Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egészség Arany Hármasa

[Megjegyzés: Mivel a cikk nem tudományos értékelés, hanem csatornázott üzenet, ezért kérem az olvasóktól, a következő üzenetet fenntartással olvassák, és használják józan ítélőképességüket! A fordítás a teljes cikk anyagát tartalmazza. Az oldal nem javasolja, hogy bármely beteg eltérjen a hivatalos orvosi utasításoktól.]

Üzenet Canoe-tól 
 
Az Egészség Arany Hármasa

2012. június 28.

1. Talajaink szerte a világon oly mértékben kimerültek és lepusztultak, hogy gyümölcseink és zöldségeink nem tudják fenntartani a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok egyensúlyát, amit eredetileg tartalmaznának. Ez kihatással van a húsra is, amit fogyasztunk, hisz a jószágok is ezeken a tápanyagokon élnek.

2. Mi azt hisszük, hogy jól választottunk, és egészségesen táplálkozunk, pedig valójában ételeink nem tudnak megfelelően táplálni minket. Én nem bízom az ember alkotta vitaminokban és ásványi anyagokban, mert van, amit meg sem tudunk emészteni, s ki tudja, valójában mit veszünk magunkhoz.

3. Szeretném nektek bemutatni az egészség hármasának első pontját, a kék-zöld algát, vagy SPIRULINA-t. Számomra a Föld egyik természetes csodája, mivel 1 kg Spirulina alga egyenlő 12 kg zöldséggel. Rákellenes hatással is bír. Nemcsak, hogy tele van vassal, de tartalmazza az összes fajta B-vitamint és esszenciális aminosavat. A N.A.S.A a Hold-űrállomáson Spirulina algát termeszt, mint lehetséges élelemforrást. Javaslom, hogy mindenki járjon jobban utána a dolognak!

4. A hármas második pontja a CHLORELLA, egy másik kék-zöld alga, mely a klorofill egyik leggazdagabb forrása. Tele van antioxidánssal, minden vitamint és az ásványi anyagok legtöbbjét, valamint egy kis mennyiségű kovát tartalmaz. Az elképesztő dolog a Chlorella-val kapcsolatban, hogy rövid idő alatt megtisztítja a testet minden méreganyagtól. Ismételten, javaslom, hogy mindenki járjon utána a dolognak!

5. A hármasság harmadik pontja a kova. Kova nélkül sem a tápanyagok, sem a vitaminok, sem az ásványi anyagok nem szállítódnak rendesen a testben. Ez a fontos összetevő, mely által a Spirulina és a Chlorella kifejti a hatását. A Földön lévő csillag-emberek szilícium alapúak s nem szén alapúak, mint mi, így ők egyszerűen nem is élhetnek szilícium nélkül. Jelenleg a Föld populációjának 10 %-a csillagmag, akik energetikailag nem vibrálnak a megfelelő szinten a szilícium hiánya miatt.

6. A Spirulina és a Chlorella nem vitamin és nem is gyógyszer, hanem élelmiszer (étel), méghozzá remek élelmiszer. Magas szinten hasznosítható az emberi szervezet számára, nem úgy, mint az ember által készített kiegészítők. Valóban nagyszerűek, mert visszaállítják a test energiáját, erősítik az immunrendszert, és egyszerűen fenntartják a test egészségét.

7. Ha pedig egyszerre mindkettőt használjátok, egészen csodálatos dolog történik. Hatékony csapatként működnek együtt, s rendkívüli egészséget hoznak számotokra. A test képes lesz elvégezni dolgát, semlegesíteni a rákot, helyreállítani az idegpályákat az agyban, s erős immunrendszert fenntartani.

8. Ez a három bemutatott pont napi három alkalmat igényel három hónapon keresztül, s testetek minden része megjavul, megfiatalodik és meggyógyul. Ezzel az alkalmazással sosem lesztek újból betegek.

9. Ha ráktól, vagy más betegségtől szenvedtek, dobjátok el az orvos által felírt drogokat és helyettesítsétek őket az arany hármassal. Komoly esetekhez 6-6 db 200 mg-os Spirulina és Chlorella tabletta 45 ml, tiszta vízzel kevert kova géllel javasolt. Az algák tablettás formája a legtöbb ember számára jobb, mert a por forma sokak számára lenyelhetetlen. A kova teljesen íztelen.

10. Az illuminátusoknak nem sikerült távol tartani ezeket a termékeket boltoktól, de sikerült az emberek többsége elől eltitkolni.

 

Translated by / magyar nyelvre fordította: Daniel

Fényvilág Pres

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3067143
Hónap: 15517
Nap: 631