Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A földi karantén feloldása

Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától

2012. Június 28.

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Message from the Galactic Federation of Light 06/28/2012

A földi karantén feloldása

A harmadik dimenzión túli létformákra ne a saját testetekből és szellemi esszenciátokból kiindulva tekintsetek, mert nem mindig, sőt inkább ritkán hasonlítanak rátok. A tágas világűrben és a létezés különböző dimenzióiban sok érző és nem–érző lény létezik. Vannak az emberi fajra egyáltalán nem hasonlító lények, ellenben a külsejük funkciója ugyanúgy, mint az embereknél, csupán a belső lelki [spirituális], érzelmi és mentális értékeik formába öntése.

A ti világotokban keveredést történt, vannak egymásra hasonlító és egymástól különböző lények is. Azok a lények bolygótokon, akik nem hasonlítanak rátok, emberi testvéreinkre, nem tartoznak ide, mert nem idevalóak, mivel idejutásukkor nem rendeltetésszerűen mentek keresztül a lelki [spirituális], mentális és érzelmi fejlődésükön. Fontos tudni, hogy ezek a lények rövidített úton, úgymond egérutat kicsalva jöttek ide. Az a feltett szándékunk, hogy ezeket a lényeket visszaküldjük oda, ahonnan jöttek és ahová eonok óta tartoznak. Egy szeszélyes folyamat kapcsán lehetővé vált számukra a ti valóságotokba költözniük és bolygótokon súlyos bűnt elkövetni.

Ezek a lények nem tanulták meg, hogy másokhoz tisztelettel, barátságosan, szeretetteljesen, gondoskodóan és együttérzéssel közelítsenek. Nem rendelkeznek a kegyelemteljesség, a megbocsátás és a szeretet erényeivel. Nem tudják, milyen egy közösség tagjának lenni és mit jelent egymással felelősségteljesen bánni. Sok mindent természetesnek vettek, és viselkedésük csak azért ilyen, mert nem ismerték még fel az egymás iránt érzett felelősség leckéjének áldását. Minden áldás elsajátításához meg kell tanulni a szükség és a harc, a belső feszültségek, és az önvizsgálat leckéit, amelyek arra hivatottak, hogy a legfelsőbb jót hozzák ki egy egyén életéből. Ha valaki megspórol magának néhány leckét, és lerövidíti tanulmányait, akkor nem lesz képes a felsőbb dimenziókban való létezésre. Pontosan innen eredeztethető ezeknek a lényeknek a problémája, akik kihagytak néhány elengedhetetlen leckét az életből, ami feljogosíthatta volna őket a bolygótokra való belépésre. Ezt mégis megtették, egy számukra nem megfelelő helyre kerültek, és itt akarnak boldogulni, miközben szorosan markukban tartják bolygótokat.

A Fény Galaktikus Föderációja eonokkal korábban már felismerte ezt a problémát, gyors és megfelelő lépéseket tettünk, hogy az egész bolygót karantén alá helyezzük, kiküszöbölve ezen lények más harmadik dimenziós [3D-s] világokba való terjeszkedését. Ez a karantén már eonok óta fennáll, sokkal régebb óta, mint egyesek gondolnák, azóta már több civilizáció is felvirágzott ezen a bolygón.

Szeretnénk nektek elmesélni, hogy ezen a bolygón időszámításotok szerint százezer évekkel korábban is léteztek civilizációk és nem csupán néhány ezer éve, mint a sumer vagy egyiptomi kultúrák. Sokan tévesen azt hiszik, ezek a civilizációk voltak az elsők bolygótokon. Aligha helytálló feltevés, hiszen a mezopotámiai régióból felvirágzó kultúrátok meglehetősen kései „fellépőnek” számít eme bolygó színpadán.

Sok civilizáció nevezte már ezt a bolygót otthonának, sokan közülük, ha úgy tetszik, magasabb dimenziókba „emelkedtek fel” és immár a Fiastyúk [Plejádok] lakói, Szíriusziak, Arktúriaiak és más különböző csillagrendszerek, sőt más galaxisok lakói. Ezek a lények is otthonukként tekintenek a Földre, és minden bizonnyal nevezhetjük testvéreiteknek, akik most újra itt vannak veletek. Ebben a pillanatban velünk együtt alkotják a Fény Galaktikus Föderációját. Ez valóban egyfajta hazatérést jelent ezeknek a lényeknek, mert számukra nem új hely ez a bolygó, ez elődeik otthona. Sok életet leéltek itt, megtanulták leckéiket és megtapasztalták élményeiket, így tettek szert magasabb fejlődési szintre és spirituális bölcsességre, ami lehetővé tette számukra, hogy szabadok legyenek és a magasabb dimenziókat nevezzék jelenlegi otthonuknak.

Így működik ez, és nem engedélyezettek az egérutak, a lerövidítések. Szervezetünk minden tagja olyan lény, aki megérdemli, hogy a magasabb dimenziókban létezhessen és kiérdemli, hogy szervezetünk tagja legyen. Nem kerestek egyetlen lerövidítést sem, és ha személyesen találkoznátok velük, biztosak lehettek benne, hogy rendkívül fejlett lényekkel álltok szemben, akik különböző területeken sajátosan [speciálisan] fejlett tudásra tettek szert. Nem kell soha testi épségetekért vagy egészségetekért aggódnotok, ha egy magasabb dimenziós lénnyel, illetve szervezetünkkel dolgoztok együtt, vagy beszéltek. Szeretnénk, ha mindig ügyelnétek arra, hogy barátságosak és udvariasak legyetek, és minden lényhez, akivel találkoztok, tisztelettel közeledjetek, hiszen ők is így tesznek majd.

Kedves Testvéreink, nem szeretnénk, ha kedvességetek csorbát szenvedne a félelem okán, ha olyasvalakivel találkoztok szervezetünkből, aki nem teljesen úgy néz ki, mint ti. Nem mindenki tudja saját maga megválasztani alapvető külsejét és nem mindenki „nőtt fel” emberi testtel, ha úgy tetszik. [Fordító megjegyzése: Nem az emberi test számukra a megszokott külső megjelenési forma.] Kérünk, emlékezzetek erre mindig. Ellenben biztosak vagyunk benne, a legjobb formátokat hozzátok egy találkozás alkalmával és az univerzum összes lényének megmutatjátok, mennyire előrehaladott az emberi faj fejlődése, mióta eonok óta utoljára ide utaztak.

Eddig csak egyedként és közösségként [kollektívként] jöttetek ide, nagyon rövid időszakokra. Ez nagy benyomást kelt és lelkes fejlődésre utal, és sok világ küldte ki képviselőit, hogy tanulmányozza kultúrátokat és rájöttek, hogyan fejlődhettetek ilyen hihetetlenül gyorsan. Az univerzum sok világa csodálja teljesítményeteket. Az emberi család minden tagja, jól végzi munkáját, és büszkék lehettek, hogy együtt, közösen meddig jutottatok és mit értetek el.

Nemsoká mi is csatlakozunk hozzátok, és részletesen megbeszéljük, hova vezetett benneteket utazásotok, és milyen ugródeszka vár rátok, amin ma álltok. Úgy hisszük, sokakat meglep majd az összes hihetetlen átélt élmény, ami lényeteket edzetté, bölccsé és bátorrá formálta.

Találkozásunkig se feledjétek, meddig jutottatok el egyénileg és kollektívan is és emlékezzetek, hogy a közösség volt az, ami segített abban, hogy azzá váljatok, akik ma vagytok. Ahogy mondtuk, nincsenek egérutak, és emberi Testvéreink sem rövidítették le önkényesen útjukat, és mindannyian megérdemlitek az elismerést teljesítményetekért, mindazért, amit elértetek, hogy ma itt állhassatok az ajtó küszöbén, ami egy hihetetlen és új, dicsőséges kalandra nyílik.

Testvéreitek, a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

Soruce / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_28.html

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044563
Hónap: 11003
Nap: 464