Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Láthatatlan Segítőink

Láthatatlan Segitőink
');


Angyali üzenetek!

Angyalok márpedig vannak.Legalább is egyre többen gondoljuk igy ,és hiszünk bennük, a segitségükben.
Minden kérdésre tudjuk a feleletet.Az intuitiv megoldások ott vannak bennünk legbelül, és ha erősen figyelünk,meghalljuk őket- legalább is ezt tartják az ezoterikus gondolkodású emberek. Az Angyalok abban vannak segitségünkre, hogy eljussanak hozzánk az információk, és felismerjük, hogy mit kell tennünk, egy adott helyzetben.Ők mindig jót akarnak nekünk, igy amikor valami olyan választ kapunk tőlük, amit nem szeretnénk, például,hogy vessünk véget a boldogtalan párkapcsolatunknak, akkor a lehető legjobb megoldást kinálják nekünk.
Furán hangzik, de igy van. Természetesen fenntarthatjuk azt a párkapcsolatot, mert elöbb-utóbb megbékélünk a helyzettel, és elhitetjük magunkkal, hogy nekünk az a jó, de eközben elszalaszthatunk egy számunkra sokkal kedvezőbb, élethelyzetet, egy jobb partnert.Végül is arra az elhatározásra jutunk, hogy "nem csinálom tovább, elegem van,VÉGE, kilépek," és meghozzuk a döntést szakitunk.Csak a köztes időben szomorúak, gondterheltek ,boldogtalanok voltunk.De ennek igy kellett történnie!Előzzük ezt meg!
Az Angyalok próbálnak velünk kommunikálni, de mindez csak akkor lehetséges, ha odafigyelünk rájuk.Ennek a módja nagyon egyszerű. Meditálás!
Rá kell hangolódnunk az ő nyugodt és békés világukra. Nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazzuk meg, mit szeretnénk. Ha igy tesszük fel a kérdést , hagyjam-e el a páromat, még kevés információ ahhoz, hogy megfelelő választ kapjunk.
Bár az Angyalok tudják, hogy mi jár a fejünkben, és mi az utunk, de a nem eléggé egyértelmű kérdésre rejtélyes válasz fog érkezni, amit nem biztos, hogy azonnal értelmezni tudunk.Tehát gondoljuk végig alaposan , mit is szeretnénk, mire kérünk segitséget, miben vagyunk képtelenek dönteni.Ha szakitást fontolgatunk, miért jutott idáig a kapcsolatunk, szeretjük-e még a másikat, és ha igen,mit tennénk még meg az együtt maradásért, hol hibáztunk mi, mit várunk a társunktól.Vegyük számitásba azt is, hogy mi történhet velünk, ha együtt maradunk, szeretnénk-e tőle gyermeket, vagy csak egy tartósabb együttélést tudunk vele elképzelni.
Ha összeszedtük a kérdésünkhöz tartozó gondolatainkat, megkezdődhet a ráhangolódás.Nincsenek szabályok, ki-ki érzése szerint,persze ennek is megvannak a maga keretei. Gyertyagyújtást, a csendet, a befeléfordulást, a pontos kérdést,a végén a segitség megköszönését- nem lehet kihagyni. Valóban csak a fantáziánk szab határt annak,hogyan jöjjön létre a kapcsolafelvétel az Angyalokkal.Kapcsolatfelvétel az Angyalokkal!


Válassz olyan helyiséget ahol nem zavarhatnak,fontoss, hogy a szertartás alatt légy egyedül, senki ne nyisson rád, ne kopogjanak be, ne hivjanak ki, tehát légy egyedül amikor végzed.

Gyújts meg három fehér, hosszúkás gyertyát.A lábaid és a kezeid ne keresztezzék egymást,legjobb ha a combjaidra helyezed a karodat.Lazán kényelmesen ülj, hogy az izmaid ne feszüljenek meg.

Csendesedj el, és végy lassú, mély lélegzetet.Hunyd be a szemed, és koncentrálj a testedre, ami végig laza marad.

Igyekezz teljesen kizárni a külvilágot.Képzeld el, hogy a fejtetőd közepén megnyilik egy rés, és fentről arany szinű fény áramlik át rajtad. Jóleső meleg érzés tölt el. Mintha puha apró kezek melegsége ölelne körbe.A légzésed még mindig lassú, egyenletes, beborit a meleg aranyszinű fény.
Most már megszólithatod az Angyalodat.


A meditációhoz szükség van Angyalkártyára, mivel ott kapod meg a választ, ha nincs az sem baj, attól még elvégezheted az meditációt. Irj le egy lapra ,egymástól kicsit távol 1-18 ig számokat, a kérdés után várj egy kicsit, nyisd ki a szemed és gondolkodás nélkül válassz egy számot. egy kérdésre egy számot, ezt jegyezd meg és irj nekem és én leirom a kártyához tartozó jelentést.

Jó meditálást kivánok!
forrás: www.virjuca.5mp.eu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3089462
Hónap: 14305
Nap: 322