Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv - 4.rész

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 4. rész      
Írta: RAHMA   
2011. szeptember 15. csütörtök, 16:06

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

4.  rész

A Tejút Galaxisról, és hogy miért ennek ezen részében, az Andromeda főgalaxis terében lett kiválasztva egy UR típusú bolygó (a Föld), ahol létrejöhetne egy új emberiség a Kozmikus Terv szerint

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Egy UR típusú bolygó keresése

A Tejút Galaxis, a mi galaxisunk 200 milliárd csillagot tartalmaz magában. Ezek általában olyan csillagok, mint a mi Napunk. Vannak, kék, sárga, piros és fehér csillagok, színük függ az életkoruktól, hőmérsékletüktől, alkotóanyaguktól. A legtöbb rendszer, bináris (kettőscsillagos), vagy trinális (hármascsillagos), attól függően, hogy kettő vagy három csillag alkotja a helyi rendszer központját. A mi galaxisunkban az egyedüli csillagrendszerek száma, mint a miénk, mintegy 15 milliárd vagyis közel a galaxis csillagainak 15%-a. Az asztrofizikusok mintegy 100 milliárd csillaggal számolnak, így hogyan is lehetne azt elképzelni, hogy a Földön lehet csak egyedül élet.

 

A Tejút Galaxis a fizikai világegyetemben nem egy központi, vagy fő galaxis, hanem egy kisérőgalaxisa, társgalaxisa egy csoportnak. A Naprendszerünk a galaxis központja körül, földi időben, mintegy 260 millió évet utazik. A Tejút Galaxis másik 7 galaxissal együtt egy helyi központ körül forog. A központi galaxisunk az M31-es, az Andromeda Galaxis, amely 2 millió fényévvel van tőlünk, azaz 9,46 trillió kilométerre. Tehát 8 galaxis forog az Androméda körül és együtt vele egy helyi galaxiscsoportot alkotnak, amelyek kapcsolatosak a Kozmikus Terv kifejlesztésével. (Az asztronómusok 20 galaxisról, míg a földönkívüliek 8-ról beszélnek.

 

Pontosan ez a kis helyi csoport lett kiválasztva, hogy ki lehessen fejleszteni egy olyan tervet, ahol egy új emberiség jöhetne létre, egy különböző egy másik időkeretben, mint az Univerzum valós időkerete. Ez az emberiség lelki potenciájának képességével, képes lehet kinyitni más dimenziók ajtajait. A Hűség, a Hit és a Szeretet képességével, ami lehetővé teszi majd a Szellem esszenciájának Tervére kinyitni az ajtót. Ez az emberiség, mint kommunikációs kapocsként fog szolgálni az Anyagi és Szellemi Világegyetemek között.

 

A 6 ágú csillag szolgálja és képviseli ezt a koncepciót, vagyis ahogy fent úgy lent is, azaz a materiális és spirituális létezés szintézisét.

 

Kék Aurás Világok

 

A 9 galaxis közül (az Andromeda és a 8 társgalaxis) négyben egyenként 2-2 bolygót (így a Földet is), azaz összesen 8-at választottak ki, annak érdekében, hogy gyakorlatba is hozzák, megteremtsék a javaslatot az „új emberiséget”, amely a Mentális Világegyetemből ered, és így magas evolúciós rezgéssel rendelkező lények kezdtek érkezni ezekre a bolygókra az Anyagi Univerzum és az Világegyetem más részeiből. A 8 kiválasztott bolygó mindegyike úgynevezett UR kategóriájú bolygó volt, melyek mindegyike egy-egycsillagos rendszerben léteztek.

 

A Föld is egy ilyen UR típusú bolygó. Ezekről annyit kell tudni, hogy rendkívül érzékeny planéták, nem stabil bolygók, és az instabilitásuk egyensúlytalanná tehetik a rajtuk élő lényeket, melyek cselekvésre, tettekre, teremtésre kényszerítik őket. Mindazonáltal ha ezek a lényék képessé válnak egyensúlyba hozni magukban a rezgésüket, képessé válnak arra is hogy a bolygójuk is egyensúlyban legyen.

 

A Föld, mint UR típusú planéta, Kék Aurával rendelkezik, és így képes az instabilitásból egy magasabb típusú fejlődési szintet elérni, amely lehetővé teszi számára, hogy rajta rendkívülien burjánzó és páratlan életformák jelenjenek meg. A Föld lett a (az egyik, majd a megmaradt) kijelölt színpada a mindenki számára szükséges fejlődésnek, amelynek író és szerzői ennek a drámának az új emberiség. A Zsoltárok Könyve azt írja erről: az embert mégha alacsonyabbnak is teremtette meg az Isten, mint az angyalokat, mégis maga mellé helyezte el őket, megkoronázta őket dicsőséggel és fenséggel, (azaz megáldotta a szabad választással és az örökléttel is). Az, az elképzelés hogy az ember bármit meg tud teremteni, nagyon nehéz helyzet elé állította az angyalokat.

 

A kezdeti időszakban, amikor a bolygó kezdett kihűlni, a földönkívüliek elkezdtek a Földre megérkezni, de az idő múlása itt még nem érintette őket. Ami az embernek évszázadok, évezredek voltak, (egy galaktikus év= 25920 földi év) addig nekik csupán egy-egy év múlt talán. A földönkívüliek már jelen voltak, az archaikus kor első korszakában és másodkorban, amikor a Föld egy nagyon törékeny kérget növesztett és fejlődése közepére ért.

 

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 11
Összes: 3027960
Hónap: 15317
Nap: 503