Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Arany út átkelés a szivárvány hídon egy magasabb tudatosság felé

 

AZ ARANY ÚT ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ      
Írta: Celia Fenn/Mihály Arkangyal   
2012. január 06. péntek, 10:12

AZ ARANY ÚT

ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ

 

Celia Fenn/Mihály Arkangyal

 

Az Új Föld energiái: 2011. december-2012. január

Összefoglalás

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012-ben az emberiség az Arany Útjára lép.

Ez azt jelenti, hogy az utolsó lépcsőfokát teszi meg amely egy magasabb tudatosságba és az Isteni Szeretetnek a Földi valóságba való megnyilvánulásához vezet majd.

Az Arany Út 11-11-11-ben nyílt meg, amint a Föld összehangolódott a Kozmikus Portállal, a Kozmikus Portál teljesen 12-12-12 és 12-12-21 között tárul fel. Ez egy rendkívüli időszak lesz Kedvező Alkalmak/Új Lehetőségek Csomópontja, amikor az összes álmunk és látomásunk összegyűlik a létezés új útján és a kozmosz minden szintjén.

A Föld a Felemelkedése középpontjába kerül, amikor a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Fénye szabadon beáramlik a valóságába és az Isteniség mintáit és lenyomatait hordozva, megszületik a jövő Arany Galaxisa, ott, amit ma Tejút Galaxisnak hívunk.

Az Arany Rózsa Galaxis elnevezést fogjuk majd rá használni, mert ekkor válik valóra az, hogy a Kozmikus Központból áradó Kozmikus Lótusz Fénye megérkezik, 2013 utáni utunkon, amikor a Föld új sorsára nyílik majd meg.

2012-ben a Szivárvány Hídon, szabadon átkelhetünk a 6. és 7. dimenziós tudatosság felé.

2012. augusztusában képesek leszünk már elérni a 8. és 9. dimenziós tudatosságot is, amely a Föld Őrzőinek/Felügyelő Tanácsa Fényének tudatosságát hordozza, akik eddig fenntartották a bolygó fényét és irányították a jövőbeli útját, és a megnyilvánítandó új szerkezeteit és mintáit.

2012-ben létrejön a Nagy (Kozmikus) Keresztút és ehhez már minden rendben van, készen vár bennünket. Elfogadással, szépséggel, őszinteséggel és szeretettel hoztuk létre, oly sokan az elmúlt évektől kezdődően, azok akik a Fény Családja által képviselt MAG-hoz tartoznak, a Fény Közösségének egy olyan csoportjához, akik fenntartották fényüket a Kristály Hálón és magukban hordozzák a Földön járva a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Fényét, amivel hozzáigazodnak, együttrezegnek a Kozmosz Gyémánt Szívével.

2012. az Ünneplés Ideje, az Új Év, Új Korszak és az Új Galaxis születése és a Szivárvány Híd és a magasabb dimenziók fényéé. A Szivárvány Híd nem mást, mint a magasabb dimenziókból a Föld bolygó felé tartó Fény útja.

A Szivárvány Hídon való átkelés lehetősége, sok ezer évvel ezelőtt megszakadt, a Galaktikus Háborúk következményeként, mivel a Föld egy sűrűbb dimenzióba esett. De ez ugyanakkor része volt egy magasabb tervnek, és most hozza meg majd a gyümölcsét, amint az alacsonyabb rezgésből, dimenzióból újra lehetőséget kapunk arra, hogy a Szivárvány Hídon keresztül visszatérhessünk magasabb dimenziók tudatosságába, Kozmikus Önvalókhoz, mint Csillaggyermekek, vagy EmberAngyalok és a Fény Isteni Létezői.

A Szívárvány Híd, egy olyan Fény-Híd, amely összeköt minden létezőt és felemeli a Földet a 6. dimenziós tudatosságába. A Szívárvány-Híd 2011. augusztusa óta (megj: Oroszlán Kapu: 8-8/8-17/8-26) kapcsolódott teljesen újra a Földhöz. Az első kapcsolódása az északi sarkkör területén, Norvégiát és Finnországot érintő régióban már megtörtént. Ebben az időben a cetfélék, elementálok, tündéri királyságok együttdolgozva segítették a Fény Családját abban, hogy megnyilvánulhasson újra a Szivárvány Hídon keresztül a Fény 6. dimenziós portálja.

11-11-11-ben a Szívárvány Híd újra összekapcsolódott Észak Amerikával és Hawaiival. 2011. decemberében pedig Argentínával, Dél-Afrikával és Ausztráliával. A Híddal való kapcsolódás tovább folytatódik és felerősíti majd az Arany Utak fényességét melyek a magasabb tudatosságból érkeznek.

 

A 6. dimenzió az Archetípusos/Őstípus Képzelet Birodalma a Mágiák Birodalma, az Álmok és a Kreativitás/Művészi Teremtés Birodalma. Azoknak, akik belépnek ide muszáj leföldelniük erre a szintre magukat az 5. dimenziós Egység Tudatosságukkal az Isteni Szeretet és Könyörületesség Szív Központú világát. Akik ezen a szinten lesznek, azok Mester Szövői lesznek saját történéseiknek, regényüknek. Az életük egy művészi alkotás lesz, egy regény, novella, egy vers, vagy egy tánc, egy álom ihletése. Ők lesznek a Fény Mester Szövői, akik képesek már az archetípusos energiákat megteremteni és megnyilvánítani.

Az Új Föld lényege az, hogy megnyilvánítsa a valóságába az archetípusos/őstípusos energiákat és történeteket, amelyeket a teremtés 6. dimenziós szövőszéken szőttek.  a múlt nagy történéseit, amit a dualitásban alkottunk meg, újra kell szőni, új és  konfliktusmentes történeteket kell szőnünk az Egység és Egyesülés/Egylényegiség  törvényei alapján. Mindannyian Fényszövők vagyunk a Fény történeteit elbeszélők, költők, táncosai a Fénynek. Mindannyian az életünkkel teremtjük meg a művészi alkotásainkat. (megj: az élet művészei vagyunk és az életünk egy műalkotás) Amikor rálépünk erre a tudatossági szintre, mindannyian látni fogjuk, hogy mindenegyes választásunkkal, a fény egy-egy szálát szőjük bele a bolygó és a saját életünk nagy tervébe. Mert a Kozmosz olyan, mint egy hatalmas műalkotás, folyamatosan fejlődik és változik, az isteni akarat szerint és egy-egy választással, mindannyian a Szellem és Isteni Teremtő Elme társteremtőivé lehetünk. Ezeket a választásokat a legfőbb jó érdekében, tiszta tudatossággal és szándékkal tehetjük meg és akkor az Isteni Teremtő Intelligencia csatornájává válhatunk, tudatos módon az Isteni Terv résztvevőivé és így nem ajándékképpen érjük el ezt.

2012-ben átkelhetünk a Szivárvány Hídon a 6. Dimenziós  Fény tudatosságába, és folytatnunk kell munkánkat földelő szertartásokkal és gyakorlatokkal, hogy magunkhoz földeljük a Föld Csillag és a Föld Lélek csakrákat, így az életünk a munkánkkal is összhangba kerül teljesen a Föld energiáival és így a lelkünkből a Kozmikus Isteni Terv kibontakozik.

Amikor a 6. dimenziós energiák mestereivé válunk akkor majd a Szivárvány Hídon keresztül elérhetjük a 7. dimenziót, melyet az Arany Rózsa vagy Lótusz mezejének nevezünk majd.

Ide egy teljesen felemelkedett tudatossággal, tisztán lehet belépni majd, az EmberAngyal teljes tudatosságával. Ezen a ponton a Fény Világának FényLétezőiként tudjuk majd kifejezni teljesen magunkat , akik az Új teremtés és Megújulás Kódexeit hordozzák magukban.

Amióta a 11-11-11 megtörtént már dolgozhatunk a 11-11 portáljával, és így már meg vagyunk áldva a Megújulás Kódjaival. Ők azok a Fénymunkások az Isteni Szívből, akik információkat hordoznak magunkban az emberi evolúció következő szakaszáról, amely az Új Mennyországról és az Új Földről szólnak.

 

A Multi-dimenziós Föld és a rajta létező lényei lesznek az Isteni Akarat Új Teremtésének Megújulás Kódjai. A Megújulás Kódjai beindítják a Lehetőségek kulcsait a Kozmikus DNS-ben, amely lehetővé teszi majd az új világunk megjelenését. A változások az utóbbi évtizedekben megjelentek már és a hosszú stagnálásnak vége, amint újra megjelent a Földön és a rajta élőknek a kozmikus Idő és ez lehetővé teszi, hogy újra a kozmikus áramlatba kerüljünk. Ez az áramlás, ami lehetővé teszi a fejlődésünket és felgyorsítja és megindítja a változásokat választásaink szerint.

Amikor a Fény Családja belép az Isteni Áramlás természetébe, vagyis az Isteni Időbe, akkor képessé válunk arra, hogy erőteljesen megnyilvánítsuk azt amit választunk. Akik a 6. dimenziós energiák tanult fényszövői lesznek, azoknak már egyszerű lesz az Isteni Kreatív Intelligenciával együtt- teremteni, újabb alkotásokat létrehozni.

A multidimenzionális Föld 2012-ben

Ahogy egyre inkább átkelünk 2012-őn, egyre inkább tudatában kerülünk annak, hogy mit is jelent multi-dimenziós valóságba létezni. A Fény Családja az, akik leföldelik az 5. dimenziót és átkelnek a Szivárvány Hídon a Tudatosság Magasabb Szintjére, és ők lesznek az Új Föld vezetői és útmutatói.

Sokan lesznek még akik nem érik el ekkor ezt a pontot. Lesznek olyanok, akik még ébredésük korai szakaszában vannak, és olyanok akikből mindez zavarodottságot, nyugtalanságot fog kelteni, amint kezdenek megszabadulni a 3. dimenziós berendezéseiktől és éppen elkezdik felfedezni multi-dimenziós hozzáférésüket. Aztán lesznek olyanok közöttünk, aki az 5. dimenziós föld valóságát választják, de még nem tudják felébreszteni magukat erre az időre. Ők továbbra is úgy fogják folytatni az életüket, mintha a 3. dimenzióban lennének, de az életükre nézve úgy fogják azt találni, hogy a régi rend szerint már nem működik úgy mint azelőtt. Így egyre inkább negatív, mérges, ingadozó, kibillent állapotba kerülnek, az életük egyre nehezebb lesz, és szétesnek, ahogy a körülöttük lévő régi életformák mintái is szétesnek. Velük is feltétel nélküli elfogadással és szeretettel kell lennünk, de ne kapcsolódjunk a negativitás drámáihoz, szegénységtudatossághoz, manipulációkhoz, mert ezek a dualitás utolsó maradványai, és mert ők az alávetettjei a régi életmód szerinti utolsó létezőinek.

A Fényhozók mind erősek és kreativitással teltek, akik 2012-ben fel fogják fedezni azt, amit még soha azelőtt, és emlékezni fognak arra, hogy kik is ők, és élni fognak sorsuk igazságával. Az lesz az igazi jutalmunk, hogy átkelhetünk a Szivárvány Hídon és beléphetünk a Fény Magasabb Birodalmába, melyet oly sokáig nem voltunk képesek elérni. Most van itt az ideje, hogy felismerjük az Új Napot és az Új Földet.

Mi mindannyian, mint multi-dimenzionális létezők vagyunk itt, CsillagGyermekek és EmberAngyalok akik az életük történeteit, magunk teremtjük meg minden pillanatunkban. Most egy óriási lehetőség előtt állunk, akik a Szabadságuk örömével és nevetéseivel választják és teremtik meg annak az Áldását, akik vagyunk. ugyanolyanok mint akik az Angyali Birodalmakban léteznek. Velük együtt fogjuk megteremteni az Új Földet és az Új Eget, az Arany Rózsa Galaxist.

 

„Fény Kívánunk nektek! Szeretetet, Örömöt, Bőséget és minél több varázslatos álmot 2012-ben!!!”

Mihály Arkangyal Celia Fenn-en keresztül

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

Forrás:

THE GOLDEN PATHWAY :

CROSSING THE RAINBOW BRIDGE INTO HIGHER CONSCIOUSNESS

The New Earth Energies December 2011 / January 2012

Archangel Michael through Celia Fenn

© 2011-12 Celia Fenn and Starchild Global

http://lightworkers.org/channeling/149669/new-earth-energies-december-2011-january-2012

 

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027971
Hónap: 15319
Nap: 505