Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az új bank- és pénzügyi rendszer

Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától 2012. 08. 16.


A maradandó változások olyan típusú változások, amiknél átgondolt tervekre alapozva, gondosan és lelkiismeretesen szükséges eljárni. Ezeknek a változtatásoknak a sajátja, hogy több évre, stabil rendszereket és kormányformákat alakítanak ki és próbára teszik a rendszerek integritását [sérthetetlenségét] és tartósságát. Itteni világotokban sok rendszer nem állta ki az integritás, a tartósság és a kialakítás próbáját. Olyan rendszereitek vannak, amelyek sok esetben saját súlyuk alatt roppantak össze, nem külső ráhatás vagy befolyás által. Bankrendszereiteknek, pénzügyi rendszereiteknek, kormányzati rendszereiteknek, oktatási rendszereiteknek és egészségügyi rendszereiteknek esélye sem volt megfelelően működni, mert már az eredeti elgondolásuk gyenge és helytelen volt. Nem volt lehetőségük hosszabb időn keresztül szolgálni az embereket és a legtöbb ilyen rendszer nem lett megfelelően kifejlesztve, hogy legalább rövidtávon hasznos és működőképes legyen.

Ez sok esetben ijesztően hat, mivel ezek a rendszerek igazán megfelelően egy célt szolgálnak, ez pedig nem más, mint a kevesek gazdagabbá tétele és hatalomhoz juttatása, a tömegektől pedig a jólét, az egészség és a szabadság megvonása. Erre fejlesztették ki ezeket a rendszereket, ez a szemlélet és ez a cél pedig jól kiforrott, hiszen pontosan rendeltetésükhöz híven működnek. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek ezeket a rendszereket lecserélni, amik romba döntötték társadalmatokat, miközben a kevesek profitáltak belőle. Ez az egyik fő oka jelenlétünknek és szükségünk van az együttműködésetekre, a támogatásotokra, a hitetekre, a bizalmatokra és készenlétetekre, hogy a legtöbb ilyen rendszert megdönthessünk és felépíthessük együttes erővel az új kormányzati rendszereket, pénzügyi rendszereket, bankrendszereket, egészségügyi rendszereket és oktatási rendszereket.

Mint azt már korábban átbeszéltük, egyes rendszerek azon nyomban képesek összeomlani, ezért kezelésük különösen nagy körültekintést igényel, mert sokkal bölcsebb és előnyösebb számotokra, egyes rendszereket életben tartani, miközben velük párhuzamosan helyettesítő, új rendszereket hozunk létre. Nem mindig szükséges és tanácsos egy rendszer teljes lebontása, mielőtt egy helyettesítő rendszer üzemelne. Biztosak vagyunk, megértitek, hogy mielőtt romba dőlni hagyunk vagy lerombolnánk egy rendszert, mindig szem előtt tartjuk és megvizsgáljuk a keletkező veszteség mértékét, mielőtt az új helyettesítő rendszer készen áll a bevezetésre.

Vegyük például a bankrendszert. Ha hagynánk összeomlani a bankrendszereteket, milyen eszköz állna rendelkezésre, hogy az emberek a megélhetéshez szükséges élelmiszerekhez és különböző árucikkekhez hozzájussanak? Mit tudnátok az élelmiszerek és a munkába jutáshoz szükséges benzin fejében felajánlani, ami mások javát is szolgálná? Ezt mind figyelembe kell venni, mielőtt összeomlana egy rendszer. Egy új rendszert úgy kell megtervezni, kiépíteni és a valóságba átültetni, hogy azonnal eredményesen a régi helyébe tudjon lépni vagy már működnie kell, mielőtt a régi rendszert leállítják. Gondoljátok át, hány rendszer van használatban, még ha rosszul is működnek, de eredményesen elrabolják a mai napig a jólétet a tömegektől, egyes esetekben még a szabadságukat is, mint például az igazságszolgáltatási rendszeretek, ami egy kriminális birodalma a profitszerzésnek és a mohóságnak, miközben a lakosság millióit zárják rács mögé, hogy a piramisstruktúra csúcsán lévők többet kereshessenek.

Szeretnénk megkezdeni az új rendszerek beiktatását, de mint mondtuk, nagyon átgondoltan és elővigyázatosan kell cselekednünk, mert egyes rendszereknél, mint például a bankrendszer nem megengedhető, hogy idejekorán összeomoljon. Kifejlesztettünk számotokra egy új bankrendszert és pénzügyi rendszert, de ez olyan kérdés, ami felől saját magatoknak kell döntenetek, mert nem mi nyitunk új intézményeket és adunk ki új fizetési eszközöket, ha ez a követendő út, mert nektek embereknek kell a gyeplőt kézben tartani és az új rendszert a valóságban megteremteni. Mi, a Fény Galaktikus Föderációja együttműködünk világotok tagjaival, akiknek megfelelő pozícióval, képességgel, sérthetetlenséggel és már erőforrásokkal is rendelkeznek, hogy ezt az álmot megvalósítsák, de elengedhetetlen, hogy türelemmel legyetek és továbbra is bizakodónak és bizalomteljesnek kell maradnotok az új bankrendszert és új pénzügyi rendszereteket illetően, mert „a jó munkához idő kell”. Lépésről-lépésre kell bevezetni az új rendszert, kísérletképpen kisebb területeken, ahol építeni lehet egy új pénznembe és rendszerbe vetett bizalomra.

Ezt a tervet szeretnénk kivitelezni. Az új bankrendszeretekkel fogjuk kezdeni, hogy minden jelenlegi pénznemet helyettesítsünk/kiváltsunk. Minden nemzetnek egységes pénzneme lesz, mert ez jól működik és garantálja az igazságosságot, a biztonságot és a rendet. A régi rendszer az egyenlőtlenségen alapul és lehetősége van naponta manipulálni a pénznemek értékét, hogy néhány hihetetlenül gazdag egyén nyereségre tegyen szert. Erre az emberektől lopott pénzre, úgyis tekinthettek, mint kölcsönadott pénzre és most itt az ideje, hogy visszafizessék, és ez így is lesz.

Nincs olyan hely egész világotokon, ahol valaki ilyen nagyságrendű pénzt felhalmozhatna vagy rejtegethetne. Így ezeket a pénzeket könnyedén le lehet és le is lettek nyomozva és mi, mint ahogyan a szövetségeseink tagjai, akik az új bankrendszer és pénzügyi rendszer kialakításáért felelnek, pontosan tudják, hol található az emberektől ellopott legtöbb pénz, és ha eljön az ideje, akkor ezt a pénzt a kevesekhez tartozó nők és férfiak mohó karmaiból kiszabadítják majd.

Mint azt már korábban említettük, mindennek a megfelelő időben kell történnie, sem nem korábban, sem nem később. Konkrétan az időzítés a lelke ennek a projektnek, és sok más műveletnek is, ha a jelenlegi életeteket fenntartó rendszereitek kiváltásáról van szó. Még jobban belemélyedhetnénk az új rendszerek bevezetésének mikéntjébe, sőt meg is vitathatnánk bevezetésük időpontját, de ezt jelenleg nem tartjuk fontosnak. Ennél fontosabb, hogy a jelenlegi rendszereitekre összpontosítsatok és elvégezzétek, mint minden nemzet, rendszereitek korrektúráit [javításait], hogy még egy ideig fenntarthatóak legyenek, mert nem szabad a régi rendszernek összeomlania, mielőtt az új még nem működőképes.

Mialatt beszélünk az új rendszeretek alakulóban van már, nem játsszunk türelmi játékot. Világotok több részén fejlesztik és általatok esetleg nem feltételezett nemzetek dolgoznak rajta, mert olyan terülteken kell először kipróbálni az új bankrendszert és pénzügyi rendszert, amik biztonságosak, védettek a manipulatív kriminális sötét erőktől, akik szinte várnák, hogy szétessen az új rendszer és ők a régi egyeduralmú pénzügyi- és bankrendszerükkel tovább folytathassák gazdagodásuk útját, megőrizve hatalmi pozíciójukat, mellyel tovább ellenőrzésük alatt tarthatnak benneteket és továbbra is rabszolgasorban tarthatják a világ lakosságát. A rémálom folytatását nem hagyhatjuk nekik. Ezt a teremtőtök rendelkezése is; a sötétek további ilyen irányú ténykedése nem engedélyezhető.

Szavainkat sok internetes közösségben rosszul értelmezték, szerintük mi sok mindent csak ígérgetünk, de nem tartjuk be szavunkat. Ez téves következtetés, egy félreértés, téves információ. Mi, csak arról beszélünk, amit képesek vagyunk teljesíteni. Ígéreteink, csakis és kizárólag a mi lehetőségeink keretein belül mozognak, amit készek vagyunk megosztani veletek is. Ígéreteink nem arra alapoznak, ami a ti lehetőségeitek keretein belül mozog, és amit nektek kell kivitelezni. Értitek a különbséget? Sok olyan dolgot, amire ti vágytok, nem áll módunkban megadni, mert azokat nektek kell előteremtenetek, hogy lenne lehetséges az, hogy mi ígértük meg nektek ezeket a dolgokat?

A sötétektől való megszabadítás, egy ezek közül. Mi nem adhatjuk vissza a szabadságotokat, amit a sötétek raboltak el, mert nem áll jogunkban, ez a ti felelősségetek. Nektek, embereknek kell visszaszereznetek a kontrollt és kiszabadítanotok magatokat szorításukból. Mindez most történik. Sok nő és férfi harcol a szabadságotokért nap, mint nap. Ezt első kézből tanúsíthatjuk. Most történik. Sokan lehetnek, akik azt állítják, ez nem így van, mert közvetlenül nem látható számukra. Ez bizonyos fokig érthető, de mi azt mondjuk sokadszorra is, jelenleg harc folyik az emberek szabadságáért a világotokban, felszín alatt is, felismerés és tudatosodás formájában. Sokan lehetnek, akik azt állítják, ez nem így van, mert közvetlenül nem látható számukra. Ez lehetséges. De olajforrásként, majd a felszínre tör és árvízként átáztatja el a kiszáradt földet. Mi azt állítjuk, ez is meg fog történni.

Legyetek türelmesek, legyetek bizakodók, legyetek magabiztosak, legyetek erősek, legyetek bátrak és legyetek segítőkészek. Így álljatok a dolgok menetéhez! De ne legyetek kétkedőek, bizalmatlanok, megosztók és provokálók. Utóbbi tulajdonságok nem segítenek, sem rajtatok, sem másokon, sem a világotokon és az univerzumon sem. Ezek mind nem segítenek. Ha visszajelzést adunk, hogy mi hogyan látjuk a dolgok előrehaladását, akkor számolunk az esetleges ellenállással, kihívásokkal, kétségekkel, talán még bizalmatlansággal és gyanúsítással is, de nem gondoljuk, hogy sokak által olvasott üzeneteink ilyen visszhangot érdemelnének.

Ezzel van gondunk, mert ezek az ágáló egyének nem segítenek másokat a sikeres élet megvalósításában, a változásokhoz, amit mindannyian szeretnétek. Ezek az egyének sötét és veszélyes vizekre visznek benneteket, ahol a bizalmatlanság és a gyanúsítás állandóan jelen van, függetlenül attól, milyen bizonyítékok kerülnek elő vagy milyen változások mennek végbe. Mindig ezt az ellentétes, terméketlen, kötekedő, kihívó és manipulatív hozzáállást képviselik. Ezek az egyének sok esetben, soha - legalábbis ebben az életükben - nem állnak pozitívan a dolgokhoz, amivel segíthetnének a világnak vagy embertársaiknak a változások és kihívások terén, és ha sikerül nekik követőket találni, nem megfelelő magatartásukkal az előre lépés és a hatékonyság ellen dolgoznak.

Ahogy mondtuk, a hitetek, bizalmatok, bizonyosságotok, erősségeitek és pozitív gondolatvilágotok elengedhetetlenül szükségesek az új világotok sikeréhez és az elutasítás álláspontja nem segíti elő a sikert, nem kompatibilisek [összeillőek] a pozitív változásokkal, amire mindenki vágyik. De egy pillanatra sem kívánjuk, hogy az ágálók elhallgassanak, ezt bővebben meg is magyarázzuk, nehogy félreértés történjen. Az elutasítókat bátorítjuk, hogy továbbra is tegyék meg szabadon hozzászólásaikat üzenetünk után, továbbra is provokálhatnak, szidhatnak, sértegethetnek, nevetségessé tehetnek minket vagy hazugságokat és féligazságokat is közölhetnek rólunk. Bármi legyen is, amit éreztek, aminek szükséges hangot adnotok, ami bennetek van, üdvözöljük.

Amit csak most mondunk el, hogy létezik egy bizonyos százaléka a lakosságnak, akik más állásponton is lehetnének, egy pozitív hozzáállással, a biztonság, hit, bizalom, bizonyosság, bátorság és akaraterő segítségével másképp láthatnák a dolgokat, de az utóbbi tulajdonságok híján vannak. Ezért anyanyelvüket használva célozgatásokkal, sértegetésekkel tűzdelik tele szónoklataikat, szavakkal, amik másokat bántanak vagy megsebeznek.

Látjátok a különbséget? Látjátok a köztünk lévő különbséget, mi nem hallgattatunk el senkit, ehelyett arra bíztatunk minden építő szándékú lelket, hogy folytassák szolgálatukat és töltsék meg a világot a fény visszhangjával, bizakodással, hittel, bizonyossággal, bátorsággal, mert ti vagytok ennek az új világnak az úttörői. Ti vagytok a teremtők, nem a pusztítók. Ti vagytok az Istenek, nem a halandók. Ti vagytok az öröklétűek, akik az új világot létrehozzák és irányítják majd.

A többiek választott útjukon haladnak majd tovább, azon az úton, amit jelenleg egyengetnek. Így nem lehet és nincs is más megfelelő út számukra, mert nem arra tart útjuk, mint a miénk, mert utazásuk jelen pillanatában, nem tarthatnak arra, amerre ti. Ez mindenki számára világosnak kell lennie. Szabadon választhattok, követitek-e őket elsötétedett útjukon. Ez jogotokban áll. Semmit nem teszünk feltartóztatásotok érdekében vagy, hogy meggyőzzünk a visszafordulásról, és hogy kövessétek a mi utunkat. Ez a választási lehetőség rátok van bízva, és mint mindig mi elfogadjuk és tiszteljük mindenki szabad akaratát. Így legyen.

Haladjatok tovább kiválasztott utatokon. Mi is ezt tesszük és reméljük, sok mindent látunk majd utunkon. Útitársaitok vagyunk a fény ösvényén.

A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.Csatornázta: Greg Giles
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_16.html
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3062003
Hónap: 15237
Nap: 463