Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 22. rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Andrea(157,159,és 160. rész) és Melinda(158. rész) (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Andrea és Szabolcs

 

 

foldangyal.gif-1..jpg

 

 

"157. rész (2012.június 26.) 

 

Az utóbbi napokban izgalmas vágtában volt részetek, kedveseim és jó távolra kerültetek Kansastól -hogy ezzel a hasonlattal éljünk(Óz a nagy varázslóból Dorotthy Kansasból csöppen bele a mesevilágba - Tom). Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Ahogy a napok haladnak előre, egyre több dolog változik meg a belső programozásotokból, a régi negatív és degeneratívból az életet támogatóba, egy olyanba, amely segít túlhaladnotok(meghaladnotok) az úgynevezett “normális emberi lény” élettartamát. Ahogy már többször is elmondtuk, ez a ki- és újraprogramozási folyamat teljes, de részekben kell, hogy történjen, hiszen egyszerre csak ennyit bír el a törékeny emberi test. Vagy inkább úgymond, annyit, amennyit csak el tud egyszerre viselni, hiszen a tűrőképességetek nagyon nagyra nőtt, olyannyira, hogy ha régebben kellett volna ilyen heves energiát elviselni, akkor komoly bajban lettetek volna.

Számos módon fog rátok kihatni, a dózis mindig a maximumot közelíti, amit csak éppen el tudtok viselni, ebből kifolyólag midig van valamilyen „mellékhatás”, ahogy letöltődnek az új kódok. Ez alkalommal is így van, tehát nincs ebben semmi furcsaság. Ez az utolsó alkalom olyan erős volt, hogy volt, akit kiütött néhány órára. Sokatok számára drámai és nyugtalanító, de mint mindig, most is megnyugtatunk benneteket, hogy ez nem káros(még akkor sem, ha kiütve érzitek tőle magatokat). Éppen ellenkezőleg, hiszen ezek a bejövő energiák szétrobbantják a stagnáló energiák utolsó darabjait is, melyek még ott rejtőzködhetnek valahol mélyen, bennetek. Emellett fontos információt is hordoznak, mely nagyon értékes lesz az elkövetkező napokban. Attól függetlenül, hogy ezt az információt nem könnyű felfogni/érzékelni a mindennapi életetekben, mégis át fogja hatni az egész (é)leteteket.

(az utolsó szót nem lehet ékezetesíteni, mert csakígy érvényesül Tom szójátéka :) - Andrea)

Összefoglalva: ne feledjétek mosollyal fogadni ezeket a nagyon heves energiákat, hiszen egy nagy lépéssel visznek feljebb a valódi dicsőségetek elérésének létráján. Még egyszer elmondjuk, mindenki egyénileg van “kezelve”, egyikőtök sem érzi ugyanazokat a tüneteket, mint a másik. Ezért ne ostorozzátok magatokat, ha esetleg nem “éreztek” semmit. Ez nem jelenti azt, hogy valami baj lenne(valami nem úgy történne, ahogy kell), sem pedig azt, hogy magatokra maradtatok. Csupán azt jelenti, hogy a ti folyamatotok a saját léptékével halad, de mindenki egyre közelebb kerül ugyanahhoz a végső célhoz, még akkor is, ha az oda vezető út eltér a szomszédétól.

158. rész (2012.június 28.) 

Már sokszor érintettük ezt a témát, de ismét visszatérünk rá. Az ok nyilvánvaló, hiszen oly sokan vannak akik azzal szenvednek, hogy fenn tudják tartani az összpontosításukat ezen hatalmas energiák közepette, mely bombáz benneteket. Az összpontosítás/fókuszálás fenntartása az elsődleges, mert különben elveszhettek a tünetekben és képtelenek lesztek meglátni a nagy képet(összképet). 

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Közületek legtöbbeteknek ezt az utolsó néhány hónapot - van, akiknél évet - a rátok nehezedő összetűzésben levő érzelmek érzése jellemezte. Amelyben egyik nap magasan repülve érezhettétek magatokat, mentesen attól a káosztól, amely körbevesz benneteket, másik nap, viszont szó szerint összetörve és kiégve éreztétek magatokat, attól a nyomástól, amely a környezetetekből és a saját elvárásaitokból nehezedett rátok. Nagyon is tiszta képetek van arról, hogy hová vezet ez a nehéz munka és erőfeszítés, viszont mivel úgy lettetek programozva, hogy felejtsetek, nehéz időszak ér benneteket akkor, amikor minden nyugodt/stagnál, vagy amikor visszafelé halad. A mag-lényetek jól ismeri ezen folyamat részleteit, mert különben nem tudnád elviselni az iramot és a versenyt a célig. Mint jól tudjátok, ez a tudás akarattal lett elrejtve a mindennapi tudatosságotokból, így számos nap és éjszaka zajlik értelem nélkül a jelenlegi körülmények között(helyzetben). Ezért tanácsoljuk továbbra is, hogy keressetek bent(belül), találjátok meg azt a szentélyt, ahol a béke lakozik, mert ott lakozik a tudás is. Amikor sikerül kapcsolatba lépni ezzel a központtal, ez a tudás megnyugtatja a szíveteket és segít bátorságot és kitartást önteni belétek, hogy folytatni tudjátok az utazást. 

Mint máskor is, most sem hibáztatjuk azokat, akik nem tudják ezt a kapcsolatot megtalálni. Ne féljetek, kedveseim, ti mindent megtesztek képességeitekkel, de mivel a külső műsor annyira mindent átható ,így szinte lehetetlen meglátni a nehéz munkátok gyümölcsét. Ti mind sikeresek vagytok abban, amit csináltok, mi pedig mindig itt leszünk, hogy emlékeztessünk benneteket erre a sikerre. Tudjuk azt is, hogy sokan úgy érzitek, a "siker" szó a legutolsó, amivel jellemeznétek a jelenlegi életeteket, ebben a pillanatban. Pedig ti mind dicséretreméltóan és példamutatóan viselkedtek, mind beteljesítitek a szerepeteket ebben a játékban, ha használhatunk erre az egészre ilyen kifejezést. Meg ha ti néha nehezen is látjátok meg ezt, mi nagyon büszkék vagyunk rátok.

Mivel azok, akik szeretnék fenntartani az uralmukat heves műsorral rukkoltak elő, így nehéz meglátni és igazolni a cselekedeteiteket, de mi tisztán látjuk, hiszen átlátunk azon a füstön, amit a sötétséget szerető uralkodóitok keltettek, azért, hogy összezavarjanak benneteket. Mi azt is látjuk, hogy az általatok kisugárzott fény napról-napra egyre erősebb, valamint azt, hogy ez a fény hogyan ijeszti meg az elnyomóitokat. Ők úgy döntöttek, még keményebben bánnak veletek, ennek eredményét könnyű meglátni körülöttetek. Nem tudják a süllyedő hajójukat megmenteni, bármennyi fegyverrel és pénzzel is dobálóznak, csupán annak látszatát tudják fenntartani, hogy nem süllyed. Elismételjük, mint oly sokszor, ne dőljetek be ennek az erőfitogtatásnak, már csak ennyit tudnak tenni. Ez csupán egy illúzió, amellyel megpróbálnak meggyőzni benneteket arról, hogy az az illúzió amit, teremtettek, az még mindig kitart és erős. Ti, viszont jobban tudjátok és mi is segíteni fogunk ezen a ködön átlátni. Ez mögött húzódik az ígéret földje, a puszta jelenlétetekkel teremtitek meg lépésről-lépésre, napról-napra. Még amikor elveszettnek is érzitek magatokat ebben a fény és árnyék játékban, még akkor is teremtitek. Nem vagytok elveszve, csupán úgy érezhetitek, hogy el vagytok, ez érthető is, de mi emlékeztetünk benneteket az igazságra, arra, hogy ti vagytok azok akik megteremtitek az új világot. Ezt teszitek a nap minden másodpercében, akár sírtok vagy nevettek, akkor is teremtitek az álmaitok földjét.

Az álmotok végre valóra válik, minden értelemben megnyilvánul, de az ellenfeleitek elrejtik ezt a sötét ködfátyol mögé. Ne essetek ennek csapdájába, s amikor találkoztok vele, tartsátok bent a lélegzeteteket, hogy ne kelljen belélegezni az egészségtelen füstjét. Ők azok, akik összezavarnak benneteket és azt próbálják elhitetni veletek, hogy elbuktok a küldetésetekben. Nem fogtok, amit pedig a füstfátyol mögött látunk ragyogni, az igazolja ezt. Az nem füst és délibáb, az valós dolog, amint átverekeditek magatokat ezen a mérgező fátylon, ti is valódinak fogjátok találni ezt az igazságot. Mindig meg tudjátok találni, ha kapcsolódtok a bennetek lévő mindent-tudó magvatokhoz. Tehát, tudjuk, hogy ezekben az időkben nehéz éberen tartani a figyelmeteket és az összpontosításotokat, de mivel ismeritek a bennetek hordozott igazságot, reméljük, jó helyen fogjátok keresni és nem arra fordultok amerre azok ujja mutat, akik a körülöttetek lévő káoszra és zűrzavarra próbálják terelni a figyelmeteket.

159. rész (2012.június 30.) 

Egy pillanatra se képzeljétek azt, hogy a képzeletetekkel játszunk. Több valóságban vagytok egyidejűleg, és ahogy betekintetek a képzelgésetek mögé, nehéz elfogadnotok a következő napra való rálátásotokat. Nos, ezek a napok nem egy paradicsomban eltöltött napok, hiszen szembe találtátok magatokat a valósággal, az éber óráitokban. Mindez akkor történik, ha nem sikerül elszakítanotok magatokat ettől a horror műsortól és nem sikerül ráhangolódnotok a másik csatornára, ahol a szabadság uralkodik és ahol a lelketek egy egész más hangon szól.

Nos, ezek szép szavak, de kérditek, hogy mit is értünk ez alatt. Térjünk a tárgyra. Elsődlegesen fontos, hogy elkülönítsétek magatokat attól az “igazságtól” és abbahagyjátok a drámában való szerepeteket, amelyet az uralkodóitok állítanak elétek a nap 24 órájában. Ez alatt értjük a rossz híreket, amiket elétek tálalnak, s fontos, hogy érzelmileg elszakítsátok magatokat tőlük. Tudjuk, hogy ez nem egyszerű, de jusson eszetekbe, hogy minden egyes alkalommal, ahogy a harag, a szomorúság és a kétségbeesés csapdájába estek az embertársaitokkal és a bolygótokkal, akkor azt az energiát tápláljátok, amelyet nem kellene.

Sokkal fontosabb szerepet játszotok, mint eddig, hiszen több energiát hordoztok, ezáltal pusztán a jelenlétetek nagyobb változást tud létrehozni, mint ezt megelőzően. Fontos, hogy megértsétek, mennyire erősek vagytok. Ez nagyon nehéz számotokra, hiszen továbbra is az emberi faj tagjaként tartjátok számon magatokat, ezáltal minden erőtökkel arra törekedtek, hogy a többség/mindenség javára tevékenykedjetek(ahelyett, hogy minden erőtökkel arra törekednétek, hogy felismerjétek valós mivoltotokat és kiszabaduljatok a drámából - Tom). Mindeneteket bevetitek ennek a bolygónak a javáért. Úgy, ahogy erre kiképeztek benneteket, az alapján, ahogy a benneteket uraló erők meghatározták. Amennyiben csupán az ösztöneiteket követitek, az Ő kezeikre játszotok. Jobb, ha abbahagyjátok a jószág etetését és visszaveszitek a saját hatalmatokat.

Más szavakkal, ideje visszahúznotok magatokat a csatából. Nem vesztesként, hanem ravasz harcosként (Tom:D), arra használva az energiát, amire kell, nem pedig az ellenfélre. Azt tanácsoljuk, hogy ne tápláljátok azt a tüzet, amely a világotokat égeti, inkább vegyétek vissza és használjátok másra. Sokkal értékesebbek vagytok, mint pusztán „ágyú-töltelék”, hiszen a tüzetek önmaga kell, hogy égjen, utat mutatva azoknak, akik követnek benneteket. Nem könnyű munka vár rátok, hiszen pont szembe megy azzal, amit tanítottak nektek, de ez a legfontosabb munka azok közül, amire valaha is felkértek benneteket. Tehát, húzzátok vissza az energiátokat és legyetek biztosak abban, hogy merre is tart, mielőtt kikülditek.

160. rész (2012.július 2.)

Szeretnénk az utolsó üzenetben említett témához hozzáfűzni még néhány információt. Az energiátok rossz irányba való helyezéséről. Valószínűleg ez lesz a legnehezebb feladat, hiszen nagyon sok dologgal kell szembehaladnotok. Nagyon jól kondicionáltak már benneteket arra, hogy egy bizonyos módon viselkedjetek és ezt nem könnyű elengedni.

Évszázadokig az emberiség a "jó" és a "rossz" kettőssége közé volt szorítva. Azért használjuk ezeket az idézőjeleket, hogy rámutassunk, ezek a felismerések többnyire ember által alkotottak, hiszen mindent felosztottatok és ilyen feliratú dobozokba helyeztétek. A sötétség és a fény -mindkettő létezik-, de ezt most tegyük félre egy pillanatra és összpontosítsunk az ember cselekvésére, valamint arra, hogyan lett az egyiknek, vagy a másiknak ítélve (jónak vagy rossznak  Tom). Ez zavaros lehet, de különbség van a között, amire tanítottak benneteket és a között, ami a sötétség vagy a világosság energiáinak kiáradásán alapul. Ezek alapvető és természetes ellentétpárok, -hogy nevezzük őket így -, az emberiség cselekedetei pedig szintén feloszthatóak az alapján, hogy milyen energiából származnak és az alapján is, hogy milyen végeredményhez vezetnek. Néhány példát fogunk adni, hogy világosabb legyen ez a téma.

Az emberiség egy óriási megtisztítási akcióban vesz részt. A cél az, hogy az a negatív és káros hatás, melyet a birodalmatokba érkezett kizsákmányolók okoztak, el legyen takarítva, hiszen ők a bolygótokon lévő egyensúlyt a sötét energia felé billentették. Mindig lesz bizonyos keveredése a sötétségnek és a fénynek, hiszen így működik ez a teremtés, de a ti esetetekben a sötétség szó szerint elárasztotta a síkotokat és eltolta az egyensúlyi pontot. Ugye, mindig szükség van egy kis sötétségre ahhoz, hogy megláthassátok a fényt, de a ti esetetekben annyira belemerültetek a sötétség hatásába, hogy a fénynek nagyon nehéz dolga van, ha ezen át szeretne ragyogni. Ez most megváltozik, de ezáltal sok dolgot kell újrafontolni és elgondolkodni arról, mit is tartunk “jónak” és mit “rossznak”.

Amint már régebben is elmondtuk, rengeteg erőt/hatalmat hordoztok magatokban, így nagyon fontos, hogy a cselekedeteitek a megfelelő irányba legyenek irányítva, máskülönben lehet, hogy az ellentétét erősítitek. Más szavakkal; csupán az ösztönre hallgatva nem tudtok a megfelelő irányba haladni, ez már nem tud benneteket megfelelően szolgálni. Nagyon tudatosak kell, hogy legyetek, mielőtt bármilyen cselekvésbe is vetitek magatokat. Hagyományosan, azok, akiket “jónak” tartotok, az emberiséget próbálják szolgálni a szívükkel és az elméjükkel, úgymond “jót téve”, azaz az energiájukat arra használják, hogy megpróbálják a kríziseket megoldani. Ez persze példamutató dolog és bizonyosan segítette is az emberiséget, hogy kipusztuljon. Ne tévesszen meg benneteket, mi semmi negatívat nem mondunk ezen önzetlen és jó szándékú viselkedésre, de most a szabályok annyira megváltoztak, hogy fontos, hogy tudd a különbséget a “jó” és a “rossz” között. Mindez az energiákon és azok mozgásán alapszik, melyek át fogják alakítani a bolygót a túlzott sötét fázisból egy új és ragyogóba, mely után annyira vágyakoztok. Azért, hogy ezt elérjétek, tudnotok kell az energiát az asztal jó(megfelelő) helyére helyezni, nem pedig az ellenfél oldalára. 

“Jót tenni” azt jelentette, hogy a szenvedés és a gyötrelem helyzeteibe helyezitek magatokat, amelyben azt az aktív szerepet töltitek be, amely által csökkentitek az okozott fájdalmat és gyötrelmet. Ez nagyon hatékony is. Igen sokakat kisegített a nyomorból, de ez mellett etette az alatta lapuló tüzet is, mely a forrása mindennek a szenvedésnek. Név szerint, a sötét energia, mely az emberiséget a mohóság és a félelem igájába hajtotta. Ez a mohóság és félelem pedig nagyon éhes jószág. Állandóan etetni kell, nem csak azok által, akik már a markába kerültek, de a kívülállók által is, akik megpróbálják a tüzet megállítani azáltal, hogy a saját energiájukat vetik bele. Ez nem fogja eloltani a tüzet, távol sem, így a “jó cselekvés” csupán meghosszabbítja a tüzet(a tűz idejét). Ahogy már elmondtuk, ha érzelmileg belevetitek magatokat azokba a szörnyű dolgokba, amelyeket tapasztaltok magatok körül, azáltal erősebbé teszitek őket, így épp azt az állatot etetitek, amelyet le akartok győzni.

Mit lehet tenni azért, hogy kiéheztessétek ezt a bestiát? Nos, ez nem egyszerű dolog, hiszen az ellen kell fordulnotok, amit eddig “jónak” tartottatok az embertársaitokban. Teljesen el kell magatokat szakítani(lecsatlakozni) a körülöttetek látott szenvedéstől, melyet ezen “állatok/bestiák” cselekvése okozott. Ez nem egyszerű dolog, hiszen szinte minden egyes lépésben ezen mohóság és félelem maradékával találjátok szembe magatokat. Ettől függetlenül meg kell próbálnotok, mert ez az egyetlen mód arra, hogy lelassítsátok ezt a gépezetet és meg is állítsátok. Ti vagytok a holnap teremtői, de ha az újra felfedezett erőtöket arra használjátok, hogy a jelenkori eltorzult világba avatkozzatok vele, akkor csupán azt fogja szolgálni, hogy ugyanennek a jelenlegi világnak tovább forgassa a kerekét.

Sok embernek nehéz lesz ezt felfogni, de arra kell magatokat edzeni, hogy a figyelmeteket elvegyétek/átváltsátok arról, ami megjavíthatatlan - más szavakkal, mindazok a jelek, melyek azt ordítják “a világ nagy problémában van” - és arra fordítsátok, ami ennek ellenkezőjét mutatja. Rengeteg dolog mutatja már ezt nektek(tehát, annak ellenkezőjét, ami megjavíthatatlan - Tom). Lehet, nem annyira könnyen látható, főleg nem a médiában, de ott van és megmutatja magát azoknak, akik hajlandóak meglátni az összeomló világ romjai/felfordulása közepette. Lehet, hogy aprónak és jelentéktelennek tűnnek, de mégis az egészséges és jómódú világ jelei, mely a sötét elnyomóitok orra előtt kel ki. Egyenlőre szinte láthatatlanok ezek a jelek, de gyorsan fognak nőni, ha ellátjátok azzal a fénnyel és energiával, amelyre szüksége van ahhoz, hogy terjeszkedhessen. És terjeszkedni is fog, gyorsabban, mint gondolnátok. Lehet ez egy mosoly bárki arcán akár az utcán, egy kedves gesztus akkor, amikor legkevésbé várnád. Lehet egy erős zöld növény, ahogy kisarjad a betonban, de akár egy gyönyörű madárhang is a városod legsötétebb sarkából. Apró és jelentéktelen, mondanád, de nem, ezek azon ragyogó jövő hírnökei, amelyre úgy vágytok és ezek a bizonyítékok arra, hogy már elkezdtétek létrehozni.

Sokan beleköthetnek ebbe, kigúnyolhatják, hiszen nagy dolgokat várnak, amely az ordítja: “a régi világ elkárhozott”. Azt várják, a föld szakadjon szét az illesztésénél, valamint tömeges kiűzettetés legyen. Nos, lehet erre jó sokáig kell várniuk és az ebbe vetett energiájuk szó szerint azt a tüzet szítja/táplálja, amely még jobban kibillenti a bolygót. Szóval a fény hozzáadódhat a sötétséghez, ha arra összpontosítják a szándékukat. A fényeteket összpontosítsátok a körülöttetek lévő fény ragyogására, utána pedig nézzétek csak meg, mi fog következni. Garantáljuk, hogy sokkal-sokkal hatékonyabbak lesztek, mintha odavetnétek magatokat a sötétek által gyújtott mágjába."

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-22-r%C3%A9sz/436441069712745

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3089435
Hónap: 14307
Nap: 317