Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. November 13.

Sheldan Nidle által 

ashtar.jpg

Selamat Jarin! Néhány érdekes hírrel térünk vissza. Nemrég megindult egy törvényes működési és tevékenységi megállapodás az új kormányzást illetően, ami előkészítette a terepet ahhoz, hogy mennyei tanácsadóink kérjék új valóságotok megnyilvánításának végső megkezdését. Azok akik világotokat oly régóta működtetik, birodalmatokat továbbra is egy sor hatalmas gazdasági és diplomáciai katasztrófa irányába vezetik. Számunkra ez kétségtelenül egy jel arra, hogy elérkezett az idő egy jelentőségteljesebb közbenjárásra a részünkről. Ezért arra utasítottuk összekötő csapatainkat, hogy tájékoztassák földi társaikat, hogy alapos szinten avatkozzanak bele a globális helyzetetekbe úgy, hogy megakadályozzanak egy összeomlást. Kormányzási formáitok, valamint gazdasági és pénzügyi rendszereitek jellegzetességei állnak az elsöprő nehézségeitek mögött, és egyértelmű, hogy ezeknek a tevékenységi köröknek gyors fejlesztésre van szükségük. Európa közel áll az összeomláshoz, ami le fogja állítani az Első és a Második Világ gazdaságainak nagyrészét. Ahogyan a dolgok jelenleg állnak, nincs más válasz erre, csak egy kimondhatatlan méretű világgazdasági katasztrófa. Ez már magában érvényre juttatja a mi közvetlen beavatkozásunkat.

Mélyen aggaszt minket, hogy a szükséges intézkedések bevezetéséhez kellő idő kifut a javasolt határidőkből. Világotokkal való tapasztalatunk megmutatta, hogy mindig felbukkannak váratlan problémák, amik hirtelen késleltetik azokat az eseményeket, melyek előre lettek jelezve mindannyiótok számára. Ezzel egyetértésben haladtunk, csak is azért, mert mennyei tanácsadóink pozitív eredményeket tulajdonítottak ezeknek a feltartóztatásoknak, és mi tisztában vagyunk az ő bölcsességükkel és kiváló logikájukkal. Mindazonáltal a körülményeitek egyre erősödő komolysága most egy ellentmondást nem tűrőbb megközelítést ösztönöz. A világotok jobbat érdemel. Elrendelt célunk egy első kapcsolatfelvétel veletek, és olyan jogi és erkölcsi fejlemények veszik körül ezt az eseményt, amiknek mi vagyunk a felelősei. Nem bitorolni jövünk kiváltságaitokat, hanem azért, hogy előléptessük visszatéréseteket a szabadságba, személyes szuverenitásba, és mindenek felett, a teljes tudatosságba. Ez azt jelenti, hogy csak akkor fogunk cselekedni, miután teljesen tudatába kerültünk ezen tettek kihatásainak és következményeinek világotokon. Ebből az okból, a beavatkozás részünkről minden szándékunk és lépésünk nyugodt körülmények közötti tisztázásának atmoszférájában fog megkezdődni.

Gyorsan közeledik egy nagyon különleges pillanat történelmetekben, ami természetesen a valóságotok időaspektusa összeomlásának a beteljesedése. Ezt azon valóság természetének teljesen új szintű megértése kell kísérje, melyben éltek. Tudatossági emelkedésetek egy kiterjedtebb perspektívát igényel ezen élő valóság természetét illetően. Valójában tudományos paradigmátok a pénzügyitekhez hasonlóan kétséges! Részben ez magyarázza a legutóbbi dilemmák áradatát, melyek azokat kísértik, akik nem tudják megérteni azon rendellenes változások skáláját és természetét, amiket történni látnak világotokon. Egy új valóságkonstrukció alakul ki a régi halványodó paradigmából, és szakértőitek egyre tanácstalanabbak. December vége felé, ezek a változások valóságotok felépítését illetően komolyan elkezdődnek. Ez jó ok arra, hogy még jóval ezen dátum előtt megvalósuljon szent szövetségeseink napirendje. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni a katasztrófa mértékét, melynek peremén világotok támolyog, és ez természetesen aggaszt minket. Nézzük ennek kibontakozását, és szeretnék azonnal kilépni a mi ideiglenes, mennyei korlátozásainkból.

Egy kollektívaként, épp most kezditek felfogni helyzetetek komolyságát. Világotok gazdaságai egy kártyavár szerű összeomlásra készülnek, ami rettenetes következményekkel taszíthat mindenkit egy elképzelhetetlen szakadékba. Olyan körülményeket kívánunk felállítani, melyek megelőzik ezt a közelgő összeomlást, és amik Földi szövetségeseinknek esélyt adnak, hogy sikerüljön az, amiért oly régóta dolgoznak. Terveik indulásra készen állnak, és új gazdasági eszközök, új kormányzás, és közzététel fogja kiteljesíteni életeteket. Ebben a nyíltabb és bőségesebb környezetben elkezdhetünk megvilágosítani titeket számos fronton, beleértve a történelmetekről szóló távlatokat, a Szellem megértését, és annak a tudomány tárgyával való nyilvánvalóbb kapcsolatát illetően. Olyan koncepciók terhelnek titeket, amiket vagy felül kell vizsgálni, vagy meg kell szabadulni tőlük. A szabadság és ideák egy hihetetlen új világa vár rátok, és ez fontos részét képezi a mi első kapcsolatfelvétel előtti bejelentéseinknek.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy lépésre vagyunk attól, hogy befejezzük részünket egy olyan rendkívül sokrétű esemény-forgatókönyvvel kapcsolatban, mely egy új valóságot hoz számotokra. Szent társaink szorgosan fektetik le az alapjait azon tízezrek letartóztatásának és pereinek, akik felelőssége a sötét összeesküvés pénzügyi és vállalati-kormányzat gépezetének napi szinttű működtetése. Ez egy jól bejáratott globális elnyomó erő, és arra lett felállítva, hogy szolgasorban tartson titeket. Ezek a letartóztatások alaposan szét fogják bomlasztani ezt az illegálisan létrehozott globális útvesztőt, és lehetővé teszik az új rendszer számára, hogy az szó szerint a helyére kerüljön, mivel az már ott is van és csak erre vár. Kiterjesztjük áldásunkat a Mennyországra, és sok társunkra, kegyes segítségükért részünkről. Egy olyan helyet kívánunk létrehozni ezen a felszíni világon, ahol a Fény ragyoghat ismét, és ahol mindenki sütkérezni tud a Teremtő szent igazságaiban, és az áldott isteni terv írányelveiben.

A mi elsődleges feladatunk évezredek óta a Fény életben tartása, és amikor az lehetséges, a Fény csodás hatalmának elhozatala mindenki számára. Ez a küldetés készen áll arra, hogy ledöfje a sötétséget, mely elnyelte ezt a szeretett birodalmat, és egy olyan új utat hozzon, mely elvezet titeket arra pontra, ahol egyértelműen ti magatok ítélitek meg a következő lépéseteket azon az úton, ami visszajuttat benneteket a teljes tudatosság fenségességébe. Imáink a Mennyország jóváhagyásával egy nagy hajóflottát eredményeztek, mely azt jött beteljesíteni, amit társaink és mi tettünk, hogy megszabadítsunk titeket a megszálló sötétségtől, amit az Anunnaki és annak földi kegyeltjei róttak ki rátok közel 13 ezer éve. Hamarosan befejezitek ezen világ népeként betöltött időtöket, és visszatértek Agartha szépséges földjeire! Itt fogjátok visszanyerni természetes hatalmatokat, és egy új csillag-nemzetet hoztok létre együtt az Agarthai unokatestvéreitekkel.

Új csillag-nemzetetek a helyi Spirituális Hierarchia által lesz megáldva, és AEON egy sor isteni küldetést ad nektek. Tisztelve lesztek keményen megszerzett bölcsességetekért és csodás képességeitekért, melyek egyesülnek, és meggyógyítanak egy darabokra tört és háborúktól megviselt galaxist. A mi feladatunk, hogy támogassunk folyamatos tanácsadással, és saját áldott bölcsességünket felhasználva vezessünk titeket, miközben kialakítjátok új csillagbirodalmatokat. Örülünk, hogy jelenlegi feladataink, hogy a Fénynek évezredek óta nyitva tartjuk az utat, elérik azt a küszöböt, ahol új küldetésünk megkezdődhet! Régen ezelőtt kértük meg a Mennyországot, hogy adja nekünk ezt a speciális feladatot, tiszteletben tartva jelenlegi státuszunkat. Mindegyikünk elkötelezte magát annak, hogy eljuttatunk mindannyiótokat a teljes tudatosság portáljához, és támogatjuk a mi spirituális és űrcsaládjainkat abban a szent feladatban, hogy átalakítsák sötét birodalmatok velejét.

Ma beszéltünk néhány szituációról, melyek hatással vannak mindannyiónkra. Nagy események kerülnek a helyükre, melyek át fogják formálni világotokat, így az elfordul a sötétség rettenetétől a Fény kegyessége és örömei felé. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3061977
Hónap: 15245
Nap: 466