Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Július 31.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg


Dratzo! Visszatérünk! Átalakulóban lévő világotok egy olyan új valóság felé halad az általatok ismert régi sötét valóságból, ami Fénnyel, Szeretettel, és jóléttel van tele. A legutóbbi években a sötét összeesküvés megtett mindent, hogy leállíthassa ennek a váltásnak az árapályát, és hogy fenntartsa azt a fennhatóságot, amit már oly régóta ellenszegülés nélkül élvezhetett. Mindazonáltal ez többé nem lehetséges. A Felemelkedett Mesterek globálisan cselekedtek az isteni rendelkezések szerint, hogy birodalmatokat fénybe juttassák, és ezek a tettek nyomást gyakorolnak az összeesküvésre, mely arra kényszerül, hogy felfedjen néhányat csalárd módszerei közül, így demonstrálva szokásos arrogáns módszereit. Ezek nyilvánosságra kerülése szolgáltatja az ellenük szóló végső bűnvádi eljárások sikereit. Néhány nemzet, mint Izland is, már megkezdte az összeesküvés által évtizedek alatt felépített hatalmi struktúra felbomlasztásának törvényes eljárását. Sok más nemzet fogja ezt hamarosan követni. Figyelemmel követjük ezt, és összekötő hivatalnokaink ellátják terhelő adatok sorával azokat, akik feladata a felettébb rakoncátlan összeesküvés utáni nyomozás.

A pánik tovább tornyosul a sötétek soraiban, és arra számítunk, hogy több kulcsfontosságú letartóztatás fog hamarosan következni. Még mindig számítanak valami hatalmas mesterkélt válságra, vagy arra, hogy lehetőségük lesz megszökni. Mint azt mondtuk, ez nem lesz megengedve. Jelenleg több komoly incidens fortyog a Közel Keleten és Ázsia déli részén, és a megfigyelő csapataink közelről felügyelik azokat. Ez alkalommal egy incidens nem használható fel annak eszközéül, hogy megakadályozzák, vagy késleltessék amit a Mennyország elrendelt! Többé nincs megengedve az összeesküvésnek, hogy trükkös zsákját felhasználva nyeregben maradjon, vagy mentse az irháját. Még az összeesküvés legkétségbeesettebb terveinek is leállítjuk a megvalósulását, ami azt jelenti, hogy vége a korrupt és sajnálatos módon rossz régi rendszernek. Elérkezik az isteni pillanat ezen csirkefogók számára, hogy azonosítva legyenek, és a tömegtől el legyenek zárva, és ez lehetővé teszi a globális szintű mély változásokat. A szabadság, jólét, és öröm fogja meghatározni azon valóságotokat, ami a teljes tudatosságba való felemelkedéseteken keresztül köszönt titeket. Már majdnem itt az idő, hogy egy sor csodás esemény nyilvánuljon meg előttetek.

A Fénybirodalmak egy számotokra felettébb figyelemre méltó világot készítenek elő. A látszólag véget nem érő utazásotok az árnyékok völgyén át, azok fájdalmas terheivel és vajúdásaival együtt véget ér, és a bőség, vigasz, és öröm köszönt be mindannyiótok számára. Mi a Mennyországgal együtt, tárt karokkal teljes szívből üdvözlünk titeket. Itt az idő, hogy elbúcsúzzatok egy olyan világtól, ami egy már időszerű konklúzióhoz ér, egy olyan világtól, ami szívfájdalommal és kedvtelenséggel árasztott el titeket. Mostanra ez már nem látszik mindenhatónak és megváltoztathatatlannak; helyette egy új, és barátságosabb világ formálódik. Tegyetek félre minden aggodalmat azzal kapcsolatban, ami előttetek áll, vagy bármilyen kétséget az új világról. Az első sorban ültök, egy felettébb bámulatos új birodalom megszületésének tanúiként. Érezzétek a titeket körülvevő örömet, és dorbézoljatok abban az energiában, ami csak azt kívánja, hogy valódi igényeitek és vágyaitok szolgálatába álljon. Ennek Béke, Szeretet, Egység, és véget nem érő öröm a védjegye. A bolygó minden egyes szegletében ez a létrejövő társadalom fog tisztelni és magába foglalni mindegyikőtöket!

Az olyan Galaktikus Társadalmakat, mint amibe éppen kezdtek, a harmónia jellemzi, és közismert minden egyes tagjának a nagyobb egész szolgálata iránti odaadása. Itt ti azokkal vagytok körülvéve, akik jót akarnak nektek, és akik meghívnak titeket, hogy tegyétek hozzá egyedülálló adományaitokat egy olyan kollektívához, ami biztosítja, hogy életeitek egyre nagyobb és nagyobb örömben és beteljesedésben folyjanak. Még a teljes tudatosságba való visszatérésetek előtt azt kívánjuk, hogy olyan mérhetetlen örömet és mély belső boldogságot tapasztaljatok meg, mellyel a mi mindennapi létezésünk is megvan áldva. A hajóink nyitva fognak állni számotokra, hogy meglátogassátok azokat, és ott képesek lesztek személyesen megérezni azt a megelégedettséget és örömet, ami a galaktikus társadalmakban való életet jellemzi. Az Anyahajóink a mélységes jókedv és jólét érzetét sugározzák, ami ízelítővel szolgálhat számotokra abból, amibe bele fogtok merülni a teljes tudatosságba való visszatérésetek során a Fénykamrákban. A mi társadalmunkban rituális és spirituális lélek-tánc összejövetelekkel ünnepeljük életünket, és egyedülálló vidámságban gyűlünk össze a közösség lelkeivel.

Sok Áldás drága Szívek! Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több megbeszélni valóval jövünk ma. Jelenleg a feladatok végső sorát fejezzük be társainkkal, ami jelentős löketként fog szolgálni azon eljárások megszakításához, melyek a bejelentések megkezdését késletetik. Ezeket azok a társaink fogják kézbesíteni, akik az új pénzügyi rendszert és a sok új átmeneti kormányt világszerte ki fogják hirdetni. Ezek a híradások igen gyorsan egy világszintű közzétételhez fogjak vezetni a mi jótékonyságunkat és jelenlétünket illetően. Ezen a ponton fontos, hogy bemutassuk a mi Belső Földi és űrcsaládjainkat is, mivel együtt formáljuk azt a részletes forgatókönyvet, ami bevezet titeket a teljes ismeretébe annak, hogy mi történik oly szorgosan körülöttetek. Hamarosan teljesen átlátható lesz a múlt, a jelen, és a jövő, és az első témák közül ami átláthatóságot igényel, az az, hogy milyen módokon tudtok részt venni Gaia szárazföldjének, vizének, és levegőjének a kitisztításában.

Gaia helyreállítása egy kollektív mozgalom része, amely lehetővé fogja tenni a felszíni embereknek, hogy mint mi, visszajussanak ahhoz az isteni kegyhez, amit közel 900.000 évvel ezelőtt a Föld Lemúriai kolóniájára kiterjesztettek. Ahogy helyreállnak történelmünk eltorzított tényei, elkezdhettek dorbézolni abban, amit a jövő tartogat számunkra, kezdve eme dicsőséges anyaföld jogos békéjének a szívünkbe való visszatérésével. Akkor hamar felhasználhatjuk a nekünk adott jólétet arra, hogy megismertessük önmagunkat azzal, hogy kik is vagyunk valójában: olyan lelkek nagy egysége, akik osztoznak egymással ezen a szent helyen. Voltak olyan társadalmak a múltban, akik megbecstelenítették a mi fogadalmainkat, és arra fogjuk használni ezt a pillanatot, hogy létrehozzunk egy sokkal szélesebb körű fogadalmat, mely egy új csillag-nemzet alapját fogja képezni.

Ez egy megszentelt pillanat. Ez egy isteni bevezetője egy új kornak, mely köszönteni fogja a mi kiterjesztett szent szolgálatunkat, nem csak ezen új csillag-nemzet, hanem az egész fizikaiság iránt. Ez az átmeneti periódus készen áll, hogy véget érjen, és nagy tettek ideje készül beburkolni titeket. Mi Felemelkedett Mesterek, gyakorlott módon szándékozunk végrehajtani a változások kavalkádját, és nagy nyomást gyakorlunk az összeesküvésre, hogy engedelmeskedjen, vagy különben engedetlenségének szerencsétlen következményeivel szembesül. Közelről felügyeljük a forrongó pontokat világotokon, mivel azok egy forrásponthoz érnek, és köztudott, hogy az összeesküvésnek szándékában áll azokat egészen addig fokozni, amíg részünkről valami kezdeményezést lényegesnek nem ítélnek. Meggondolatlanság a sötétségnek azt hinnie, hogy régi trükkjeikkel még mindig napokat nyerhetnek. Ez azért van így, mert bizony új nap pirkadt mindenki számára!

Ma hoztunk egy másik üzenetet nektek arról, hogy mi történik. Egy új kezdeményezés van folyamatban, ami békét és Fényt hoz ezen világ számára. Flottánk növeli közvetlen beavatkozását a sötétséggel kapcsolatban, és vége szakad ennek a hosszas nyugalmi időszaknak! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044546
Hónap: 11002
Nap: 467