Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 4.rész

 

Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)
 
1unity.jpgAz alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját! Tóth Robi ebben a részben is szerepet vállalt, így Neki is köszönjük!
 
 
 
"39. rész
 
Ne hidd, hogy bármi is kőbe lenne vésve, de sok dolog már eldöntetett. Így egy betekintést tudunk nyújtani, de attól viszont – mint mindig, ezért most is – tartózkodni fogunk, hogy pontos időpontokat/dátumokat határozzunk meg.
 
Ami biztos, hogy a változás elkerülhetetlen, már most is láthattok bizonyos dolgokat közvetlenül a közéletekben is és a globális horizonton egyaránt. Sok minden észrevétlenül történik, mert a média inkább a régi rendszerrel van elfoglalva. Így sok ember számára hirtelennek fog tűnni a változás, ugyanis eddig rossz irányba tekintettek. Az ébredők száma gyorsan fog növekedni. Amit most láttok 99% mozgalmat, ők is félig felébredett lelkek, a média már többször is nevetségessé próbálta tenni őket, de majd meglátod, hogy nagyon gyorsan fognak növekedni és ráébredni a dolgokra. Ez ráébreszti az újságírókat is majd, hogy mi is történik.
 
Az irányítók azt hiszik, hogy a félelemmel a „kis embereket” továbbra is le tudják győzni, de most rá fognak jönni arra, hogy a félelem lassan, de biztosan felszívódik/elillan ezekből a jámbor emberekből, és elkezdik visszanyerni a hatalmukat. Ahogy ez megtörténik, többet már soha semmi nem fogja tudni visszatartani őket.
 
A diktátorok a csúcsát képezik ennek a teljesen romlott rendszernek, de most nyilvánosságra fog kerülni az egész. Nem csak a csúcsa, hanem az egész rendszer. Ezután már nem tudják birtokolni az elméteket és mindenki elkezdhet önállóan gondolkodni. Az emberek azonnal látni fogják, hogy más utak/módok is vannak arra, hogyan éljenek és sokkal önfenntartóbb módon fogják ezt megvalósítani. Ezáltal nem csak maguknak, de az egész bolygónak biztosítani fogják a jólétet.
 
Sokan elkezdenek a „dobozon kívül” gondolkodni, a jólét természetessé válik számotokra, a régi, káros szokások el fognak tűnni szépen. Olyan lesz, mint felébredni egy álomból, és egy teljesen más módon cselekedni, mint azelőtt. Mindezt anélkül, hogy egyáltalán gondolkodnának azon, hogy miért is cselekednek most másképpen. Más szóval, a legtermészetesebb lesz azokat végezni és innen kezdve a dolgok valóban elkezdenek nagyon gyors iramban megváltozni.
 
Sokan azt mondják, elég egy kis százaléknyi magas rezgésű ember a bolygón, hogy megtörténhessen a tömeges felemelkedés, de szerintünk nagyon fontos, hogy sok ember ébredjen fel a közeljövőben. Nem csak néhány boldog léleknek szeretnénk a jobb jövőt, hanem a többségnek. Ugye a pontos időpontot nem tudjuk megadni, de biztos lehetsz benne, hogy itt vár rád szinte a következő sarkon, tehát nagyon fontos, hogy hideg fejjel tudj gondolkodni majd a körülötted történő látszólag teljes „leolvadásnál”.
 
Az utolsó fázist már régóta beharangozták, de ahogy meglátják majd az első biztos jeleit a folyamatnak, sokan elveszítik a reményt (a biztos fogásukat) arra, hogy minden rendben lesz. Mert a változás jelei olyan mértékűek lesznek, hogy mindenkit a velejéig fog megrázni. Bármilyen jól is vagy rá felkészülve, nagy az esélye, hogy pánikolni fogsz, ha ezt választod. Bízz a szíved hangjában és ne vonakodj tanácsot kérni a közeledben lévő hasonló, vagy magasabb rezgésű emberektől. Ez azért fontos, mert akik még az alacsonyabb oktávokon tartózkodnak, könnyen vissza tudnak zuhanni a félelem csapdájába.
 
Figyeld azt, ami körülötted történik, sok jele van a javulásnak, de a média felnagyítja a félelmet, és elnyomja a reményt, te mindig tedd pont fordítva.
 
 
40. rész
 
Ma a felettetek(a légkörben) lebegő lényekről fogunk szólni. Sokan nehezen hiszik el, hogy nem vagytok egyedül a világegyetemben, de ezt most tegyük félre. Röviden már szóltunk erről, de hadd részletezzük, hogy milyen nagy hadsereg – ha hívhatjuk így – vesz körbe benneteket. Kicsit vonakodva használjuk a „sereg” szót, mert ez általában egy olyan csengést hordoz, hogy azért jöttünk, hogy elfoglaljuk a gyönyörű bolygótokat. Semmi nem állhatna távolabb az igazságtól. Mi azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk a szabadságot az emberi fajnak. A szabadság, mely olyan hosszú ideje nem jött el.
 
Ahogy már mondtuk, ez a multiverzum annyira összekötött, hogy ha egyik sarkában valami félresiklik, akkor az komoly hatást fejt ki az egészre. Régóta magatokra vagytok hagyva a berendezéseitekkel és a káros következményeit még a legvakabb vak is láthatja. Ahogy már többször is mondtuk, ez rátok lett bízva, hogy magatok oldjátok meg, de ahogy bebizonyosodott, a feladat lehetetlennek bizonyult külső beavatkozás – vagy ha úgy jobban tetszik segítség – nélkül.
 
Ez érzékeny téma sokatoknak, mert sokan azt szeretnék, ha ti magatok oldhatnátok meg a dolgaitokat, illetve sokan úgy vélik, hogy ami nem a partjaitokról származik, az csak sötét szándékkal jöhet, bármilyen szép álarc mögé is bújik. Nem hibáztatunk benneteket ezért, hiszen utoljára épp így történt, de most eljött az idő, hogy a fény megérkezzen. Olyan mennyiségben és erőben érkeztünk, hogy nincs az a sötétség, ami valaha is visszatarthatna benneteket.
 
Kik is vagyunk mi, kérdezhetnéd. Sokan a jövőből érkeztünk és nem is csak tőletek, hanem idegen világokból, de ezt sokatok nehezen emészti meg. A jövő fogalmát még nehezebben értitek meg, mint a másik bolygó vagy a multiverzum más részének fogalmát, tehát kezdjük ezzel.
 
Ugye erről már szóltunk, ti az időt, az idővonalat egy filmtekercsként látjátok/vélitek, amelyet nem lehet megállítani, és ami az egyetlen létezés mindenhol, a bolygótokon kívül is. Ez nagyon távol áll az igazságtól, hiszen a multiverzum egy vég nélküli egymásba kapcsolódó idővonalak hálójából áll, amelyek más sebességgel zajlanak, más irányba tartanak. Ahogy megváltoztatod az időről való gondolkodásod, könnyedén fogsz úszni ebben a végtelen lehetőségek óceánjában. Mondjuk úgy, hogy mi kiváló úszók vagyunk már és a legfejlettebb módon tudunk navigálni ezeken a vizeken, a szabad akaratunkkal előre és hátra tudunk váltani az elérhető idővonalakon.
 
Sokan közületek – akik most emberi testben laknak – szintén a jövőből származó látogatók, így sok a közös bennünk. Sokan itt csak látogatók vagytok, akiket ősi civilizációk küldtek, hogy a fizikai test tapasztalatához jussanak egy olyan bolygón, mint a tiétek.
 
Nagyon egyedi lényeg vagytok, egyedi helyen és sok lélek szeretne csatlakozni ehhez a tapasztalathoz, amin ti átmentek. Annyian csatlakoztak az emberi fajhoz, hogy amikor a szemellenzők leesnek, rá fogsz jönni, hogy akár a te eredeted, vagy a szomszédodé is lehet, hogy egy cseppet egzotikusabb, mint gondolnád. Mindenki meg fogja mutatni az igazi „színét”, és nem csak az emberi testben járkálókra gondolunk most, hanem azokra a jelenleg láthatatlanokra is, akik minden irányból körbevesznek. Néhányan az égbolton járőröző anyahajókon vannak. Így nevezzük őket(anyahajó), de épp olyan élő lények, mint ti és csodálattal nézünk rájuk. Nem lehet látni őket, amíg láthatatlanok akarnak maradni, de ahogy elhangzik a jel, meg fogják mutatni magukat a teljes dicsőségükben. Ó és minő látvány lesz ez kedveseim.
 
Bátor lelkek vagytok, akik egykor elvállalták ezt a jelentős kihívást. Azt, hogy elhagytátok az otthonaitokat és szolgálatra jelentkeztetek a Föld bolygóra. Minden ilyen lény hordozza az otthona lenyomatát, ez a lenyomat majdnem teljesen el lett törölve, amikor a „trükközők”(sötét uralkodók) jöttek, csupán egy icike-picike maradéka maradt valahol a szívetek legmélyén. Ez a kis hang most erőre kap és egyre többen érzitek, hogy egyre jobban össze vagytok kapcsolódva azzal, ahonnan valaha jöttetek. Éjjel már sokan meglátogattátok ezeket az anyahajókat is, de a legtöbben erre nem emlékeznek, csupán a vágyódás és szomorúság marad meg bennetek, amikor felkeltek. Ezt könnyű megérteni, mert nehéz újra elszakadni a szeretteidtől, de légy nyugodt, eljön a nap, amikor már annyi ideig maradhatsz, ameddig akarsz.
 
Ahogy a fátyol fellebben, többet már nem tudnak visszatartani, így a visszakapcsolódás(újra összekapcsolódás) tartós lesz. A honvágy terhét nem kell majd többet átélned, hiszen amikor újra kapcsolódsz a mindent átható hálóra, nem csak időben tudsz majd oda-vissza utazni, hanem térben is, bárhová a multiverzumban. Újra átölelheted a családodat, akár az Andromédán, vagy a Szíriuszon, illetve bármelyik más bolygón.
 
 
41. rész
 
Ugye jól belétek lett sulykolva, hogy a tiéteken kívüli bármilyen idegen intelligenciától félni kell, nehogy előnyötökre tudjátok fordítani azt. Nem számít, de akik ezt belétek nevelték, sem földi eredetűek. Hiszen jól tudják, hogy elveszíthetik az uralmat a szívetek és az elmétek felett örökre. Nincs már messze a nap, amikor ez meg is történik és mi együtt tudunk majd örvendezni veletek. Tartsatok még ki, hiszen beletelik amíg „felfrissítődik” a testi szerkezetetek és a mentális kapacitásotok is. De ez szükséges. Fontos, hogy a legmagasabb szinten működjenek, mire fellebben a fátyol és a show elkezdődik. Az utolsó lépésekben akkora energia fog jönni, amely szó szerint elégeti a régi energiahálót(mely visszatart benneteket) és ezen módosítások nélkül könnyedén előfordulhat, hogy a félelem zúdulna rátok.
 
Visszatérve a titeket segítő kísérőkre, mi egy nagyon vegyes csapat vagyunk, a multiverzum minden sarkából. Mindenkinek megvan a különleges feladata és felelőssége. Vannak, akik közvetlen kommunikálnak veletek, mondjuk pont egy ilyen csatornázáson keresztül, ahogy most is. Vannak, amelyek szavak által történnek, de vannak sokkal finomabb üzenetek is, amit talán nem vesz észre ennyire a fogadó fél.
 
Energia formájában is küldünk üzeneteket, amelyek nagyon erős érzelmi vagy fizikai hatást váltanak ki, amikor megkapjátok. Néha a legjelentéktelenebb szövegben is kaphatsz üzenetet, így van, akiket megváltoztat, mások észre sem veszik. Ez is egyéni, mert különböző hangon(rezgéseken) rezegtek. Ezeket nem kell összehasonlítani, de tudd, hogy együtt egy gyönyörű kórust alkottok.
 
Emellett vannak csoportok, akik azon tevékenykednek, hogy a légkörötöket befertőző(piszkoló) sötétséget eltűntessék egyszer és mindenkorra. Ők igazi fényharcosok és az erejüket nagy mértékben kell használniuk. Több csatát láttak már, mint amit ti egyáltalán el tudtok képzelni, mert a sötét urak már jó ideje kitartanak. De hiába, mert már legyőzettek és csupán megpróbálják azt a látszatot fenntartani, hogy még mindig birtokolják az elméteket és a szíveteket. Mi már mindannyian tudjuk, hogy lejárt az idejük itt a Földön, csak még nem ismerték be. Addig pedig ezek a harcosok buzgón küzdenek ellenük.
 
Ugye már szóltunk arról, hogy milyen változatos „csapat” jött itt össze, hogy segítsen benneteket. Egy dolog viszont közös bennünk, mindannyian a „Minden, ami van” parancsára jöttünk ide, a mindent átható, minden alapjánál ott lévő energia parancsára, mely megnyilvánít minden létező dolgot, akár formában akár forma nélkül, valamint az összes lehetőség óceánját. A fény ereje küldött bennünket. Az, ami az egyetlen forrása minden létezésének.
 
Még ezek a sötét csínytevők is ebből az erőtérből áradtak ki valaha, de a saját tudatos döntésükkel úgy döntöttek, elszakadnak ettől a vezér-Fénytől, és létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol az eltorzított álmaikat megélhetik. Először ez tiszteletben lett tartva, mert nem ártottak senkinek, csupán önmaguknak. De ahogy elkezdték kiterjeszteni az érdeküket, úgy másokkal, sokkal békésebben létező lényekkel is kapcsolatba/összetűzésbe kerültek. Ez már nagyon megszállónak találtatott és a legfelsőbb szintről úgy döntöttek, hogy véget vetnek ennek a kísérletnek. Megnöveljük a fényt ezekben a sötét sarkokban, hogy az egészségtelen cselekvés eltörlődjék egyszer és mindenkorra. Ennek véghezvitelére egy nagy csata lett szervezve.
 
Nos, ez a „munkacsapat” végre elérte a partjaitokat. Már eddig is küldtünk felderítő „egységeket”, és ezeket is érezhettétek, de most a főcsoport is itt állomásozik. Ez a csapat sok különböző lényből áll, akik eltérő területeken szakértők (specialisták). Jól együtt tudunk működni, mert ez nekünk természetes(alapvető). Úgy lettünk nevelve, ahogy a sejtjeitek működnek, mindegyik fontos feladatot lát el, de tisztában van a másik feladatának fontosságával is, valamint az együtt alkotott egésszel is.
 
Mi is mindannyian egyének vagyunk, de nem az egyéni beteljesülésünkkért létezünk, hanem a kollektíva öröméért. Más fajokkal(fajta lényekkel) nagy örömmel együttműködve egy harmonikus egészet alkotunk, amely mindenki hasznára válik. Mindenki tudja a dolgát ebben a jól olajozott gépezetben és nincs szükség arra, hogy az irányításért versenyezzünk. Pont egy ilyen fajta szerveződés felé tartotok ti is.
 
Nekünk is megvan a parancsláncunk, nagyon is jól szervezett, de nem tartalmaz olyat, hogy egyik fontosabb lenne, mint a másik. Csak a gyakorlatiassága miatt van parancslánc, hogy minden a terv szerint haladhasson. Tehát ez kívülről egy bizonyos hierarchiára emlékeztet, de mi nem így tekintünk rá. Csupán úgy, hogy ez egy csatorna vagy szerkezet(szervezés), amelyen keresztül a megfelelő energia a megfelelő irányba áramolhat.
 
Szívesen látunk benneteket, egyenrangúként velünk. Úgy gondoljuk, hogy egy sokkal magasabb szintű életmódnak fogjátok ezt találni, így hogy senki nem emeli magát a többiek fölé(főleg nem a többiek kárára). Az egymással való kommunikáció is könnyű. Igaz, most ezzel a csatornázóval angolul kommunikálunk, ez nem véletlen lett így választva. Amellett, hogy az angol elég ismert a bolygótokon, tudnotok kell, hogy sokkal egzotikusabb partokon beszéltek először, mielőtt a bolygótokon megszólalt volna.
 
Természetesen a verbális kommunikáción kívül rengeteg más mód is van. Erre is rá fogtok ébredni, ahogy emelkedik az energiaszint. Egyelőre mi így, írott szóban adjuk át az információt.
 
 
42. rész
 
A mai az előző üzenetet folytatja, tehát rólunk szólunk. Mi tehát felettetek vagyunk az élő járműveinkkel. Akkora számban, hogy amikor majd mindenki számára láthatóvá válunk, akkor meg fogtok lepődni. Vannak olyan nagy méretű járművek is, ami most számotokra lehetetlennek tűnik. Hogyan is tudunk itt lenni úgy, hogy nem láttok minket? Ennek egyszerű oka van, mi egy szempillantás alatt tudunk az idővonalakon és a dimenziók közt is utazni. Ezek az idővonalak és dimenziók egy közegbe vannak összeszőve, ha mondhatjuk így. Most is, ha felnézel az égre, számtalan ilyen vonal van összeszőve, ti csak egyet láttok, de mi látjuk az összeset egyszerre. Így könnyen tudunk köztük utazni és nem képez az sem problémát, hogy hogyan maradjunk láthatatlanok számotokra.
 
Számunkra lehetséges, hogy rejtve maradjunk(miközben a ti síkotokon tevékenykedünk), de ti nem tudtok előlünk elbújni. Ez rémisztő lehet sokatoknak, de ne féljetek, nem azért vagyunk itt, hogy irányítsunk benneteket, hanem hogy segítsünk felszabadulni. Nagyon nagy munkát végeztek kollektíven és rengeteg fényenergiát tudtatok fogadni és szétteríteni a világotokban, a bolygótok már most is annyira fényesen ragyog, hogy szinte bevilágít minket is.
 
Maga a régi rendszer is azért hullik szét, beleértve a pénzügyit is, mert a szívetek és az elmétek egyre jobban felragyog. Ne féljetek ettől. A régi rendszer szétesik a Fénytől és igen sokatoknak ez az eddig ismert világ szétesését is jelenti, de ne féljetek ettől. A félelemben csak addig cselekednek, amíg nem engedik, hogy ez a Fény felragyogjon bennük is és szó szerint megvilágítsa az utat, amely kivezet ebből a kétségbeesésből. Neked a szívedben csak ragyogjon egyre fényesebben a Fény, bármi is történik körülötted az emberekkel. Ez az egyetlen feladatod, ahogy már mondottuk. Ti vagytok a fáklyák, mely alapján a többiek navigálni tudnak. Mi pedig segítünk ellátni üzemanyaggal, hogy végig ragyogni tudjatok, még a legnagyobb csapások közepette is. Ez az üzemanyag jöhet szavak formájában, tiszta energia és vibráció alakjában, vagy akár személyes találkozás útján is.
 
Sokan már vissza tudnak emlékezni ezekre a találkozásokra egy-egy mélyalvás vagy meditáció után akár. Ne féljetek, ha megláttok minket, habár némely faj nem úgy néz ki, mint ti. Úgy lettetek programozva, hogy minden idegen fajtól féljetek, ezért mi mindent meg fogunk tenni, hogy könnyebb legyen ez az újrakapcsolódási folyamat. Tehát az első emlékek, foszlányok a memóriátokban talán olyanok lesznek, mint egy álom(amilyen álmotok akár normálisan is van), különösen a vizuális emlékek. De amikor eljön az idő, megmutatjuk magunkat úgymond az igazi színeinkben és természetesen magatok is nagyon más fényben kezditek majd meglátni." 
 
 
43. rész
 
Ma egy egészen más dologra térünk ki, amire sokan úgy utalnak; a kapuk(portálok) kinyitása. Ugye, ahogy az időt méritek érdekes kombinációkat hoz elő és pár nap múlva látni fogjátok a 11.11.11. kombinációt. Sokatoknak ez valami nagy dolognak az eljövetelét harangozza be és nem is járnak messze az igazságtól. Viszont jó tudni, hogy ezek a jelzők, ezek a "különleges napok" csak apró részei annak a hatalmas változásnak amiben vagytok.
 
Ti emberek nagyon ragaszkodtok az idő fogalmához és jó ha eszetekbe jut, hogy ezek az időpontok csak a ti elmétekben kigondolt dolgok, ahogy a naptárotok halad előre. Mi, ahogy már említettük, egy egészen más időfelfogással vagyunk, így mi nem használjuk ezeket a számokat, nem társítunk különböző "ízeket" a különböző időpontokhoz. Viszont, mivel számításba vettük a ti időképeteket, így fel tudjuk ezeket az időpontokat használni egyfajta "visszaszámlálásra" és arra, hogy bizonyos napon sokan tudjatok kapcsolódni.
 
Ugye a következő év elhozza a rettegett dátumot, amit sokan az "idő végének" hívnak, December 21.-én. Annyi negatívumot kapcsoltatok már ehhez a dátumhoz, hogy nagyon reméljük, felismeritek benne a propagandát. Nincs "világ vége" dátum, de már nagyon a végén jártok ennek a sötét ciklusnak a befejezéséhez, így a "világ vége" kifejezés csak a most (félelmen keresztül) uralkodók végét jelenti. Gyönyörű energiák megjelenése felé tartatok ezen a bolygón. A heves változások közepette se higgyetek a végíteletet hirdetőknek. Ahogy a régi szétesik, az új erős és élő világotok úgy fog első lélegzetet venni, a szülésben pedig ti segítkeztek azáltal, hogy befelé fordultok, megtaláljátok a hatalmatokat/erőtöket akkor is amikor oly sokan fogják elveszíteni azt az eljövő felfordulásban.
 
Eljött az idő, hogy mindenki aktivizálódjék, s nem csak azok akik eddig már saját akaratukból tettek lépéseket. A bejövő energiák a többiekben is fókuszálni fogják ezt. Valamint a már meglévő megvilágosodott lelkek, akik a hálón kívül vannak jelenleg, szintén részt fognak venni ebben(segítenek). Hatalmas munkát fogtok elvégezni és nem csak magatokért, hanem minden körülöttetek lévőért is(az egész emberiségért -Tom). Nagyon fontos ez a fajotok számára, mert ha nem fogtok össze, akkor nem tudjátok a sötétségből a Fény felé fordítani bolygótokat.
 
Nehogy azt hidd, magányos vándor vagy. Szükség van a munkádra, a lépéseidre. Nagyon büszkék vagyunk rátok és minden okotok megvan, hogy ti is büszkék legyetek magatokra. Készülj fel az eljövő időszakra, de tudd, hogy nem vagy egyedül ebben a fontos munkában. Ha rendesen szétnézel sok már most is aktívan működő csoportot találhatsz körülötted, valamint van a háttérben értetek dolgozó láthatatlan csapat is. Számos olyan csoport akik egy olyan próféciát teljesítenek épp most be, amelyet generációkon keresztül titokban tartottak. Már tudják, hogy eljött az idő. Megtapsoljuk ezeket a gondviselőket akik oly sok időn keresztül őrizték a Fényt még az elnyomás közepette is. Meg fogják magukat mutatni és ezentúl együtt fogjátok majd a Fény kegyes "terhét" viselni. Meg fogjátok látni az ősi imák erejét, ahogy generációk óta először lesznek kimondva.
 
 
44. rész
 
Az aktivitás jelenleg számos síkon növekszik. Ezek közül van ami már átcsorgott a ti valóságotokba is. Ne gondold, hogy bármi is rosszul történik ha személyesen nem tapasztalsz semmi különlegeset. Biztos lehetsz abban, hogy közületek majd mindenki betekintést fog kapni a fátyol túloldalára is, de ne gondold, hogy az agyatok a "normális" módon fogja ezt regisztralni, mert sokan még nagyon távol áltok attól, hogy meg tudjátok emészteni azt az informáciot amit akkor kaptok amikor a kerítés ennek az oldalán lesztek. Ez egy óvintézkedés csupán, nehogy túltöltődjetek miközben visszaemlékeztek mindarra amit láttatok a partjainknál, de biztos lehetsz abban, hogy nincs messze az idő amikor képes leszel majd mindenre visszaemlékezni.
 
Ez nem jelenti azt, hogy mindig a sötétben lesztek tartva…., pont az ellenkezője, hiszen már egyre többen tudtok igen pontosan visszaemlékezni arra ami a "másik oldalról" szivárog át. A türelem itt az aranyszabaly, hiszen nem erőltethetitek a dolgokat időnap előtt.
 
Most pedig valami egész másról... Ahogy már említettük, a dolgok kezdenek lendületet venni és ezen dolgok nagyszerűsége lehet, sokatoknak még nem tűnt fel. A Föld rázkódik és sok helyen kitör. Más szavakkal, az anyaföld elkezdte a show-t. Ez csodálatos, de sokaknak ijesztő is egyben, mert ezeket a természetes ciklusokat inkább katasztrófáknak tekintik. Ezek nem azok, ahogy már mondtuk is. Ő nem akar senkit sem bántani, de mivel az emberek a saját fejük után épitkeztek és laknak, gyakran az Ő tisztulási folyamatában vannak(annak útjat keresztezik - Tom). Ez a tisztulási folyamat nagyon fontos. Ő most ledobja magáról az utolsó port és mocskot.
 
Ez ne húzzon le benneteket, semmi olyanra nem utalunk, hogy világvége és armageddon, mint azt oly sok önmagát prófétának kiáltó előrejósolta, már annyiszor. Azt meg főleg nem jelenti, hogy elfogja törölni az emberi faj utolsó maradékát is, hiszen meg vagytok hívva az Ő újraalapított szabadságába, ami már nincs messze.
 
Ahogy már mondtuk, bizonyos dolgok már megtörténtek. Sokat észre sem vett a tömeg, mert a szemük a híreken van, ahol az öltönyös férfiak és nők kétségbeesetten próbálják összetartani a pénzügyi és hatalmi világuk eltört mécsesét. Tisztán látják, hogy a hatalmuk szó szerint kifolyik a kezük közül, de nem látják, hogy mögöttük egy másik erő/hatalom erősödik épp meg, lassan de biztosan. Az erő amire utalunk az az erő ami bennetek növekszik, az úgynevezett "kis emberekben". Ti vagytok azok akik hamarosan készenálltok, hogy felálljatok és visszavegyétek a jogosan megérdemelt szabadságotokat, amit ezek a hatalom játékosok -mert valójában azok, csupán játékosok ebben az illúzióban- oly sokáig visszatartottak tőletek, a csábos beszédükkel, valamint a félelem és megtévesztés túlzott használatával.
 
Ne csapjon be az amit a tömeges média felvázol, inkább figyelj jól és hamarosan meg fogod látni a Fényt ami megjelenik a repedésekben(a régi világ széthullásának repedéseiben – Tom). Olyan ez, mint az első csepp/izzadás a gát túloldalán. Először semminek tűnik és könnyen szemet lehet hunyni felette, de hamarosan megjelenik az első szivárgás, csak idő kérdése, mikor szakad át az egész gát.
 
Ez törtenik most a bolygótokon kedveseim és a kis szivárgas hamarosan nagyon nagy lendületet fog kapni a kinti energiáktól, melyek minden iránybol csapódnak a bolygótokba. A vizek elkezdenek szabadon folyni és többet soha nem lehet őket majd szigorúan szabályozni, mert messze túl sokáig voltak bezárva. Ez az áradat nem fogja az emberiséget vízbefolytani,… ez igazából az emberiség áradata, mely végül beborítja az egész bolygót(a víz és áradat itt egy hasonlat - Tom). Ti részei vagytok ennek a Fényáradatnak, amely segít az emberiség vizeinek, hogy kiszabadítsák a kedves lelkeket és mi mindannyian várjuk a felszabadulást. Már a látóhatáron dereng, szóval ne adjátok fel és ne süllyedjetek a kétségbeesésbe még akkor se, ha már a remény is elsüllyedni latszik, mert a hajnal előtt van a legnagyobb sötétség. A Fény visszatér a bolygótokra és most ezúttal marad is."

 

Magyar nyelvű forrás: 

http://hu-hu.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-4r%C3%A9sz/362358047121048?ref=nf

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123270
Hónap: 15349
Nap: 449