Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fény Tanácsai és a Multi-Dimenzionális Új Föld megjelenése

....Mihály Arkangyal/Celia Fenn a május-júniusi energiákról... A május 20.-ai Napfogyatkozásról és a Június 4.-ei Holdfogyatkozásról (a Nyilas/Ikrek tengelyen...különleges ajándékokkal a Kárpát-medencében élőknek)

Az Új Föld Energiák 2012 május. Mihály Arkangyal, Celia Fenn közvetítésével

Részlet a májusi-júniusi energiákról

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Amíg a Föld felkészül ezekre a mélyreható és izgalmas változásokra, lesz még egy egynéhány energetikai összehangolódás májusban és júniusban, amely segíteni fogja a Földet arra, hogy felkészüljön arra a nagy összehangolódásra és összekapcsolódásra, amely még le fog zajlani majd ebben az évben. (2012.12.12-21.)

Május 20.-án egy gyűrűs teljes Napfogyatkozás lesz, amely a Szoláris Fény Tanácsának szoláris fénykódjait továbbítják majd a Földre így összekapcsolódva vele.. Így sokak számára a Szoláris Nappal való összekapcsolódás lehetővé teszi azt, hogy felébredjenek szerepükre evolúciójukba és a Föld fejlődésére a Naprendszerben, a Galaxison belül.

Ez a Napfogyatkozás egy olyan időben történik, mikor az ÚjHold az Ikrekben lesz, szemben pontosan a Nyilasban lévő Galaktikus Központtal. Az Ikrek/Nyilas tengely mindig kiemeli a Lelki összekapcsolódást a Galaktikus és Kozmikus energiákkal, amelynek az a célja, hogy a polaritásokat egységbe rendezze, amely a Nagy Váltás tárgya is ebben az időben.

Ezt követően június 4.-én a részleges Holdfogyatkozás a Nyilasban megközelíti a Galaktikus Központot. Ekkor a Fény Galaktikus kapcsolatok Tanácsa, fénykódjait továbbítják a Földre. Ezek a kódok, azokat fogja felébreszteni, akiknek munkájuk által majd össze kell kapcsolódniuk a Tanáccsal és ezt követően együtt működni majd a Föld Őrzőinek Tanácsával.

Június 6.-án megtapasztalhatjátok a Vénusz átvonulás második szakaszát (a 8 éves ciklusában), amely összeköti az első, 2004-es átvonulásának energiáit. Ekkor a Napban (Solaris) a Szoláris Tanács azon dolgozik majd, hogy a Földre továbbítsa a Vénusz: Szépség és Harmónia fénykódjait az Új Föld Szívének Hálójába, amely lehetővé teszi számotokra hogy teljességében felébredjetek és kifejezzétek a Szeretet energiáit azok felé, akik most ébredeznek és azok felé is akik szíve nyitva áll arra, hogy megkaphassák ezeket az energiákat.

Kedveseim!

Ezekben az időkben a Szeretet és Együttérzés Hírnökei és Nagykövetei lesztek, mert a Szeretet és Együttérzés lesz az Új Föld alapvető rezgése. Ugyanakkor az Angyali Birodalmak és a Fény Felemelkedett Mesterei együttműködnek majd veletek. Különösen a Delfin Mesterek és az Angyalok a Magasabb Rezgésű Ösvényekre fogják összehangolni a Föld Rezgését, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a Föld továbbhaladhasson a 2012-es FényKapujához, és onnan tovább abba a küldetésébe, melyben szerepet játszik a Fény Szolásis és Galaktikus Tanácsa.

Arra Kérünk bennetek, hogy tiszteljétek meg ezeket az időpontokat, meditációval és ünnepségek megtartásával (szerek), mert egykor emlékezni fogtok ezekre a pillanatokra a jövőben, ahogy a Föld újra visszakapcsolódott a Kozmikus Örökségéhez és Küldetéséhez.

Mihály Arkangyal Vagyok

Megjegyzés 1. : Készült: The Councils of Light and the Emergence of the Multi-Dimensional New Earth

Channeler: Celia Fenn The New Earth Energies May 2012 Archangel Michael through Celia Fenn.

http://lightworkers.org/channeling/159273/councils-light-and-emergence-multi-dimensional-new-earth alapján, a teljes anyagot egy későbbi időpontban adjuk közre, a részlet az időszerűsége miatt lett kiemelve.

Megjegyzés 2.

Mind a Nap és mind a Holdfogyatkozás az Ikrek/Nyilas tengelyt érintik, így kiemelt szerepe lesz Kárpát-medencében, amely köztudottan az őshagyományozás szerint Nyilas aszcendensű ország. Így véleményünk szerint Május 20 és Június 4.-e is kiemelt Szer-Nap, és a kozmikus és galaktikus energiák jelentőséggel bírnak a Kárpát-medencére és az ott lakó népekre.

NJ

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3176501
Hónap: 37232
Nap: 743