Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ UTOLSÓ MOZIEST

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 19.

Ellensúlyozása annyi negatív és beteg érzésnek világotokon ma a fénymunkások dolga. Azoké akik tudatosan dolgoznak a fénynek a jóért, a szabadságért, a békéért, a szeretetért, a világért és az egyetemes együttműködésért, és azoké, akik talán tudatlanul dolgoznak a fénynek, de ők is nagyon fontos szerepet játszanak eseményeitekben és a fény új korszakának hajnalában. Nem mindannyiótok tekinthető Fénymunkásnak, mert nem mindannyian érkeztetek ugyanazon okból és ugyanazokról a helyekről ide. Sokan vagytok itt és majdnem olyan sok különböző ok az, amiért itt vagytok most, ebben az időben.

Nem mindenki játszik ugyanabban a csapatban, nem mindenki tartja ugyanazt a célt és ugyanazt a jövőt világotok számára szem előtt. Néhányan olyan okokért vannak itt, ami egyikhez sem tartozik és ezért sorsukra lesznek hagyva saját tervükkel, saját valóságukkal, mert az nem a mi illetékességünk, feladatunk vagy felelősségünk, hogy odamenjünk hozzájuk és kihúzzuk őket saját valóságuk börtönéből. Ez az ő álmuk, éppúgy, mint ahogyan ti élitek és tapasztaljátok meg az álmaitokat. Hadd legyen. Hagyjátok őket azon a módon élni amit megterveztek maguknak, mert vannak különböző leckéik arra, hogy megtanulják a különböző végkifejleteket amit el kívántak érni mindezeken keresztül és nem lenne helyes bármilyen módon is meggátolni őket saját céljaik és saját célpontjaik elérésében, épp úgy ahogy nem lenne helyes valakit meggátolni céljai és célpontja elérésében.

Reméljük megértitek ezt és akkor is, ha közeli barátok és a család az, akiket szeretnétek felébreszteni, hogy csatlakozzanak hozzátok utatokon, amit annyira pezsdítőnek, élénkítőnek, izgalmasnak és fontosnak éreztek, emlékezzetek egyszerűen arra, azért mert ők a szeretteitek ez még nem jelenti azt, hogy ők ugyanazon az utazáson vesznek részt mint ti, amint azt sokatok hamarosan meg fogja tapasztalni az előttünk álló napokban, hogy nem mindenki utazik ugyanarra a helyre miután ezen remek előadás függönye legördül. Mindez világosabbá fog válni számotokra amikor végre visszanyeritek nagyobb perspektíva látásmódotokat. Jelenleg ez olyan mintha egy palackban lennétek és megpróbálnátok leolvasni a címkét kívül. Ez lehetetlen, és számunkra elmagyarázni azt nektek mi áll az üvegetek külső oldalán lévő címkén, sok szempontból nem lenne sportszerű veletek szemben. Ez megrövidíthetné utazásotokat, kevésbé kifizetődővé és fontossá tenné. Ennek tanulsága annyi lenne, amennyit elnyertek és elértek itt, és mi nem fogjuk ezt tenni, met nem azért vagyunk itt, hogy ezek egy részét elvegyük tőletek, azért vagyunk itt, hogy hozzáadjunk ehhez, fokozzuk ezt, és ez az amit mi elhatároztunk, hogy teszünk minden egyes napon.

Engedjétek meg nekünk, hogy folytassuk kihangsúlyozását utazásotoknak, kérjük osszátok meg velünk érzéseiteket olyan gyakran amennyire tudjátok, hozzászólásokat hagyva üzeneteink alatt. Amikor megosztjátok velünk belső érzéseiteket, kérdéseiteket, véleményeiteket és szemléletmódotokat, akkor megfelelően tudhatjuk mi az, amit önmagatoknak kívántatok és ezután meg fogjuk ezt beszélni magunk között nagy konferenciatermünkben és azt, hogyan tudjuk legjobban átadni nektek azt amiről egyértelművé tettétek, hogy szeretnétek megtapasztalni. Értitek már, hogy ez az amiért annyira szeretnénk, hogy megosszátok velünk hozzászólásaitokat üzeneteink alatt? Annak alapján járunk el, amit mondtok. Ily módon válaszolunk hívásaitokra, kívánságaitokra és gondolataitokra. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk és ez az, ahogyan mi véghezvisszük ezt a feladatot.

Nem olvasunk elmétekben, ezt újra elmondjuk azoknak akik azt hiszik, hogy nem tehetitek vagy nem szükséges nektek nyíltan megosztani gondolataitokat velünk az üzeneteink alatt található hozzászólási mezőn keresztül. Elmondjuk nektek, nem tudjuk mi az amit szeretnétek és kívántok megtapasztalni, ha nem osztjátok meg gondolataitokat velünk világhálós közösségeitekben. Ez az amiben megegyeztünk, hogy miképpen kommunikálhatunk veletek. Mindkét érintett fél - mi és közületek azok, akik ezen az utazáson elutazhatnak ide - arra a következtetésre jutott, hogy ez volt a legmegfelelőbb, a leghatékonyabb és a legegyszerűbb módja a kommunikációnak és nem az? Nem kell törnötök magatokat telepatikus képességeitek elnyerésével, vagy beélesítésével telepatikus készségeteknek. Nem kell, hogy érintsen benneteket ha elszalasztottátok vagy elveszett telepatikus kommunikációnk felétek, mert mi egyszerűen elolvassuk szavaitokat és biztosak lehettek abban, hogy eljárunk eszerint. Ez nem bonyolultabb ennél.

Azoknak, akik azt hiszik, hogy nincsenek olyan technológiai adottságaink, amik lehetővé teszik számunkra az internet hozzáférést a mi dimenziónkból, elmondjuk, hogy léteznek olyan technológiai adottságaink, amik még a XXI. század emberiségének is inkább csodának, varázslatnak fognak tűnni és hozzáférésünk internetetekhez, aminek van vezeték nélküli lehetősége még harmadik dimenziós világotokban is – hogy egy szólással éljünk – gyerekjáték, és bárkinek aki azt gondolja, hogy nem vagyunk tudjuk uralni képességét az internet nyomonkövetésének, megkérdezzük tőlük, hogy mi vezette őket erre a következtetésre? Nem látjátok hajóinkat egeteken, többdimenziós jellegűek, gyakran hatalmas méretűek, szédítő sebességgel kerülhetik meg percek alatt bolygótokat és tetszés szerint tűnhetnek el valóságotokból? Látjátok ezt. Tudjuk, hogy sokan közületek látják ezt. Épp úgy, mint sokan, akik úgy tesznek mintha nem látnák és elmondjuk nektek és meglepődtünk azon, hogy akadnak közöttetek olyanok, akik azt gondolják, hogy egy feladat bármennyire minimális és olyan egyszerű mint az internet hozzáférés, képességeinken és képzeletünkön túl esik.

Rendelkezünk technológiai megvalósítási eszközökkel, melyek bizonyos esetekben lélegzetelállítóak és annyira égünk a vágytól, hogy megmutathassuk nektek ezeket, sőt megosszunk veletek néhányat ezen technológiákból. Sokat ezen technológiák közül ezen széles Univerzum világaiból származó lények terveztek egy célra és csakis egyetlen célra, és ez a cél nem a háború, nem a hódítás, nem a rombolás, nem a határok megvédése és nem a félelemkeltés, hanem jobban szolgálni azon lényeket, akik ezt a Világegyetemet otthonuknak hívják. Ezen technológiákat létrehozták, megtervezték, megépítették és elszállították azon lények terheinek megkönnyítésére, akiknek túlélniük, játszaniuk, boldogulniuk, jobban élvezniük és felfedezniük kell Univerzumunkat. Arra való tekintettel, hogy oly sok időt töltöttünk el erőfeszítéssel, energiával és összpontosítással kidolgozva a technológiákat ezen célok eléréséért, esetlegesen el tudjátok képzelni milyen szerepet játszottunk az életek jobbításával, könnyítésével és élvezetesebbé tételével a lények számára végig ebben a Világegyetemben?

Vannak „játékaink” - ha úgy tetszik – melyek örömöt fognak nektek szerezni, amik izgalomba fognak benneteket hozni, amik ösztönözni fogják elméteket, szíveteket, életeteket, és annyira izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk veletek. Néhány technológiánk pusztán szórakozásra, szórakoztatásra, élvezetre és izgalomra tervezett és készített. Néhánynak ezek közül köze van a szórakoztatáshoz, és a mi szórakoztatásunk egy kicsit különbözik a tiétektől. Mi nem fektettünk túl nagy hangsúlyt a filmkészítésre és nézésre, mert vannak nagyobb részvételű tevékenységek amibe belemerülhetünk, ezalatt azt értjük, hogy miért ülnénk egy moziban és néznénk egy, az 1812-es háború csatáiról szóló filmet, vagy egy filmet a Római Birodalom történelméről, amikor fizikailag is - szó szerint - meglátogathatjuk ezt a korszakot és átélhetjük magunk, mintha fejest ugrottunk volna a mozivászonba, és akkor hagyjuk el ezt a filmet amikor akarjuk, ha a dolgok egy kissé nyugtalanítóra vagy veszélyesre fordulnak, vagy egyszerűen nem volt olyan izgalmas és ideje volt átváltani egy másik „filmre” - ha úgy tetszik – és beleugrani abba.

Érdekelhet ez vajon benneteket, Drágáink? Ösztönözne ez benneteket és megmozgatna egy kicsit jobban, mint elmenni a filmszínházba egy hétvégi estén, leülni egy székbe és figyelni a színészeket, akik megszemélyesítenek történelmi alakokat múltatokból, vagy szeretnétek személyesen találkozni ezen történelmi figurákkal és hallgatni amint beszédet mondanak, látni amint vezetnek egy hadsereget, vagy megmentenek egy életet? Ez az, amit tartogatunk számotokra és azoknak közületek, akik néhány ilyen technológia hatásait és az utazásokat élvezni fogják az előttünk álló napokban, azt mondjuk nektek, hogy tartsatok ki, mert benne vagytok a legnagyobb filmparádéban amilyet még sohasem láttatok.

Mozilátogató társaitok vagyunk, a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Lily-of-the-valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kriszta Magyarországról! - Fényország

Mindent értek! Nagyon várlak már bennetek! "Hamarosan".! Remélem nekem is lesz megfelelő projekt!!!:)))))

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3061982
Hónap: 15243
Nap: 468