Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 18.rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom és Nagy Judit(93-ik rész)

Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Szabolcs

lovelight.jpg „92. Rész (2012.február 26.)

Lehet, hogy néhányan már érezitek az elkülönülést, ami egyre erősebbé fog válni. Ahogy már említettük, be fogtok lépni az elkülönülés/elválasztódás állapotába, ami egyfajta bizonytalanságot is hordoz magával. A bizonytalanság kellemetlen érzése egy kicsit enyhülni fog. Az előzőleges programozásotok, hogy képesek legyetek a játékban részt venni, szinte lehetetlenné tette, hogy kiléphessetek belőle. Túl sok félelem lett a programba integrálva,… félelem mely azonnal megjelenik, ahogy megpróbáltok kilépni belőle. Most viszont már sikerült a szolgaságból egy olyan szinten kiszabadítanotok magatokat, hogy ez a belétekültetett félelem elkezdi elveszíteni a fogását. Ennek sok következménye lesz, s ez lesz a legnehezebb teher, melyet le kell, hogy vessetek. Ez a félelem biztosítja azt, hogy a programhoz ragaszkodjatok(ahhoz tartsátok magatokat). A program alatt azt értjük; ami szolgaságban akarja tartani örökre az emberiséget.

 

Kedveseim, a félelem egy súlyos béklyó, s ahogy sikerül ledobnotok magatokról, látni fogjátok, hogy mennyivel könnyebbek is vagytok nélküle, és az utazásotok lendületet kap. Éles ellenállást fogtok tapasztalni azokkal szemben, akik még mindig a régi programba vannak ágyazva, hiszen a félelmük csak még magasabbra hág, mert annyi biztosra vett dolog hullik szét a szemük előtt. Semmi sem olyan ragályos, mint a félelem, futótűzként terjed és felperzseli a társaitok utolsó akaraterejét is. Ti, akik sikeresen megszabadultatok a félelemtől, elkülönülve fogjátok nézni, ahogy a világ az őrületbe korbácsolja önmagát.

 

A félelem számos módon jelenhet meg, több alakban és formában is. Csak azok tudják megtalálni az erejüket, akik mentesek a félelemtől. Láthattátok tavaly tavasszal, hogy az arab államokban a félelem hiánya milyen szinten tette lehetővé, hogy az embereknek visszaigényeljék a hatalmukat. A félelem nélküli emberek megtalálják az eszközöket arra, hogy problémáikat megoldják, akár békés módon is. A félelemmel teli emberek viszont, általában az ösztönösebb, alantasabb módszerekhez folyamodnak.

 

Egyre többen találjátok meg a hatalmatokat, ahogy a félelem kiűzettetik a partjaitokról, így a cselekedeteitek egész másfélék lesznek. Ti lesztek az egyensúly mindebben a félelemben és haragban, s ezt az egyensúlyt képesek is lesztek fenntartani, bármi is történjék. A magvatokban megtalálhatjátok azt a békét és nyugalmat, amelyről már beszéltünk és így képesek lesztek nyugodtak maradni, pont úgy, mint a vihar közepe. Ez nem csak a ti javatokat szolgálja, hanem azokét is, akik már eléggé felébredettek körülöttetek, s olyanok lesztek, mint egy világítótorony. Segítségetekkel azok az emberek, ha úgy döntenek, elérhetik a békés kikötőt. Ez az akarat játéka, s csak azok csatlakozhatnak, akik úgy döntöttek. Viszont, tiszteletben kell tartani azok döntését is, akik továbbra is a viharban szeretnének hánykolódni, még akkor is, ha ezek közül sokan éppen a szeretteitek közül vannak. Nem a ti feladatotok az ő életük védelme,… a ti feladatotok az, hogy világítótornyok legyetek. Ez néha nagyon fájdalmas lehet, látni, ahogy a többiek hánykolódnak és le-le süllyednek a habokban, de ne hibáztassátok magatokat a többiek cselekedeteiért/választásaiért.

 

Mindig tartsátok égve fényeteket, mert szükség lesz rá, s azáltal, hogy a saját igazságotokban vagytok, a többiek is könnyebben felismerhetik saját igazságukat, amikor eljön az ideje - de nem akkor, amikor ti úgy gondoljátok, hogy eljött.

 

Ezt az üzenetet többször is el fogjuk ismételni. Ennek igazságát jól ismerhetitek szívetekben, de mivel oly sokáig voltatok emberek, mely mély benyomást tett rátok, így időbe telik, hogy kitaláljatok ebből a programból(amely meghatározza, hogy mit gondoljatok és hogyan cselekedjetek). Végre elkezditek megízlelni a programozástól mentes szabadságot és soha többet nem lesztek puszta emberek. Ismét teljessé váltok. Eljött az idő, hogy ismét ragyogjatok, kedveseim, mert ahhoz képest, hogy milyen erős Fény van bennetek, eddig csupán csak halvány gyertyafény voltatok. Csapjátok fel a kapcsolót és árasszatok el mindent Fényetek erejével! Már alig várjuk, hogy meglássuk, milyen hatással van a többi emberre.

 

 

93. Rész (2012.február 28.)

 

A mai üzenet az elkövetkező napok-hetek történésére vonatkozik. Most sem fogunk pontos részleteket közölni, de az biztos, hogy sok ember számára a zűrzavar napjai lesznek, attól függetlenül, hogy előre szólunk-e erről. Számos dolog hirtelen és váratlan fordulatot fog venni, és később majd úgy tekintetek vissza erre az időszakra, mint az egyik legfontosabb átalakító időszak, a létezésetek során. Azt is tudjuk, hogy sokan előre hallani szeretnék a részleteket, valamint az egész bolygószinten történő visszaigazolást. Nos várjátok ki és lássátok meg magatok. Hamarosan már semmi nem lesz olyan, mint az eddigi környezetetek, hiszen az említett változások olyan mértékűek lesznek, ami minden embert érint(ilyen, vagy olyan módon).

 

Ne kergessétek az őrületbe magatokat azzal, hogy azt hiszitek, ez valami tömeges pusztulás lesz. Nagy mértékű átváltozás történik a bolygótokon, de ez nem úgy fog kinézni, mint ahogy a hollywood-i filmprodukciók végítéletként lefestették. Ezeket csupán egy céllal gyártották, hogy megijesszenek benneteket és így visszahúzzanak. Azt próbálták belétek sulykolni, hogy ti nem szólhattok bele a bolygón történő átváltozási folyamatba. Mintha ti csupán erőtlen áldozatok lennétek és ha meg is változik a világotok, az csak rosszabbra változhat. Nos, had mondjuk el, hogy mindkettőben tévednek, hiszen a világotok nektek köszönhetően változik és jobb irányt vesz.

 

Az új világa viszont drámai lesz, több értelemben is, pont mint a természetes születés is, sokaknál félelem és fájdalom fogja kísérni, a végeredmény viszont ragyogó lesz. Csupán arról gondoskodj, hogy azok közé tartozz, akik mentesek a félelemtől. Az egyensúlyotok igénybe lesz véve, ezért fontos, hogy azon dolgozzatok, hogy megtaláljátok a tiszta és nyugodt középpontotokat, amelybe lehorgonyozva nem tud bennetek kárt tenni a körülöttetek lévő vihar. Ne tévesszen meg benneteket a jelen helyzet, a vihar el fog jönni és el fogja söpörni a körülöttetek lévő struktúrákat.

 

Mindezeket nem azért mondjuk el, hogy megijesszünk benneteket, hanem azért, hogy fel legyetek készülve. Azt is tudjuk, hogy sokan kinevetik ezeket az üzeneteket, hiszen annyi vészhír kering az emberek között, s így lassan már bármilyen alkalomra megkongatják a harangokat. Nos ez van, de mindig arra ösztönzünk benneteket, hogy hallgassatok a szívetekre, s úgy tudni fogjátok, hogy nektek szólnak-e ezek az üzenetek. Nem hiába mondjuk ezt, hiszen az internet tele van olyan csatornákkal, akik a végítéletet hirdetik, vagy csak üres szövegekkel bombáznak. Maradjatok a saját igazságotoknál és akkor könnyebben igazodtok el az információ és a dezinformáció óceánjában.

 

A háttérben sokminden zajlik és nemsokára mindenre fény derül. Ekkor mindent újra kell majd  kezdeni, semmi nem tudja ezt elkerülni. Az emberiség túl régóta volt már sötétségben tartva és amikor végre felragyog a fény, egyetlen sarok sem marad sötét/homályos, senki nem menekülhet el az igazság elől. Az igazságot pedig sokan nagyon-nagyon nehezen fogják megemészteni, hiszen azt fogják hinni, hogy az életükben minden hamis alapokra épült és most ez az alap eltűnik/szétszakad, úgy fogják gondolni, mindenük odalett és mindent elölről kell kezdeni.

 

Itt jöttök ti a képbe, kedveseim, mert ti lesztek azok, akik képesek lesznek még talpon maradni, hiszen már ismeritek az igazságot és azt is tudjátok, mi vár rátok a széthullás után. Tudjátok, hogy ez nem a vég, csupán valami új kezdete és azt is tudjátok, ez az új merre vezet. Egy olyan hely, ahol a Szeretet trónol, ahol a Fény a vezércsillag. Tudni fogjátok, mit válasszatok és tudni fogjátok, hogy a vonalat át kell lépni ahhoz, hogy a sötétből a Fénybe jussatok.

 

Ezen választás előtt, viszont sok kísértés fog ostorozni benneteket, csalogatva a másik oldalra, ahol az árnyak között félelem jár, arra várva, hogy lecsaphasson rátok és elvegye a hatalmatokat. Többször is el fogjuk ismételni, a félelem az egyetlen dolog, ami eltéríthet benneteket, szóval legyetek éberek, nehogy átszúrja páncélotokat. Vigyázzatok magatokra, rövidesen találkozunk a túloldalon. Már nagyon várjuk ezt a pillanatot.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

134. Rész (2012.május 11.) 

 

Ahogy észrevehettétek már, sok minden történik ebben a pillanatban a felszínen is, de a legjelentősebb dolgok belül, a tekintetektől elrejtve zajlanak. Valószínűleg érzitek már az újabb energiák kavargását, mert egyáltalán nem szégyenlősen jelentették be az érkezésüket. És ez csak az első találkozás volt az elkövetkezendő számos közül, mert a „látogatók” itt maradnak. Ezen energiák a forradalom biztos jelei, melyet oly sokan vártatok. Kérjük, legyetek még egy kis türelemmel. Szinte halljuk, ahogy a csalódottságtól sóhajtotok , de mivel az egész rendszeretek átalakításáról van szó, így nem történhet meg egyetlen pillanat alatt. Ez csupán a kezdete a teljes (be)programozásotok újraindításának. Annak ellenére, hogy az első, legfontosabb lépés az (ennek megfelelő) energia belépésével már megtörtént, ezen kívül még bőven érkeznek energiák, s nem sokat kell várni a következő körre/rundára. Igazából néhány órás intervallumokról beszélünk, hiszen ilyen sűrűn érkeznek újabbak.

 

Jól használjátok ki a közte lévő lélegzetvételnyi időt és készüljetek fel a következő, úgymond rendszersokkra. Azért hívjuk sokknak, mert felrázza az energiamezőtöket. Olyan sokkról beszélünk, amelyre jól fel vagytok készítve, és nem észrevétlenül fog megtörténni. Annak ellenére, hogy ezek az energiahullámok kellemetlenek és nyugtalanítónak érződnek, egyáltalán nem károsak. A tested képes elviselni és megbirkózni az elkövetkező időszakkal is, egészen addig, amíg nem hagyjátok, hogy az elmétek beavatkozzon azokkal a gondolatokkal, amelyek lehúznak. Ne engedd, hogy az elméd meggyőzzön arról, hogy szétesik a szervezeted. Nem fog, csupán újraépül, egy sokkal erősebb verziójúvá, mint amilyen most. Ennyit mára…

 

 

135. Rész (2012.május 12.)

 

A mai üzenet rövid, de fontos. Az energia frissítések(hullámok) második lendülete ér el benneteket, s ezt sokan már érezhetitek is. A testetek nehezen tud hozzáidomulni ezekhez az új energiaszintekhez, de nem tart sokáig, hogy készen álljon a következő hullámra. A következő hullám még hevesebb lesz, mint az előző kettő. Továbbra is ezt a tendenciát fogja követni, s egyre csak fokozódni fog és nagyon rövid időtök lesz megszokni és hozzájuk igazodni. Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeitekre, hiszen nem volt könnyű. Lehet, most sem épp erre az üzenetre számítottatok, de ne feledjétek ezeket a külső és belső felfordulásokat a fejlődés pozitív jeleként fogadni(tekinteni). Csak így tovább kedveseim, ennyi mára…

 

 

136. Rész (2012.május 14.)

 

A mai üzenetet néhány támpont ismertetésével szeretnénk kezdeni, arra vonatkozólag, hogy a folyamat, hogyan fog előrehaladni/fejlődni. Köztetek már vannak olyanok, akik elérték azokat az emlékeket, melyek túlélték a különböző állapotok változását. Más szavakkal; képesek visszaemlékezni olyan dolgokra, amelyeket megtapasztaltak, miközben egy olyan állapotban voltak, amelyet nem sorolnátok a szokásos “normális” állapotaitok közé. Ez nagyon felemelő lehet, de el is bizonytalaníthat benneteket, hiszen nagyon nehéz(nehezen e(el)viselhető) a napi megszokott mókuskerékbe visszatérni. Hasonlíthatnánk ezt ahhoz, hogy egy gyönyörű álomból egy rémálomba ébredtek. Ez a rémálom minden oldalról körbevesz és nyomást gyakorol rátok, ahogy az összeomlás egyre nyilvánvalóbb, és a jó ideje beharangozott hajnal meg egyre távolibbnak tűnik.

 

Mi megértjük ezt, hiszen olyan, mintha megnyílna a lábaitok alatt a talaj és csupán a tátongó szakadékot látnátok, azt viszont egyáltalán nem, hogy hová is tudnátok lépni. Ez egy jó hasonlat arra, amin épp keresztülmentek, hiszen ha van is rálátásotok a másik világra, akkor is csak röpke pillanatokra, s a talaj körülöttetek pedig szétesőben van. Az üzenetek tűnhetnek délibábnak, és nem is csoda, hogy csak a legbátrabbak nem esnek kétségbe.

 

Ti már TUDJÁTOK, milyen a paradicsom, így a körülöttetek lévő világ egyre sötétebbnek tűnik és elképzelni sem tudjátok, hogy hogyan tudnátok a fényeteket ebben a zűrzavarban fenntartani/kitartani. Úgy tűnik, mintha kifogynátok az üzemanyagból. Mindannyian egy biztos jelre vártok, hogy megbizonyosodjatok, az új hajnal nem csak csalóka ígéret, hiszen nem tudtok keresztül látni azon az illúzión, mely az emberiséget örökké a sötétben tartja. Aki már egyszer keresztüllátott az illúzión, nem igazán tudja, hogy miért is maradna tovább benne. Ettől valami sokkal jobbat akartok és valami sokkal jobb is jelenik meg a látóhatáron. Ti csak az egyre nehezebben fenntartható állapotot látjátok, s a körülöttetek lévőket egyre jobban felsírni. Had mondjuk el, hogy egy szép kis meglepetés előtt álltok, kedveseim, valami olyan előtt, amitől majd nagy kő esik le a szívetekről, ami sok kételyt fog eltűntetni.

 

Nem olyan eseményről beszélünk, mint amit a filmjeitekben mutattak be, ahol az emberek tömegesen landoló űrhajókat látnak. Nem, mi egy egész másra szóló, személyes meghívásról beszélünk, egy olyan térbe/űrbe, ahol megmutatjuk, miből is állnak az álmaitok, ahol képesek lesztek meglátni, érinteni és érezni azt a mannát, amire oly régóta vágyakoztok. Mint mindig, most is hasonlatokban beszélünk, mert szavakkal nem lehet máshogy leírni. Csak annyit szeretnénk mondani, hogy a mennyország már a sarkon vár rátok, a megváltásért kiáltó kérésetek nem talált süket fülekre. Azt is tudjuk, hogy ettől egy kicsit több bizonyosság kell, de gondoskodni fogunk róla, hogy a közeljövőben ezt is megkapjátok. Ennyit szerettünk volna megosztani ma veletek, kedveseim, legalábbis ilyen módon csak ennyit(szavakban - Tom). Az elkövetkező napokban tartsátok nyitva a szíveteket, mi pedig mindent megteszünk majd, hogy becsusszanjunk és üdvözöljünk benneteket, valamint, hogy egy zöldebb/szebb tájat mutassunk nektek. Legalább annyira, hogy egy röpke pillantást vethessetek arra, ami rátok vár, amikor ezt a sűrű alvilágot -melyben korszakok óta tartózkodtok- végre levetkőzitek.

 

 

137. Rész (2012.május 15.)

 

Ma arról szeretnénk szólni, hogy sokan egyre jobban elszakadva érzik magukat a harmadik dimenziós világtól, mely minden oldalról körbevesz benneteket. Ez nagyon dicséretes, hiszen azt jelenti, hogy keményen megdolgoztatok már az igától való szabadságotokért. E mellett, viszont egy másik terhet ró rátok, a bizonytalanság terhét. Olyan, mintha szétesés előtt állnátok, de még nem látjátok semmi új megjelenését. Az “űrbe/ürességbe” lépkedtek, vagyis látszólag ürességbe. Nem tudjátok biztosan, hogy mi fog következni,… vannak nyomok, de nagyon aprók. Olyan, mintha mindenedet eldobnád, a semmiért.

 

A szíved mélyén már tudod, hogy nincs igazság ebben a mesében(a 3D-s világ - Tom), s csak azt dobod el, ami abban gátol, hogy elérd azt, amiben a szíved bővelkedik. Kívülről, viszont őrületnek tűnik az egész, s talán mindenkinek volt már legalább egy olyan pillanata, amikor kételye támadt a folyamattal kapcsolatban(felemelkedés - Tom). Amint már tudod is, ez csak a legbátrabbaknak való, hiszen nem könnyű az ürességbe csak úgy kilépni. Ez a folyamat tökéletes bizalmat követel meg, még akkor is biztos kell, hogy legyetek abban, hogy puha talajt fogtok fogni, amikor már zuhantok a mélybe. Ez a zuhanás végtelennek is tűnhet, mégis puha landolás lesz. Legalábbis ebben reménykedtek, s így nagy bátorság kell a „szintről” való lelépéshez, amit ti már mind meg is tettetek. Le a kalappal előttetek, nem is tudjuk elmondani, mekkora csodálat övezi a tetteiteket a világegyetemben. Az egész Teremtésben a legbátrabb Fényvivőknek/hordozóknak tartanak benneteket.

 

Ugye, sokszor említettük már az energiacsomagokat, melyek sugarakban érkeznek a bolygótokra. Vannak, amik a Napból jönnek, de a legtöbbjük sokkal finomabb úton érkezik, mint a Napból érkező berobbanó fajták. A felébredésetek nagy fenyegetés azoknak, akik még mindig fent szeretnék tartani a bolygótokon a status quo-t. Így ők el fognak menni a végletekig, hogy megállítsák ezt a folyamatot. A folyamatot, viszont nem lehet megállítani, kedveseim, hiszen olyan információk érkeztek a bolygótokra, melyek segítenek újra meglátni a Fényt, és a mi üzeneteik is ezek közé tartoznak.

 

Minden nap, minden órában és minden egyes másodpercben ilyen üzenetek érkeznek, különböző formában és alakban, több ezer helyről, távolabbról és közelebbről is. Különböző csatornák vannak azzal elfoglalva, hogy leírják és átadják az emberiségnek az információt. Naponta több millióan olvassák. Ezek az üzenetek a puszta szavakon kívül energiát is hordoznak. Vannak olyan részei, amelyek a tudatalattival kapcsolódnak össze és oda juttatják el a remény és erő üzenetét. Ez úgy hangozhat, mint valami nemkívánatos tudatalatti manipuláció, de egyáltalán nem erről van szó. A tudatalattitok eléggé intelligens ahhoz, hogy meg tudja különböztetni a jót a rossztól, a helyeset a helytelentől. Csak azokat az üzeneteket fogja elfogadni, amely együtt rezonál a lélek magjával. Ezek a rejtett üzenetek felszabadítják a már bennetek lévő rejtett információt. A belső magvatok egyre nagyobb energiával kezd dolgozni.

 

Ez azt is megmagyarázza, hogy miért vonzódtok a több ezer üzenetből csak néhányhoz és a többi miért nem érdekel benneteket. A felszínen úgy tűnhet, hogy egy üzenet csak szavakból és tartalomból áll, de valójában belekódolt információ található meg bennük és ez vonz benneteket hozzájuk. A bennetek lévő intelligencia csak azokkal az üzenetekkel rezonál együtt, amelyek a számotokra megfelelő energiát hordozzák és elutasít minden olyat, amely nincs összhangban a belső dallamotokkal. Ez az út hasonlít egy műszer finomhangolásához. Azonnal tudni fogjátok, ha valami nem jó hangot ad és érezni fogjátok, ha Tiszta hangon szól. Amíg (meg)hallod a belső dallamodat, addig csak a jó utat tudod követni. A szíved erre örömmel énekel/válaszol és minden másra leáll. Soha ne fogadjátok el mások szavait csak úgy, hogy előbb ne hallgatnátok meg magatokat, így meg fogjátok látni az igazságot. Kövessétek a szívetek hangját és az a legsötétebb órában is vezetni fog benneteket. Tudjatok róla, hogy már elég információt gyűjtöttetek össze ahhoz, hogy felszabadítsátok azt, amit az idők kezdete óta magatokban hordoztok. Mindez ismét a felszínre jön és képesek lesztek végre újra a Tiszta Fényóceánban úszni.”

 

 http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-18r%C3%A9sz/415016181855234

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3121334
Hónap: 17189
Nap: 489