Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Október 9.

Sheldan Nidle által 

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk! Számos esemény készül igencsak hamarosan megtörténni. Világotok azon a ponton van, ahol gazdaságának összeomlása elkerülhetetlen. Globális gazdaságotok státusza a készpénz olyan számlákról való törvénytelen áramlásától függ, amiket az elmúlt év folyamán kizsákmányolt magának a Federal Reserve. Ezeket a számlákat illegálisan szerezték meg azon eljárás részeként, hogy felügyeljék az összegek egyik számláról egy másikra való kicserélődését. A társaink most átirányítják ezeknek a hatalmas pénzösszegeknek a napi nemzetközi mozgásait. Ahogy ezek az állami pénzbevételi források elkezdenek elapadni, az Egyesült Államok Vállalat és annak kegyeltjei kétségbeesetten keresik a módját, hogy valahogyan fennmaradjanak. A valós készpénztartalékok ezen hirtelen lecsökkenése okozta világotok központi bankjainak a pánikba esését. Ez ütközésbe kerül egy sor olyan háttérultimátummal, melyet nemrég ezeknek a bankoknak adtak a mi szent társaink, miszerint a hatalmas adósságokat kizárólag aranyban lehet visszafizetni. Ezekkel a még mindig titkos fejleményekkel kapcsolatban arra számítanak, hogy megteremtik azt, amit egy korai Halloween-nek hívhatunk a sötét összeesküvés számára. Közben világotok közismert és sötét aranyellátásának különféle fenntartói tovább halmozzák összegeiket.

Ez az óriási arany és ezüstveszteség tovább súlyosbítja azt a veszélyes szituációt, mellyel világotok rendelt pénzrendszere szembenéz. Mint azt említettük fent, törékeny gazdaságotok hatalmas közös adósságait most behívják, és a kifizetéseket valós értékű aranytartalékban követelik. Ez az összehangolt megszorítás a rendelt pénzrendszer tömeges összeomlását fogja okozni. Azok akik ezt végzik, teljesen felfogják egy ilyen drasztikus manőver következményeit. Mindazonáltal ez a kolosszális méretű adósság, és a tékozló aranybázisú IOU-k (tartozási elismervények) most esedékes visszafizetése lesz a kormányváltás és az új globális pénzügyi rendszer bevezetésének társeszköze. Ez lett javasolva, és átfogóan elő lett készítve arra, hogy megoldja a világ problémáit, melyeket már nem lehet a sötét összeesküvés által szőnyeg alá seperni. Ez az adóssághegy az ő saját teremtésük, és ez elkerülhetetlen módon teremti meg összeomlásuk eszközeit. A globális kincstári helyzet gyorsan romlik, közben hamis optimizmust mutat a Nyugat meghamisított üzleti könyveinek statisztikáival kapcsolatban, ami eléggé értelmetlen. Jó tekinteben ez a gyorsuló csúszás is teremti a lehetőséget annak számára, hogy egy új rendszer azonnal bevezetésre kerüljön a mi szent szövetségeseink által.


Ezek a különböző momentumok gyorsan tetőpontjukra érnek. Nyilvánosan egy kitalált hamis látszat kerül bemutatásra, ami azt tartja, hogy minden normális, és lehetőség van valamilyen formájú helyreállításra. Valójában ez ostobaság, és ennek ellenkezője igaz. Azok akik a Fényben állnak, akik a változás lapjait tartják kezükben, most aktívan játszanak is velük, és ez meg is lett erősítve az összekötő személyzetünk által, akik továbbra is azt jelentik, hogy az összeomlás közel van. Akik azon a terven dolgoznak, hogy újakra váltsák a sötét kormányokat, teljesen magabiztosak, hogy a bejelentésük ezen változást illetően már közel van. Ezzel összhangban, figyelmeztettük a bolygón lévő legénységeinket, akik összefonták műveletüket az Agarthai unokatestvéreink műveleteivel, hogy álljanak készen azon közösségük, melyben laknak, informálására azzal kapcsolatban, hogy ne essenek pánikba, hanem inkább lássák meg azt az örömet, hogy mi kezdődik történni. Világotokat át kell változtatni az árulás és küzdelem birodalmáról egy olyanra, ahol a kormányzás ténylegesen figyelembe veszi a népet, és aztán ennek megfelelően cselekszik. Az új pénzügyi rendszer arra lett kijelölve, hogy segítséget és egyetemes jólétet hozzon mindenki számára. Mindazonáltal ez csupán bevezetése annak a csodálatos átalakulásnak, amit elterveztek, beleértve a mi jelenlétünk hivatalos közzétételét.


Magabiztosak vagyunk, hogy az elkövetkező idők eseményei végre kijuttatják világotokat a sötét összeesküvés fogságából. Le lettek rögzítve a kondíciók azokban az ügyekben, melyek ezt a változást elkerülhetetlenné teszik. A mi szándékunk, hogy biztosítsuk, hogy ez a váltás olyan könnyedén és simán menjen, amennyire csak lehetséges. Arra használtuk képességeinket és technológiánkat, hogy meggátoljuk az ezen kimenetel elleni kísérleteket. A sötétség érti mit teszünk, és tudja, hogy nincs ereje megváltoztatni a végeredményt. Így teljesen értjük, hogy miért húzzák ezt a stresszel teli katasztrófapolitika játékot. Összekötő személyzetünk a sötétség szervezeteinek minden szintjén félelemről és pánikról ad jelentést, mely körülveszi ezen valóság felelőseit. Figyelemmel követtük ezen sötétek eredménytelen cselszövéseit és terveit. És mégis folytatják. A félelmük kétségtelenül abból a hosszú és kínos történelemből fakad, melyen az Anunnakival osztoztak, és a velük való tapasztalataik alapján, rettegnek attól, hogy mit javasolnak majd nekik megtorlásként a bűneik következményeikért. Jelenleg azon dolgozunk, hogy ezt a túlzott aggodalmat eloszlassuk.


Namaste! Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Híreket hozunk. Jelenleg világotok egy a Fény és a sötétség közötti egyre fokozódó ütközet szorításában van. A Szent Titkos Társaságok és azon egyének és csoportok, akik őszintén azt kívánják, hogy világotok kimozduljon a sötétségből, egyesítették erőiket, és kihirdették olyan hivatalos okiratok sorát, melyek ezen valóság összeomlását érintik. Az első lépés az volt, hogy elérjék, hogy Kelet és Nyugat ősi családfájából származó számos szent tekintély a javukra rendelkezzen. Ezek a rendelkezések egy törvényes precedenssel szolgálnak a sötétség elűzésére. A jelenlegi globális törvényrendszeretek nagyban a római törvényen és az ősi törzsi vámokon alapul, és ezek képezik a jelenlegi írott jog globális rendszerének alapját. Ez azt jelenti, hogy akik az ősi írott jog törvényességének magja mellett állnak, támogatják ezt a globális kormányváltást.


Ez az izgalmas fejlemény, világotok gazdasági rendszerének elkerülhetetlen összeomlásával együtt, arra figyelmezteti az összeesküvést, hogy elhúzódó uralkodása valóban véget ért. A sötétség régóta használta ezeket az igazságra-hivatkozó eszközöket, hogy törvényességet biztosítson sötét uralmuk Pápájának beiktatására. Valójában az az alap, mely törvényességet biztosít a Pápa időleges uralkodásának, eltávolításra kerül. Valójában az összes olyan világi nyilatkozat, mely alapját képezi a nemzet-állam törvényességének, most veszélyben van. Ez a látszólag egyszerű manőver egy jel a sötétségnek arra, hogy itt az idő, hogy távozzanak a hatalmi központjaikból. A sötétség eddig megpróbálta figyelmen kívül hagyni ezt, de ennek a fenyegetésnek a ténye nem kerülheti el figyelmüket. Most számos fronton támadjuk az összeesküvést: gazdasági, pénzügyi, törvényi; és magabiztosak vagyunk, hogy a stratégiánk gyorsan lezárja a terror uralmát, mely évezredek óta létezett világotokon.


Most számos pert láttok, melyek világotokon mindenütt folynak, részben annak eredményeként, amit mi teszünk. Az adósság fantasztikus mértéke vált valójában a sötétség végrehajtójává. Ez az adósság valójában törvényesen eltávolítható, amint az új kormányzás hivatalba kerül. A sötétség arra használja az adósságot, hogy megfélemlítse világotok nemzeteit, és még több szigorú megszorító intézkedést követeljen ki, melyek arra lettek tervezve, hogy egyre tűrhetetlenebb és mélyebben gyökerező zsarnokságot teremtsenek. AEON szent rendelkezései kijelentették időről időre, hogy itt a tettek és egy új Fénybirodalom megnyilvánulásának ideje. Amit mi teszünk, az az, hogy létre hozzuk amit a Mennyország tennivalóként rendelt el számunkra. Társaink összegyűjtöttek maguk körül egy olyan inspirált egyénekből álló csoportot, akik darabokra törik a sötétséget, és annak szentségtelen konstrukcióit, és előkészítenek minket arra, hogy a teljes tudatosság, és egy mindenki számára új valóság felé lépjünk.


Ma folytattuk, hogy informáljunk titeket a világotokban folyó dolgokról, amennyire csak lehet a nekünk adott diszkréciós kikötések keretein belül. A Galaktikus Föderáció elérte, hogy a segítségünkkel előre juttassa átmeneti világotokat. Töprengjetek el annak végtelenségén, ami a lábatok előtt hever, és támogassátok azokat, akik eljuttatnak titeket ezen új naphoz Gaia és az ő felszíni népe számára! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061970
Hónap: 15245
Nap: 461