Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 36. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya, Gizus (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya, Gizus és Szabolcs

 

aaa.jpg"228. rész (2012. november 26.)

 

Jelen pillanatban is növekszik a feszültség, melynek egyszerű oka van. Elkezdtétek az új világ alapjait építeni. A magvatok arra vágyakozik, hogy megszabaduljon a korlátoktól. Növekszik bennetek a türelmetlenség érzése, mert szívetekkel érzitek, hogy a lendületetek sokkal nagyobb ennél. Ez normális, hiszen ahogy vissza vagytok tartva, arra késztet benneteket, hogy még jobban nyomuljatok előre. Bírjátok ki, okkal vagytok lelassítva. 

Ez a türelmetlenség nem negatív. Csak azok számára érződik úgy, akik a nyomása alatt vannak. Az időzítés miatt egy kicsit várnotok kell, hogy a valódi színetekben pompázhassatok. Lesz akit ez még jobban felingerel, de ismételjük át kicsit azt, amiről már esett szó régebben. Tudjátok, ez egy nagyon összetett folyamat. Annak ellenére, hogy önerőből már sikerült felgyorsítanotok, mégis van egy eseménysor amelynek a megfelelő pillanatban kell kibontakoznia. Erre azért van szükség, hogy minden a terv szerint haladhasson. Az unalmassá vált szavunk újra megjelenik ebben az üzenetünkben is: ”hamarosan”.

Az időnek lényege van itt. Az ”idő a lényeg”, hiszen eszközként használjátok a gondosan eltervezett folyamatban. Az idő nagyon képlékeny és erőteljes energiaforrás a fátyol mi felőli részünkön, és egyre jobban ilyenné válik a ti feleteken is. Ez darabokban történik, nehogy belefulladjatok, vagy túl messzire merészkedjetek, felkészületlenül. A folyamat terv szerint halad, de számos lépésre van még szükség, mielőtt eléri 100%- os erejét és sebességét. Ismét féken kell tartanotok, illetve egy időre utazótársként kell elfogadnotok a türelmetlenségeteket. 

Ez a türelmetlenség nem más, mint annak a jele, hogy a valódi erőtök lassan, de biztosan megnyílik. Rövid időn belül képesek lesztek teljesen megnyitni és ekkor majd a teremtői mivoltotok örömében fogtok lubickolni. Addig viszont tudatosítsátok magatokban, hogy a legjobb képességetek szerint teremtetek máris. Nem ti fogjátok vissza magatokat, hanem mi tesszük ezt veletek. Hiszen, mi jól tudjuk, milyen a teljes erejű fényben állni. Addig vissza is fogunk tartani benneteket, amíg el nem jön az ideje annak, hogy ti is ebben a fényben álljatok. Csakis akkor lesztek képesek úgy bírni a fényerőtökkel, hogy ne legyen káros rátok nézve. Ez nem kritika, vagy lenézés, csupán egy ideiglenes biztosíték arra, hogy sértetlenül érjétek el azt az állapotot amelybe szeretnétek belépni. Igen, máris csodálatosak vagytok, de ez eltörpül amellett, amire rendeltettetek.

 

229. rész (2012. november 28.)

 

A mai nap nagyon fontos, hiszen egy átmenetet jelöl egyik állapotból a másikba. Éppen úgy, ahogy a Föld árnyékától elsötétül a Hold. Ez nem egy drámai esemény, de energetikai felépítésetekben nagy változást hoz.

Közületek sok embernek ez egy szent időszak, amikor visszaszámoltok december 21- ig. Ahogy már említettük, ez a dátum csupán fókuszpont az emberiség számára. Nem is fogunk most bővebben foglalkozni vele, de visszatérünk még rá. Ahogy mondtuk már, ez a mesteri terv egy bizonyos eseménysorrend által, a megfelelő időben bontakozik ki. Ezáltal biztosítva azt, hogy minden a terv szerint haladjon, történjen. A mostani energetikai változások inkább belül érzékelhetőek, a felszínen nem sok minden lesz látható. Most nem csak azokban akik tudatosan megnyíltak a belső fényre, hanem az egész emberiségben átállnak a kapcsolók. Ez nem az első eset amikor tömeges aktiválás történik. Viszont, a mostani több okból is fontos, hiszen közel van a kapuk megnyílásához. Érdekes eredmény várható. Egyik szempontból ez a kapcsoló azok számára, akik még nem tudták meghozni a döntést. Akik elkezdtek megnyílni, de még nem döntötték el, hogy megragadják-e ezt az impulzust és cselekedjenek, vagy sem.

Érezhetitek az utolsó húzóerőt, hogy át tudjatok bújni a tű fokán (hogy ezt a hasonlatot használjuk). Nem azt jelenti, hogy csak pár kiválasztott léphet be a ”másik oldalra”. Inkább azt jelzi, hogy a küldetés céljának eléréséhez tehermentesítve kell lennetek, nem halmozhatjátok fel és hozhatjátok magatokkal a régi dolgokat, bőröndöket. Van akinél ez már teljesen lezajlott. De akik még nem döntötték el, választaniuk kell. Megszabadítják-e magukat mindattól ami visszatartja őket, vagy sem. Ezt nem lehet félvállról megtenni. Ezt vagy teljes erőbedobással teszed, vagy egyáltalán nem. Akik még mindig a kerítésen kuksolnak és nem tudják eldönteni, melyik oldalra is ugorjanak, számukra a mai nap energiarobbanása megadja a végső jelet a döntéshez. Amennyiben valaki nem dönt sehogy sem, az is egy döntés lesz. Hiszen ők továbbra is a kerítésen maradnak, nem tudnak csatlakozni azokhoz akik áthaladnak a hídon, mely az új partokhoz vezet.

Töltsétek azzal az időt, hogy leültök és magatokba szívjátok a bátorítást, ami ma érkezik el hozzátok. Lehet, hogy úgy gondoljátok, nincs is rá szükségetek, hiszen már rég döntöttetek. Mégis hatni fog rátok, ahogy több millió emberre is. Ma van az a pont, ahol el lehet dönteni, melyik idővonalat is választja az ember. Olyan is lesz aki ma látja meg ezt a lehetőséget, hiszen ennek eddig nem volt tudatában. Eddigi létezését egyetlen lehetőségként fogadta el. Mostantól viszont egyre többen dörgölik ki az álmot a szemeikből és kezdenek felfigyelni arra, hogy más lehetőség is létezik. Valami olyan, amit eddig is tudtak csak nem voltak tudatosak rá. Vegyétek a mai napot úgy, hogy sok szellem világosodik meg. Ennek a jeleit fogadjátok örömmel embertársaitokban. Úgy gondoljuk, sok meglepetésben lesz részetek, ahogy a legváratlanabb helyeken látjátok meg a fény erősödését.

 

230. rész (2012. november 30.)

 

Amint tudjátok, holnap kezdődik a hírhedt 2012. decemberi hónap. Szeretnénk összefoglalni, mit is értetek el eddig, min mentetek keresztül és mi vár még rátok. Nagyon összetett a folyamat amelyben részt vesztek, így egy egyszerű hasonlattal fogjuk egyértelműbbé tenni a dolgokat. Ez a folyamat, a számítógép operációs rendszerének frissítésére hasonlít.

Viszont, előbb egy kis visszatekintés... mint már tudjátok, ez a gyönyörű bolygó egy intergalaktikus kiképzőhely. Ezen a helyen tudják a lelkek megtanulni, milyen az élet fizikai testben. Nagyon sokan szeretnének idejutni, hiszen egy emberi élettartam alatt is rengeteg olyan leckét lehet megtanulni, amit más módon nem tudnátok elsajátítani. A hasonlathoz visszatérve, ezt a ”kiképző programot” befertőzte egy vírus. Azok a lények küldték, akik irányítani szeretnék ezt az egész folyamatot. Így a fejlődés letért az útjáról és ezen a bolygón eltorzult az élet.

Döntés született. Óriási csapat gyűlt össze annak érdekében, hogy az egészet normális útra tereljék. Mi a ti szerepetek mindebben? Ti a csapat azon részei vagytok, akik azért érkeztek a bolygóra, hogy felfedezzétek és eltakarítsátok a rejtett ”vírust”. Ezáltal biztosítva, hogy minden simán menjen tovább. Amit eddig elértetek, az az, hogy rámutattatok hol, is rejtőzik a vírus, valamint bebiztosítottátok, hogy az új rendszerben már sehova ne tudjon elbújni. Az utolsó heves hónapokban elértétek azt, hogy egy teljesen új ”operációs rendszert” telepítettetek fel. Ezalatt az új rendszer alatt pedig csak az új programok futhatnak, amelyek most telepítődnek éppen. A régi programverziók már nem tudnak működni bennetek és a számítógépeiteken sem. A régi rendszer képtelen futtatni az új programokat. Azok akik még mindig a harmadik szintű rendszerekre támaszkodnak csak a régi programokat tudják futtatni. Ezek a programok hamarosan idejét múlttá, instabillá válnak.

Ti viszont, kedveseim, már az új rendszerre vagytok programozva. Nektek teljes hozzáférésetek lesz valamennyi új programhoz. Ezentúl egyetlen vírus sem juthat be, hiszen amelyek a régi rendszerekbe bejuthattak, azok már nem kompatibilisek az új rezgésszintjével. Kívül maradnak azokkal együtt, akik még mindig a régi elvekhez, rendszerekhez ragaszkodnak. Ti viszont, akik az újhoz kapcsolódtok, az új fejlesztéseket is megkapjátok már. Búcsúzzatok el a régitől és üdvözöljétek a Világ 2. 0- ás verzióját. Gyönyörű hely lesz a régi rendszer korlátai nélkül. Ti segítettetek feltelepíteni, így szánjatok arra is időt, hogy gratuláljatok magatoknak a feladat elvégzéséért. Ami még rátok vár, az pont annyi csak, mint egy operációs rendszercserénél is következik. Egy rövidke ”reboot/újraindítás” amikor lekapcsolódtok a régiről és újraindultok az új rendszerben. Ezt hozza el a december számotokra. Később még részletezzük ezt. Hadd fejezzük be ezt az üzenetet azzal, hogy nélkületek ez sosem jöhetett volna létre. Ti hoztátok le az új rendszert. Lehorgonyoztátok az egyik fő alkotóelemet, azt az intelligens energiát, amelyikhez mindannyian kapcsolódtok. Nem csak önmagatoknak, hanem a Teremtés többi részének is óriási szolgálatot tettetek. Nagyon keményen és hosszú ideig dolgoztatok, le a kalappal előttetek. Már csak a végső finomhangolás van hátra. A legfontosabb része a folyamatnak decemberben fog történni. Készüljetek fel bizonyos megállásokra és újraindulásokra, ahogy keresztülhaladtok ezen a lekapcsolódási és újrakapcsolódási időszakon. Ez egy összetett folyamat. Lépésről-lépésre kell történnie. Nyugodjatok meg, minden úgy fog történni, ahogy már régóta meg lett tervezve.

 

231. rész (2012. december 02.)

 

Hosszú utat jártatok be, kedveseim. Néhányatoknak csúszós és meredek volt az út, de most lényegesen simábbá változik majd. Már egy régebbi üzenetben elmondtuk, ez a decemberi hónap sok dolgot zár le. Annak ellenére, hogy a bolygón történő további tartózkodásotok tartogat még kihívásokat, azok már egész más kaliberűek lesznek, mint amin átmentetek jelenlegi és előző életeitek során.

Ezt a magányos utazást egyedül kell bejárni. Bárhogy vigasztal benneteket a kapocs, melyhez kezdtetek kapcsolódni, mégis mind tudatában vagytok annak, hogy egyedül kell szembenézni minden döntésetekkel. Így lesz ez az elkövetkező napokban és hetekben is. Mivel fényes és stabil lényekké váltatok, így nem fogtok zavarba jönni. Annak fogjátok látni, amik. Lépteitek könnyebbé válnak, amint beigazolódik, hogy a végtelennek tűnő útvesztő a sötétben véget ér.

Már érezhetitek a végső váltás közeledtét. Ezzel együtt pedig sok minden megváltozik, ahogy beléptek az utazásotok utolsó fázisába. Még a levegő is könnyedebbnek fog tűnni. Még ha időnként a bejövő energiák túlzottnak is tűnnek, érezhetitek, hogy a velük érkező erő magasabbra emel benneteket. Örömötökben énekelni fogtok még akkor is, ha a hangotok először csak halkan hallatszik. Megérezhetitek az elkerülhetetlen húzóerejét és amit magával hoz még. Ti hoztátok ezt létre, de nehéz munkátok meghozza végre a gyümölcsét.

Bár, az északi féltekén élőknek a nappalok egyre rövidülnek, mégis megláthatjátok a fény beszivárgását embertársaitokba. Ezzel együtt pedig oly sok régi salak fog távozni. Gyújtsatok ma egy gyertyát, ünnepeljétek azt, hogy a fény visszatér. Nem csak hozzátok, hanem a bolygótokon tartózkodó milliónyi ragyogó lélekhez is. Visszatértek a fénybe. A jövő fényes és a fény nem bejelentés nélkül érkezik. Mikor eljön, olyan formában érkezik amelyet eddig nem tapasztaltatok. Szívetek legmélyén fog megérinteni benneteket. Amikor pedig bekövetkezik, akkor a legmegkövültebb lelkek is változásnak indulnak.

 

232. rész (2012. december 04.)

 

A feszültség növekszik és csökken, ahogy beleléptetek és érzitek a vortex(energiatölcsér) húzóerejét. Olyan ez, mintha túllépnétek az ”eseményhorizonton” és egy fekete lyukban találnátok magatokat. Még ha kihívással telinek is érződik ennek a csodálatos folyamatnak az első állomása/felvonása, innen már nincs visszafordulás. A vortex másik fele biztonságot nyújtó energiaváltozást hoz. 

Mint, ahogy a fekete lyukban sem látható az ami rád vár, ugyanúgy az utolsó csepp láthatóság is el van szipolyozva az egyéntől. Ne féljetek, ez nem azt jelenti, hogy örökre eltűntök valamiben. Ez inkább egy zsilipszerű ajtórendszerhez hasonlít, ahol az ember nem láthatja mi van a túloldalon, egészen addig amíg át nem lép mindkét ajtón.

Mindent magatok mögött hagytok és egy teljesen új energiamintába léptek be, amely türelmesen vár rátok a túloldalon. Amint már elmondtuk, ez az átmenet sokban hasonlít egy tű fokán való átjutáshoz. Hiszen, nem mehetsz teli kofferekkel, így az elkövetkező napokban sok mindent kell újraértékelned, áttekintened. Sok dolog újra felbukkan. Ne csodálkozzatok, ha újra olyan dolgokat láttok, amelyről azt gondoltátok, már régen magatok mögött hagytátok.

Ezt ne úgy vegyétek, hogy megbuktatok valamilyen megmérettetésen, és hogy nem lesztek képesek átlépni a kapun. Nem így van. Ez csak azt jelzi, hogy megtisztulás van folyamatban. Sok szempontból ez egy automatikus folyamat, melyben a legmélyebb magvatok magára veszi ezt a feladatot és könnyít a terheken. Maradjatok a jelen(ben) és nézzétek meg, mi bukkan fel. Hiszen, ha valami felbukkan az azért van, hogy megláthassátok. Nem kell mély elemzésbe fogni, csupán észrevenni és elfogadni. Elfogadás, ennyi az egész. Ezáltal jelented ki, hogy készen állsz a következő lépésre.

Ez drámaian hangozhat, de úgy gondoljuk, sok ilyen (megtisztító) pillanatot megéltetek már. Ez csak egy emlékeztető arra, hogy lényegtelen, mi bukkan fel, ne érezzétek magatokat ”méltatlannak”. Lássátok meg, mi is valójában, csupán egy utolsó tehermentesítés, hogy előre tudjatok haladni az ajtókhoz. Utána pedig az új felé, ami a másik oldalon vár rátok. Olyan lesz ez, mint a ”tabula rasa” (üres tábla- Tom), amelyben minden amit valaha is tettetek, eltűnik és lenullázódik. Újrakezdhetitek az életeteket, mindenféle alacsony sűrűségbe visszahúzó dolog nélkül. Ez közületek mindenkire egyaránt vonatkozik. Amíg úgy döntesz, hogy a fényt ismét a lényedbe engeded, addig nem kell félned azért amit ezelőtt, vagy előző életeidben tettél. 

Ti mind fénylények vagytok és egy jövőn osztoztok, lényegtelen, kinek milyen volt a múltja. Tudjuk, hogy lesz akiben ez a mai üzenetünk ellenállást vált ki. Mindannyian megérdemlitek, méltóak vagytok erre. Mindenkivel ugyanúgy bánnak, ahogy belép az ajtón. Ezt szeretettel és tisztelettel mondjuk. Tudjuk, hogy ti is mind ugyanezt a szeretetet és tiszteletet fogjátok érezni, ahogy kiléptek az ajtón(a másik oldalon - Tom). Nem csak mások iránt, de magatok iránt is. Valószínűleg, ez a legkihívóbb azoknak akik ezeket a sorokat olvassák. Szeretünk benneteket és hamarosan ti is feltétel nélkül/feltétlenül szeretni fogjátok magatokat. Amikor így tesztek, akkor már semmi sem fog számítani. Hiszen, akkor átölelve magatokat és mindenki mást is, valóban új emberek lesztek. Ekkor a valódi erőtök végre kiszabadulhat a börtönből, melyben oly sokáig raboskodott. Hiszen, a szeretet mindent legyőz, így lesz ez most is. Csupán engedjétek ezt a folyamatot, kedveseim. A börtönrácsok melyeket belül emeltetek erősebbek, mint azok amelyek kívül tartanak fogva. De ezek a belső rácsok egyszerűen el fognak olvadni, ahogy mélyebbre léptek ebbe a szeretetvortexbe. Az energia el fogja törölni a régit és végre újrakezdhettek mindent.

 

233. rész (2012. december 06.)

 

Mint, ahogy tisztában is lehettek vele, történnek a dolgok körülöttetek. Annak ellenére, hogy a külvilágban hiába is keresgélitek ennek jeleit, mégis érzitek, mi is vár rátok. Mi tudjuk, hogy ezek a jelek jelentéktelennek tűnhetnek még, de ahogy múlik az idő az apró reménycseppek elkezdenek növekedni és hamarosan kis tavacskákká formálódnak. Ezután pedig minden felgyorsul. Emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy a sok szónoklat ellenére nem egy teljesen új világra fogtok ébredni december 21. után. Nem fog teljesen újnak tűnni, mégis más lesz, mint amilyen az előtte lévő nap volt. Ti ezt jól tudjátok, mert még ezelőtt a nap előtt megérzitek a mély változásokat, amik zajlanak. Szinte a csontjaitokban fogjátok érezni, annak ellenére, hogy a külső történésekben kevésbé látszódnak. Sokan szeretnék, de nektek nem lesz szükségetek külső jelekre ahhoz, hogy tudjátok azt, aminek már most is tudatában vagytok. 

Az emberiség máris belépett a jövőjébe, ezt pedig semmi sem tudja megváltoztatni. Semmilyen ”nagy durranás”, vagy éppen annak a hiánya nem tud ezen változtatni. Ti a teljes megújulás kapuja felé tartotok. Van akinek máris megnyilvánulnak a változások. Tudjatok róla, bármit tesztek, vagy amit más tesz, nem tud változtatni azon a tényen, hogy az emberiség megváltozik. A változás pedig minden értelemben jó irányba történik. Ti csak nyugtázzátok és ismerjétek el azt a tényt, hogy bármit is mondtak erről a változásról, az nem tudja lefesteni az igazi valóságát. Az igazi valóság túl van azon, amit ésszel felfoghattok, de nincs túl azon, amit megtapasztalhattok. Leírhatatlan módon léptek be az együttlét területére. Először egy változáson fogtok keresztülmenni. El sem tudjuk mondani milyen szerencsések vagytok, hogy ti lehettek azok a kiválasztottak, akik részt vehettek ezen a bolygón, ebben az egyedi eseményben. Ti vagytok azok akik egyenként ki lettetek választva. Csupán egy maroknyian vagytok ahhoz képest, mint amennyien szerettetek volna önkéntesen a helyetekben lenni.

Ébredjetek rá, hogy ti erre már nagyon régóta vártok. Annak ellenére, hogy most még nem tudtok visszaemlékezni az egyezmény/küldetés teljes tartalmára/terjedelmére, hamarosan a fizikai testetekben és a magasabb önvalótokban is egyaránt elérkezik ennek az ideje. Örvendezzetek, kedveseim, attól függetlenül, hogy talán egy kicsit kevésbé érzitek lelkesnek magatokat az egész üggyel kapcsolatban. Olyanok vagytok, mint azok az űrhajósok, akik a kilövőállomáson beszíjazva várják az indulásra szóló jelet. A türelmetlenség természetes velejárója ennek. Szinte már érzitek az alapjáraton zümmögő motorokat, melyek kilövésre/indulásra várnak a valódi önvalótok felé. Próbáljatok megnyugodni, nem kell már sokat várni és elkezditek megérezni a harmadik dimenzió talajáról való elrugaszkodást.

 

234. rész (2012. december 07.)

 

Ma egy különleges nap van, kedveseim, hiszen ismét egy fontos frissítést kap a rendszeretek. Már észrevehettétek, ez szinte folytonossá vált, sőt fokozódni is fog, ahogy haladtok előre. Hosszú utat jártatok be eddig, de még mindig van belőle előttetek. Viszont, ez már a ti mértéketekkel mérve is igen rövidke időtartam. A gátak megnyíltak és érkezik az áradat.

Vegyetek mély levegőt és helyezzétek nyugalomba elméteket. Képeket és bevillanásokat fogtok tapasztalni, olyanokat amelyek nem felelnek meg annak, amit a külvilágban érzékeltek. Lesz aki nehezen tudja majd megkülönböztetni a kettőt. A másik oldal elkezd be/átszivárogni erre az oldalra. Mint a víz-olaj párosítás, ezek sem fognak igazán jól keveredni.

Tehát, egy kis homályosság/zavar léphet fel az elkövetkező napokban, ahogy átálltok erre az új programra. Időbe telik az átállás és a testetek is furcsa módon reagálhat rá. Ne csodálkozzatok, ha kiestek az egyensúlyból. Viszont, aggodalomra semmi ok, hamarosan ismét összeszeditek magatokat és kívül-belül egyaránt hozzászoktok ehhez a folyékony környezethez."

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-36-r%C3%A9sz/491430004213851

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123159
Hónap: 15372
Nap: 439