Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Július 10.

"Közel vagytok ahhoz az átmeneti ponthoz, amikor ez a sötétség-irányította felszíni világ a Fény, a Bőség, és a teljes tudatosság birodalmává alakul! Ezért a sötétség tudja, hogy a felettetek való hatalmuk ideje valóban lejárt."
 
Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Sok mondani valóval érkezünk hozzátok! Jelenleg azokra az eseményekre készülnek elő társaink, amiket leírtunk nektek. A sötét összeesküvés néhány komoly vádtól retteg, mely sok európai nemzetben bekerül a fő médiába. Ezek a bűnvádak tartalmazzák azt a napi szintű csalást, ami a kamatlábak meghatározásával kapcsolatos világotok legnagyobb részén. És ezek nyilvánosságra kerülése még csak a kezdete annak ami következik. Világotokat elárasztja az egyre tornyosuló adósság árapálya, ami ezen önös érdekeket szolgáló tettek eredménye, és ezért és sok más okból is, a sötétek elérkeztek hosszas világotok feletti uralkodásuk végéhez. Ők már régóta visszatartják tőletek előrehaladott technológiák széles skáláját, és az azokhoz kapcsolódó készülékeket, és Földi szövetségeseink ragaszkodtak hozzá, hogy az új kormányok első tettei ezen felfedezések nyilvánosságra hozatala legyen. Ezek a technológiák képesek társadalmatokat előre ugrasztani egy olyan pontra, ahol az első kapcsolatfelvétel nagyobb értelmet nyer. A mi saját technológiánkat hozzátéve a most eltitkolt eszközeitekhez, lehetőség van felfedni számotokra, hogyan a legjobb szolgálni a bolygót és embertársaitokat.

Ez a tudatváltás, természetéből adódóan isteni szolgálathoz van kötve. Mi emberek, elsődlegesen a Tejút Galaxist alkotó élő csillagok és bolygók sokaságát szolgáló fizikai Angyalok vagyunk. Mi távoli világokból jöttünk, hogy felállítsuk egy veletek való első kapcsolatfelvétel színterét, ami akkor lesz beteljesítve, amint visszaformálódtatok teljes tudatosságú Énetekké. Csak akkor tudjátok elkezdeni megérteni, hogy miért estetek korlátozott tudatosságba, és hogyan szereztetek olyan bölcsességet, mely segíteni fog nektek abban, hogy Fénytesteket teremtsetek Anchara korábbi sötét birodalmainak polgárai számára. Ez egy tiszteletteljes feladat, ami igényli egyedülálló bölcsességeteket, és a bennetek tárolódó végtelen Szeretetet. Az Agarthaiak tudják, hogy amint visszakerültök teljes tudatosságra, sok mindent tudtok nekik tanítani, és alig várják, hogy összejöjjenek veletek, hogy egy nagy csillagnemzetet formáljatok. Ez az új entitás fogja biztosítani a galaktikus békét, és lehetővé fogja tenni, hogy a galaxis majdnem fele a Fénybe kerüljön. Ez lesz az isteni próféciák végrehajtásának ideje!

A jelenlegi pillanatok egy sor olyan eseményhez vezetnek, amik világotokat örökre megváltoztatják. Azok akik le fognak tartóztatni bizonyos egyéneket társadalmatokban, különféle eljárások által készülnek erre elő, melyek most érik el hivatalos lezárulásukat. Számos nyugati államfőben tudatosították, hogy rövidesen elvárják lemondásukat, és arra használjuk technológiánkat, hogy gondoskodjunk róla, hogy ezek a letartóztatási eljárások pontosan a terv szerint folyjanak. Ezeknek a letartóztatásoknak az a célja, hogy elkülönítsék a sötét összeesküvés tagjait hatalmi pozícióiktól, és így teremtsenek lehetőséget a korrupt bankrendszer és a pénzügyi intézmények átalakítására. Ez mindenütt adósságérvénytelenítéssel fog társulni. A legtöbb nemzet egyre tornyosuló adóssága annak a hatalmas költekezésnek az eredménye, amit az összeesküvés politikája és kincstári politikái okoztak. Olyan eszközre van szükség, ami helyreállítja ezt, és az adósságérvénytelenítés teljesíti be mindezt. Az egyetemes bőséget is felállítja, ami gyorsan bekövetkezik.

A bőség az elsődleges pénzügyi eszköz. Fel kell emelni egy olyan világ elvárásait, mely túl régóta hitt a sokak szegénységében és a kevesek fennhatóságában. Ezt a hiedelmet egy újnak kell felváltania. Nincs szükség rá, hogy szegénység legyen, vagy hogy egy adott hiány, vagy korlátozás el legyen fogadva. Sokkal inkább azt kell látnotok, hogy a nektek nyújtott gazdagság és szabadság csak egy lépcső egy új Létezési szinthez. A tudatosság magasabb szintjei értik, hogyan lehet pénzt teremteni és felhasználni, és a bőség mindenkit ösztönöz ebben a képességben. A gazdagság véget vet a szegénységnek, de nem a szegényes gondolkodásnak. Ezért biztosítani fogjuk, hogy az új kormányzás kihangsúlyozza nektek a gazdagságról és jólétről tartott nézeteitek újragondolását, és hogy a pénz csupán egy ideiglenes eszköz a jelenlegi létezésetek és azon új között, ami készen áll a megnyilvánulásra. Meg fogjátok látni, hogy a pénz mint olyan, gyorsan el fog tűnni, mivel az új technológiák lehetővé teszik mindenki számára, hogy megszerezze egy kényelmesebb élet alapjait. Továbbá át fogtok lépni egy munka-orientált létezésből egy szenvedély-orientált létezésbe.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy előrehaladásról szóló jelentéssel érkezünk hozzátok. Lényeges, hogy a sötét összeesküvés és annak számtalan bérence izolálva legyen tőletek. Amíg ez végbe nem megy, szinte lehetetlen rettenetes következmények nélkül kézbesíteni jóléteteket. Ezért belekezdtünk egy terv megvalósításába, hogy izolálva legyenek, és amint ez megtörtént, őrizetbe kerülnek. Most határozottan szükséges, hogy el legyetek szeparálva azoktól, akik továbbra is kárt akarnak okozni nektek. Mindegyikük aurája meg lett jelölve, akiknek a neve rajta van a nagyon hosszú letartóztatási listákon, és ez ideiglenesen visszatartja őket attól, hogy további komoly károkat okozzanak a bolygónak, vagy nektek. Mindazonáltal ezeknek a sötét egyéneknek szükségük van rá, hogy fizikailag is korlátozva legyenek az erre megfelelő hatóságok által. Most fejezzük be azokat az eljárásokat, amik elláthatnak azzal ami ehhez szükséges. Azt kérjük tőletek, hogy tegyétek hozzá nagy Szeretet-energiátokat ahhoz, amit mi végzünk, mivel felszabadulásotok ideje közel van!

Valójában az Angyalok és a Mennyország Közigazgatási Tanácsainak áldáshullámai azon vannak, hogy előidézzék felszabadulásotokat. Eónok alatt, a sötétség felnevelte megtestesületlen sötét energiák egy csoportját, melyek benépesítették a Földi birodalmat, és mindenféle bajt okoztak. Ezeket az energiákat bizonyos pontokra koncentrálták bolygótokon, és galaktikus barátaink épp most távolítják el ezt a negativitást, ami megtisztítja az utat mindenki számára a Fénybe jutáshoz. Támogatjuk, és csatlakozunk Belső Földi családunkhoz, hogy segítsük Gaia megszabadítását ettől a rondaságtól. Kijelenthetjük, hogy már majdnem végeztünk ezzel a munkával. Az összeesküvés tudja, hogy hatalma gyengül, és eljön az idő, hogy visszaalakítsuk ezt a fenséges világot azzá a Jelzőfénnyé, mely Lemúria megalakulásakor volt 900.000 évvel ezelőtt.

Mindegyikünk tud a felszíni emberiség felszabadításának megfelelő időben való szükségességéről. Megkértük galaktikus és Belső Földi családjainkat, hogy tegyék meg amit szükségesnek tartanak ahhoz, hogy kijuttassanak titeket a sötétség kötelékéből. Azok akik a különféle titkos szent társaságokban jelen vannak sok-sok helyen bolygónkon, úgyszintén megtesznek mindent amit tudnak az isteni intelligenciájukkal, hogy befejezzék projektjeiket a megfelelő isteni időben. A Mennyország és a Fény tovább folytatják gondnokoskodásukat. Az az isteni idő, melyben jelenleg vagytok, egy szimpla idő-valósággá omlik össze, és ez a valóság teljes mértékben Fényből van. A sötétség teljes mértékben érti, hogy mi történik, és hogy csak késleltetni tudja ezt a rövid kozmikus időintervallumot. Közel vagytok ahhoz az átmeneti ponthoz, amikor ez a sötétség-irányította felszíni világ a Fény, a Bőség, és a teljes tudatosság birodalmává alakul! Ezért a sötétség tudja, hogy a felettetek való hatalmuk ideje valóban lejárt.

Ma átnéztük azokat a tevékenységeket, melyek Fénnyé alakítják át valóságotokat. Itt az idő a közzétételre és az első kapcsolatfelvételre is. Álljatok készen óriási változásokra és bejelentésekre, melyek jobbá fogják változtatni azt, ahogyan az életet látjátok a Földbolygón. Hamarosan felettébb csodás ünnepünk lesz! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3176461
Hónap: 37224
Nap: 738