Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alfa Űrhajó 2012-05-06

2012. május 6.

"Sokan közülünk már hosszú ideje segítik a civilizációkat és kultúrákat a Galaxis számos bolygóján, s mindezen túl, már halványan dereng, hogy mi is következik be a jövőben..."


alfa.gifÜdvözlet az Alfa Űrhajóról!

©  Kris Won  
Minden jog fenntartva!

Az elmúlt hetek folyamán, növekedett azon férfiak és nők száma - s kiváltképp a nőké - akik üzeneteket kezdtek el csatornázni, s nem kis örömünkre az üzenetek nagy része megjelenik az interneten is.

Kiválasztottuk az üzeneteket, melyek közvetítik a híreket mindenről, ami a Felemelkedés folyamata alatt történik, mert megfelelőnek tartjuk, hogy könnyen hozzáférjenek az efféle információkhoz azok, akik nyitottak az Első Kapcsolatfelvételre és minden másra, amit a jelenlétünk bejelentése beindít majd. Míg azok, akik gúnyolódnak az ilyen információkon, vagy csak egyszerűen nem hiszik el őket, mert mentálisan még a régi eszménykép [archetípus] szintjén rezegnek, nos ők nem éreznek megkönnyebbülést és belső nyugalmat, mikor ezeket az üzeneteket olvassák.

Gyakorlatilag az üzenetek eljutnak azokhoz, akikhez el kell, hogy jussanak!

Szívünkből minden mértékben sugározzuk szeretetünket azok felé is, akik makacsul ragaszkodnak a Harmadik Dimenzióhoz, mert kényelmesnek érzik azt (pedig ez nem több, mint megszokás, hisz több száz vagy több ezer életet éltek le itt). És persze az ismeretlentől való félelem is meghátrálásra és a továbbhaladás elutasítására készteti őket, pedig ez még csak egy felcsillanó kép abból, ahová Gaia a jövőben tart, mert hamarosan egy közösen teremtett új paradigma [világkép-rendszer] köszönt ránk.

S habár sokan közülük remek emberek, akik nem haboznak segíteni másoknak, ahol arra szükség van, akik nagylelkűek, vagy akiknek nemes érzések táplálják szívüket, mégis, szívükben a Lótusz virága nem nyílott ki eléggé ahhoz, hogy befogadhassák az Új Föld teremtését, s a biológiailag, mentálisan és spirituálisan megújult Új Embert.

Ők más világokban folytatják majd spirituális útjukat, melyekbe halandó testük elhagyása után vezetik majd őket. Saját spirituális fejlődésüknek megfelelő formába megtestesülnek [inkarnálódnak] majd hozzájuk hasonló lelkek társaságában, s a hozzájuk hasonlót fogják bevonzani a Vonzás Törvényének megfelelően, mely vezeti és létrehozza minden megtestesült [inkarnálódott] lélek körülményeit, minden világban és dimenzióban.

Mindazok számára, akik ezeket az üzenetet olvassák az interneten, jó hírem van, mert egy új faj születésének legfőbb résztvevői lesznek, kik majd benépesítik ezt a gyönyörű bolygót, Gaiát, s akik gondját viselik majd minden lénynek s létformának e földön. Mint a teremtés koronái, Isten nevében különös gondotok lesz a levegő, az óceánok s az erdők tisztaságának fenntartásában, az Ő gyermekei számára.

Sokan közülünk már hosszú ideje segítik a civilizációkat és kultúrákat a Galaxis számos bolygóján, s mindezen túl, már halványan dereng, hogy mi is következik be a jövőben, mert van összehasonlítási alapunk az alapján, hogy más, hasonló helyeken mit eredményeztek a történések, habár az ilyen múltbeli esetekben néhány dologban különböztek a körülmények.

Mert a folyamat, amiben jelenleg éltek, kedves szárazföldi fivéreim s nővéreim, igen különleges természetű és teljesen egyedi. Fogalmatok sincs róla, mekkora szerencsétek van, hogy megélhetitek ezeket az eseményeket, miközben megtestesültek [inkarnálódva] vagytok ezen a bolygón, s megtapasztalhatjátok a Felemelkedést teljes valójában. Biztosíthatlak róla titeket, hogy sokan irigyelnek, no persze itt egészséges irigységről van szó azok részéről, akik meglátogatnak titeket, s akik szintén örömmel megtapasztalnák a felemelkedés folyamatát.

Szeretnénk ha megértenétek, ha a jelenlegi időben hirtelen elkezdenénk röpködni városaitok fölött csillagközi űrhajóinkkal, (ami a többséget illeti) pánik törne ki az emberek között, hisz sokaknak elképzelésük sincs arról, hogy léteznek más emberi létformák, akik hozzátok hasonlók vagy épp különbözők, s ráadásul még meg is látogatnak titeket.

Pusztító és elsöprő sokk lenne ez azok számára, akik nincsenek felkészülve, hogy meglássák, megértsék és megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül az Univerzumban.

Emiatt sosem hajtunk végre ilyen akciókat Harmadik Dimenziós világban, hacsak az éppen a Földön zajló körülmények nem adottak mindehhez, s mi is készen állunk, hogy végrehajtsuk azt a megfelelő pillanatban, a megfelelő és kedvezően alkalmas körülmények között.

Ezért azok, akik nyugtalanul várják, hogy a világ ITT és MOST megváltozzon, még türelmesnek kell, hogy legyenek, mert a türelem rózsát terem, csak hogy az egyik mondásotokkal éljek.

Akik készen állnak, hogy olvassák ezeket, azok tudják (érzik), hogy itt vagyunk, annak ellenére, hogy csak éjszakánként láthatnak minket, mikor testük megpihen. Azért vagyunk itt, mert segítünk nektek az Ötödik Dimenzióba történő áthaladásotokban, ami sokkal közelebb helyez majd titeket a valósághoz, még ha nem is lesz teljesen az az Abszolút Valóság, ami csak a Magasabb Dimenziókban, közelebb a Teremtő Fényéhez pillantható meg.

Béke és Szeretet.


Forrás: Sohin Parancsnok

Csatornázó: Kris Won
 www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/


Translated by / magyar nyelvre fordította: Daniel
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3176533
Hónap: 37250
Nap: 759