Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 17. rész

koz.jpgEGYIPTOM ÉS AZ ORIONI EMLÉKEZET

Amikor a Sumér Terv nem járt sikerrel, a Planetáris Tanítók úgy döntöttek, hogy egy különleges csoport egyedeivel alakítanak ki együttműködést a Gízai Fennsíkon. Így került előtérbe az Egyiptomi Terv, amit egykor már meghiúsított a Földönkívüli Őrzők látogatása Atlantisz idejében.

Az első fáraó, Menes megjelenése előtt, aki I.e. 3100 körül tűnt fel a világ színpadán, „Istenek” laktak Egyiptomban. Ők voltak azok, akikről az emberek azt feltételezték, hogy a Nílushoz közeli és környékén, lévő vidéken, az úgynevezett ZEP TEPI korszakban, egy gyönyörű faj lényeiként éltek, akiket NETERU-nak neveztek. Ez a szó, őrzőt, vagy útmutatót jelent.

Vissza kell mennünk azokra az ősi időkre, amikor van arra hivatkozás, hogy egy hibrid faj jött létre a földi emberiség és az Istenek között. A torinói papírtekercsen egyértelműen jól olvasható ez a felírás: Shemsu-Hor vagyis, Hórusz Fiai. Lehet, hogy ők voltak az atlantidák. Mindenesetre, a történészeknek figyelembe kellene venniük ezt a mítoszt, miután a történelem írói figyelem nélkül hagyták ezt a hivatkozást a korábbi időkről, hogy az Istenek az emberekkel keveredtek. Szerencsére, mi tudjuk azt, hogy ezek az Istenek, egy meghatározott helyről, az Orionról jöttek.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Az Orion rejtélye

Az Orion (a nagy vadász/harcos) talán a legszebb és legelképesztőbb csillagcsoportosulás az égen. A földi tudósok 300-1500 fényév távolságra tőlünk tartják az elhelyezkedésüket. A fényes óriáscsillag vállát a Betelgeuse és a Bellatrix képezi. Az Orion övrészének csillagai a következők: Alnitak, Alnilam, Mintaka., úgy is nevezik őket, mint a 3 Bölcs Király, vagy a 3 Mária. Az óriás lábát a Saiph és a Rigel jelöli ki, melyek szintén világosan kirajzolódnak.

Az Orion csillagcsoportosulás legismertebb objektuma a híres Nagy-Köd. A Meisser katalógus, M 42 kóddal határozza meg és a köd, mintegy 1500 fényévre van tőlünk.

Bár a csillagcsoport több száz fényévre van innen, de nem kell ahhoz hosszú útra vállalkoznunk, hogy megértsük, milyen rejtély lappang mögötte. A választ a saját földünkön találjuk meg, és ennek a jeleit már a legősibb civilizációk óta tapasztalhatjuk, melyeket a régészeti leletek bizonyítják. Számos ilyen civilizáció rendelkezett mára már titokzatos csillagászati ismeretekkel, és templomaikat és obeliszkjeiket e csillagok felé tájolták, oda ahonnan az Istenek jöttek, Ez kulcsfontosságú lehetőséget kínál, hogy megértsük a földönkívüliek látogatását a bolygónkon és az ezzel kapcsolatos Kozmikus Terv dinamikáját, működését.

Most menjünk vissza egy pár szóra, Egyiptomra, annak első időszakára, Zep Tepi idejébe (amikor az Istenek a Gízai fennsíkon éltek), amikor a tudás különlegesen kódolt formában, vagy titkos kulcsokban tartották fenn. Ezt a tudás ma is értelmezhetően tartalmazza néma tanúként a kozmikus múltat, és ezt a 3 piramis őrzi. Lehet, hogy okosabb így mondani azt, hogy ezek, néma tanúk, de nem is olyan némák, ha tudnánk azt, hogyan kell azokat meghallani.

 

Már 1994-ben Robert Bauval egy belga mérnök és amatőr csillagász rést ütött az ortodox egyiptológia falán, amikor bemutatta azt, hogy a 3 piramis övszerű összehangolása, pontosan megfelel az i.e.10.500-ban megjelenő orioni csillagkép akkori állásának. Bár hatalmas ellenkezést váltott ki ez a felfedezés, de az Orionnal való összevetést idővel egyre több tudományos elfogadás követte. Mi az oka annak, hogy a piramisok helyzete, összefüggésben van a 12.500 évvel ezelőtt Orion Öv állásával Hogyan lehetett ennyire pontosan megépíteni ezt az „emlékművet”, ha azt feltételezzük, hogy a közeli ősi időkben, nem voltak itt más civilizációk képviselői?

Arc a Marson,  A Maldek és az Orion

Néhány évvel ezelőtt a 80-as és a 90-es években az érdeklődés középpontjába került egy fotófelvétel, amelyet a Viking Lander szonda készített az 1976-os küldetése során. Ezen a képen úgy tűnik, mintha,  egy emberi arc, vagy majdnem egy teljes emberalak látható a marsi földön. Többen azzal érveltek, hogy ez csak egy fény-árnyék játéka miatt lehetséges csupán, amely létrehozta ezt a hasonlóságot a vörös bolygón. Ebből kifolyólag a XX. század végén eldöntésre kerüljön az, hogy a kép valóban egy arcot ábrázol vagy egy játékos véletlen egybeesése csupán, a Mars Global Surveyor kapta azt a feladatot, hogy egy részletesebb képet készítsen a Cydonia térségéről, ahol az „arcot” találták. És így meggyőző erővel azt bizonyították, hogy sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy az úgynevezett „arc” valójában a fény és árnyék játéka.

Ezzel az eredménnyel minden más szándékot vagy szimbolikus szerkezet gyanúját próbálták megcáfolni. Legalább is a NASA úgy tett, hogy így higgye el a világ, és akkor megszabadulhatnak a kellemetlen „marsi arctól”.

Amit a tudósok nem vettek észre, hogy az adott területről készült nagy mennyiségű felvételen, valami ennél is meglepőbb dolgok lettek feltárva. Első pillanatra úgy tűnik, hogy ez csak egy sziklás területe a bolygónak, de ha figyelmesen megnézték volna, akkor megláthatták volna az olyan különböző pontokat, kijelölő kőoszlopokat, amelyek nem össze-vissza, véletlenszerűen vannak szétszóródva, hanem tökéletesen egymáshoz illeszkedő darabok. Ezek a pontjelölő kőoszlopok, az Orion csillagképet és a szomszédjait a Szíriuszt, azaz a Nagykutya/Canis Maior csillagképet, valamint a Kiskutya a Canis Minort jelképezik.

Kik lehettek azok, akik ilyen építményt helyeztek el a Marson, és azonosan és olyan módon, olyan sorrendben, mint ahogy az egyiptomi piramisok kerültek felépítésre? Ne felejtsük el, hogy a földönkívüli útmutatók elmondták azt, hogy mind a Mars és a Maldek az atlantisziak által lettek betelepítve. Ezt tudván és figyelembe véve, hogy az ötödik bolygó, a Maldek pusztulása után, piramisokat építettünk a Föld energiáinak stabilizálására, miért nem veszik azt figyelembe, hogy máshol is meg lehet ezt tenni, ugyanúgy a Mars esetében is ugyanazt a Marson, mivel szomszédok voltak a Maldekkel?

A Piramisok

Miért is lehetett az, hogy az egyiptomiak az IKHET vonzó nevet adták a piramisaiknak, amely azt jelenti, hogy Dicsőséges Fény, vagy ahogy a maják mondják: Pirhua Amenco-nak nevezik a piramisokat, amely fordítása az: Fény Feltárulkozása? Szintén közismert a suméroknál a zigguratok, vagy más néven lépcsőzetes piramisok, az úgynevezett ESH-nek (Es, Is, Ős) nevezik, ami annyit jelent, hogy a Fény Forrása. Talán e miatt is, ez az oka, hogy görög nyelven a pyramid úgy értelmezhető, Pira, a Tűz Lángja, Mid: szabályozás, ami azt jelenti: FénySzabályozó (vagy energiaelosztó/szabályozó).

Az egyiptomi piramisokat így az atlantisziak felügyelete alatt álló embereknek kellett felépíteniük. Többek között Hermész Triszmegisztosz által, aki másképp Toth néven volt közismert. Erre i.e. 12. 000 körül került sor és nem i.e. 3000-ben, mint azt a modern tudomány körvonalazza tudományos körökben. Az volt a funkciója, hogy stabilizálja a bolygót, valamint a forgástengelyéhez való szükséges módosításokat is megtegyék általa, a korábban említett hatások miatt. Mint egy energiakondenzátorra volt szükség rájuk, és eredetileg hegyikristály csúccsal rendelkeztek.

Annak ellenére, hogy kozmikus segítséggel információkat kaptak örökségül, az Egyiptomi Terv nem szökkent virágzásba. A Közvetítők, vagyis a papok manipulálni kezdték a saját hatalmuk érdekében a tudást, amely egy idő után elveszett vagy elferdült. Ennek eredménye láthatóak az egyiptomi épületekben. Például a régebbiek még kör alakúak és tökéletesen megépítettek voltak, később azonban, hivalkodó módon hozzá- vagy átépítették őket és mind hamisítványai lettek az egyiptomi kozmikus és atlantiszi múltnak. A sötét erők befolyására is sor került már ezekben az időkben, ami már túlmutat az egyiptomi múlton. Ezek az erők hiszen arra próbálták használni a piramisok erejét, hogy megpróbálják kiszabadítani a Börtön-Kristályokból a Földre deportált orioni lényeket (Satanael csapatát). Bár a kísérlet nem járt eredménnyel de így ezzel az egyiptomi civilizáció sötét fejezeteként kellett szembesülnünk.

Az Egyiptomi Tervet a Galaktikus Föderáció végül is elvetette, és úgy vélte, hogy változtatnia kell az eddigi módszereken, ahogy eddig az emberiséget segítették és irányították.

Ezzel véget ért a 17. fejezet

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046138
Hónap: 11041
Nap: 665