Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. November 27.

Sheldan Nidle által 

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk! Jelenleg is titkos módban vagyunk. Olyan felügyelő bizottságok felállításával foglalkozunk, melyek Földi szövetségeseink azon szerveződéseit irányítják, amik az új birodalmatok számára felálló pénzügyi és kincstári rendszer kihirdetésének felelősei. Ezek a bizottságok csak hat-kilenc hónapig maradnak aktívak az új rendszer beindulását követően. A papírpénz rendszer, ami világotokon még mindig fennáll, egyre közelebb kerül az összeomláshoz. A sötét összeesküvés által felhalmozott elsöprő adósság minden egyes nappal egyre jobban kihat a rendszer működésére. Egy hatalmas színlelést tartanak fenn a közösségi fogyasztásról az által, hogy csak a legálisan engedélyezett adósságokat tüntetik fel a könyvelésekben; valójában ez az állítólagos mennyiség csak az aktuális teljes adósság egynegyede. Globális gazdaságotok gyorsan a következő válságsorozatba csúszik, amit örökre meg kell oldani. Földi szövetségeseink ügyesen csúsztatják az új rendszert oda, ahol az átveszi a hatalmat, amikor a halálos bukás megtörténik. Pénzügyi rendszeretek halálos bukása el fogja űzni az összeesküvés által irányított kormányokat a hatalomról.

Elsődleges felelősségünk az, hogy mindezt a felfedés és az első kapcsolatfelvétel irányába tereljük. Összekötő személyzetünk kialakított egy összetett megállapodást, ami beleillik azon alapelvekbe, amiket a nemzetek aláírtak 2011 tavaszán a Monaco and Paris Accords (Monaco-i és Párizsi Egyetértés)elnevezésű találkozón (szerk.megj.: ez 122 nemzet szövetsége). Ezek a nemzetek fenntartják a Dumbarton Oaks pénzügyi és kincstári egyezmény és az azt követő későbbi megállapodások megszegését, amikben a II. világháború vége óta tartott konferenciákon állapodtak meg. Ezeket az utóbbi dokumentumokat most felváltották azok, amiket a mi szent társaságaink és világotok számos nemzete fogalmazott meg az elmúlt két évtizedben. Számos bírósági ügy, és az arany, ezüst és platina raktárak létezése elegendő ahhoz, hogy biztosítson egy új globális kemény-valuta rendszerre való áttérést, és tovább törvényesítse ezeket a megállapodásokat. Az elsődleges buktató továbbra is az összeesküvés-hátterű fő kormányok. Mindazonáltal ezek a kormányok már számos nemzetközi bírósági szabályzat szerint törvénytelenek.

Ahogyan említettük korábban, világotok nemzetállamainak kormányzási rendszere valójában a Római Birodalom illegális működési elvének egy törvénytelen állandósulása. Világotok összes jelenlegi kormánya az eredeti szuverenitását annak az engedélynek köszönheti, amit a Pápa adott, amikor Róma Császárának a helyetteseként cselekedett. Ez a ténylegesen Római kormányzási forma most készen áll arra, hogy egy törvényesebb, szokásjog verzió kerüljön a helyére, melyben a szuverenitás valóban visszakerül a néphez (az ő polgáraihoz). A változást már egy sor megállapodás által kinyilatkoztatták, amiket nemrég írt alá egy világotok eredeti törzsfőiből és sámánjaiból álló csoport. Ezek bejegyzett változások a legális kormányzásotokra, melyek most készen állnak, hogy bolygótok kormányzását egy teljesen új szintre léptessék. Sok újonnan kijelölt tisztviselőt ezek az ősi csoportok jogosítottak fel arra, hogy kezükbe vegyék az irányítást ebben az új kormányzásban, és biztosítsák az új pénzügyi rendszer bevezetését, és az égboltotokon való jótékony jelenlétünk hivatalos közzétételét.

A közzétételt létfontosságú a lehető legjobb módon bevezetni számotokra. A sötét összeesküvés régóta úgy fest le minket, mint valami sötét betolakodókat, akik alattomos tervekkel rendelkeznek. Ez távol van az igazságtól! A Mennyország szárnyai alatt vagyunk itt egy szent első kapcsolatfelvételi küldetésen. A galaktikus protokoll szerint, mint azt gyakran említettük nektek, ti egy olyan társadalom vagytok, amit a mi tudományos és Felfedező csapataink még a kapcsolatfelvételre felkészületlennek tekintenek. Ebből eredően, ez a küldetés megajándékozott minket sok olyan egyedülálló helyzettel, melyek megkövetelték a Mennyországtól, hogy megadjon nekünk olyan formális adományokat, amik lehetővé teszik számunkra az előrehaladást. Ezen rendelkezésekkel vezérelve, átalakítottuk ennek a küldetésnek a prioritásait számos alkalommal, de a célunk ugyanaz maradt. Ennek a küldetésnek egy másik nem szabványos aspektusa az a mód, ahogyan elértük céljainkat. Most végül arra a pontra jutottunk, ahol ezeknek a munkáknak a gyümölcsei megnyilvánulhatnak. Az első kapcsolatfelvétel elhozza nektek azokat az eszközöket, amik visszajuttatnak titeket a teljes tudatosságba, és lehetővé teszik számotokra, hogy újraegyesüljetek spirituális és űrcsaládjaitokkal, az új tudás összes csodájával, és azon új kalandokkal együtt, amiket az előidéz.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok esemény jó úton halad. Állandó kapcsolatban vagyunk Agarthai testvéreinkkel, mivel ők koordinálják azokat a változásokat, amik úgy vannak ütemezve, hogy rövidesen megtörténnek. Belső Földi hittestvéreink arról tájékoztattak minket, hogy az a sok összetett lépés, ami valóságotok hivatalos módosításának beteljesítéséhez szükséges, még mindig a terv szerint halad. Figyeljük, ahogyan a jelenlegi kormányzati rendszereitek olyan műveletbe kezdenek, ami a hivatalos kormányátadás előhírnöke. Ezek az előzetes lépések egy sor nemzetközi jogi döntés alapján történnek, melyek előidézik a változás okait. Pénzügyi fronton, a jelenlegi rendszereitek egy rendszerhiba folyamatban vannak, ami most elég nyilvánvaló azoknak a szakértőknek, akik ezeket az irányzatokat elég közelről figyelemmel követik. Izgatottak vagyunk, hogy új valóságotok előhírnökei testet öltenek, miközben tudjuk, hogy ezek a bevezető változások csupán a kezdetei annak, ami igen hamarosan átalakítja ezt a sötét birodalmat.

A Fény mindenütt csodákat működtet érdekünkben, és kegyesen megáldunk minden egyes napot! Mindazonáltal a sötétség fenntartja azt az illúziót, hogy semmi sem változik, és ez az ahogyan az elmúlt 13 évezrede működnek. Ismerjük a módját annak, hogy a változások hirtelen érkezzenek, és a módosulások ily módon előttetek fognak megtörténni. Társaink azt jelentik, hogy a sötétség neheztelve engedi ezen valóságváltás előfeltételeinek az előre jutását, így robbantva ki azt a kulcsfontosságú pillanatot, amikor a változások sokasága valóban megtörténik. Örülünk, hogy spirituális és űrcsaládjaink felügyelik ezeket a változásokat, és speciálisan kijelölt csapatokkal együtt, arra való tekintet nélkül valósítják meg a változásokat, hogy mik a sötétség végső trükkjei! A Teremtő és az isteni terv rendelte el ezt a Fénybe jutást, és valóban megtörténik. Mindegyikőtök meg lett áldva, és a teljes tudatosságba vezető isteni országúton vagytok.

Ahogy a Fény növeli intenzitását mindenütt világotokban, űrtestvéreink jelenléte is észrevehetőbbé válik. Az űrhajó, amit az éjszakai és a nappali égbolton láttok, azért van itt, hogy beharangozza ezt az isteni változást. Mi is készen állunk bemutatkozni nektek, és a szent társaink készülnek megtenni híradásaikat azon különleges szent igazságokkal kapcsolatban, amiket meg kell tudnotok, rövidesen a kormányzati és pénzügyi változások hivatalos megtörténését követően. Ily módon a Galaktikus Föderáció és a Fénycsaládjaitok megmutathatják magukat és kifejthetik a Szellem nagy ajándékát, ami hamarosan teljes tudatosságú Fénylénnyé fog transzformálni titeket. Ez a szent átalakulás újra fogja egyesíteni a ti fizikai, mentális, spirituális, magasabb mentális és érzelmi testeiteket. Akkor képessé váltok megteremteni sikeres új csillag-nemzeteteket, és tárt karokkal üdvözölnek újra a galaktikus közösségben, ami nagy örömmel vár titeket!


Ma átnéztük azokat a körülményeket, amik gyorsan formálódnak ki körülöttetek, hogy megajándékozzanak benneteket egy izgalmas átalakulással. Az isteni terv és a Teremtő rendelkezései ezen csodás új birodalom peremére juttattak minket. Itt az idő örvendezni, és előkészülni ezen események üdvözlésére, ahogyan azok megnyilvánulnak szemeitek előtt! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


http://www.foldimennyorszag.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061990
Hónap: 15239
Nap: 466