Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "RejtettKézzel" 6.

forrás:

http://www.illuminati-news.com/00363.html  

Fordította: Ingrid. Ellenőrizte: Fodor Tom (köszönjük munkájukat!)

Szépítette: Szabolcs

 

nyitott_kezzel_szeretni.jpg"Kérdező: Nehéz mindezt elhinni, de mégis nagyon kifinomult módon és érdekfeszítően tájékoztatsz, s válaszolsz a kérdésekre..

 

Rejtettkéz: Ez így van jól. Nem akarom, hogy vakon higgy nekem. Ezen a bolygón túl sokan töltik az egész életüket azzal, hogy azért tegyenek és gondoljanak valamit, mert mások azt mondják, hogy ez és ez így van.

 

Amit én szeretnék az az, hogy a szavaim katalizátorként hassanak rád. Ezért jöttünk ide. Ha a szavaim azt okozzák benned, mégha csak egy rövidke időre is, hogy megállsz és (fel)értékeled azt amiről úgy gondolod, hogy már tudsz az élet természetéről, és amit magától értetődőnek veszel, hogy igazad van(mert mindenki más is ezt hiszi), akkor értékesen töltöttem el az időmet. A célom az, hogy Autentikus Emberi Lények legyetek, gondolkodva és érezve és eldöntsétek mit éreztek magatoknak igaznak. A legjobbakat kívánom az erőfeszítésedben.  

 

Kérdező: Nem tudsz egy szemernyi bizonyítékot sem nyújtani arról, hogy ez nem egy átverés, mégha hihetetlenül könnyű is lenne ezt megtenni, ha azok vagytok akiknek állítjátok magatokat.

 

Rejtettkéz: Nem akarunk!.. Nem pedig nem tudunk. Nagy különbség.

 

Ennek a beszélgetésnek nem az a célja, hogy bizonygassuk bizonyos próféciák beteljesülését.

 

Ha azt hiszed, én úgy gondoltam, hogy vakon hinnetek kellene, vagy akár azt akartam, hogy ez történjen, akkor nagyon tévedsz. Csalódott lennék, ha ez lenne a helyzet, mert semmit nem tanultatok volna abból az időből, amit itt töltöttem(nem te személyesen, úgy értem; ti emberek, általánosságban).

 

A  feladatom itt, ahogy az évezredek óta az inkarnációim alatt is, hogy katalizátort biztosítsak. Hogy gondolkodásra késztesselek(újra mondom, hogy nem neked személyesen, hanem általánosságban értem).

 

Ha azért lennék, hogy olyan “bizonyítékot” adjak neked, amit keresel, ha megjósolnék dolgokat és holnap minden megtörténne a szemeid előtt, az emberek mindent “szentírásnak” vennének amit mondok. Nem lenne jó, ha ez történne, mert akkor semmit nem tanulnátok magatoktól.

 

Ez nem rólam szól. Én csak egy hírnök vagyok. Ez mind rólad szól(általánosságban beszélek), és arról mit teszel a katalizátorral kapcsolatban. Kérdezzétek meg magatokat, mit gondoltok arról, amit a valóságról tudtok. Keressétek a Végtelen Teremtőt magatokban és kérjétek az irányítását.

 

“Kérjetek és megadatik. Keressetek és találtok. Kopogjatok és az ajtó megnyittatik előttetek.”

 

Kérdező: Én egy 32. fokú(Szabad)Kőműves vagyok, bár ha te tényleg egy királyi vérvonal tagja vagy, tudhatnád, hogy ez semmit nem jelent.

 

Rejtettkéz: Ha te tényleg elérted a “Királyi Titok Fenséges Hercege” szintet, a Skót Rítuson keresztül, vagy a “Templomos Lovag Rendet” a Yorki Rítuson keresztül, és nem tanították meg a Teremtés Igazságait, akkor nagyon kíváncsi lennék melyik Páholyt látogattad, mert nagyon szeretnék elbeszélgetni a Tiszteletreméltó Mestereddel. 

 

Persze, teljes mértékben megértem és tiszteletben tartom, ha nem akarod ezeket a személyes részleteket a nyilvánosság előtt közölni.

 

Természetesen, amit egy másik üzenetben mondtál arról, hogy csak 3 fok van, azok számára igaz, akik a Kék vagy Craft Páholyt látogatták, bár te kijelentetted, hogy a 32.fokon vagy, így feltételeztem, hogy a Skót, vagy a Yorki rítussal egyenértékű páholyban vagy.

 

Remélem, személyesen lehetek jelen az eseményen, ha valaha meg leszel hívva, hogy túllépj a 33.fokon. Szeretnék az lenni, akinek a feladata bemutatni téged Lucifernek. Arra számítok, hogy valószínűleg visszajössz és azt mondod, nincs további fokozat a 33.után. Nos, ha szerencsés vagy, szép meglepetés érhet valahol útközben. Őszintén remélem, hogy ilyen messzire jutsz.

 

Kérdező: Ez az ismétlődő leleplezett összeesküvés elméleted is azt mutatja, hogy csak az átverés miatt vagy itt.

 

Rejtettkéz: Ez a szó, hogy “leleplezett” mindig egy kiadós nevetésre sarkall. Egyesek úgy gondolják, ha a “leleplezett” szóval dobálóznak, akkor az úgy is van. A leleplezések túlnyomó többségében több lyuk van, mint az “összeesküvés-elméletekben” amelyeket el akartak némítani. Csupán egy “váz”(kapaszkodó) azoknak, akik tényleg nem akarják, hogy az Igazság Igaz legyen, hogy továbbra is abban higgyenek, hogy nem az, így még egy kicsit visszadughatják a fejüket a homokba.

 

Mindenesetre, ösztönöznöm kell a nyitott gondolkodásúakat, hogy kérdezzenek. Tiszteletem a tiétek, továbbra is folytassátok (jó)munkátokat…

 

. . .

 

Kérdező: Eddigi életem alatt alkalmanként szoktam imádkozni, és néhány formális, néhány nem annyira lenyűgöző, de szinte azonnali fizikai eredményekkel jár. Ezeket az eredményeket személyes bizonyítéknak vettem a szívemben, hogy létezik egy magasabb erő, vagy erők, amik értelmes módon tudnak válaszolni, legalábbis nekem, de valószínű akárki másnak is. Mégis, nem zárom ki a véletlen lehetőségét. A te nézőpontodból lennél szíves megvilágítani ezt a jelenséget?

 

Rejtettkéz: Nincs olyan, hogy véletlen. Semmi sem történik véletlenül.

 

Az élet folyamatos kommunikációs kapcsolatban/folyamatban van velünk. Csak többnyire, az emberek túl elfoglaltak, hogy ezt észrevegyék.

 

A Végtelen Teremtőnk arra vágyik, hogy közel legyen hozzánk. Valójában közelebb van, mint ahogy a legtöbben hinnék, csak nem veszik Őt észre. Ahogy minden nap elmennek Mellette az utcán, amikor kérnek egy kis aprópénzt, amikor behajolsz hozzá az ágyba és adsz neki egy jóéjt puszit, amikor összenyomod, ahogy fut fel a fürdőszobafaladon a hálója felé. Amikor senki más nincs a szobában, csak “te”.  

 

A legfőbb ok amiért az emberek nem kapnak választ az imáikra az az, hogy nem igazán hisznek benne, hogy egyáltalán kapni fognak. Nincs “hited” a Végtelen Teremtőnkben, bízz benne. Az ima legerősebb formája a hála. “Még mielőtt kéred, már megadtam azt neked.”  Hála az, hogy tudod, a mi Végtelen Teremtőnk biztosította neked azt, amit megígért, és legyél hálás ezért már az előtt, hogy látnád az eredményt. Minél jobban bízunk a Teremtőnkben, annál több eredményt kapunk.

 

Az élet megadja mindazt, amit mi elvárunk, hogy kapni fogunk(mert minden gondolat Teremtő). Ha felkelünk és arra számítunk, hogy rossz napunk lesz, legtöbbször pontosan azt is kapjuk.

 

De emlékezz, ez mindkét irányba így működik.

 

Kérdező: És ez lenne az átverő rongybábuja(álruhája), ami azért lett létrehozva, hogy a hitelesség auráját kölcsönözze neki(új név, minden hozzászólás ezen a szálon, az Eredeti Első Hozzászóló előkészítéseként működik).

 

Rejtettkéz: Oh kedves, te tényleg kétségbeesve kapaszkodsz a szalmaszálba. Akármilyen Adminnak megvan a hatalma látni, ha többszörös regisztrációt használok. Boldog lennék, ha egy Admin elmondaná, ha így lenne, mert nem így van. Két regisztrációt fog tőlem látni. “Hidden-Hand” az első, amelyikre soha nem kaptam visszaigazoló e-mailt, és ez; “Hidden_Hand” az amelyikre megkaptam a megerősítést.    

 

A Végtelen Teremtőm megadja nekem az egyedüli “hitelességet” -amire szükségem van-, vagy amit akarok, ebben a témában.

 

Kérdező: Rejtettkéz, élveztem a hozzászólásaidat olvasni, ha másért nem is, azért a szokatlan tényért, hogy nincs rossz fogalmazással, helyesírással, elgépeléssel tarkítva. Ajánlhatom tisztelettel, hogy legközelebb válassz egy másik helyet? (Személy szerint én a ProjectCamelotot kedvelem). Bárhogy is, én még nyitott elmével, de szkeptikusan olvasom.

 

Rejtettkéz: Köszönöm. Tudunk a Project Camelotról. Előfordul, hogy említésre méltó munkát végeznek. Bár nem tudom, nekik is van-e fórumuk. Nem kimondottan az én területem mostanában az internettel foglalkozni. Így ritkán van időm, hogy akár bele is kezdjek. Nagyon élveztem ezt az időt másokkal kapcsolódva a “kibertéren” keresztül.

 

Nos, hogy ha benne lennél egy megbízásban, vagy akárki más(ha neked nincs rá időd), boldog lennék, ha összegyűjtené valaki ezt a topikot(mínusz a “megszakítások”), így az üzenetben csak a ténylegesen előre vivő kérdések és válaszok jelennének meg - és feltenné(d) egy darabban. Ahogy az előbb említettem, azért választottam az ATS-t -ha jól voltam informálva-, mert ez az egyik fórum, ahol magasabb intelligenciai arány és érvelés van a tagok között. Összességében ezt is tapasztalom.

 

Ha úgy gondolod, ez hasznos lenne a Camelotnak, nyugodtan oszd meg ezt a párbeszédet. Minél több ember éri el, annál jobb.

 

Kérdező: Nagyon kevés álmom van mostanában, de múlt éjjel volt egy, s ez arra késztetett, hogy feltegyek neked egy kérdést. Lenyűgözőnek találtam, hogy az összes téma közül, amit az univerzum felajánlhat, ezt adta……(itt angolul sincs vége a gondolatnak! Hiányzik a kérdés! Rejtettkéz még olvashatta, mert válaszolt rá…:) - Szabolcs)

 

Rejtettkéz: Semmi sem történik véletlenül, semmi.

 

Az álmok a Léleknek egy kulcsmódszere, hogy az által beszélni tudjon velünk. A tudatos elme  legtöbbször túl elfoglalt és zaklatott ahhoz, hogy meghallja amit a lélek mond. Ezért a tudatalattit kell használnia helyette.

 

Kérdező: Rejtettkéz, átkutattam az egész életemet, közel, s távol válaszok után kutatva.

 

Amikor szavaid olvastam, kénytelen voltam magamtól feltérképezni a teljes jelentésüket és igazságtartalmukat. Kénytelen voltam a legteljesebben megvizsgálni őket. És az fűtött, hogy összehasonlítsam őket a bennem lévő igazsággal.

 

Rejtettkéz: Pontosan ez a módja annak, ahogy ezt végig lehet járni. Ismét szeretném javasolni, hogy ne fogadjátok el vakon igaznak, amit mondok. Soha nem volt célom, hogy bárki így tegyen. Nem azt mondom, hogy nem igazak szavaim, de mérlegelnetek kell. Meditálni rajta, valamint a saját intuíciótok és belső érzésetek fényében döntsétek el, hogy igaznak érzitek-e a magatok számára a szavaim, vagy sem. 

 

Kérdező: Rejtettkéz, a legnagyobb tisztelettel és alázattal teszem fel a kérdésem, ki előtt fogunk állni amikor ott leszünk, amit mindannyian otthonnak nevezünk?

 

Rejtettkéz: Mi, ahogy mindannyian, az Egyetlen Végtelen Teremtőnk előtt állunk majd.

 

Mi mindannyian tudjuk, mi vár ránk az eljövendő 4.dimenziós Negatív Polaritású világban. Meg kell tapasztalnunk azt a negativitást, amit mi magunk teremtettünk és tudnunk kell, milyen érzés az. Le kell dolgoznunk a cselekedeteink karmikus következményeit. De ugyanakkor azt is tudjuk, hogy ez egy gyönyörű és szövevényes játék, amit mi mindannyian együttműködve teremtettünk. És azt is tudjuk, hogy szívből jövő “köszönettel“ jutalmazzák a “jól végzett munkánkat”, amiért áldozatot hoztunk azzal, hogy behoztuk ezt a Negatív Polaritást a játékotokba, értetek, amit bölcsen használhattok, hogy lássátok kik nem vagytok.

 

Köszönöm a kérdésed, mi mind a legjobbakat kívánjuk neked és kérd a Végtelen Teremtőnket, hogy áldja meg az utad.

 

Kérdező: Amennyiben pénteken elhagysz minket, szeretném megtudni, milyen hiteles forrásokat találhatnék még ebben a témában. Említetted a “RA” közvetítéseket, de én másik három forrással is látok hasonlóságokat, amik itt és más fórumokon is ki voltak tárgyalva az interneten. Örömmel fogadnám a te üzeneteid fényében, az ezekből a forrásokból jövő információk értékelését. Ezek az ACIM(Út a csodákhoz, ami állítólag Krisztus közvetítése), Edgar Cayce anyaga(amiben a RA entitás játszhatott szerepet) és a “Terra Papírok”. Azok, akik folytatni szeretnék ennek a témának a megértésére való törekvésüket, találhatunk ezekben a forrásokban bármilyen hasznos dolgot?  

 

Rejtettkéz: Az ACIM-nek(Út a csodákhoz) van némi igazságtartalma, főleg a sugárzás és vonzás törvényének vonalán, de az is tele van pontatlanságokkal.

 

A “Terra Papírokat” nem ismerem.

 

Edgar Cayce munkája jelentős fontosságú. Sok torzulás van benne, de azok, akik kifinomult elmével rendelkeznek, sok lényeges információt meríthetnek az írásaiból. Tartsd nyitva az elméd, de mérlegelj mindent(ahogy bármilyen filozófiánál kellene, amit beengedsz a tudatod szent helyére) és azokat az igazságokat fogadd el, amik együttrezonálnak veled.

 

Kérdező: Említettél két korábbi kapcsolatfelvevőt is(1999 és 2003). Meg tudnád kicsit közelebbről határozni, s rá tudnál világítani azokra a forrásokra? Ahogy feltételezem, nem élveznek előnyt a kérdezők számára.

 

Rejtettkéz: Ez túlesik a hatáskörömön, sajnos. A 2003-as anyagot az oldal Adminjai eltávolították, mert úgy érezték, hogy az amit ott megosztottak, túl sok vitát kelt. Az 1999-es anyag pedig nem abból az okból jelent meg, mint amiért én itt vagyok. Sok igazság volt benne, de a céljaink sok tekintetben változtak azóta és félrevezetés lenne a részemről, ha abba az irányba vezetnélek titeket, valójában a felettem lévők kifejezetten utasítottak rá, hogy ne tegyem. Sajnálom. 

 

Kérdező: Köszönöm a segítséged.

 

Namaste(A bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent).

 

Rejtettkéz: Szívesen. Ez egy csodálatos szó a beszélgetés befejezéséhez.

 

Ha az emberek valójában élnének a lényegével, “hogy felismerik és tiszteletben tartják az Isteni szikrát mindannyiunkban”, egy tömeges Pozitív Aratás felé tartanánk.

 

Namaste, neked is. Kérjük a mi Egyetlen Végtelen Teremtőnket, hogy áldja és vezesse utad.

 

Kérdező: Rejtettkéz, azt szeretném tudni, olvastál valamit az Egy Törvényéről? Épp csak belenéztem(belebotlottam miután olvastam ezeket a bejegyzéseket)…, de rendkívül hasonlóak azok az írások a válaszaidhoz.

 

www.lawofone.info

 

Szóval, ez egy átverő forrása, vagy ez a könyv valóban az “igazság”? Rejtettkéz, válaszolnál rá…?

 

Rejtettkéz: Már korábban hivatkoztam erre(a RA anyagra) a témában.

 

Ahogy akkor állítottam, igen, ez a legpontosabb nyilvános információ, ami jelenleg a Földön elérhető és mindazoknak erősen ajánlom elolvasásra, akik érdeklődő, nyitott elmével rendelkeznek.

 

Mikor először megjelent(úgy körülbelül 25 éve) olvastam párat, de nem az összes könyvet és nagyon hasonló ahhoz a tudáshoz amivel a családom rendelkezik, és amit sok-sok nemzedéken keresztül adtak tovább.

 

Nagyjából 85-90%-os pontosságú. A pontatlanságok akkor fordultak elő, amikor a csatorna gyenge volt, nem volt szándékos. Mi nagyon jól ismerjük RA-t(az entitást) és boldogok vagyunk, hogy még most is dolgoznak itt, ezen a bolygón “a színfalak mögött”, hogy felkészüljenek a Nagy Aratásra.

 

Azt hiszem, a kérdésekkel most naprakész vagyok, ha kihagytam valamit, akkor tudassátok velem(de ne az olyan lényegteleneket, mint például; milyen autót vezetek).

 

Két beszélgetés maradt hátra, aztán el kell mennem. Előre várom, hogy holnap találkozzunk."

 

Folytatása következik...

 

 http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/besz%C3%A9lget%C3%A9s-rejtettk%C3%A9zzel-6/378352128854973

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3121325
Hónap: 17197
Nap: 487