Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "RejtettKézzel" 10.

forrás: http://www.illuminati-news.com/00363.html  

Fordította: Gita(1-2. oldal) és Ingrid(3-4-5-6.oldal) 

Ellenőrizte: Fodor Tom 

Az első két oldalt ékezetekkel ellátta: Andrea (köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, szépítette: Szabolcs

 

belso-fold.jpeg"Rejtettkéz: "arc de triumphe" (ez egy francia kifejezés, ami szó szerinti fordításban azt jelenti: „Diadalív.” Valószínű, hogy köszöntés lehet - Szabolcs)

Nincs már időm az összes kérdésre válaszolni, így kiválasztok néhányat, amelyre röviden még tudok.

Kérdező: Az Orion/okkultista csoportok külön civilizációkat céloztak meg mielőtt társadalmi memória komplexummá váltak?

Rejtettkéz: Igen, de ez nem mentesíti őket az alól, hogy másokat támadjanak amikor egy aprócska repedést is látnak az adott civilizáció védőpáncélján. Röviden, az Orion Birodalom a 4.Dimenzió Negatív része. Abban az értelemben elveszettek, hogy túl messze sodródtak a valódi természetüktől. Még annak ellenére is, hogy sokan próbálták segíteni őket a fejlődésükben. A Csoport Lélek Összességén(Komplexumán) belül léteznek, hasonlóan, mint a le nem született entitások csoportja, amelyek a bolygók Asztrális síkjait látogatják. Nem vágyják a “Hazatérést”, helyette inkább a Negatív Energiával való táplálkozás lehetőségét keresik, hogy fenn tudják tartani magukat, mivel leváltak a bennük rejlő természetes Élet-Energiáról, azáltal, hogy megtagadták a Végtelen Teremtő Inkarnációs Alapelveit.

Az az idő, amelyet az életek között az idő/térben töltünk, arra hivatott, hogy a Lélek-Energiáinkat helyreállítsa belülről, hogy folytathassuk fejlődésünket. Lényegében ők “be vannak börtönözve” a 4.Dimenzió Negatív körforgásába, mivel a 4.Dimenzión túl nincs Negatív Aratás. Ezért ők Galaktikus utazgatással töltik az idejük egy részét és ehhez alapvetően a “sötét oldal” Energiáit használják szállító eszközként. Végülis, előbbutóbb úgyis az Egyetlen Teremtő elé állnak majd és ők is összeolvadnak a Végtelen Intelligenciával(Forrással). Annyi időt kapnak, amennyi csak lehetséges, hogy visszataláljanak a Pozitív kereséséhez és megkezdhessék az utazásukat Hazafelé, de ehhez tanulniuk kell a hibáikból. A legnagyobb baj az, hogy ők nem akarnak Haza menni. “Isteneknek” tartják magukat és nem szándékoznak engedelmeskedni az Egyetlen hatalmának.

Kérdező: Miért növelik ennyire radikálisan az ellenőrző mechanizmusokat? (a hatalom)

Rejtettkéz: Gyorsan közeledik a Nagy Aratás és igazán itt az ideje, hogy előhozzák a Szélsőséges Ellentéteket. (úgy értelmezem, hogy itt az ideje, hogy már komolyabb praktikákat/módszereket is bevessenek – Szabolcs)

Kérdező: A Montauk Projekt… valóság vagy kitaláció?

Rejtettkéz: A projekt Tény. Bár, a nyilvánosan hozzáférhető információ néhol hamis.

Kérdező: Mi a legjobb módja, hogy meg tudjuk különböztetni az igazságot a kitalációtól, főleg a New Age-re, valamint a dogmatikus egyházi ideológiákra vonatkozóan?

Rejtettkéz: Hallgass a szívedre és bízz a Belső hangodban!

Kérdező: Kérlek magyarázd el, hogy mi a szerepe és milyen értéke van/lesz a vándornak(én itt talán a Csillagmag kifejezést használnám - Gita), ha nem emlékszik az előző életeire? Valamint, hogyan játszik szerepet a be nem avatkozás törvénye(ha ők azért vannak itt, hogy segítsenek)?

Rejtettkéz: A Vándorok(vagy Utazók néven is ismertek) azok akik Magasabb Dimenziókból születtek le és önszántukból döntöttek úgy, hogy itt lesznek ebben az időben, hogy másokat Szolgálhassanak. Vissza kell “emlékezniük, hogy kik is ők valójában”. A vállalkozásnak az is része, hogy néha nem sikerül felébredniük a Játékban. Ilyen az Illúzió hatalma. Azért vannak itt, hogy előbb saját magukat ébresszék fel és azután segítsenek másoknak is felébredni, és felkészülni a közeledő Nagy Aratásra. Abban az esetben, ha nem tudnak felébredni, őket már nem köti a 3.dimenziós Ciklus, mivel ők ezt már elsajátították(régebben). Amikor itt véget ér a megtestesülésük, akkor ők szabadok és visszatérhetnek a megfelelő dimenziókba.

Kérdező: Vannak hamisítatlan részei a Bibliának? Te melyik változatát javasolnád?

Rejtettkéz: Nincs. Az eredeti információt az összes Szentírásnál elferdítették és ezeket fordították le. Ennek ellenére minden Szentírás nagyon sok rejtett igazságot tartalmaz. A legtöbb része “jelképes”. Ha találsz King James-t megelőző változatot, az van legközelebb az igazsághoz. Jó szerencsét hozzá!

Kérdező: A Rothschild vonal volt az Illuminátusok szervezője, amelyből később a Weishhaupt alakult?

Rejtettkéz: Nem. A Weishhaupt csak egy bábu a madzagon. A Rothschild vonal(nem ez az eredeti nevük) egy elsődleges vonal, mely „bezárja az Emberiség feletti kontroll hálóját“(velük zárul be a kör, ők az ellenőrzési vonal egyik záróköve - Tom). És vannak még kisebb vonalak is a Családon belül. Mint mondottam, a neveknek, amelyeket ti ismertek, nincs Igazi Hatalmuk. Ők a Család tagjai, de nem az „eredeti“, legfelsőbb rész.

Kérdező: A kérdésem a következő: Mit tehetnék azért, hogy minél több hasonló gondolkodású ember figyelmét sikerüljön felkeltenem, hogy együtt vezessük népünket a felemelkedés útjára? (Elhatároztam, hogy így fogom kifejezni a “mások szolgálatára” való elkötelezettségemet.)

Rejtettkéz: Ez egy nagyon bölcs és együttérző elhatározás. Büszkék vagyunk rád!

Az a legfontosabb, hogy ne erőltesd a dolgokat és ne legyél annyira türelmetlen, hogy az embereket elriasztod a közeledéseddel/üzeneteddel.

Meg kell találnod az egyensúlyt aközött, hogy sürgősen fel akarsz másokat ébreszteni, valamint aközött, hogy van, hogy csak együtt érzel a jelenlegi “helyzetükben” lévő megértésük hiányával. Mindig tartsd tiszteletben a Szabad Akarat Törvényét és soha ne erőltesd az „ébresztést“ (üzeneteidet).

Az üzenetedet oly módon add át, hogy hangsúlyozza a Reményt és az igazi szépségét és valóságát is a bennünk rejlő Egységnek, a Végtelen Teremtőnkkel. Légy olyan, mint a Fény, amely a Sötétségben ragyog. Ne égessen másokat a fényed, inkább engedd, hogy vonzódjanak hozzád(a Fényedhez) és Szolgáld azokat, akik szívesen jönnek hozzád! Más szóval, ne válj „kinyilatkoztatóvá“(prédikátorrá - Tom), inkább válj rejtélyes és szerető „józan öreg bölccsé“, akihez mások vonzódnak. S Mindezt ne az ékesszólásnak hangossága miatt tedd, hanem a rezgés/információ Minősége végett.

A legfontosabb, hogy AZT GYAKOROLD, AMIT PRÉDIKÁLSZ. Látniuk kell az embereknek, hogy Végtelen Teremtőnk csodálatos munkája, hogyan nyilvánul meg rajtad keresztül.

A feladatotokban/küldetésetekben minden jót és reményteljes Pozitív Aratást kívánunk nektek! De, mindenek felett dolgozzatok továbbra is magatokon, válasszátok a Pozitívat és Mások Szolgálatát. Ne azért, mert úgy érzed, hogy muszáj, hanem azért, mert vágysz rá.

Kérjük a Végtelen Teremtőnket, hogy áldjon meg és vezessen benneteket az utatokon.

Kérdező: Én szeretem a testemet és nem szeretnék a Föld változásainak áldozata lenni, ha egyáltalán van ebbe beleszólásom. A Föld változásai alatt a fizikai halált értem, nem a létem végét.

Ha a családod engedélyezi, áruld el, kérlek, hogy melyek a legbiztonságosabb helyek az elkövetkezendő 3-4 év alatt? Talán Dél-Kína (Kanton/Hong Kong), vagy Patagónia? Léteznek más helyek is?

Rejtettkéz: Nincs engedélyem, hogy túl sokat beszéljek erről. Hiszen akik ezeken a területeken élnek, ott kell maradniuk, hogy segíthessenek mindazoknak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mi is várható. Közületek sokan(akár tudsz róla, akár nem) ezért születtetek le(hogy segíthessetek).

De ha mégis nagyon ragaszkodsz a meneküléshez, akkor a legmagasabb helyeket válaszd. A Perui Andok a déli féltekén különösen jó hely. Sok Spirituális lény gyakorol/él ott és a Quero Vének nagyon jól tudják, hogy milyen folyamatban is vagyunk éppen. 

Kérdező 2: John Lear-nek és Jan Lamprecht-nek igaza van abban, hogy a naprendszer bolygóinak többsége lakott?

Rejtettkéz: Határozottan igen. De nem mindegyik 3.dimenziós szinten, ezért nem láthatod.

Kérdező: A Föld üreges?

Rejtettkéz: Várj,... Igen, határozottan.

Kérdező: Ha igen, hogyan lehet bejutni?

Rejtettkéz: Ezt nem mondhatom el.

Kérdező: Pontosítanád és kifejtenéd bővebben a fantasztikus pozitív eredmények mögötti mechanizmusok működését, melyeket azoknál az embereknél lehet látni, akik elkezdték a mások szolgálatának útját? Megkérlek, hogy mélyrehatóan magyarázd el ezt a bonyolult működő/létrejövő energiajátékot. Ha igaz az, hogy „Azt veszed ki, amit beteszel”, akkor szeretném az egész koncepciót kiboncolva és teljesen feltárva látni.

Rejtettkéz: Ha újraolvasod néhány mostanában közzétett bejegyzésemet, azt hiszem, már meg is találtad a választ.

Kérdező: Mostanában egy kisebb egészségügyi problémámban gyógyulást tapasztaltam azzal, hogy szeretetet küldtem minden beteg embernek a világon. Hogyan működik ez? Nem miért, hanem hogyan?!?!

Rejtettkéz: Mert csak EGY van belőletek(EGY-ek vagytok).

Értsd meg ezt a létezésed mély magszintjén és meg fogod érteni, hogyan működik. Amit másokért teszel, azt magadért teszed.

Kérdező: Azt állítod, hogy a családodnak azért kellett idejönnie, hogy a világot negatívan befolyásoljátok. Van olyan család is, amely pozitív befolyásolást tesz ránk? Vagy rajtunk áll(az emberiségen), hogy az a pozitív erő mi legyünk?

Rejtettkéz: Ez egy érdekes kérdés. Van ilyen család (vagy még pontosabban, csoport), de nem láthatod őket és nem is vagy tudatában a létezésüknek. Egy titkos „belső” helyről segítik a bolygót, minőségi energiamunkával vesznek részt és segítenek hozzá a cél eléréséhez, a forrásból.

Igen, tőled függ, hogy az a Változás Légy amelyet látni szeretnél, magadban és a világban is.

Kérdező: A célod egy negatív aratás, mégis tisztán látszik, hogy a pozitív élet előnyeit hirdeted. Ez ellentétesnek tűnik a céljaiddal szemben. Ez nem annyira kérdés, inkább megfigyelés, de hálás lennék, ha kitérnél rá.

Rejtettkéz: Mmmm, egy újabb nagyon figyelmes észrevétel/kérdés. Köszönöm.

A célunk egy negatív aratás, Magunknak. Nem nektek. Mi biztosítjuk a negativitás katalizátorát nektek és tőled függ, mit kezdesz vele. Annak a drasztikus mértékű negativitásnak, amit megteremtünk, több köze van hozzánk, mint hozzátok. Néhány korábbi válaszom tisztázhatja, miért is van ez így.

Továbbá, válaszul a megfigyeléseddel kapcsolatban, hogy néhány dolog, amit itt megosztok ellentétes természetű, van egy egyszerű magyarázat.

Mondjuk úgy, én már úgy szólván meg lettem „fenyítve” amiért jóval túlléptem itt a hatáskörömet. Nem az volt a cél, hogy olyan nyitott legyek, mint amilyen voltam. Valójában, ha újra követed az elejétől a témát, észreveheted, hogyan enyhült némiképp a „hangom” felétek(együttesen) a beszélgetéseink alatt.

Amennyire lehet, betartom a szabad akarat és a zavarodottság törvényeit, bár voltak esetek, amikor többet mondtam, mint kellett volna. Te magad nem fogsz emiatt szenvedni, de mikor jön a következő ciklus a 4.Negatív pólusú Dimenzióban, le kell majd dolgoznom a karmámat, el kell fogadnom a tetteim következményét. De hát, úgy gondolom, elég negatív élet jön, szóval egy kis extra már nem számít.

Vonakodtam attól, hogy az egyedüli megbízottja legyek ennek a kommunikációnak. Még nagyon sok gyengeségem van a könyörületességben. De engedelmeskedem és teljesítem a feladatot amit adtak nekem. Nagyon hosszú ideje nem léptem közvetlen kapcsolatba a „ti fajtátokkal”, úgy általában. Ezt nem támadó módon értem, de az időm túlnyomó részében csak a családomat látom a napi és éjszakai feladataim elvégzése során. Nem élek, ahogy ti mondjátok „közösségi” életet. Védett vagyok és magányos.

Nem számítottam rá, hogy én leszek ebbe a folyamatba bevonva. Hogy őszinte legyek, nem is vártam ilyen sok kérdést, és ilyen meleg és nyitott gondolkodású befogadást(a többségtől).

Mondhatnád, hogy valamilyen módon, valamiféle kapcsolódást hoztam létre veletek. Valójában a lehetőségek tárháza nyílt meg nekem is. Ami úgy kezdődött a számomra, hogy megteszem a kötelezettségem, de egyre jobban a „szívügyem” lett, és amikor a ma estével mindennek vége lesz, azt hiszem ti mind és az egész kinti világgal való kapcsolatom/részvételem hiányozni fog.

Azért választottak engem, mert úgy gondolták, hogy az én diplomáciai érzékemmel tudnák a legjobban közvetíteni ezt az üzenetet. Mivel a téma természeténél fogva nagy volt az esély a viszályra/vitára. Úgy vélték, fontos, hogy az üzenet ne vesszen el egy álszent, vagy védekező információátadásban. Szóval, engem kaptatok. Tulajdonképpen most boldog vagyok, így utólag, hogy én beszélhetek veletek.

Itt ülök és kuncogok magamban(figyelembe véve annak a módját, ahogy néhány ember beszél itt hozzám), hogy ez a párbeszéd milyen csúfos szintre süllyedhetett volna le. Ebben mások a családomból -akiket szintén fontolóra vettek erre a feladatra, hogy éppenséggel nekik adják a munkát- biztosak voltak. Most már tudom, miért engem választottak. Mint minden dolognak, ennek is így kellett történnie, ahogy történt. Nem tud érdekelni, mások mit gondolnak rólam, ameddig tudom, hogy a teremtőmet szolgálom a legjobb képességemmel, ahogy ő kéri. Az övé az egyetlen jóváhagyás amire szükségem van, vagy amire vágyom. Nincs mit védenem, tehát feltételezem, ezért voltam a legjobb erre a feladatra.

Különben meg, elég az érzelmekből, van még bőven kérdés amelyet meg kell válaszolnom.

Kérdező: A keresztényeknek van egy közmondásuk; „ A Sátán legnagyobb trükkje az, hogy meggyőzi a világot arról, hogy nem létezik.” Azt hiszem, vannak keresztények, akik ha elolvasnák azt amit írtál, bonyolult trükknek látnák, ami „az ördögöt jó színben tünteti fel.”

Rejtettkéz: A Sátán emberi találmány. Ezzel testesítettétek meg az összes negativitást, ami létezett ezen a gyönyörű bolygón. Nem tudtatok kit hibáztatni és mivel nem találtátok magatokon belül, hogy kit vonjatok felelősségre, megalkottátok a Sátánt, hogy feloldozhassátok magatokat.

Kérdező: Sok barátom és a családom keresztény, és ők feltehetően ugyanezt gondolnák. Hogyan is mehetne ez az információ egy ilyen gondolkodásmódú emberen keresztül? Nem azért vagyok itt, hogy „terjesszem az igéd”, denéhány barátommal feltétlenül meg szeretném osztani.

Rejtettkéz: Hogyan tudnál bármit is bemutatni azoknak, akiknek nincs vágyuk kétségbevonni a hitrendszerüket?

Azt fogják hinni, amit el akarnak hinni és bármit is mondanál te, vagy én, valószínűleg mindegy lenne. A hitrendszer tudatalatti szinten van beléjükivódva, s amikor az ilyen alattomosan mély, az egyetlen út a valószínűsíthető változáshoz egy „misztikus élményen” keresztül vezet, vagy más emberek által élt életből olyan személyes bizonyságot kap egy másik útról, amit nem tud figyelmen kívül hagyni és észreveszi a köztük lévő „különbséget”. Hogyan érhetők el ezek az emberek? Csak példamutatással. 

Kérdező: Ennek ellenére nem baj, ha összesűrítem az írásaidat és közzéteszem egy hosszabb bejegyzésben a blogomon? Biztos szeretnék lenni abban, hogy nem sértem meg az itteni felhasználói szabályokat. És abban is biztos szeretnék lenni, hogyha megteszem, nem látogat meg a fekete ruhás ember(men in black).

Rejtettkéz: Ez igen vicces, köszönöm, mosolyt csaltál az arcomra. Igen, természetesen összegyűjtheted ezt a párbeszédet és közzéteheted máshol is. Az egyetlen amit kérek az az, hogy mindenki aki ezt szeretné tenni, tartsa tiszteletben a kérésemet és csak magát az üzeneteket másolja be. Más szóval, ne tartalmazzák az összes kisstílű mellékvitát. Ha ezt az üzenetet meg szeretnétek másoknak mutatni, kérlek titeket, tartsátok tiszteletben az én(mi) eredeti szándékunkat, tehát az üzenet egészként kerüljön bemutatásra. Amikor azt mondtam a bejegyzéseim elején, hogy „ideiglenes hitet”, vagy az „ítélkezések felfüggesztését” igényli ez a téma, nagyon világosan kifejtettem, miért szükséges.  

Kicsit sem érdekel, hogy az emberek nem hiszik el. Soha nem is vártam azt, hogy sokan elhiszik. De amit kértem, az az amit a fentiekben említettem, hogy az üzeneteket csak teljes egészében engedjük felhasználni, minden valódi kérdésre adott válasszal. Ha ez megvan, utána már azt mondhatsz amit akarsz arról, hogy mennyi az átverés, hiszed, vagy sem azt ami lesz. Meg sem tudnám számolni, mennyi gúny és megvetés árad az üzenetváltásainkból, vagy mennyi érdemtelen verbális támadás indul a hírnökre. Az üzenet mindenkihez el fog jutni, akihez el kell jutnia és ez így pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ez az, amit a teremtő akar. Akiknek van füle, hogy halljon, szeme, hogy lásson és szíve, hogy értsen, azok meg fogják hallani az üzenetet és a magok, amiket elültetünk, erősre fognak nőni ilyen termékeny talajban.   

Így kérlek tehát, ha figyelembe veszed azt, amit itt megosztottam és az udvarias módot, ahogy én tettem, másold csak le az üzeneteim, ha ezt szeretnéd. Az üzeneteim mind hivatkoznak a kérdésekre, amikre válaszolok, így nincs szükség más bejegyzésekre, ha az üzenet egy valódi eredetiségét szeretnéd közreadni.

Kérdező: Köszönöm, hogy közreadtál néhányat a legérdekesebb információkból, amit valaha is hallottam. Egy kicsit rögeszmés vagyok, és összeesküvések, alternatív hírek, UFO videók és hasonlók után kutatok az interneten. Nem mondom, hogy teljesen kész vagyok befogadni mindazt, amit mondasz, de határozottan rezonál velem.

Rejtettkéz: Üdvözöllek és én is köszönöm, hogy nyitott elmével állsz hozzá a beszélgetéshez.

Ha észrevetted, én soha nem is kértem, vagy vártam el, hogy elfogadj mindent, amit itt olvashatsz, ezzel kezdtem az üzenetváltásunkat, hogy az utolsó dolog, amit akarok, hogy vakon higgy nekem, vagy „szentírásnak” vedd az általam leírtakat.

Ahogy mondtam. Ez a „Katalizátorok” egy újabb hosszú sora, amivel a Végtelen Teremtőtök látott el benneteket végig a történelem folyamán. Egy katalizátor nem azért van, hogy higgyenek neki. Azért van, hogy az érdeklődést felkeltve mutasson rá arra, amit „gondolsz”, hogy tudsz a valóságról(azaz; gondolkozz el). Ez minden, amit tennie kell.

Mint mindig, az, hogy hogyan reagálsz a katalizátorra, teljes mértékben tőled függ. Ennek mindig is így kellett lennie.

Nagyon szépen köszönöm a nagyon találó és éles szemű kérdéseiteket. Akár észreveszitek, akár nem, nagyban hozzájárultok a beszélgetéshez.

Minden jót kívánunk nektek és kérjük a Végtelen Teremtőnket, hogy áldjon meg benneteket és vezesse utatok."

 

Folytatása következik...

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/besz%C3%A9lget%C3%A9s-rejtettk%C3%A9zzel-10/421219211234931

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3087545
Hónap: 15881
Nap: 613