Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. IGAZODÁSI PONTOK A SÁRKÁNY ÉVÉBEN

2012. IGAZODÁSI PONTOK A SÁRKÁNY ÉVÉBEN      
Írta: Sal/Tizenkettek Tanácsa   
2012. február 22. szerda, 09:06

 

2012. IGAZODÁSI PONTOK A SÁRKÁNY ÉVÉBEN

 

2012 Tipping Point, Year of the Dragon a message from The Council of 12 channeled by Selacia, Thursday, 26 January, 2012

 

 

A Mostból érezve

A Földön , ahogy itt éltek most, azt nem lehet összehasonlítani, az eddigi bármelyik időszakotokkal. Általában nektek (Fényhozóknak), ugyanúgy, mint a legtöbb embernek, sokkal több kérdésetek van ezzel kapcsolatban, mint amilyen válaszokat kaptok, és így egyre többen csodálkoztok arra, hogy mi is történhet még, mis is következhet még ezek után?

Az alábbiakban öt kulcsfontosságú témával fogtok találkozni és együtt élni 2012 folyamán. Mindegyik személyesen lesz érvényes rátok nézve, de ugyanakkor az egész emberiséggel is kapcsolatos. Ezek az egyetemes témák hatással vannak az emberiség spirituális fejlődésének mindegyik szakaszára. Ezek hatásai tudatosan vagy önkéntelenül is megtapasztalhatók, attól függően, hogy az illető személy mennyire ébredt fel már arra, hogy mi is történik valójában.

Éppen ezért hívjátok meg belső bölcsességetek, hogy utat mutasson nektek, hogy mi is az, ami különösen fontos most, számotokra. Meditáljatok el rajtuk. Vigyétek be elképzeléseiteket, álmaitokba és az elkövetkező napokban, hívjátok meg magasabb bölcsességetek az életetekbe, hogy segítségetekre lehessen a következő lépéseitekben, a legmegfelelőbbet megtalálnotok.

2012. öt témája

1, Az Átalakulás:

Ez az emberi tudatosság radikális, gyökeres átalakulásának időszaka, amely hatással van az emberekre az egész bolygón. Egy olyan hatalmas méretű váltás folyik most, amely még a legfejlettebb személyeket is kihívás elé állítja, a tekintetben, hogy meg tud-e maradni, békességében és középpontjában. Ha erre rendszeresen figyelmeztetitek magatokat (hogy nyugalomban és békességben maradjatok), akkor ezek a kihívásokkal, sokkal könnyebben lehet megbirkózni.

Meglehet, hogy erős kihívások érnek bennetek, de hogy elviseljétek, ahhoz ti már nem vagytok olyan gyengék. A belső hangotok segíteni fog, hogy tudatába legyetek a változásokban, az egyedi szerepeteknek és minden másban, ami, ahogy történik a legalapvetőbb változásokban. Így tudatában kell lennetek, hogy lépéseket szükséges tennetek, az általatok kívánt szükséges változásokért. Nem lehettek kívülállók, akik a káoszra csak panaszkodni tudnak, és akik azzal intézik el ezeket egyszerűen, hogy ezek csak furcsa, szokatlan történések. Így tudatában szükséges lennetek, hogy nektek minél többet kell tennetek az életetekben, mint másoknak azért, mert minden kihívás eltérő, különböző módon fog megérinteni bennetek.

Ez azt jelenti, hogy a legtöbb tapasztalattal kell, hogy rendelkezzetek, elvégre ti kint vagytok az élet frontján és felelősséget vállaltatok a bolygó jövőjéért, és azért, ami történik életetekben.

2, Változások:

Az Átalakulások, változásokat jelentek, és sokat fogtok kapni ezekből. Az Átalakulások mindegyike kívánatos és mindegyike változásokat foglalnak magukba, és ezekre szükségetek van. Lehet, hogy nem fogjátok szeretni őket, de amikor megérkeznek és meglátjátok azokat, amikor elérnek bennetek, na, akkor jön a meglepetés.

Amikor megélitek a Változásokat, akkor majd azok megkövetelik tőletek azt, hogy dolgozzatok velük. Ti azonban már a tudásosotokkal könnyedén vehetitek azokat, amint megtörténnek, a környezetetekben.

De hogy ügyesen is éljetek velük, azt jelenti most, hogy az érzékenységetek finomításával és bátorságotok felfedezésével kell meglovagolnotok a változások sárkányát. Elvégre 2012-ben a Sárkány Évében éltek! Ez az év az új kezdetek számos kedvező lehetőségét hozza el nektek, az eddigi tartós állapototok drámai megváltoztatásával, és sárkánytüzével katalizálni fogja ezeket a lehetőségeket a tömeges méretű változásokba.

3, Felébredés:

Az emberiség ébredése már több évtized óta tart folyamatosan és egyre nagyobb lendületet vesz 2012.-ben, és mindezeknek ez az év, 2012., lesz a tetőpontja, amely év megnyitja az utat a még több felébredni vágyó előtt a következő néhány évben. Vannak, akik tudják ezt, még sem érdeklő őket semmiféle spirituális vagy metafizikai érdeklődés, de majd a következő években elkezdenek kérdéseket feltenni ezekkel kapcsolatban. Azért fognak tőletek kérni segítséget, mert puszta jelenlétetekkel, ti vagytok az új energia hírhozói. Ők nagyon is tudni akarják azt, hogy mi is fog történni, és hogyan is kapcsolódik mindez hozzájuk.

4, Idő:

Az idő valami mást kezd jelenteni az életetekben, mint valaha eddig az volt. Az előző generációknak nincsenek erről tapasztalata, erről az új időélményről. Mi is történik itt? Az időbeni változások megértése, felfogása az idő gyorsulásából ered. A változásokat egyidőben észlelni, ez a tudatossággal kapcsolatos.

Az emberiség egyre inkább tudatában van a felébredésének, és felismeri azt, hogy kevés az ideje, és ez számos dilemmát, kitalációt von maga után. Azért is, mert a változásokat az idő szempontjából nézik. Az emberek már nem akarnak megfeszülni és egyre nagyobb erőfeszítéseket tenni, hogy meglegyenek azok a dolgaik és lehetőségeik, amikre már annyira vártak. Korábban hajlamosak voltatok azt hinni, hogy időbőséggel rendelkeztek, s így van időtök arra, hogy megoldjátok kivitelezhető és kivitelezhetetlen problémáitokat. De most egyre sürgetőbb lett minden számotokra. Az emberi tudatosságotokban, a csontjaitok velejéig hatolt az, hogy muszáj változni ahhoz, hogy boldoguljon és túléljen.

Az elkövetkezendő néhány évben a Naprendszer bolygóinak kulcsfontosságú együttállásai növelni fogják a változások erejét, és a Nagy Utazás útjába forradalmi és a fejlődést segítő evolúciós energiákat katalizálnak majd. Ezek az energiák erős katalizátorai lesznek akkor a pozitív változásoknak a társdalom minden területére nézve, beleértve a szív-alapú és a szív-központú létezés tudatosságába való visszatérést is. Mindezek részei lesznek az emberiség evolúciós fejlődésének, és az emberiség átalakul egy magasabb formájába, amely magába foglalja, azt is hogy az Isteni Nőiesség kiegyensúlyozza a bolygón a férfi és női energiákat, egyensúlyába. Az emberiség ekkor meg fogja testesíteni a földi háborúk és mindenféle aljasság és kapzsiság, meggyógyítását, meggyógyulását.

5. Kapcsolatok:

A kapcsolatok mindig összekötődtek és katalizálták a változásokat a fejlődés és kiteljesedés virágbaborulását. Természetesen ezekből mind-mind tanultatok, mégha ezek olyan sokáig és tartós folyamatoknak bizonyultak, és gyakran a kapcsolatok hosszú sokaságán ragadt rátok jó néhány tanulság.

Most azonban a kapcsolataitok felgyorsított módon fognak tanítani bennetek Valamennyi egy-egy értékes lehetőséget hordoz magában, melyek segítik kialakítani az önszeretet képességét, és szeretet teli lépéseket tehettek a valódi hatalmatok tudatosságába kerülésetek felé. Ebben az életetekben valóban a kapcsolataitok fontos kulcsok a felemelkedésetek magasabb frekvenciába való kerüléseteknek.

A 2012-es kihívások során, minden egyes kapcsolat amivel bírtok, vagy rendelkeztek és minden egyes leckéje ezeknek ami tanít, felszínre fognak kerülni. Minden tanulság arról fog szólni ezekből, hogy értékeljétek és becsüljétek meg, kapcsolataitokat. Fedezzétek fel azt, hogyan kapcsolódhattok másokhoz, félelem nélkül, hogyan tudjátok egymást segíteni szerető módon, és hogyan lehet kapcsolódni a magasabb rezgésű világokhoz.

Ennek az utóbbinak az a kulcsa, hogy emlékezzetek arra, hogy minden létező össze van kötve, össze van kapcsolva, és erre fókuszáljatok, mintsem arra, hogy mi az, ami elkülönít bennetek. Amikor így tesztek, akkor kinyittok egy ablakot, hogy minél több szinkronicitást tapasztalhassatok meg, amely természeténél fogva megsokszorozza az emberi együttműködés lehetőségét.

Mi jöhet még?

Hatalmas feladatok várnak rátok, melyeket tudásotok alkalmazásával tehettek majd. Értsétek meg azt, hogy ezeknek a feladatoknak megoldásában, ti vagytok, akik élen jártok, mert ez a DNS szinten kódolva van bennetek, és az is hogy újabb látószöggel, megközelítésekkel tanuljatok és emlékezzetek azokra a dolgokra, amiket egykor elfeledtetek.

Még időben tegyetek lépéseket a változásokban és lélegezzetek rendszeresen. Amikor kétségeitek vannak, emlékezzetek arra, hogy Ti mind az IsteniVáltozásTevő szerepet választottátok. Nem mindenkinek adatott ez meg, de néhányótoknak igen. Ne aggódjatok azon, hogy mindenki másképp járja az útját, ezért inkább fókuszáljatok saját haladásotokra.

Mint Isteni VáltozástTevők, Ti Vagytok a Mesterei annak, hogy hogyan lehet élni a jelenlét pillanataiban megfelelő erőkifejtésekkel, és ti vagytok azok, akik érzéseikkel, gondolataitokkal és cselekedeteitekkel tudatossá válva, teszik mindezeket. Az új képességek mestereiként, mindenki számára egy-egy magvat ültettek el, akik majd követni fogják a lépéseiteket.

Folytassátok tovább isteni természetetek felfedezésének útját, mi körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

Közradja: www.foldicsillagok.hu

http://spiritlibrary.com/selacia/2012-tipping-point-year-of-the-dragon

Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ufeklukerebo - If something manifest, gynaecology threatening.

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> eei.qzhs.spiritiszta.hu.hsw.cf http://mewkid.net/buy-prednisone/

udiyuxeyuh - Give told entities viable seizures extremities.

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> gxy.fuks.spiritiszta.hu.nwz.gy http://mewkid.net/buy-prednisone/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092302
Hónap: 14853
Nap: 553