Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASHTAR / Előrelépéseitek, és amire számíthattok / 2013-08-26

ASHTAR / 2013. augusztus 26.

Philipp közvetítése

 

ashtar3_1.jpgElőrelépéseitek, és amire számíthattok

Augusztus 25. egy további fontos mérföldkő, amit magatok mögött hagytatok. Sikeresen fogtátok fel, integráltátok és továbbítottátok Gaia-nak az energiákat

Szívélyes gratulációnk!

Sokan nem is tudjátok milyen fontos időpont volt ez. Ez a 9 hónapos időszak legfontosabb időpontja, amiről már beszámoltunk nektek. Most pedig nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy teljes mértékben az időkereten belül vagyunk.

Mint mindig, türelmeteket kérjük, mielőtt meg akartok győződni az augusztus 25-i energiák átalakító hatásáról önmagatokon. Szükséges egy kis idő ennek felismeréséhez. Ne legyetek túl szigorúak önmagatokhoz és legyetek türelemmel.

Látjuk, hogy ez az átmenti időszak 2013. szeptember végéig a tervek szerint alakul.

Nincs visszaút és a tervben változtatásnak nincs helye. A szeptember végi napéjegyenlőséggel a régi paradigmátok kézzelfoghatóan lezárul. Ez után a dátum után már nem tud túlélni semmi, ami nem a fényben és a szeretetben gyökerezik.

 

Mindannyian olyan mértékben kerültök felemelésre, ami után a továbbhaladás nem lesz lehetséges, ha az nem az 5D valóságában gyökerezik. Azok a helyzetek, amik a régi, illuzórikus értékekre támaszkodnak, feloldódnak. Gyors megoldások kerülnek elő a jelenleg benneteket foglalkoztató helyzetekre.

 

Kevesebb, mint egy hónap van még vissza ebből a felemelésből.

 

Jelenleg azok végső harcai folynak, akik bár érzik a változást, de ellenszegülnek neki, és nem fogadják el a játék véget ért. Ez az oka annak, amiért jelenleg sok háborús történés a tetőfokára hág. De biztosíthatunk benneteket: az említett időpont után ezekre a problémára megoldást fogtok találni.

 

Gaia támogatja az átalakulásotokat. Az erdőtüzek, az áradások, a viharok és földrengések segítségetekre vannak, hogy átvészeljétek az Aranykorba való átmeneti időszakot [Itt főleg a természeti katasztrófák általi társadalmi összefogásra, a természet tiszteletére utal – a ford.]. Látjátok: kéz a kézben dolgoztok együtt Gaia-val és kölcsönösen támogatjátok egymást. És még egyszer hangsúlyoznánk, milyen kitűnően hajtjátok végre szerepeteket ebben az átalakulásban. 

 

Egyikünk sem volt biztos benne, hogy mihez kezdtek a kilenc hónapos időszakkal, és hogy ezt a kegyelmi időszakot valóban arra használjátok-e, amiért az engedélyezésre került.

 

Itt most ismételten szívből emlékeztetnénk benneteket arra, hogy ti kértétek a hosszabbítást, hogy lehetőségekhez mérten, de minden embernek lehetősége legyen a Felemelkedésre.

 

A következő időszakban fel lesztek készítve erre a Felemelkedésre. Elengedtek minden régi nehezéket és a helyükbe integráljátok azokat az energiákat, amik segítenek a Felemelkedésben.

 

A FELEMELKEDÉS MAGA BIZONYOS IDŐT FOG MÉG IGÉNYBE VENNI. De a kegyelmi időszak letelte után észre fogjátok venni, merre visz utatok. Életetek sokkal könnyedebb lesz, és mindenekelőtt örömtelibbé válik.

 

Meglepettek lesztek hirtelen milyen egyéni és globális megoldásokat találtok a problémákra. Ez pedig olyan mértékben fog tovább emelni benneteket, amit aligha tartotok most lehetségesnek.

 

És aztán, a közeljövő a nagyon közeli jövő egy bizonyos pontján bekövetkezik az emberiség felemelkedése.

 

Tehát ne kételkedjetek magatokban. Minden rendben van. A kegyelmi időszak kérésével és engedélyezésével lenyűgöztetek minket. Nem volt világos, hogy mit kezd az emberiség ezzel a kegyelmi időszakkal. És most oly csodásan dolgoztatok magatokon és Gaia-nak kedvezve, hogy ezt az örömet nehéz szavakba önteni. Valódi mesterek vagytok és mi leírhatatlanul büszkék vagyunk rátok.

 

Közületek sokan, akik ide inkarnálódtak, más világokon és más alkalmak során már többször végigcsinálták a Felemelkedést [a 3D-ből-a ford.]. Ez az oka, amiért ti specialistaként érkeztetek ide. Mondhatni ti vagytok a mennyei „Special Forces” [„Különleges Haderő”], és munkátokat tökéletesen végzitek. Oly sok minden áll még előttetek, hogy majd csak ámultok és öröm, boldogság lesz osztályrészetek.

 

Aki a külvilágban keresi a bizonyítékokat – annak ellenére, hogy nem fáradunk bele rámutatni arra, hogy befelé nézzetek és magatokban keressétek a változásokat – az a változásokat a pénzügyek átalakulásában fogja megtalálni és különösen a valuták összehangolásában lel rá az első kézzelfogható és kétségkívüli bizonyítékra, hogy mindez valóban megtörténik.

 

Tudjuk, hogy egyfajta kétségeitek vannak, hogy mindez valóban „valóságos-e”. És ezt ki vehetné rossz néven tőletek, az Isteni terv sok változtatásai és igazításai következtében. Ezért éppen a pénznemeitek értékének kiegyensúlyozása oly nagyon fontos jel számotokra, hogy mindez valóban megtörténik és nem csak egy álom.  

 

Minden rendben. Kérünk, bízzatok magatokban és az Isteni tervben. Mellettetek állunk és veletek együtt tesszük meg ezt az időszakot. Hívjatok minket, ha segítségre van szükségetek és mi ott termünk.

 

Oly nagyon szeretünk benneteket!

Fivéretek Ashtar

 

Csatornázta:Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 
Forrás: http://ashtarandphillip.blogspot.pt
http://kristalyhang.wordpress.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3091787
Hónap: 14790
Nap: 749