Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Szeptember 4.

 Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Sok megbeszélni valóval térünk vissza. Bankrendszeretekben nagy változás készül megmutatkozni. Mint azt tudjátok, egy sötét összeesküvés vezérli világotokat a globális bankrendszer feletti megszorítások által, ami minden mást is irányítása alatt tart. Ezt a megszorítást a rendelt pénznemeik inflálódó természete nemrég legyengítette. Ehhez hozzáadódott az is, hogy lehetetlenség állandósítani egy adósságon alapuló rendszert és arra számítani, hogy korlátlan ideig lehet halmozni az adósságot, de épp ez az, ahogyan a jelenlegi pénzügyi rendszeretek működését remélik. Valójában az összeesküvés által titokban felhalmozott adósság valós terjedelme ámulatba ejtő. Más részről, ezek az egyének úgy vélték, hogy azt a zárat, melyet a Mennyország a lecsökkentett genetikátokra helyezett már régen ezelőtt a sötétség rajtatok való további babrálásainak megakadályozása érdekében, valójában feltörhetik azon idegen genetikai technológia alkalmazása segítségével, mely a II. világháború vége felé az ölükbe hullott. Ez a hibás hiedelem most vereségük alapját képezi, és a Fény visszaállításához vezet a Földbolygón. A Mennyország tudta, hogy ez történik, és az 1990-es évek elején megkért minket a Galaktikus Föderációban, hogy állítsunk fel egy első kapcsolatfelvételi küldetést Gaia számára. Ez a küldetés megismerteti veletek az igazságot sok dologról, beleértve közelgő új valóságotok fő okait is.

A sötétségből Fénybe jutás ezen első fázisa arra fogja használni az új pénzügyi rendszert, hogy gyorsan megnövelje a jelenlegi felállás instabilitását, mivel a régi rendszer magában rejlő kétségessége fogja önmagát az összeomlásba taszítani. Az új rendszer fő aspektusa az átláthatóság, és ez azonnal fel fogja fedni azt a határtalan korrupciót és a mesterkedések terjedelmét, melyet a világ összes nagyobb bankvállalata alkalmazott. Ahogy ez napvilágra jut, a bankok elkezdenek ijesztő sebességgel tönkremenni, míg a régi rendelt pénznemeket ki fogja ütni az aranyhátterű pénznemek sokaságának érkezése. A világgazdaság szabadesésbe kezd, és ez fogja kikényszeríteni a globális adósságérvénytelenítés elfogadását. A válságtól való iszonyodás követelni fogja azoknak az elfogását, akik bűnrészesek voltak, összejátszottak a kormányok és a pénzügyi csoportok közötti korrupcióban, és az ő eltávolításuk által, a sötét összeesküvés vezérelte kormányok eltávoznak. Amint ennek a hirtelen rohamnak vége szakad, sokkal érdekesebb dolgok kezdődhetnek!

Kulcsfontosságú témája ennek a napirendnek a közzététel. Az 1940-es évek óta, világotok nagyobb nemzetei kinyilvánították a mi létezésünknek és a jóindulatunknak teljes mértékű tagadását, míg titokban megállapodásokba bonyolódtak az Anchara Szövetség számos sötét tagjával. 1940 - 1990-ig az Illuminati frakciók világotokon egyre szorosabb együttműködésbe kerültek egymással, melynek eredményeként, aláírtak egy sor megállapodást különféle akkor még sötét Alliance tagokkal. 1994 - 1995-ig, létrejött az Anchara Egyezmény, az Anunnaki csatlakozott a Fény soraiba, és a sötét ET-k felbontották a megállapodásaikat, és felhagytak a Földön lévő projektjeikkel. Az összetartó erő az Illuminati között tovaszállt, a Mennyország elkezdte gyakorolni azokat a rendelkezéseket, melyeket akkor bocsátottak ki, amikor a sötétek ideje közel 13 évezreddel ezelőtt megkezdődött. Most a Fény van fölényben, és annak a politikának, ami kizár minket, és a jelenlétünk iránti aktív ellenségeskedésnek is vége. A következő lépés a közzététel vízválasztó kinyilvánítása körül forog, és meg fogja nyitni az ajtót néhány igazán megdöbbentő bejelentésnek!

Valóban sokkoló lesz sokak számára megtudni, hogy a fő valóság-koncepciók, melyeket gyermekkoruk óta sulykolnak beléjük, hamisak! Valójában a közzététel beindítja a korlátozottságból a teljes tudatosságra való kollektív felébredéseteket. Ez az a pont, ahol felhagytok a gyermekkori eszmékkel, melyek régóta elfátyolozzák tőletek bámulatos potenciálotokat, és a ami szerepünk, hogy segítsünk nektek megvalósítani a felnőttkorba lépéseteket. Akkor fel kell vennetek megörökölt isteni adományaitokat, és megteremtitek a Teremtő tervének kibontakoztató útját hatalmas birodalmatokon keresztül. Örülünk, hogy megkaptuk az isteni mandátumot, hogy véghez vigyük ezt, és átvezessünk titeket teljes tudatosságú Fénylényekké való transzformációtokon! Gaia is nagyon örül, hogy a sötét birodalmakon át vezető hosszú és szívszaggató utazásotok végre véget ér. Túl régóta van halogatva a tudatosságban való ugrásotok. A sötétség arra késztetett titeket, hogy a fizikaiság felsőbbrendűségében higgyetek, és rendszeresen megtiltotta nektek, hogy felfedezzétek hatalmas, spirituális eszenciátokat. Ezek néhány dolgok azok közül, melyek közismertek lesznek számotokra, amint megismeritek családotok számos ágát, beleértve azokat is, akik a Belső Földön vannak.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több hírrel jövünk. Utasítottuk a titkos szent társaságokat, hogy készüljenek az előlépésre. Amint az első közzétételi bejelentések megtörténnek, bolygótok valódi spirituális elemeinek fel kell fedniük doktrináikat és tanításaikat. Jobban szeretnénk csak azt követően ismertté tenni magunkat nektek, hogy ezek a nyilatkozatok fel lettek olvasva és örömmel el lettek magyarázva nektek. A közzététel egy olyan eljárás, amiben a sok hamis és mesterkélten átfarigcsált hiedelmet tisztázni kell. Ezek a magyarázatok fogják az alapját szolgálni annak, amit mi Felemelkedett Mesterek adni kívánunk nektek. A mi tanításaink segíteni fogják a személyes munkát, melyet az első kapcsolatfelvételi csapat szándékozik elhozni világotokba, rövidesen a számos bejelentsük elvégzését követően.

Ezek az információhullámok részei egy felzárkóztató programnak, ami felkészít titeket az egyéni Fénykamráitokban eltöltött rövid időtökre. Érintettek vagyunk abban, hogy simává tegyük mindannak a megtanulását, melyet meg kell tudnotok. Évezredek óta fél-igazságok és elferdítések elkedvtelenítő szövedékét szövögette számotokra az Anunnaki, hogy ezekben higgyetek, amikor valójában a valóság teljesen eltér attól, amit gondoltok, hogy tudtok. Ez is nagyon csodálatos! Fontos nekünk és űrbéli családunknak összejönni veletek, hogy megbeszéljük részletesen mindazokat a dolgokat, amiket meg kell osztanunk. Dicsőséges Földanyátok is alig várja, hogy megtudjatok sok mindent arról, hogy ki ő, és mit vár tőletek. Sötétségben voltatok tartva oly sok módon, és oly sok ideig, mivel az Anunnaki távol tartotta tőletek a legtöbb információt, a többit pedig nagymértékben félremagyarázta. A mi információnk lehetővé fogja tenni számotokra, hogy teljesen más fényben lássátok magatokat és világotokat, és lehetővé teszi számotokra, hogy visszavegyétek hatalmatokat, melyet 13 évezreddel ezelőtt elvettek tőletek.

Azok a hatalmak amiket akkor elveszítettetek, kulcsfontosságúak voltak ahhoz, hogy megtartsátok teljes tudatosságotokat, és az első leckéket arról fogják adni nektek, hogyan szerezzétek vissza ezeket. Ezek kezdetben imákat és rituálékat ölelnek fel, hogy megkezdődjön a folyamat, és a többi a burokhoz hasonló Fénykamráitokban fog végbemenni. Mi a Mennyországgal együtt arra lettünk kijelölve, hogy felébresszünk titeket teljes tudatosságúra, a szunnyadó Fényetekről, és űrcsaládbéli vezetőitek is nagy szerepet játszanak abban a 10 napos oktatási periódusban, melyben meg fogtok ismerkedni a teljes tudatosság etikettel. Helyreállított születési előjogotokkal aktív tagjává tudtok válni annak, hogy Szeretettel, keggyel, és végtelen örömmel tudjatok jelentős szerepet játszani a Teremtő isteni tervének hatalmas panorámájában! Nagy örömmel látjuk ezt az időt, és tudjuk milyen különleges Lelkek azok, akiknek lehetővé vált erre a megbecsült világra inkarnálódni Gaia hosszadalmas történelmének ezen egyedülálló idején!

Ma arról folytattuk megbeszélésünket, hogy mi fog történni világotokon. A sötétség markából való megszabadításotok összetett folyamata most felgyorsul. Közel van az idő mindannyiunk számára, hogy összejöjjünk, és szabadon ünnepeljük meg új, szabad, szuverén valóságotok eljövetelét! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3061981
Hónap: 15243
Nap: 467