Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. November 6.

Sheldan Nidle által 

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk! Mindenütt bolygótokon egy nagy meglepetést készítenek elő a szent szövetségeseinkből, Agarthaiakból, és az összekötő személyzetünkből álló speciális koalíciós csapatok! A jelenlegi valóság nehézségeket kezd tapasztalni, ahogy a működését meghatározó számos idővonal összeomlik. Ez a hatalmas időösszeomlás arra készteti a sötét összeesküvést, hogy felfogja, hogy a jelenlegi konstrukció tovább nem tartható. Néztük, ahogyan ezek az összeesküvők makacsul visszautasítanak bármilyen és minden javaslatot arra, hogy lelépjenek és lehetővé tegyék, hogy istenileg elrendelt szabadságotok valóra váljon. Látszólag még mindig azt hiszik, hogy valamilyen fajta esemény képes valahogyan visszafordítani kínos helyzetüket és vezető helyzetben tudja tartani őket. Ez egyszerűen nem történhet meg! A Teremtő rendelkezése kimondja, hogy az új tömegtudatosság ideje az emberiség számára elérkezett. A sötét összeesküvésnek félre kell állni, és hagyni minket, hogy azt tegyük, amit az isteni terv elrendel. A mi szerepünk ezen a ponton leredukálódott arra, hogy képességeinket felhasználva dűlőre juttassuk ezt a helyzetet, és azon végső eljárások felállítása által tegyük ezt, melyeknek meg kell dönteniük és le kell ostromolniuk bolygótok idejétmúlt hatalmi struktúráját.

Ezek az eljárások hatályban vannak, ahogyan most beszélünk, és tájékoztattuk az összeesküvőket, hogy itt az ideje beengedniük az új kormányzást, és lehetővé tenni a jóléten és globális adósságérvénytelenítésen alapuló új gazdasági rendszer kiemelkedését. Ez az új globális felállás készen áll arra, hogy mindenki élvezhesse, de folyamatosan úttorlaszt állít a sötét összeesküvés. Ezért beindítottunk egy sor rendelkezést, és tájékoztattuk ezeket a konok és hetvenkedő öreg embereket erről a lépésről. Otthont adó világotok annak közepette van, hogy új rácsok és új valóságok jönnek létre, és a jelenlegi módjai társadalmatok működésének teljesen szemben állnak azzal, amit a Földanya most megkíván. Az olaj, és a sok más fosszilis üzemanyag használata arra, hogy energiaként szolgáljon globális gazdaságotok számára, véget ér. Az emberiségnek naprakészekké kell válniuk azokról a felfedezésekről, melyek a fizikaiság korlátlan természetes energiáit használják. Valójában világotok egy útkereszteződénél van, ami nem csak a tudatosságra terjed ki, hanem az energiára is. Nem élhettek tovább a Föld felszínén olyan meggondolatlan módon, mint ahogyan jelenleg teszitek. Az új felfogáson és információn alapuló új hozzáállásokra van szükség ahhoz, hogy a Mennyország által elrendelt új korszakba lépjetek.

Ez egyszerűen a fizikaiság törvényei által diktált életben maradás ügye. A galaxison át érkeztünk, hogy felkészítsünk titeket az első kapcsolatfelvételre, és nem azért, hogy kihalásotok tanúi legyünk! Isteni rendelkezéseink juttatják ezt a megbízást a beteljesedésbe, ha mi képtelenek lennénk az idő lejártával elérni minimális céljainkat. Közeledünk ehhez a mágikus ponthoz, ahonnan nincs visszaút. Időt kell adnunk társainknak, hogy végrehajtsanak egy törvényes puccsot, és megváltoztassák jelenlegi kormányaitokat; mindazonáltal az idő gyorsan közeledik ahhoz, hogy akcióba lépjünk. Sok olyan per van jelenleg a bíróságokon világszerte, melyek felállítják a végleges letartóztatást azoknak, akik felelősek azon általános posvány felbujtásában, hogy klíma, aztán geofizikai katasztrófa (mint azt látjátok) kövesse egymást. Szándékunkban áll gyorsan megoldani ezt a környezeti instabilitást amint társaink hatalmon vannak. Ehhez szándékunkban áll hatalomra juttatni őket, hogy az olyannyira szükséges változás megnyilvánulhasson mindenütt a bolygón. Világotok a gyötrelmek szintjére került, ami nem mehet sokáig. Olyan eszközökre van szükségetek, amik felemelnek, és új irányba visznek titeket!

A mi technológiánk képes megoldani minden jelenlegi ügyet azonnal. Az egyetlen kérdés, hogy a Mennyország hogyan szándékozik utasítani minket. Már kaptunk sok zöld jelet az utóbbi időben, de aztán le lettek állítva. Nem az az óhajunk, hogy valamilyen módon megbékítsük a sötét összeesküvést; inkább az a kérdés, hogyan látja a Mennyország ennek a jelenlegi holtpontnak a kimenetelét. Mi úgy működünk, hogy: a Mennyországra hagyjuk az utolsó szót minden ügyben. Nem hozunk olyan ítéleteket, és nem teszünk egyetlen olyan lépést sem, ami nincs összhangban ezzel a politikával. Létezik egy bizonyos eljárás készlet, ami arról szól, hogyan fogja a Mennyország átalakítani az emberiség kollektív életszerződését, és ez állítja fel azt az isteni időbeosztást, amit nekünk követnünk kell. A Mennyország ezt az időbeosztást arra használja, hogy eldöntse hogyan kerüljetek szemtől szembe velünk egy globális skálán. A végső idők be vannak állítva, és arra számítunk, hogy rövidesen sok nagy és történelmi bejelentést kaptok. Azt javasoljuk nektek, hogy annak fényében lássátok ezeket a meglepetéseket, hogy a csodák egész parádéja áll készen arra, hogy most kigördüljön előttetek! Egyre közelebb és közelebb kerülünk egy tömeges első kapcsolatfelvételhez veletek!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány fontos hírrel jövünk ma a közelgő eseményekről. Szent társaink épp végeznek egy sor projekttel, melyek a sötét összeesküvés bukásához vezetnek. Ezek a projektek eddig létrehozták egy új pénzügyi rendszer csíráit; létrehozták egy új globális pénzrendszer alapjait; lefektették a globális béke és együttműködés egy új nemzetközi korszakának alapjait. Ezek a dolgok csak az ék végei. Világotok sok sötét kormánya most fogja fel, hogy a Fény áldásai nem csak szavak, hanem egy erős valóság. Ahogy a világotokat átalakító bejelentések peremén várakozunk, vidáman nézzük, ahogyan társaink kartotékolják és előkészítik az összetett bírósági ügyeket, és előkészítik a bizonyítékokat a perekhez, melyek letolják a sötétséget a hatalomról. Nagy győzelmünk ideje közeledik!

Az Agarthaiak úgy járulnak hozzá a történésekhez, hogy megadják nekünk azokat az eszközöket, melyek leküzdik a sötét összeesküvést úgy, hogy az törvényesen visszautasítja tövényes uralkodási igényeit. Az összeesküvés egy olyan struktúrából származtatja hatalmát, aminek a törvényességét most megkérdőjelezik. Ezzel együtt fontos, hogy megalapítottuk egy olyan szabályzás alapjait, aminek a struktúrája a Fényben gyökerezik. Ez megadja mindegyikőtök számára a Teremtőtök által adott személyes szuverenitást, jólétet, és a teljes tudatosságba való visszatérés alapját. Ezek a dokumentumok közel vannak ahhoz, hogy azokkal biztonságban előállhassanak, hogy teljes mértékben megvitathassák veletek, amikor az új kormányaitok a helyükön vannak. Ez a nap gyorsan közeledik. Ahogy ennek a valóságnak az ideje összeomlik, és ugyanígy tesz a sötétség felettetek régóta fennálló hatalma is.

Ennek a naprendszernek a természetes előrehaladása egy új valóságot hoz létre, melyet a Fény mondott ki, és a Fénynek lett szentelve. Itt fognak a Mennyország szent rendelkezései megnyilvánulni, de ez az új birodalmi felállás nem tudja megtartani a sötétséget és annak teremtményeit. Ezen feljebblépéssel összhangban, a Mennyország sok új igazítást végzett az elmúlt évtizedben, melyek előkészítik testeteket, elméteket, és Szellemeteket a teljes tudatosságra. Ebben a módban a Mennyország egy másik dicsőséges kifejeződésévé váltok. Áldott utazásunk ennek irányába vezet titeket. A sötétség részéről való nagyfokú ellenállás ellenére, mi fenntartottuk ezt a teljes tudatossági módunkat a Fény iránti áldott elkötelezettségünkből. A mi dalunk és egyesített energiáink hozták létre ezt az ösvényt, és most azt követitek saját felemlkedésetekig. Készen állunk a Fény teljes glóriájában, hogy visszajuttassunk titeket azokba a csodákba, amiket mi napi szinten tapasztalunk. Hozsanna az Úrnak!

Ma kifejtettük mi történik bolygószerte. Örülünk, hogy titkos szent társaságaink egy új valóságot hoznak létre, és hálásak vagyunk azért, amit összekötőink napi szinten jelentenek nekünk. Egy új valóság a teljes közzététellel együtt készen áll megmutatkozni ezen a Földön! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061995
Hónap: 15240
Nap: 466