Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 2.rész

 

 

118.jpgAz alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját!
"23. rész


Most a bejövő energiák hatásairól beszélünk. Lehet, hogy sokan már szakorvosokhoz is fordultak, mégsem kaptak pontos választ, mi is a bajuk. Számtalan vizsgálaton estek át, mégis, az orvosok azt mondják, nem találnak rendellenességeket.
Ahogy elér ez a besugárzás(szeretnénk ha a sugárzáshoz társított negatív megítéléseteket félretennétek!), szó szerint átírják a teljes programozásotokat, más szóval teljesen megváltoztatják azt, ahogyan a fizikai testetek működik.
A testetek pedig mivel igyekszik az állandó egyensúlyt fenntartani, újabb es újabb veszjelzést ad.
Szédülés, elmosott látás, fejfájások…. Ha megfigyeled, rájöhetsz, hogy a nap hevesebb aktivitásával is összefüggésben lehetnek ezen tünetek. Fontos, hogy ne félj, ne ijedj meg, a hasonló emberek társaságát keresd, így könnyebben átvészeled a negatív időszakaidat.


Egy olyan úton jártok amit előttetek így fizikai testben senki nem járt még végig, még mi magunk sem tapasztaltunk ilyet. Mégis azt mondjuk, ne aggódj, igazán semmi káros dolog nem érhet.
Ez az energetikai átkötes olyan, mint amikor hajóra szállsz és először tengeribeteg leszel, mivel az agyadban is változások történnek, így a hozzá kapcsolt összes érzékszervi információ is furcsának tűnhet.
Amikor pedig kicsit megszokod és ismét vissza kell menned a szárazföldre, akkor az lesz a furcsa, hogy nem mozog minden ugyanúgy.
Ez nem tart örökké, idővel a tested egyre jobban hozzászokik az energiaváltozásokhoz, de mindig lesz valamilyen rekació rájuk.
Az emésztőrendszretek is igénybe lesz véve. Ami a táplálkozást illeti, a tested jelezni fogja, mit szeretne, mennyit és mikor. Gyakran előfordul majd, hogy ez ellenkezik az eddig megszokott hagyományos táplálkozási szokásaitokkal.


Előfordulhat, hogy nagyon sok fehérjét kér a szervezetetek, vagy túl soknak tűnő kalóriát. Viszont lesznek olyan időszakok is amikor egyáltalán nem lesz étvágyatok, mert a testeteknek pihenésre van szüksege, s még az emésztéssel sem akarja magát terhelni.


24. rész


Ma a napéjegyenlőségről beszélünk, ami azt a napot jelképezi amikor a világ egyensúyban van. Nem azt mondjuk, hogy ma van AZ a nap. Ez a nap egy nagyon jelentős beavatási nap mindannyiótoknak és a felemelkedés következő kritikus szakaszába való belépés is egyben.


Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan már belefáradtak abba, hogy újra és újra ilyen híreket kapnak és szinte már fel is adták a reményt a közeli változásra.
Ez érthető is, mivel látszólag végtelennek tűnő negatív híráradat ömlik rátok a médiából,… de emlékezz, ez tiszta manipuláció, hogy feladd a reményt és továbbra is rabszolga maradj.
Más szóval, feladod a hatalmadat, átadod azoknak akik már számtalan generació óta visszatartanak benneteket.
Nem azt mondjuk, hogy ez a világ nincs teli negatív történéssel, hanem azt, hogy szinte lehetetlenné vált számotokra rálátni arra ami a VALÓDI hír.
Ezek pedig olyan hírek amit ha tudnátok, a szívetek repesne az örömtől. A Fény eljutott már a legsötétebb lyukakba is, mindenhol elkezdődött a sötétség felbomlása.


Annyi minden történik és nektek olyan nehéz lesz, mint a legfagyosabb tél alatt, de emlékezzetek, hogyan történik a természetben; eljön a tavasz és minden újjáéled.
Csak ragaszkodjatok a Fényhez és ne engedjétek, hogy a sötét elnyeljen benneteket. Ez csak egy fátyol ami eltakarja a ragyogó holnapot, de nektek ragaszkodni kell az igazsághoz, ami mélyen belül lakozik, még akkor is amikor a felszínen káosz uralkodik.
Arra idomítottak benneteket, hogy az érzékszerveitekkel kifelé figyeljetek, a felszíni zűrzavart lássátok. Az eljövő időszakban igen sok zűrzavar lesz, de megnyugodhattok, belül már a Fény uralkodik.
Más szóval, ne engedjétek magatokat elmerülni a félelembe! Ha elengeded a lehúzó félelmet a Fény fenn fog tartani. Valamint, ne úgy itéljétek meg a dolgokat, ahogy eddig tettétek, mert pont a megítélésetek lett megfertőzve,.. az egész értékrendetek. A szívetekben érezni fogjátok, mi az igazi érték. Tudjátok, hogy a sötét időszaknak vége és eljött a Fény ideje, s egy jó ideig az is marad.


25. rész


Ma szeretnénk elmondani, milyen fontos dolog is van kibontakozóban.


Először úgy fogjátok érezni, hogy teljes Földeteken egyidőben borít el mindent a sötétség. Nem sokat tudunk erről elmondani; meg fognak szűnni az érzékeitek: hallás, látás, stb... Olyan lesz, mint amikor a medve téli álomba zuhan, mégis tudni fogjátok, hogy éltek.


Le fognak lassulni a testi funkcióitok, nem lesz szükségetek táplálékra. A jelenlegi idővonalatoktól(melyben fogva voltatok tartva eddig) el lesztek vágva és egy másikba lesztek áthelyezve.


Sok szempontból úgy fogjátok magatokat érezni, mintha az űrben lebegnétek, mint az embrió az anyaméhben születésre várva.


Újra fogtok születni a múlt bilincsei nélkül. Meg lesztek szabaditva mind a külső, mind a belső sötét erőktől(a valahol belül mindig megbújó félelemre gondolunk). Mindegy, milyen formát is öltött, valahogy a markában tartott benneteket. Ez meg fog szűnni.


Hosszú ideig fogtok ebben a metamorfózisos(átváltozásbeli) állapotban tartózkodni, de nem fogjátok ezt időben érzékelni. Egy időn túli állapotban lesztek. Amikor eljön az ideje, hogy vissza tudjatok kapcsolódni az energetikai és információs hálóhoz, akkor finoman fel lesztek ébresztve a hibernációból.


Akkor végre kinyithatjátok a szemeiteket és láthatjátok a teljesen új világot, amely ragyogó lesz. Választhattok, hogy továbbra is a félelemmel teli világban akartok élni, vagy elengeditek azt és korlátok nélkül éltek.


26-27. rész


Ma a világ pénzügyi helyzetéről szólunk. Nem kell aggódnotok a pénzügyi összeomlástól, hiszen a jelenlegi rendszer egyáltalan nem teremt semmi értékeset, pusztán nehány „szerencsést” tesz gazdaggá a többiek kárára.
Ez a jól megolajozott -szó szerint(hiszen az olaj az egyik alappillére - Tom)- gépezet azért van felállítva, hogy a legkifinomultabb módon használja ki a bolygó értekeit,…és amikor azt mondjuk, érték(alapanyag), akkor ebbe beleértünk benneteket is.
Úgy kezelnek benneteket, mint a többi értékes ásványi anyagot és ti áron alul adjátok magatokat. Szó szerint fillérekért. Eljött az idő, hogy felcsillanhasson mindennek az igazi értéke, beleértve benneteket és a körülöttetek lévő összes élő-lélegző teremtést is.


Ezek a ravasz "csodaszer" árusító kufárok áron alul kihasználtak titeket, de most ki tudtok szakadni a markukból és ők körbe-körbe fognak futkosni, mint a fej nélküli csirkék.
Hiszen mindenüket ebbe a pénzügyi világnak nevezett illúzióba helyezték és most a saját szemük láttára zúzodik az egész porrá.
Az utolsó összeomlás(pénz válság) óta azon ügyeskednek, hogy összefoldozzák ezt a képzeletbeli rendszert. Minden eszközt megragadnak ehhez, de most már nem fognak tudni semmit sem tenni azért, hogy ezek a romlott kerekek tovább foroghassanak.
Először pánik lesz, hiszen hogyan is tudnátok működni a látszólag mindent átfogó pénzügyi rendszer nélkül? Már jól megtanitották veletek, hogy féljetek az ismeretlentől, ezért a bolygó lakói nagyobb részének a jelenlegi értékek a részvények, a kötvények nélküli élet igazán félelmetesnek tűnik.
Hogyan tudod túlélni ha szó szerint nem tudsz semmit sem megvásárolni ahhoz, hogy túlélj? Higgy nekünk, mert nemhogy csak túl fogod élni, hanem még jól is fog menni a sorod amikor nem kényszerít többet térdre a pénzügyi rendszer.


Ez most tündérmesének tűnhet, de hidd el, amikor a füst felszáll, a régi rendszer kifüstöléséből egy új holnapot fogsz látni, új szabályokkal, ami biztositani fogja a jó kormányzást-irányítast, egyaránt mindenkinek.
Magyarán, egy olyan rendszer amely az összes lakosnak biztosítani tudja az egyszerű és boldog életet a paradicsomban, amit Földanyának neveztek. Mert Ő valóban a paradicsom, de most ezt nagyon nehéz meglátni.
Eleget beszéltünk a régi rendszer kifüstöléséről, szóljunk most az új rendszer működéséről(a pontos kifejezés amit használ, nem rendszer, hanem "felállás" - Tom).
Vannak akik már az új rendszeren dolgoznak, ami mentes lesz a negatív energiától.
Emlékezzetek arra, hogy a bolygó mindenkit bőségesen el tud látni. Nincs energiahiány, nincs élelmiszerhiány, nincs ivóvízhiány és nincs értelmi hiány sem. Ahogy régen is mondták már, az agyatok csupán kis százalekát használjátok,…nos ez pontosan igaz erre is.
Más szavakkal, már most is rendelkeztek mindazzal ami a boldoguláshoz kell és nincs szükségetek semmiféle "külső pénzelésre" ehhez.


Jusson eszetekbe, a jelenlegi penzügyi rendszer csupán azon célból lett felállítva, hogy egyre nagyobb számokat hozzon létre.
A puszta számokon kívül semmi értékeset nem teremt. Teljesen kimerít benneteket. Amikor ez összeomlik, vissza fognak térni eredeti értékeitek.


Az új rendszerre visszatérve, most nem tudjátok még elképzelni sem, hogy milyen lehet egyenjogúnak, egyenértékűnek lenni,.. de higgyétek el, minden fejlett civilizáció ilyen rendszerrel működik.
A ti "papírpénz" rendszeretek nem ismert sehol máshol és igen sok időbe tartott megértenünk, hogyan tudtatok ilyen könnyen a hamis proféták kezébe esni, akik ennek a rendszernek az erényeit hamisan magasztalták oly sok ideig.


Sokan fognak ragaszkodni a régi jól megszokott rendszerhez, de ha ezt nem tudod elengedni akkor nem léphetsz az új világba, mert ott már nem lesz helye az olyanoknak akik mások kárán gazdagodnak meg.
Jól jegyezd ezt meg, mert e szabály alól nem lesz kivétel. A régi világ terhétől csak te tudod magad megszabadítani, senki más nem tud helyetted dönteni, senki más nem tud Téged „megmenteni”.
Ez nem lesz egy könnyű folyamat, mert ti mindannyian szó szerint a hiány félelmében vagytok és ez újra és újra ehhez a parazita pénzügyi redszerhez köt mindenkit.
Azt mondták, nem tudsz túlélni nélküle és ezt nap, mint nap belétek sulykolják. A piramis csúcsán lévőket arra sarkallja most a félelem, hogy mindent megtegyenek, hogy elhiggyétek,.. ez az igazság.
Meg akarnak arról győzni, hogy csak ők menthetnek meg benneteket a biztos pusztulástól. Meg fognak tenni mindent azért, hogy feladjátok a hatalmatokat és szabad kezet adjatok nekik a helyzet kezelésére.


Ideje visszaemlékeznetek arra, hogy határtalanul értekesek vagytok és ehhez nem kell, hogy pénzügyi érték társuljon(nem kell hogy az igazolja, hogy az mutassa meg -Tom-).


Sokatok már elveszítette a türelmét, ezért reméljuk, amit ma mondunk, segít nektek. Amint már említettük, állandóan ártó szándékú lényekkel vagytok körülvéve, minden irányból, a világegyetem minden sarkából…,pontosabban világegyetemek sarkaiból.
Sokan azt hiszik, ezt magatoknak kell megoldanotok, mert ez képviseli a szabad akaratot, de a segítség megjött és belenézve a dolgokba, őszintén, nem lennétek képesek magatok megoldani a helyzetet.
Számos megvilágosodott lélek áll a segítségetekre. Azt hiheted, nincs szükséged rájuk, le tudod magad is rázni a sötét uralkodókat, de amikor a dolgok beindulnak, nagyon meg fogsz örülni a segítő kezeknek.
Tisztában vagyuk azzal, hogy sokatoknak nagyon nehéz fenntartani a motivációt, mert jelenleg képtelen meglátni az új jövőt és nehéz így előre haladni, de muszáj előre haladnotok még ha úgy is tűnik, vakon lépegettek az ismeretlen területen.
Nem hiába neveztünk már benneteket a bátrak legbátrabbjainak, mert most szükségetek van erre a bátorságra.
Sok dolgot fogtok látni ami széthullik körülöttetek, anélkül, hogy új megoldás jelenne meg helyette,.. de mégis nagyon fontos bízni abban, hogy jó irányba haladnak a dolgok.
Ehhez a megoldás a teljes bizalom, bízni abban, hogy minden a legjobb irányba halad még akkor is amikor úgy tűnik, pont az ellenkezője történik.
Erre a hitre/bizalomra még nagyobb szükségetek lesz akkor amikor a dolgok még nehezebbé válnak.
Ne feledjétek, nem vagytok egyedül, körülöttetek is sokan ugyanígy vannak ezekkel a dolgokkal és számos ragyogó pont létezik a bolygón amelyek 1-1 megvilágosodott lelket kepviselnek. Ezek pedig egy hálozattá állnak össze és ez a Fény csak még ragyogóbb lesz.
Az egész Teremtés figyel rátok. A cselekedeitek nem csak erre a bolygóra korlátozódnak, nem csak a kis világotokra. Biztosak lehettek benne, hogy sokan vagyunk azon, hogy ez a projekt ne fulladjon kudarcba.
Reméljuk, tudtunk egy kicsit könnyíteni a terhen, egy kicsit felemeltük a hangulatotokat. Emlékezzetek, ha túl nehéz a teher. mindíg kérhettek segítséget és biztosak lehettek abban, hogy meg fogjátok kapni mindazt amire valóban szükségetek van.
Lehet, nem abban a formában és alakban amit elvártok,… ezért ezt az üzenetet had fejezzük be azzal, hogy várjátok el a váratlant!


28. rész


Ma a tudományos korokról szólunk, az eljövő új felfedezésekről és hogy ezek mennyire meg fogják rengetni a tudományos köröket.
Az eddig megszerzett tudást meg fogják kérdőjelezni. Beleértve az energia"elveszést"(diszperzió), a kvantum mező felépítését, valamint a tér/idő kapcsolatát.
Hamarosan kidobhatod a jelenlegi tankönyveidet.
Mint láthatod, messze nem vagytok a fejlett civilizaciók között, de innentől minden be fog gyorsulni és egy fenntarthatóbb állapot felé fogtok haladni,… maga a faj is és a bolygó is.
Jusson eszedbe, maga a bolygó mindíg túl fog élni, de ti, mint faj a kipusztulás szélén álltok.
Ezért újra kell tanulnod a dolgokat és ez most be fog gyorsulni.


Egyik példa a nemrég bejelentett fénysebességtől gyorsabb részecske, amely nagy vitát kavart.
Sokan kételkednek ebben a tudományos csoportban, azt mondják, nem volt pontos a mérés. Ez igaz, rá fogtok jönni, a mérés tényleg nem volt pontos, de arra is, hogy léteznek a fénytől gyorsabb részecskék is, amelyek sokkal gyorsabbak.
Számotokra nagy korlát átlépni a fény sebességét és úgy utazni. Számunkra az időben oda-vissza való utazás és a fénysebességnek az átlépése tény.
A másik érdekes információ a sötét anyagra és energiára vonatkozik, mely áthatja a világegyetemeteket. Tudósaitoknak komoly fejtörést okoz, mert végre látjak, hogy létezik, de a mérőeszközeikkel nem tudják megmérni. Mi majd segítünk ebben.
Az eredmény pedig észveszejtő lesz(mindblowing  ), mert ez az energia amire utalunk, fel fogja váltani a régi szén alapú energiafelhasználást mindörökre.
Nem évtizedekről beszélünk, hanem pár hónap leforgásáról. Más szavakkal; nagyon rövid időn belül az energia fogyasztó, szennyező rendszerből áttértek a bolygót tiszteletben tartó létformára.
Annyira rövid időn belül, hogy szinte hihetetlen. Csak figyeld az eljövő hónapokat,.. habár sok embertársad még mindig a régi pénzkeresési módszerhez ragaszkodik majd.


A következő téma az emberi genomra vonatkozik. Ugye már látjátok, hogy úgy lettetek DNS szinten kódolva, hogy "lejárjon" a szavatossági időtök. Mindez a DNS-be van kódolva. Már évek óta próbálják a tudósok megváltoztatni ezt és most ezen a területen is meglepetésekben lesz részük.
Rá fognak jönni, hogy létezik egy nagyon egyszerű mód arra, hogy újraszerkesszék mindazt az információt ami a génkbe van kódolva és ez sokkal többet fog majd adni, mint pusztán ami az örökölhető betegségek területére vonatkozik.
Maga a gyógyitás is meg fog változni. Nem a felületi tüneteket fogja kezelni, hanem az alapvető okot.
Amit már emlitettünk, olyan mehanizmusokkal lettetek ellátva amelyek biztosítják a halálotokat. Bizonyos folyamatok melyek egy idő után leállnak, s elkezdődik a testi funkcióitok szétesése.
Rá fognak jönni, hogyan iktassák ezt ki, így az öreg kor lassú leépülése meg fog állni. Az igazság az, hogy ehhez nem lesz szükseg méregdrága gyógyszerekre, amelyeket olyan nagyon szeretnének kifejleszteni és piacra dobni.


Ez a folyamat nagyon egyszerű, vibráció szükséges hozzá. Amikor azt mondjuk "vibráció", arra utalunk, hogy újra hangolni a testet, amely számos káros hullámnak van kitéve, hullámoknak amelyek nem csak fényből(látvány), hanem hangból is erednek.
Maguk a tudósok is látni fogják, hogyan fordul a rákos sejt vissza a normális állapotba igen rövid idő alatt, valamint más sejtek melyek látszólag a helyrehozhatatlanság állapotában vannak, hogyan tudnak újra normálisan működni és vitálisak lenni.
Persze ezekről az információkról már most is hallhatnátok, ha nem tartanák vissza annyira őket.
Egy másik felfedezés az élelmiszerre vonatkozik. Arról, hogy hogyan tudjanak ellátni elég élelmiszerrel a termőföld jelenlegi kényes periódusában is.
Egy olyan élelmiszerről beszélünk ami helyileg is termeszthető, amely nagyon sok tápanyagot tartalmaz már nagyon kis mennyiségben is. Nevezhetjük egy új "szuperélelmiszernek" is. Nem csak tápláló lesz, de bármilyen klímán jól megterem, mindegy mennyire van hideg, szárazság, pára, vagy meleg.
Más szavakkal, valami, ami mindannyiótokat képes táplálni pár éven belül.
Ez a "termény" természetesen általunk lett elültetve,… egy olyan új életforma lesz ami látszólag soha nem létezett a bolygótokon ezidáig.
Számos módon hasonlítani fog azokra az egyszerű/parlagi/ártatlan füvekre amelyeket már most is ismertek.
Nem fog idegen eredetűnek látszani, mert ez a fajta "gabona"(grain-gabona,szemes termény) nagyon elterjedt volt a bolygótokon mielőtt ez az idővonal elkezdőtött volna.
Visszahozzuk azt a főterményt, amely Lemuria idejében volt ismert.


29. rész


A mai üzenet teljesen más jellegű lesz, mint az előző, ugyanis arról a kapcsolatról fog szólni ami a tiétektől és világotoktól teljesen különböző világokban létezők között van.
Persze magunkra célzunk ezzel, azokra akiket általában "idegen" jelzővel illettek. Ez a jelző több okból is tévesen képviseli azt amire céloz, mert ti is ugyanebben a csoportban vagytok.
Mint sokan tudjátok, bizonyos értelemben ti magatok is "idegen" eredetűek vagytok. Nem véletlenül keletkezett élet a Földön,.. inkább használhatod az "elültetés" szót rá.
Mindaz az életforma amit most itt látsz, az első teremtés maradéka és ugyan az élőlények változatossága igen nagy, megis közös eredetűek.
Ugye tisztában vagy azzal, hogyan fejlődött az élet a bolygótokon az egysejtűekből szétágazva a különböző ágakra. Viszont emlékezz arra, hogy ez csak a jelenlegi idővonalatokra vonatkozik.
Kitérünk azon részletekre amelyek átölelik a többi időt is. Ahogy mondottuk, ez a bolygó egyfajta játszótér. Azért lett felállítva, hogy egy bizonyos fajta élettapasztalatot lehessen szerezni. Olyat amilyet számos más birodalomban nem lehet megtapasztalni, a fizikai testben való teljes életidőtartamot. Ez nagyon eltérő attól, ahogy sok más civilizáció él, mert sokan soha nincsenek fizikai testbe zárva. Az ő életük nagyon eltér a tiétektől, sokkal kevésbé vannak korlátozva.


Az élet célja mindig a fejlődés és minél több korlátozás vesz körul annál több leckével fogsz találkozni az élettartamod alatt.
Ti pedig mindannyian fizikai testbe vagytok korlátozva, így a fejlődés lehetősége szó szerint korlátlan, mert sosincs hiány azokból a pillanatokból amelyek tanítanak.
Ezért a bolygótok nagyon népszerű azoknál a lelkeknél akik szeretnék a látóhatáraikat kitágítani,… így számos embertársad is, igaz nem tud róla, idegen lélek aki azért inkarnálódott emberi testbe, hogy tovább tanuljon.
Az az érzet, hogy fizikai testben élsz és az a tapasztalat, hogy mintha a "külső világot" a fizikai testben rejlő érzékszerveiddel tapasztalnád, nagyon egyedi.
Most még nehéz elképzelni magad a fizikai test járműve nélkül.
Tehát a bolygótok már hosszú-hosszú ideje számos civilizáció játszótere. A játszóteret jó értelemben értjük, mint a tanulás, öröm és csoda területe és nem az a hely amely azért letezik, hogy az alapvető vágyaidat(evés, szaporodás, önfenntartás -Tom), s negatív cselekedeteidet mások kárára éld meg.


Egy csodás helyen vagytok, mégpedig egy nagyon fontos időperiódusban, hiszen amit létre akartok hozni, az egy vibrációs kvantumugrás, melyet úgy akartok megtenni, hogy közben a fizikai testbe vagytok zárva.
Úttörők vagytok és nem csak a bolygótokon, hanem az egész Teremtésben! Ezért sokan figyelnek benneteket. Ugye itt vannak a sötétek, de mellettük van sok támogató is. Miközben kemény munkával emelitek a saját rezgéseteket, s fizikai testben vagytok, a "mentőcsapat" azon dolgozik, hogy a gonosz játszótársaitoktól(a sötétek - Tom) örökre megszabadítson és ez a bolygó újra visszanyerje azt a környezetet amely a maximális képzést tudja adni egy nagyon támogató környezetben.


Tisztázzuk a reinkarnáció kifejezést is. Ha belenézel a szótárba, a kifejezés azt jelenti; "hússá válni", más szóval a szellem, vagy lélek, illetve ha úgy jobban hangzik, valami anyagon túli beleágyazódik valami nagyon konkrétba. Az anyagon túli fizikai testté válik.
Ti sokan hasonlóan vélekedtek erről. Sokatok hitredszerében megjelenik a jutalom és büntetés rendszere is, más szóval a karma.
Mi csupán az előzőben egyezünk, tehát ez a bolygó egy játszótér ahol önkéntesen megtestesülve tanulhatnak, tapasztalhatnak a különböző nem annyira "fizikai" és sokkal fejlettebb környezetből származó lelkek is.
Az egyetlen arany szabály az, hogy előző tudásotokra, tapasztalataitokra nem emlékezhettek, mintegy amnéziában vagytok, mintha tiszta lappal indultatok volna.
Számos civilizációvá fejlődtetek, olyan civilizaciokká is amire már rég nem emlékezik a történelmetek. Egyszer csak jöttek a trükközők(sötétek - Tom) és a fejlődés természetes ciklusa elromlott.


Eredetileg benned volt az a lenyomat, hogy ti a teremtésben minden mással össze vagytok kapcsolódva.
Ez egész addig így volt, amíg nem jöttek a sötét uralkodók és nem vágták el a kapcsolatotokat a tudás hálójával, így ti nem láthatjátok valójában kik is vagytok.
Ennek most vége szakad, ahogy lassan ráébredtek, hogy sokan más partokról eredtek, mint ahol most lépegettek. Eljött az idő, hogy végre újra egyesüljetek a "távoli és közeli" kedveseitekkel.
Ahogy újrakapcsolódtok azáltal, hogy emelkedik a bolygó rezgésszintje(és felébredeztek) ezt többet már nem felejthetitek el soha.
Újra egyesülni tudtok csillagcsaladjaitokkal, akik már várják, hogy megoldódjon ez a jelenlegi helyzet és újra teljesséválhassanak. Sokan már kapcsolatba is léptetek a sajátjaitokkal, habár lehet, a tudatos memóriában ez nem regisztrálódott, de nyugodt lehetsz, eljött az ideje a nyílt és örömteli újraegyesülésnek."


Magyar nyelvű forrás:

http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?7700.400#post_11839

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123251
Hónap: 15365
Nap: 448