Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Örvénylő Szivárvány jóslata – Az igazság tizenkét ciklusa
Az Örvénylő Szivárvány jóslata – Az igazság tizenkét ciklusa

WHIRLING RAINBOW PROPHESY - Twelve Cycles of Truth
From Jamie Sams': Sacred Path Cards —  http://mayanmajix.com/Whirl_Wind_Rainbow.pdf


szivarvany05.pngA navajóknak és a hopiknak, a Kavargó, vagy Örvénylő Szivárvány Asszony a barátságos esőket hozó, aki a Három Nővért táplálja – a Magot [Kukoricát], a Tököt és a Babot a nyár folyamán, azért, hogy az embereket élelmezze. Az Örvénylő Szivárvány képét sokszor alkották meg Homok Festményeken, egy ősi Szent Gyógyító Művészetben, melyet e nemzetek gyógyító nemzetségei vittek véghez.

Örvénylő Szivárvány Asszony mind a négy irányból érkezik, és úgy hajlik, mint az összes irányt lefedő napkereszt. A Szent Kör külsejét egy másik Örvénylő Szivárvány Asszony oltalmazza teste mögött az alatta lévő térben, egy kehely formát alkotva, hogy felfogja az esőt és védelmezze a kört. Eső nélkül a Három Nővér meghal, és az Emberek nem lesznek táplálva.

Az Örvénylő Szivárvány a béke ígérete minden Nemzetnél és minden embernél. A Szivárvány Faj az egyenlőséget hangsúlyozza és szembehelyezkedik a felettes faj eszméjével, mely a többi fajt irányítja és leigázza. A Szivárvány Faj a békét annak a megértésén keresztül hozza el, hogy minden faj egy. Az egész javára együttműködő minden szín, minden hitvallás egysége, az az elgondolás, melyet az Örvénylő Szivárványban juttatnak kifejezésre. Amikor az egészhez vezető minden ösvényt minden kultúra tiszteli, az Örvénylő Szivárvány jóslata beteljesül.

Amikor Mexikóban éltem, és a Nagymamákkal, az „Álomidő” Bölény Társasággal, vagy női Testvériséggel [Dreamtime Buffalo Society, or Sisterhood] dolgoztam együtt, a Látnokoktól és Álmodóktól Számos jövendölés eredt, melyek az évek során érkeztek le. Az Örvénylő Szivárvány jövendölése nagyon különleges volt. Amikor a Fehér Bölény Kora közeleg, a Fehér Szemű gyermekek harmadik nemzedéke megnöveszti haját, és a szeretetről beszél a Föld Gyermekeinek gyógyítójaként.

Ezek a gyermekek az önmaguk és mások megértésének új módjait fogják kutatni. Tollakat, gyöngyszemeket fognak viselni, és arcukat festeni fogják. A Rézbőrű Faj Vénjeit fogják keresni, és isszák majd bölcseletüket. Ezek a fehér szemű gyermekek lesznek a jelei annak, hogy az Ősök fehér testekben térnek vissza, ellenben belül Réz színűek. Megtanulnak ismét egyensúlyban járni a Föld Anyán, és megújítják [megreformálják] a fehér főnökök eszméit. Ezeket a gyermekeket természetellenes anyagokkal fogják próbára tenni, mint a tüzes víz, ahogyan régen, amikor Rézbőrű ősök voltak, hogy meglássák, vajon képesek-e megmaradni a Szent Ösvényen.

A Virág Gyermekek nemzedéke áthaladt a jövendölés e részén, és néhányan a Szent Ösvényen maradtak. Mások elvesztek egy időre, és most térnek vissza a létezés természetes módjához. Néhányat kiábrándítottak, és néhányan elfeledték az emelkedettebb eszményeket, melyek életet adtak nekik, amikor szívük fiatal volt, ellenben mások még mindig ébredeznek, és felélénkülnek az emlékezésben.

Cisi nagymama obszidián szemével rám nézett, átdöfve lelkem, amikor az Örvénylő Szivárvány Jóslatról beszélt, és éreztem, szívem kihagy egy dobbanást, majd reménnyel és szeretettel telítődik. Mesélt nekem a Bölény visszatéréséről a Teknős-szigetig, és ahogyan a csordák ismét nagyszámúak lesznek. Egy idő után, amikor a Bölény visszatért, a Virág Gyermekek nemzetét követően a Béke Ötödik Világának hajnalát látjuk majd meg.

Cisi nagymama az Ötödik Világ kezdetét bizonytalan lábon álló póninak hívta, mely születésekor megpróbálja használni lábait. Azt mondja, hogy a tétovázást az Anya Föld érezni fogja, és a változások a talajban és a vizekben fognak megtörténni. A Föld Gyermekeiben az ingadozás hömpölygő érzelmeket és érzéseket alkot majd meg, mely elhozza a felélénkülést és emlékezést. Színes álmokat hoznak el az újszülött Szivárvány Harcosok Alvás idejébe és Alvásidő álmaikba, és elkezdik majd megtanulni, hogyan Járjanak Egyensúlyban. Anya Földünkben a változások félelmet keltenek gyermekeiben, mely majd később elvezet az Egy Bolygó – Egy Nép egységének megértéséhez.

Berta nagymama kuncogott, amikor a jóslat e részéhez érkeztünk, mert tágra nyílt szemem, és nem tudtam nyugodtan ülni. Berta nagymama sürgette Cisi nagymamát, hogy aznapra hagyja abba, és hagyjon engem „a szikla szélén lógva”, csupán, hogy gyötörjön. Cisi végül ismét belefogott, és megpaskolta térdem, hogy a jóslat ritmusára irányítsa figyelmem, mert elmém a valószínűségekkel és saját kivetítéseimmel pörgött. Oly sok kérdést akartam feltenni a hogyanról, mikorról, holról, és a miértről. Tudni akartam a részleteket. Huszonkét éves voltam, és nagyon türelmetlen, azonban csendben maradtam, így akarhatta, hogy Örvénylő Szivárvány feltűnni akarjon a Nap Kutya formájában azoknak, akik készen álltak meglátni. A Nap Kutya egy teljes Szivárvány Kör a nap körül, melynek a Négy Irányban verőfényes fehér fénye van. A Nap Kutya ritka jelenség, melyet az őshonos amerikaiak neveztek el így. Most ezt a nevet használják a tudósok a világ minden táján. Sok Nap Kutyát fognak látni itt-ott a Fehér Bölény korában, mely az Ég Kifejezésmódjának jele lesz, hogy a Titkos és Szent Tanításokat meg kell osztani az összes fajjal. A Föld elegendő Gyermeke lesz éber, hogy felelősséget vállaljon a tanításokért, majd a gyógyítási folyamat teljes lendülettel kezdetét veszi.

Berta nagymama révedező tekintettel mosolygott, tudván, hogy a Kék Úton lesz, amikor a Fehér Bölény kora elérkezik. Cisi nagymama szintén a Másik Oldal Táborában lesz, azonban mindketten megígérték, amikor az idő megfelelő, segíteni fognak nekem azon dolgok közzétételében, melyeket tanítottak nekem.

Mindkét nagymama beszélt a Föld Gyermekeinek érzéseinek változásáról, melyeket átélnek az ingás, vagy gyógyulás folyamata során, ahogy az Örvénylő Szivárványok áthatják álmaikat. Azt mondták: „sokan fognak emlékezni céljukra amiért e Földi Sétán vannak, és meg fogják tanulni fejleszteni tehetségüket az egész emberiség megsegítésére. Az Igazság darabokra töri majd az elkülönülés béklyóit, és a jóság fog uralkodni. A Föld változásairól néhány részlet azoknak az álmaiba fog belépni, akiket figyelmeztetnek, költözzenek el oda, ahol biztonságban lesznek. Másoknak megmondják, hogy (különleges) képességeikre szükség lesz azokon a területeken, ahol a változások megtörténnek. Mindenkinek meg kell bízni személyes látomásában, és szívét kell követni, az egész megsegítésének érdekében. Minden ember képes lesz használni tehetségét örömmel, és egyenlően osztoznak majd az azok által létrehozott bőségben, akik együtt dolgoznak. Az Örvénylő Szivárvány jövendölésének más tanításait későbbiekben teszik közzé, amikor többen ébrednek rá az általuk hordozott lehetőségekre.

A seneca hagyományunkban, Twylah nagymama a Béke Örvénylő Szivárványának számos más alkalmazására tanított minket. Amikor nehézségeink vannak bármilyen helyzetben, képzeljük el, hogy a Béke Szivárványa körülzárja a helyzetet, az érintett embereket és az összhang hiányát. Majd csillantsuk fel szemünket örömmel, belső békénket elküldve a helyzetnek. E technika alkalmazásával, és a rákövetkező szertartással, behelyezzük szándékunkat a Béke Örvénylő Szivárványába.

Az Igazság Tizenkét Ciklusa:

§ Megtanulni / megtudni az Igazságot
§ Megfigyelni / betartani az Igazságot
§ Szeretni az Igazságot
§ Működtetni az Igazságot
§ Tisztelni az Igazságot
§ Meghallani az Igazságot
§ Szolgálni az Igazságot
§ Járni az Igazságot
§ Elfogadni az Igazságot
§ Bemutatni az Igazságot
§ Élni az Igazságot
§ Hálásnak lenni az Igazságért

Amikor meghívjuk a teljes igazságot Szent Terünkbe, darabokra törjük az elkülönülés kötelékeit, és a különbözőséget megalkotó káprázatot. A Béke Örvénylő Szivárványa megsemmisíti azokat a hazugságokat, mely a Föld Gyermekeit egymással szemben bizalmatlanná tette, és az egység igazságára cseréli le az elkülönülés káprázatát.

Amikor a navajok és hopik Örvénylő Szivárvány Asszonya a Föld Anyára elhozza a tisztító, megújító esőket, gyermekei is megtisztulnak és meggyógyulnak. Mikor a senecák Béke Szivárványa minden ember szent terét körülveszi, mindenki az igazságban fog járni, tisztelve mások Szent Terét, és visszaállítják az élet harmóniáját a Földön. A Megismerés e Rendszerei tanítások a Szivárvány Harcosairól, akik az Ötödik Világot egyesítő és a Békéért dolgozó Nővérek és Fivérek.


From Jamie Sams': Sacred Path Cards — http://mayanmajix.com/Whirl_Wind_Rainbow.pdf


Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/ szivarvany02.png

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3046154
Hónap: 11050
Nap: 676