Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerencse és a csodák

Úgy érzed, hogy rád férne egy kis szerencse? Szeretnéd, ha az év végén valami váratlan, jó dolog történne veled? Diniel a jó szerencse egyik arany angyala segíthet ebben.

Tudnod kell, hogy a jó szerencse angyalai mindenhol ott vannak, folyamatosan tevékenykednek. Diniel az egyik közülük, aki arany szárnyaival teszi a csodákat az emberekkel nap, mint nap. Biztos te is jártál már úgy, hogy mondjuk egy vizsgán szerencsésen húztál tételt, vagy mondjuk, vágytál egy ruhára, amire nem volt elég pénzed, majd egyszer csak megláttad a kirakatban leárazva. Ezeket a kis kedves jótéteményeket mind-mind a szerencse angyalainak köszönhetjük. A legtöbb ember azonban nem is veszi észre ezeknek a csodálatos kis angyaloknak a ténykedését. Szinte vakon elmegy a szerencséje mellett, miközben kesereg és panaszkodik. Mindenki mellett ott vannak a szerencse angyalai, kérdés, hogy észreveszed-e, amit érted tesznek.

Diniel angyal üzenete

Diniel, a jó szerencse egyik arany angyalának üzenete: „Veled vagyok, ha szükséged van rám, örvénylő arany energiát hozok neked ragyogó és élő fényem szerencsébe burkol téged, meggyógyít, egyensúlyba hoz és oltalmaz.” Olvasd el minden nap Diniel üzenetét, hogy tudatába legyél a jelenlétének, és figyeld a jeleket, melyeket küldd a számodra.

Így hívd Diniel angyalt

Ha szeretnél közvetlenül is kapcsolatba lépni Diniel angyallal, akkor a következőképpen hívhatod magadhoz: „Diniel, Diniel, Diniel, belélegzem az arany erejét. Légy velem és hozd el nekem az élő arany fényt, amely bennem és körülöttem áramlik. Segíts, hogy észrevegyem mind azt a jót, ami történik velem, és segíts, hogy meglássam, milyen szerencsés vagyok. Adj erőt, és nyisd meg a szemem, hogy lássam a szerencsét, amiben részem lehet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Mondd el a könyörgést, majd lélegezz aranyat magad köré, hogy egyensúlyba kerülj, és képes legyél észrevenni a körülötted lévő jót, és hogy ne menj el vakon az angyalok áldásos tevékenysége mellett. Lásd, ahogy arany fénypalástot von köréd a fény. Érezd, hogy benned van a szerencse, hogy körülvesz minden szép és jó, csak észre kell venned.

Aranyfény

Az energiát, mellyel a meditáció alatt feltöltődtél, elküldheted valaki másnak is, akinek szüksége van rá. Hunyd be a szemed, és gondolj számodra fontos személyre, akinek szintén nagy szüksége lenen a szerencsére. Te már tudod, hogy mindenkit körülvesz a szerencse, éppen ezért csak azt kívánd neki, hogy ő is észrevegye. Képzeld el, ahogy az aranyfény őt is körülveszi, mit egy palást beburkolja. Ez az aranypalást Diniel angyal energiája, mely neki is segíteni fog abban, hogy észrevegye és értékelje mind azt a jót, ami vele történik.

 

http://noiportal.hu


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

whiteproduct - Cream Maxi Size


¿CÓMO FUNCIONA EL FITO SPRAY?
FITO SPRAY de su extraordinaria fuerza, gracias a una combinación única de ingredientes que, juntos, crean una inmejorable arma en la lucha contra la grasa. FITO SPRAY proporciona no sólo la liberación de los restos de tejido adiposo en el organismo, así como previene la deposición de nuevas células de grasa. Además, aumenta la tasa de metabolismo, lo que hace que Su cuerpo funciona a pleno gas durante un período completo de 24 horas!
LAS VENTAJAS DE LA APLICACIÓN DE LA DROGA DE FITO SPRAY.
Regular la aplicación de la sustancia de FITO SPRAY Le permitirá no sólo bajar de peso y modelar la figura. FITO SPRAY funciona en varios niveles, gracias a que proporciona:
UNIFORME DE ADELGAZAMIENTO DE TODO EL CUERPO, INCLUSO EN LAS &Aacute;REAS M&Aacute;S COMPLEJAS DE LA DISMINUCI&Oacute;N DEL APETITO Y DE LA LIBERACI&Oacute;N DE CONVULSIONES ВОЛЧЬЕЙ HAMBRE LA PREVENCI&Oacute;N DE LA DEPOSICI&Oacute;N DE LA GRASA DE LA NUEVA LA LIBERACI&Oacute;N DE TODOS LOS TIPOS DE CELULITIS Y DE LA ELASTICIDAD DE LA PIEL REDUCIR EL NIVEL DE COLESTEROL MALO EN EL CUERPO LA MEJORA GENERAL DEL BIENESTAR Y EL DIARIO DE CARGA DE ENERG&Iacute;A SEGURO Y NATURAL PARA ADELGAZAR SIN EFECTO YO-YO. <a href=http://whiteproduct.com/czech/alcobarrier-alkoholismus-prezkum-skutecneho-kupce-sera.html>http://whiteproduct.com/czech/alcobarrier-alkoholismus-prezkum-skutecneho-kupce-sera.html</a> Fito Spray działa odmładzająco i uzdrawiająco.
Fito Spray wskazany jest w celu:
obniżenia apetytu podwyższenia rozpuszczanie tłuszczu wzrostu aktywności poprawy nastroju poptawy samopoczucia.
Zaleca się aplikowanie bezpośrednio do jamy ustnej.
action Contains only natural.
ingredients A substitute for salon.
Smoothen out wrinkles Minimize pores Improve skin color on your face Make your skin firmer Guaranteed moisture.
COLLAMASK is the best mask I’ve ever tried. I don’t really have major wrinkles, but I have fine lines and the color of my skin is not the best. After I started using COLLAMASK, the lines disappeared completely and my face looks so fresh that I don’t even look 30.
I bought COLLAMASK recently and I am already happy with the results. My face is firmer and the wrinkles are smaller. In addition, my pores diminished and I am much happier with my look now. <a href=http://whiteproduct.com/french>http://www.whiteproduct.com/</a> Sigi White

limbo - szlovakia

isteni es angyali segitsegel remelem sikerul.

limbo - szlovakia

isteni es angyali segitsegel remelem sikerul.

piroska - piroska10018@gmail.com

Remèlem szerencsèt hiz nagyon bizzok bene

zsóka - tornyai51@gmail.com

nagyon bízom benne....

Én is nagyon remélem és bízom benne. - kanalas321@freemail.hu

Kovács Adrienn - adriennkova@citromail.hu

Remélem beválik és bízom benne.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3088051
Hónap: 15822
Nap: 433