Mint mindig, köszönöm, hogy eljöttetek, és ezt az időt megosztottátok [velünk]. Kinyúlok mindnyájatokhoz, elküldve szeretetem, tudatosságom és mindegyikőtökbe vetett hitem.



Látlak titeket emberi önvalótokként, és látlak titeket isteni lényegetekként, és mindnyájatokkal egy nagyszerűbb összhangba hozatal történik.



Nagy a szeretet irántatok; mindig veletek vagyok.



Ansaluia


Shelly Dressel csatornázza a Teremtés Istennőjét. Minden jog fenntartva! Megoszthatjátok ezt a csatornázást, azonban kérünk titeket, a csatornázás anyagából ne vegyetek ki egyetlen részt sem, és őrizzétek meg ezt a szerzői jogokra vonatkozó üzenetet is. További információért kérünk, látogassátok meg weboldalunkat: www.goddesslight.net

 

Magyar fordítás: Clarissa

 

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

 

http://fenytevo.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3175687
Hónap: 37005
Nap: 604