Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arktúriai Csoport / 2012-12-01

Arktúriai Csoport /2012. DECEMBER 1.

Marilyn Raffaele közvetítése

ÚJ IDŐ, ÚJ ENERGIA, ÚJ TUDATOSSÁG, ÚJ VEZETŐK

aura1.jpgDrágáink! Ismét eljöttünk, és üdvözlünk benneteket a változás és az új megszületés ezen erőteljes időszakában! A Krisztus (Fény) minden nap megszületik az emberi tudatosság otthonában, amikor az [emberi tudatosság] elég alázatossá válik ahhoz, hogy az egót (a Forrástól elkülönült énjét) elengedje.

A Földön ez egy olyan időszak, amikor sokan megkérdőjelezik a status quo-t [régi állapotot]. Az igazsággal felhatalmazott, ébredő lelkek komoly kérdéseket tesznek fel azoknak, akik úgy tesznek, mintha minden kérdésre meglenne a válaszuk. Ezek közül sokakat (nem mindenkit) mind vallási, mind kormányzati hatalmi pozíciókra választottak meg és csupán önmagukért és az ő barátaikért dolgoznak, nem azokért az emberekért, akik megválasztották őket. Ez azért történt, mert a világ nagy része kikerült az intuíciójával és a benső vezető rendszerével való érintkezésből. Egy harmadik dimenziós mentális szinten élve teljes mértékben elhisznek bármit, amit mondanak nekik a szavazatokat gyűjtögető emberek.

Egy új idő, egy új energia és egy új tudatosság manifesztálódik minden egyes pillanatban. Átmentek és most kezditek el felfedezni, hogy ti vagytok a felelősök, ti választjátok meg azokat a vezetőiteket, akik hatalomra kerüljenek vagy lekerüljenek onnét. Az utóbbi időben napvilágra került, amikor nem választottátok meg a jelöltet, aki a régi és fáradt energiát képviselte, viszont ehelyett az intuíciótokat követve újraválasztottátok azt, aki a legjobban képviseli az egység energiáját. Ez óriási sokkoló hatással volt azokra, akik azt hitték, hogy ők irányítják a végeredményt, mint ahogy ez a múltban meg is történt. De a felébredésetek fénye, drágáink, a Fény jelenléte dominál, és így nincs sehol árnyék!

Kezdjétek el őszintén megkérdezni saját magatoktól a személyes indítékotokat, amikor vezetőket választotok (legyen akár spirituális, akár kormányzati vezető)! Azokat választjátok, akik megtartják a status quo-t, mivel ez a kényelmes vagy azokat választjátok, akik egyszerűen visszatükrözik a saját személyes gondolkodásmódotokat és hitrendszereteket, ami nagyon részrehajló és régi is lehet? Felfedezitek az egész választási döntésetekben a jót? Felvilágosodott személyekként úgy fogtok szavazni, ami a legjobb a világ számára – a természetnek és minden életformának és nem csupán úgy, ahogy egy kisebb és kényelmes csoport hiszi, hogy az ő legalsóbb soraiknak a legjobb, miközben azt szónokolják, hogy az univerzális jó számára kitűnő. Kezdjetek el megbízni és megbecsülni a benső vezetésetekben az effajta eredmények tekintetében, mivel most már készen álltok arra, hogy az énetek magasabb érzékelésére lépjetek, felhatalmazva igazsággal és Fénnyel.

Látjátok…a Fény és annak manifesztációi mindenekért és mindenben vannak, nem csupán egy választott kevéske embernek és ez az igazság az, ami oly sokak tudatosságában kezd feléledni ezekben az időkben. Amikor a felkészült lélekben megszületik az igazság, az egy erőteljes áttanulmányozást és megkérdőjelezést aktivál az egész hitrendszerében, mely aztán viszontaktiválja a mentális test tisztítását és minden társult téves felfogását. Ez a személy számára erőteljes bűntudatot gerjeszt a múltbeli tetteire vonatkozóan, a korábbi tudatállapotában. Engedjetek el mindenféle bűntudatot melyek a fejlődésetek utazása során a múltra vonatkoznak, drágáink! Tiszteljétek magatokat a múltbeli döntéseitek miatt, mivel az akkori legmagasabb tudatosságotok és tudatállapototok szerint cselekedtetek. Ha ti, mint felébredt lelkek az igazság tudatában ugyanezeket a döntéseket hoznátok meg most, az viszont már nem lenne megfelelő, mert nem a legfensőbb tudatállapototok alapján cselekednétek.

Sokan jelenleg érzelmi zűrzavart éreznek, és azon töprengenek, miért. Negatív érzelmek jönnek elő; megtisztul az érzelmi test. Hirtelen depresszióssá, mérgessé, szomorúvá is válhat valaki, sőt öngyilkossági gondolatai is támadhatnak, minden látható indok nélkül. Kérjük, értsétek meg azt, hogy szükséges a dualitás és elkülönültség minden felhalmozott energiáját megtisztítani, mivel nem vihetitek magatokkal az új és felsőbb világba. Az érzelmi energiák gyakran újra megtapasztalásra kerülnek, amint az energiamezőn átmennek és kiszabadulnak. Nem az a fontos, hogy ezeket az energiákat úgy fogadjátok el, mintha személy szerint a tiétek lennének, visszavonszolva őket, valósnak állítva be őket és elszaladva egy orvoshoz kedélyállapot-módosító drogokért! A drogok csupán lelassítják, sőt, leállítják az egész tisztító folyamatot, melyet el kell végezni egy bizonyos pontig, ha tovább akartok lépni. A Forrás sosem jelenítette meg magát negatív érzelmekként; ezek személytelenek – ti egyszerűen valódinak fogadtátok el azokat sok életetek tapasztalatain és meggyőződésein keresztül és aztán elraktároztátok azokat (némelyiket nagyon mélyre) az érzelmi testetekben. Most készen álltok és fejlettek vagytok eléggé ahhoz, hogy elengedjétek azokat az által, hogy meglátjátok, hogy amit hisztek, az akként manifesztálódik. Próbáljatok meg nem adni nekik hatalmat, mivel nincs semmilyen törvény a támogatásukra, az eltűrésükre vagy a fenntartásukra!

Szintén tisztítás alatt állnak a fizikai testben tárolt sejtszintű emlékek. Sokan nagyon régi és szokatlan tüneteket érzékeltek – némelyik fájó, némelyik furcsa (bizarr) és némelyik csak egyszerűen különös. Kiütések, fájdalmak és gyötrelmek, szélsőséges kimerültség, fülcsengés, fülzsongás, hányinger, fejfájás. Alkalmilag egy személy valójában újra át fogja élni a tisztító tapasztalást. Próbáljatok meg nem ellenállni, drágáink! Helyezzétek magatokat kényelembe, ahogy csak tudjátok, de örüljetek a megtapasztalásnak, hogy elmozdultok, és hogy minden szinten fejlődtök és hogy a felsőbb dimenziós energiák a régi dolgok minden egyes szabadon engedésével integrálódnak. Eljön az idő, amikor minden tisztítás és elengedés véget ér!

Próbáljatok meg nem megijedni, mivel mindannyian, akik olvassátok és megértitek ezeket az üzeneteket a régitől való megtisztításon mentek keresztül azért, hogy felkészüljetek az újra és ez minden egyénnél más, a korábbi életük energia-gyűjtésétől függően. Ez a folyamat nehéz is lehet, ha olyan barátok és családtagok vesznek körül, akik talán nem értik, mi történik, és folyamatosan azt mondogatják nektek, hogy nem vigyáztok magatokra! Drágáink! Bízzatok az intuíciótokban, és ha úgy érzitek, hogy egy orvoshoz kell mennetek segítségért vagy biztosítékképp, akkor menjetek, hiszen a félelem vagy az ellenállás egyszerűen úgy működik, hogy ezekből a megtapasztalásokból elvonja az energiát.

Amit megpróbálunk átadni ebben az üzenetben az az, hogy a régi fizikai, érzelmi és mentális energiák megtisztítása és elengedését fel kell fedezni a maguk valóságában. Szeretettel küldjetek fényt a testetek azon területeire, melyek figyelmet követelnek tőletek. Meditációban beszéljetek a sejtjeitekhez és mondjátok el nekik, hogy itt az ideje, hogy beengedjék az isteni terv Fényét és elengedjenek minden régi, téves és befejezett dolgot; úgy, mint az öröklét bármely orvosi hiedelmét. Ha fáradtak vagytok, feküdjetek le! Ellenállás azt mondani: „Felülkerekedek ezen!” vagy „Utálom ezt!”, stb., stb. mivel amikor ezt teszitek, akkor valami olyannak adtok erőt (hatalmat), melynek nincs, mely a dualitás és az elkülönülés definíciója. Ha valaki fizikai szituációt érintő félelemmel kapcsolatos szorítást érez, jobb, ha egyszerűen elmegy egy orvoshoz, miközben belül megtartja az igazságot! Ez lehetővé teszi egy embernek, hogy tudomásul vegye a külső dolgok illuzórikus természetét, de ugyanakkor felfedezi, hogy még nem érte el a tudatosság azon állapotát. Ez nem egy jegy arra, hogy visszafelé menjetek, de egy módja annak, hogy bizonyos tapasztalatokból az erő egy marását eltávolítsátok.

Őrizzétek ezeket az igazságokat csendben és megszentelten a szívetekben! Csak azokkal osszátok meg, akik hasonló nézeteket vallanak, mivel a Földön sokan úgy döntenek, hogy most elhagyják a bolygót; másoknak több harmadik dimenziós tapasztalatra van szükségük ahhoz, hogy készen álljanak a fejlődésre. Ezek a drága lények csak össze lennének zavarva ezekkel az információkkal.

Tudjátok, hogy a spirituális fejlődés egy utazás abba a bizalomba, amely tudatosságra jut! – Az ÉN, mely én vagyok [a vagyok, aki vagyok] tudja, hol szükséges lennem, tudja, mire van szükségem és hogyan juttasson oda engem!

Az vagyok, akit én kerestem – kerestem a múltban és keresni fogok a jövőben is!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport!

 

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html

http://kristalyhang.wordpress.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061979
Hónap: 15244
Nap: 467