Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 41. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/
Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Pál Krisztina, Gizus, Élet Ébresztő Virága és Sz.V.Erika (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Pál Krisztina, Gizus, Élet Ébresztő Virága, Sz.V.Erika és Szabolcs


777777777.jpgAisha (2013. január 21.)


Kedves Barátaim! A nagyon heves napok után végre úgy érzem, ismét szabadon tudok lélegezni. A kommentárjaitokból megítélve nem csak én voltam hosszú ideig a mélyben. Azon megyek keresztül, mint közületek oly sokan. Ez kiterjed a fejfájástól kezdve az állkapocs feszülésen keresztül, a lehúzó fáradtságon át, egészen a pánikrohamokig, amely néha rámtör éjjel(úgy érzem, mintha egy számomra idegen testbe lennék zárva). Volt amikor csak annyit kívántam, hogy a fejemre húzhassam a takarót és elfelejthessem azt is, hogy egyáltalán létezem. Ugyanakkor, voltak teljesen tiszta pillanatok, amikor TUDTAM, hogy minden RENDBEN van és a megfelelő időben zajlik, nincs szükség semmi másra. Az üzenet amit kaptam ez volt: „ne próbálkozz olyan keményen”, hozzá pedig egy olyan kép társult, hogy a pisztrángok felúsznak a vízesésen. Ahogy az előző üzenetben javasolták: csak add meg magad. Néha nagyon kísértő megpróbálni előretörni és elérni a másik oldalt, de amikor megpróbáltam csak frusztráció lett belőle. Emlékeztetni kell magamat, hogy engedjem magam az áramlattal haladni, amely lehet éppen akár erős, vagy lassú.

A ”vissza a felszínre” azt is jelenti, hogy végre el tudtam olvasni a kommentárjaitokat, amelyeket írtatok. Csodálatos látni, hogy milyen támogató közösség alakult ki! Nem tudom észrevettétek- e, de nagyon gyorsan nőtt, egyre fényesebbé vált az elmúlt hetekben. El kell ismernem, december elején nagyon bizonytalan voltam még abban is, hogy mi is történik majd akkor, amikor áthaladunk a 21- ei napon. Függetlenül attól, hogy mit üzentek ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy sok embernek nagy csalódás volt. Vártam a jeleket, de sokkal többet hoztatok össze, mint amit valaha is remélhettem. Ahogy az üzenetben is írják: le a kalappal előttetek, le a kalappal az egész csoport előtt, a megosztást, gondoskodást és támogatást illetően. Olyan, mintha önálló életre kelt volna, ennek nagyon örülök. Ki tudja, mivé növi ki magát a jövőben?! Köszönöm nektek, hogy elmondtátok a gyönyörű tapasztalataitokat. Nélkületek ez egy nagyon magányos hely lenne!

 

taj.JPG
taj.JPG (43.16 KiB) Megtekintve 135 alkalommal.


Fény és Szeretet, Aisha


257. rész (2013. január 23.)

A hullámok ismét rátokzúdulnak, kedveseim, többé már nem egy magányos szigeten álltok az emberiség óceánjában. Igazából, ha közelebbről megnézitek, látni fogjátok, ahogy a szomszédságotok hasonló lelkekkel települ be.

A heves fénybefecskendezések megteszik a hatásukat, nem csak rajtatok, a korai ébredőkön, de az egész gyülekezeten/csoporton (bagázson – Tom :-)) is. Nincs az az élőlény a bolygón, akit meg ne érintene a kegyelem ujja, így a számotok meg fog sokszorozódni. Ez azért nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra hozzátok hasonló lelkekkel fogjátok együtt találni magatokat, de észreveszitek a hasonló rezgésű emberek megjelenését. Készüljetek fel arra, hogy hasonló, szimpatikus lelkekhez hangolódtok a jövőben. De azért akad majd még süket is bőven.

Az emberiséget még mindig a szabad akarat uralja, ezáltal mindenkinek a saját döntése, hogy meghallja-e ezeket az új hangokat, vagy továbbra is elfordítja a fejét. Amennyiben elfordulnak tőle, már nem fogjátok olyan könnyen tolerálni a közelségüket, mint ahogy valamikor tettétek. Hiszen, a rezgésük/dallamuk egyre hamisabbnak fog hallatszani. A szakadék egyre jobban észrevehető közöttetek. Minden egyes embernek ki kell mutatnia, hogy készen áll-e a Mennyország kristálytiszta hívószavára, vagy továbbra is elfordul és ezáltal elvágja magát a többiektől is.

A döntésképtelenség többé már nem megoldás, hamarosan érdekes találkozások várnak rátok. Találkozni fogtok azzal a fénnyel, amely a legvalószínűtlenebb szögekből érkezik, de könnyen lehet, hogy hirtelen falakat találtok ott, ahol eddig tágas tér volt. Ezért semmit se vegyetek biztosra, legyetek nyitottak mindenre, bármi is jön. Kellemesen meg fogtok lepődni, de e mellé persze keveredhet még néhány hamis hang is.

Ezentúl egyre kevesebb szürke terület lesz, sokkal tisztábban meg fog látszani a különbség a fekete és a fehér közt. Vagy más szavakkal, a szabadság és a félelem közt. Lesz aki foggal- körömmel ragaszkodik majd a régihez. Legyen, ahogy lennie kell. A többiek látni fogják, hogyan növekszik a fénykereső egyének áramlata, melybe örömmel vetitek bele magatokat. Hiszen, erre vártatok a magányos utazásotok végeláthatatlan óráiban. Nézzetek hát körül és vegyétek észre a jeleket. Füleljetek és meg fogjátok hallani a mennyei dallamot. Csatlakozzatok a kórushoz, bármilyen vékony és halk is még a hangja.


258. rész (2013. január 25.)

Jól felcsavartátok a fényt, kedveseim. Ezzel együtt pedig jön a felismerés, hogy mennyi minden ért a változás határára/peremére. Ahogy már említettük, a hullámok felkorbácsolódtak és az idő kereke jelentősen felgyorsult. Lehet, hogy a felgyorsult kifejezés per pillanat nem a legjobb, hiszen az elmétek sok mindent csendesként és mozdulatlanként érzékelhet.

A decemberi hónap számos szinten heves aktiválást hozott. Szó szerint elnyelt benneteket egy hatalmas, egyre gyorsuló vortex(energiaörvény). Most viszont olyan, mintha kilökött volna a túloldalon egy olyan közegben ami zavaróan csendes(a decemberihez képest – Tom). Higgyétek el, amikor azt mondjuk, ez csak látszatra tűnik csendesnek és egyáltalán nem akadtatok el. A felszín alatt sok dolog zajlik most is, mint általában. Időnként egyesek ízelítőt kapnak ebből, főként éjjel, álmukban. Az ébrenlétben pedig mintha lelassultak volna a dolgok. De ez jól is van így, hiszen mindannyian egy heves energiafejlődésen vagytok túl, így nem is kívánjátok a túl heves történéseket. A szó amelyet ma kihangsúlyozunk, az integráció, hiszen ebben a pillanatban éppen ez zajlik bennetek.

A régi átok ugye úgy szól: ”élj meg érdekes időket”. A bejövő energiahullámok pedig mintha épp ezt az átkot nyilvánítanák meg. Hiszen időnként úgy eltorzultok, hogy nehezen tudtok emberi lényként működni. Utána viszont, mint most is amikor minden lenyugszik, sokan ezt még nagyobb átoknak vélik. Mert azt gondoljátok, ”elveszítettetek” valamit, lekapcsolódtatok valamiről. Igen, a cselekvés és nemcselekvés közti egyensúlyi pontot szinte lehetetlen megtalálni. Amikor a test lenyugszik akkor az elme kezd el zavaros lenni, tele javaslatokkal. Azt meg már jól tudjátok, hogy az elme mindig tele van kétellyel, ugye? Tehát, amikor a test megnyugszik és nem érik ezek az energiák, akkor az elme kezdi hallatni magát. Így ebben a csendes időszakban sokan elkezdenek kételkedni magukban. Mélyen TUDJÁK, hogy pont ott vannak ahol lenniük kell, de az elme szintjén könnyű elsodródni a gondolatokkal.

Ismét a régi mantrát ismételjük, azt, hogy ne próbáljatok annyi mindent TENNI, gondolni. Csupán csak LEGYETEK. Tudjátok, hogy minden rendben van. Ez csupán egy rövid reakciós időszak, azért, hogy a rendszeretek integrálni tudja az energiát és az információt, ami az elmúlt hetekben ért benneteket. Csodálatos dolog ez az egész, de legyetek türelmesek, mert egyben egy kicsit túlterhelő is a szervezeteteknek. Legyetek tisztában azzal, hogy a felszín alatt zajlanak a folyamatok. Sőt, teljes sebességgel zajlanak. Kedveseim, ami történni fog az az, hogy előre fogtok ugrani, egy kvantumugrást fogtok megtenni. Azt pedig nem tudni előre, hogy pontosan mi is fog történni. Számunkra nincs titok vagy meglepetés, de számotokra a következő lépés olyan, amit nem tudtok előre tisztán elképzelni. Jobb is így, hiszen úgysem hinnétek el. Ismét csak azt mondjuk, maradjatok az úton, tartsátok az irányt és használjátok ki a kis szünetet arra, hogy levegőshöz jussatok. Hamarosan érkezik a következő lökés.


259. rész (2013. január 27.)

Egy rövid üzenet a mai napra. A hullámok ismét hevesebben verik a partjaitokat. Valakinél ez szédülésben és émelygésben nyilvánul meg, ezért a szükségesnél jobban ne erőltessétek meg magatokat. Már említettük, hogy a fizikai testetek sokkal erősebb lett, ezáltal immár nagy mennyiségű beérkező energiát tud megemészteni. Ez viszont kevés vigasz, hiszen az energia is növekszik.

Érződik néhány kellemetlen tünet, de mindez nem azért történik, mert túlzottan belevetettétek magatokat a dolgokba. Mindig annyi energiának vagytok kitéve, amennyit mentálisan, vagy fizikailag képesek vagytok megemészteni. Tudjuk, hogy lesz aki ezzel nem ért egyet, mert úgy érzi, néha mintha cérnaszálon függene. De higgyétek el, nem csak túlélni tudjátok ezeket, hanem még fejlődni is képesek vagytok ezen energia-befecskendezések közepette.

Próbáljatok továbbra is egyensúlyban maradni és mélyeket lélegezni, ahogy a kellemetlenség megjelenik. Valamint, ne felejtsetek el segítséget kérni, ha szükségét érzitek. A kényelmetlenséget lehet csökkenteni és nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk, hogy a légzéstechnika fontos szerepet játszik ebben. Összpontosítsatok a légzésetekre és kérjétek a segítőitek segítségét. Valamint, ne feledkezzetek el a nagy szövetségesetekről, a Földanyáról sem. Ő tud a legjobban kiegyensúlyozni benneteket. Kérjétek segítő kezét, és úgy gondoljuk, menedéket fogtok találni általa.


260. rész (2013. január 29.)

Többen is észrevehettétek, hogy érdekes történések kezdenek kibontakozni. Az annyira várt változások még nem indultak el a felszínen, belül viszont észrevehetőek. Lesz akinek ez frusztráló, hiszen kézzelfogható eredmények után áhítoztok. Hamarosan a belső hatások megsokszorozódnak, ennek hatására pedig ráébredtek, hogy a külső hatások ami után áhítoztok, nem is annyira fontos részei a folyamatnak.

Attól függetlenül, hogy új terepre léptetek, az amit magatok körül láttok, egyelőre csak a régi hátramaradt része. Sok dolog a régi világhoz köt. Ezek közül egy a pénzügyi rendszer a maga előnyével és hátrányával. Tegyük egy kicsit ezt félre és összpontosítsunk arra ami előttünk áll, az új világ megvalósítására. Ebben az új évben ez egyre kézzelfoghatóbban jelenik meg, mint eddig.

Még mindig az új világ talaja felett lebegtek és nem földeltétek le magatokat eléggé az új energetikai szintbe. Ez fontos része a folyamatnak, nem kell tőle bepánikolni. Habár, ez a gyökértelenség/kapcsolódási hiány időnként idegesítő lehet. Mélyen belül még úgy érzitek, hogy kint álltok a hidegben. Ennek az az oka, hogy elválasztódás történt. El lettetek választva a régitől, de még nem kapcsolódtatok az újhoz, így látszólag légüres térben lebegtek. A napi tevékenységeitekben pedig még érzitek a régi húzóerejét.

Tudjuk, hogy valakinek ezek csak üres szavaknak hangzanak, hiszen a nehézség, az irritáció és az erőnélküliség érzése egyre jobban növekszik. Emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy minden rendben van, tökéletesen készen álltok a következő lépésre. Ez az időszak az elméteknek és a testeteknek is nyugtalannak érződik kicsit. Ettől függetlenül tudjátok, hogy mindez hamarosan elpárolog, amint az új világ felszínére érkeztek. A gyökereitek már kezdenek lehatolni, így apránként, lépésenként érezhetitek az erős kapcsolódást. Amikor sikerül gyökeretverni és összekapcsolódni, akkor a szívetek ismét könnyed lesz és érezni fogjátok, hogy hazaértetek. Addig viszont ne korholjátok magatokat azért, mert időnként az üresség varázslata alá kerültök. Valóban erőteljes hely, így erőtől fosztottnak érezhetitek magatokat ebben a helyzetben. Pedig ez nem igaz, hisz teljes erőtökben vagytok most is. Csak még nem értetek ”földet” az új otthonotokban, így az erőtök pillanatnyilag látszólag nem létező. Ez meg fog változni, amint leeresztitek az első csápokat az új talajba, amely rátok vár. Ekkor érezni fogjátok, milyen is amikor az erőtök hallatja magát.

Ez nem azt jelenti, hogy a cselekvésetek, vagy a passzivitásotok miatt vagytok most ebben a helyzetben. Az ürességbe való belépés egy fontos része a folyamatnak. Erre szükségetek van, hogy újraindítsátok magatokat és kapcsolódjatok a valódi önvalótokhoz, valamint az új otthonotokhoz. Nemsokára mind otthon fogjátok érezni magatokat, nem csak a fizikai testetekben, hanem a saját nagyságotokban is. Addig viszont bánjatok kegyesen magatokkal. Amikor megjelennek a negatív érzések, nincs szükség a visszatartásukra. Csak engedjétek, hogy áthaladjanak, ezáltal kiengeditek a gőzt, amely egyre jobban felhalmozódott bennetek. Jusson eszetekbe, hogy hamarosan kiléptek ebből az ürességből és valóban elkezdtek kapcsolódni.


261. rész (2013. január 31.)

Érthető, ha az utóbbi időszakban többször is kétségbevontad már magad, vagy az egész folyamatot. Mint már az előző üzenetünkben is említettük, jelenleg egy bizonyos stagnáló mintában vagytok. Ez sokban hasonlítható az ürességhez, egy olyan állapothoz, amelyben látszólag nincs hova lépni, de az előző állapotba már nem lehet visszatérni. Már csak a hit és a bizalom hajt benneteket tovább, bár van akinél már nagyon fogyóban vannak. Ne hibáztassátok magatokat, ha változékonyak és indulatosak vagytok a napokban. Normális, hogy úgy érzitek valami, vagy valaki ellen kell szegülni. Ez érthető is, hiszen az energiahullámok feltüzeltek benneteket. Már szinte tűkön ültök, várjátok a (be)indulást. Olyan érzés ez, mintha a kilövőállványon ragadtatok volna. A motorok már teljes erővel felzúgtak, ti pedig valahogy elveszítettétek a kapcsolatot a parancsnoki híddal, így nincs tiszta utasítás és útirány. Csak annyit tehettek, hogy látszólag inaktívan ültök, közben pedig csikorgatjátok a fogaitokat.

Nos, tisztában vagyunk a helyzettel. Viszont, nem tudunk mást nyújtani, mint a jó öreg litániát, azaz legyetek tisztában azzal, hogy minden jól alakul. Még akkor is, ha jelenleg mindentől elszakadva érzitek magatokat, tudjatok róla, hogy ez nem így van. Ez az időszak nagyon fontos, akkor is, ha frusztrál benneteket. Ez nem egy üres várakozás, még ha annak is érződik. Nem az, hiszen aktivitás folyik és közületek vannak akiknek már elkezdődött beszivárogni a tudatába mindez. Heves kapcsolódások történhetnek éjjel, amikor is úgy érzi a testetek, hogy olyan információkat és parancsokat kap amilyeneket eddig még soha. Nappal előfordulhatnak ”abnormális reakciók”, amikor ti vagy a többiek, úgymond kiestek a körülöttetek lévő dolgokkal való összhangból/szinkronból.

Úgy érezzük, a mi feladatunk néha szólni, hogy minden rendben van. Nem vagytok tétlenek, de sok minden rejtve zajlik. Nem veszítettétek el a kapcsolatot a parancsnoki híddal, a parancsokat sem vonták vissza. A küldetés még mindig zajlik, sőt napról- napra, óráról- órára a terv szerint halad. Ez a jelenlegi periódus nem egy leállás, igenis része a folyamatnak. Még akkor is, ha érzéseitek szerint stagnáltok, pedig valójában gyorsan haladtok előrefelé. Tudjuk, hogy ez ellentmond azzal az érzéssel amivel most találkoztok, de értsétek meg, ez azért van így, mert az egész érzékszervi rendszer újraszerveződik. Ezáltal pedig úgy tűnik, egy helyben álltok, miközben előre suhantok. Olyan ez, mint amikor egy jó darabig bizonyos sebességgel haladtok és úgy megszokjátok, hogy végül már lassúnak érződik, miközben a sebesség nem csökken. Az előrehaladásról való érzékelésetek változott meg, nem pedig az aktuális sebességetek, mellyel haladtok.

Próbáljátok átérezni ezeknek a napoknak a fontosságát, még akkor is, ha nem éreztek késztetést rá. Tudjátok, hogy a következő fontos átjáróhoz közeledtek épp, mely ismét nyomot fog hagyni a testeteken és a lelketeken, egyaránt. Vegyetek mély lélegzetet és engedjetek el mindent, ami belülről kopogtat,… különben a fellépő nyomástól felfújódva érezhetitek magatokat. Jelen pillanatban mentális és fizikai értelemben is sok dolog zajlik bennetek. Próbáljátok meg továbbra is mozgásban tartani, amennyire csak tudjátok. Nem vagytok mozdulatlanok, nem is kell úgy cselekednetek, mintha azok lennétek. Engedjétek el ezt az érzést, ahogy megjelenik. Ennyit mára.


262. rész (2013. február 03.)

A nappalok egyre hosszabbak a féltekéteken, de sok embernek az éjjelek még hosszabbnak tűnnek, mint eddig. Amint már korábban is említettük, a ”globális melegedés” - a fény beáramlása a bolygótokra – alapos hatást vált ki belőletek. Nem csak azokból akik eléggé megnyíltak ahhoz, hogy szívesen lássák a fény hírnökeit, de a többi élőlényből is. Sokrétű lesz a hatás, amit érezhettek. Nem csak azok elhatározását fogja megszilárdítani akik üdvözlik a fényt, hanem megmozdítják az ajtókat a többiekben is, akik ezáltal kezdik el megnyitni a kapukat a szívük felé. A kórus számos új taggal bővül a közeljövőben, a hangotok pedig tökéletesen össze fog állni a szabadság hangjával. Viszont, azt se feledjétek el, hogy ugyanezek a mennyei hírnökök azok ajtaján is ugyanúgy kopogtatni fognak, akik még mindig a félelmük falán túl lapulnak. Amikor ezek az emberek meghallják a hangot, még zaklatottabbá válnak. Ez a fényességű színt sok ember érzékeny szemét zavarni fogja. Azokét is, akik már most is érzik a változás nyomását és nem csendben fognak szenvedni. Tudjuk, hogy ez már nem újdonság számotokra, de megéri néha átismételni. Igen láthatóak lesznek azon emberek cselekedetei akik foggal-körömmel próbálják visszatartani a fény áradatát. Nem csak azért, mert furcsának tűnnek a harmónia érzés mellett, hanem, mert ezekre a cselekedetekre mindig felfigyel a média is. Amint a fény elér a távolabbi sarkokba is, a kétségbeesett lelkek küzdelme egyre nehezebb lesz ellene. Vesztes csatát vívnak, de ez nem bátortalanítja el őket, sőt...

Sokan úgy érzitek, elég ingatag talajon álltok ebben a pillanatban és tisztában vagyunk azzal, hogy talán nem ezt az üzenetet szeretnétek hallani. Napról-napra érzitek az üresség által keltett nyomást, s úgy találjátok, a dicső reggel híre egyre jobban beleolvad a homályba. Kétely, félelem és lehangoltság kezd telepedni rátok és így a fényességet nehezen veszitek észre. Ne gondoljátok azt, hogy mi ezt nem látjuk és nem vettük számításba mielőtt mindez mozgásba lendült. Jól tudjuk, hogy közületek sokan már a végső határaikat feszegetik, de azzal is tisztában vagyunk, hogy meddig tud elmenni az emberi szív. Ma is csak a bátorítás üzenetét tudjuk tolmácsolni. Ezek a szavak amelyeket időnként mondunk, csupán a jéghegy csúcsa. Hiszen, bőségesen kaptok energiakódokat, melyek kinyitják a megmaradt ajtókat.

Ezt az üzenetet adjuk át számotokra, bár tudjuk, hogy nem nyújt túl sok vigaszt. Mindezen üzenetek csak kis hullámok a hatalmas energia óceánban, mely állandóan eláraszt benneteket. Még ha úgy is tűnik, hogy nem találjátok formájában meg ezt az óceánt, akkor is létezik. Mindezt nagyon jól tudjátok, érzitek a szívetek mélyén. A felszínen viszont egyre nagyobb kihívás ezt az igazságot életbentartani. Egyre csak azt halljuk, „adjatok bizonyítékot”, és ez jogos is, hiszen megtanultátok, hogy az érzékszerveitekkel és az emberi elmével fogjátok fel a valóságot. Találni fogtok bizonyítékot ezen érzékszervek számára is, ha megpróbáljátok. De csak apró csodák lesznek, s nem fogják kielégíteni a bizonyíték után való sóvárgásotokat. Annak ellenére, hogy ezek a szavak zsörtölődést keltenek számos emberi elmében, menjetek befelé, hiszen ott rejlik az igazság és ott találjátok meg a szükséges bizonyítékot is.

Többé már nem pusztán halandók vagytok, már régen meghaladtátok azt az állapotot, mégis ehhez a hithez ragaszkodtok. A bennetek lévő halandó számos módon keresi a bizonyítékot, de „működése” nagyon korlátozott. Az összes oldalról benneteket bombázó bizonytalanság közepette könnyű a bizonyosságot elveszíteni. Ne gondoljátok, hogy emiatt bármikor is rossz szemmel nézünk rátok, egyáltalán nem. Hiszen, ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, ugye? Nem vetettétek bele magatokat ebbe a kihívásba, miközben jól tudtátok a szíveteknek heves harcot kell folytatnia azért, hogy tovább haladjatok ezen az úton? Sokkal keményebb fából faragtak benneteket, kedveseim. Mégis, időnként jogosan, elbátortalanodva érzitek magatokat. A megmérettetés hatalmas, ezidáig több, mint jól teljesítettetek. Jelenleg viszont úgy érezhetitek, hogy kudarcot vallottatok.

Ismét csak azt mondjuk, minden jól halad. Ezektől a szavaktól viszont nem érzitek sérthetetlennek magatokat, azt az érzést csakis ti tudjátok elérni, mert ezt a kihívást adtátok magatoknak. Tudjuk, hogy győzedelmeskedhettek, már eddig is bizonyítottatok. Különben nem is olvasnátok most ezt az üzenetet. A kényelmetlenség és az idegesítő felszín alatt megtalálható bennetek a tisztaság/józanság óriási tere. Ott találjátok meg az igazságot, nem máshol. Sem a mi szavainkban, sem másokéban. Hiszen, csakis ti tudjátok eldönteni/meghatározni, hogy miben hisztek – abban az emberi részben, amely küszködik, hogy megtartsa az irányítást, vagy az igazi magvatokban, ahol az összes leendő kérdésetek válasza rejlik.”

 

http://felemelkedes.paranormal.hu/viewtopic.php?f=2&t=39&start=50

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123119
Hónap: 15377
Nap: 423