Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Föld és az Emberiség helyzete


PDF

Nyomtatás

E-mail

 drun.jpgA Föld és az Emberiség helyzete

A világunk nagy változás előtt áll. Fivéreink és Nővéreink mind ráébrednek erre hamarosan. Magasabb rendű énjeink közötti munka zajlik.

Néhány hónapja, a Föld teljes újjászületésen ment keresztül. Már nem azon a bolygón élünk, mint előtte. 2008. februárjában a Föld történetének legnagyobb változása ment végbe.

 

 

Az 1960-70-es években, a Fehér Testvériség próbálkozott a tudat felemelésével, de arra jöttek rá, hogy a hagyományos un. „női út”, nem működik. A nők elférfiasodtak, a férfiak nem vevők rá. A férfi oldalról lehet megközelíteni az Emberiséget, a logika útján. Látták, hogy a Merkaba az utolsó, amiről beszélni lehet. A tibeti Budhisták 13 életet élnek le, mielőtt a Merkaba egyáltalán szóba kerülhet.

Mi már éltünk az egységtudatban 13.000 évvel ezelőtt. Rosszul használtuk az energiát, és visszazuhantunk egy korábbi szintre. A Kollektív Szellemtől ígéretet kaptunk, hogy oda, előbb visszakerülhetünk, mint a természetes úton, ami 80.000 évet tesz ki. 13.200 évvel ezelött épült az egyiptomi Nagy-Piramis, hogy szintétikus úton érhessük el ezt a változást.

Régen, kb. 83.000 szent hely volt az egész világunkra kiterjedően, a szent geometria szerint. Ezáltal jött létre az elektromágneses rács, ami lehetővé tette a színtétikus fejlődést. A tibeti Budhizmus, az ősi Egyiptom beavatásai, mindegyik szintétikus, nem természetes út. A szintétikus út, létrehozza, bevonzza a természetes utat is.

Az 1980-es években, voltak emberek, akik közvetlenül részt vettek a rács létrehozásában. Ezek az emberek tudták a dolgukat, természetesen csinálták. Ha ehhez kapcsolódóan megcsináljuk a saját merkaba mezőnket, az lehetővé teszi több százezer ember megvilágosodását.

A nagy változás az, hogy ez a rács négy hónapja élő létező. Ez a munka már 13.000 éve zajlik, rengetegen dolgoztak rajta, de csak most vált élővé. Eddig titok fedte az ezzel kapcsolatos információkat.

EMBEREK, EMLÉKEZNI FOGUNK! A SZÜLETÉS MEGTÖRTÉNT! ÁLMAINK TELJESÜLNEK!

Ha a tudomány oldaláról nézzük, mi történt?

Tudomány félreértelmezései: ősrobbanás soha nem volt, gravitáció, félreértés.

Ez utóbbit egy egyszerű kísérlet igazolja. Két tárgyat, ha leejtünk, és az egyik forog, akkor nem fognak egyformán földet érni.

Kísérletet végeztek vákuumban két gömbbel. Méretük ugyanolyan volt, de a tömegük különböző. Fellőtték őket 30 m magasra. Ha az egyik forgott, akkor az 6 lábbal feljebb ért fel, és 6 láb különbséggel ért földet. Ezzel a tudomány építőköve borult fel.

 

1989-ben, 15-20 orosz és egy német ember jött rá, hogy mi a gravitáció. Ettől teljesen megváltozik a világunk. A Szovjetúnió szétesett, és nem akarták felfedni, eddig titokban tartották. 4-5 hónapja elkezdték publikálni Németországon keresztül.

Arra jöttek rá, hogy a gravitáció, élő, tudatos dolog, ami mindenütt ott van. Univerzum bármely atomja egyazon időben, bárhol tartózkodhat. Semmi nincs sehol sem véletlenül. Az emberi lények is beazonosíthatóak, hogy hol vannak, és a jövőben hova fognak menni.

Ez az a teória, ami megmenti a világunkat. Utolsó pillanatban jött ez az információ. Egy éven belül megszűnt volna a világunk, ha erre nem jönnek rá. Oroszország megmentette a világot.

A világ kormányai félelemben tartanak bennünket, mindent megtesznek azért, mert így tudnak befolyásuk alatt tartani. Hermész mondta: Ami belül, úgy kívül is. Megteremtjük a világunkat minden egyes belégzéssel, minden egyes gondolattal. A félelem rezgése miatt, nincs valódi hozzáférésünk a képességeinkhez. Ha a félelmet elhagyjuk, és belépünk a tiszta szeretet állapotába, a világunkat tökéletesen meg tudjuk változtatni. Ez volt mindig a hatalmasok nagy félelme, mert irányíthatatlanná válunk a számukra.

A tiszta szeretetben való összetartozást elvették tőlünk 13.000 évvel ezelőtt. Tudtuk ugyanazt, mint a bolygón élő Delfinek és Bálnák. Tudtunk egymással, összhangban lélegezni. A Delfinek és a Bálnák figyelnek arra, hogy a ciklus ellentétes pontjain legyenek, amikor feljönnek a vízből. A bioritmusuk is teljesen azonos. Képesek arra, hogy 20-30 km távolságból is tökéletesen megterveznek egy kanyart. A Merkaba mezőben vannak. A legidősebb férfi, vagy nő dönt a csapatban és a többiek rajta keresztül lélegeznek. Nincsenek egyedül, hanem élő organizmusok vannak, és testi érzés, érzelmi reakció, ami együtt jár ezzel. A teljesség érzése. Magába hozza az ősi érzéseket. A mi jövőnk is az, hogy a Föld Merkabáján keresztül fogunk lélegezni. Egyetlen Élőlény leszünk. Fel kell adni az egyéni azonosulást, de a teljességet kapjuk érte cserébe. Megérezzük azt, amikor a Föld felemelkedik. Beláthatatlan, ami következni fog.

Próbáljuk ki! Érintsük össze ketten a hátunkat egymáshoz. Különböző módokon reagálhatunk erre. Milyen érzés egy másikkal együtt lélegezni. A mélyből visszajöhetnek a 13.000 évvel ezelőtti érzések.

(Saját ötletJ) Próbáljuk ki csoportban. Álljunk egy körbe, fogjuk meg egymás kezét. Az elsőt jelöljük ki, akinek a lélegzésére rááll a csoport. Mindenki rá figyel, és felveszi a lélegzetének a ritmusát. Ölelkezzünk össze kört alkotva, így is próbáljuk ki a légzésráhangolódást. Most egy másik személyre hangolódjunk rá, míg mindenki sorra nem kerül.

Benszülött törzsek 15 éve még úgy látták, hogy a Földanya egy 4-5 éves gyermek. Az 1990-es években ifjú hölgy lett, aki nagyon tudatos. Emiatt ismét látják.

(A benszülött törzsek szerint, a Földanya 526 évvel ezelőtt eltűnt. Abban az időben nagyon sok negatív esemény történt. Dél-Amerikába hajókat küldtünk…,. Nem sikerült akkor a folyamatot megállítani.)

Ahhoz, hogy magasabb rendű tudatosság jöjjön létre, annak az első lépése, a Földanyával kapcsolatot teremteni. Ugyanis az elméből, a Földanyán keresztül lehet a szívbe lejutni.

A tudatosság szintjei, amit a két ellentétes polaritás határoz meg, megszűnőben van. Az egységtudat következő szintjére eljutunk kb. két éven belül. Az agyunkra addig van szükség, amíg eljutunk a következő fokozatig. Az agy olyan szerepet fog betölteni, mint az egyiptomiaknál, hogy a szív irányítja. Magunkkal kell vinnünk a testünket a következő inkarnációba, hogy ne kelljen újból új testet csinálni (egyiptomi múmiák). Kisbaba testet viszünk magunkkal. Szintugrásokkal fejlődik a kisbaba. Ezen a szinten már nem számít milyenek vagyunk, mert már mindent ki tudunk javítani. A tudatos halál a testtel való felemelkedést jelenti. Minden születésünkkor újrateremtjük a merkabánkat. Ha tudatosan halunk meg, akkor a jármű (merkaba) viszi a testünket a következő dimenzióba. Ezt kell megtanulni.

Jelenleg a szokásos cikluson belüli folyamat zajlik. Az emberiség egy élő organizmus, a Földanyával együtt, és rajta múlik hogyan következik be a pólusváltás. (Nap-Éj egyenlőség precesszióhoz kapcsolódó pólusváltás: 2012. dec.21)

A benszülöttek, a ciklusokon belüli ciklusokról beszélnek, ezek a Naprendszer ciklusai. Ha jelenleg más tényező nem lenne, akkor meg lehetne mondani, hogy hogyan fog lezajlani. Ez a más tényező, a létező legnagyobb ciklus, ami szintén a végéhez közeledik, a teremtés körének a végén vagyunk. Az egész Univerzumunk a nem létezés küszöbén áll. Olyan új Univerzum fog felemelkedni, aminek az alkotó elemeiről nem tudunk. Az Univerzum többi lénye is erre az elmúlt 20 évben döbbent rá. Ez mindenkit megrázott! Sokkoló hullámot indított be. Emiatt nem tudni pontosan mi lesz, és azt sem, hogy mikor.

Mutatja ezt a Szürkék példája:

A XX. Század fordulón jöttek a földre 1910 körül. Az Orion Csillag kapun belüli több száz bolygójukat elpusztította a földi rossz atomenergia használat. Az Atlantisz bukása miatt a merkaba mező felborult, ami az Orion mögötti központi csillagukat teljes egészében érintette. Amit a Földön előidézünk, azt a felsőbb szinteken is megtapasztalják.

Azért jöttek a Földre, hogy a földi merkaba mezőt helyre hozzák. (Annak idején hét atlantiszi programozta a merkabát és csak ők tudják helyrehozni, viszont ők még nincsenek olyan tudatszinten a jelenlegi ciklusukban).

A Szürkék 1913-ban kisérleteket kezdtek végezni, amivel tovább rontották a helyzetet. Nagy szerepük volt az I. Világháború kirobbantásában.

Ezt követőleg megvárták a következő ciklust. 1943-ban Teslaval kapcsolatot létesítettek. Ők álltak a Phiadelfia kisérlet mögött. Ezzel még tovább rontották a helyzetet, amit a II. Világháború atomfegyver bevetése tovább rontott. Mindkét világháború kirobbantásában nekik nagyon komoly szerepük volt.

A következő ciklus éve 1983. Próbálkoztak ekkor nem egy tetra-, hanem egy oktaéder alakú merkabával, ami még tovább rontotta a helyzetet.

Azt gondolták ekkor, hogy legegyszerűbb kiirtani az egész emberiséget. Úgy gondolkodtak rólunk, mint mi a svábbogarakról. Ehhez neki is kezdtek, és felépítettek a mi világunk köré egy rácsot, amit 3-4 interfész közé készítettek. A közöttük levő ablakok annyira aprók, hogy szinte láthatatlanok. Az volt a szándékuk, hogy ennek segítségével a Földet felküldik a 4. dimenzióba, amit senki nem élt volna túl a Földön. A feladat az lett volna, hogy végtelen számú ablakokon kell áthaladni, egy véletlenszerű merkaba szerint. Akkor még az emberiség nem volt ezen a szinten. Abban reménykedtek, hogy nem létezik, hogy mi valamit is tudunk ez ellen tenni. A Felemelkedett Mesterek azonban átláttak rajtuk. Tudták, hogy a dimenzió-ablak kétirányú, ami a megoldás kulcsa. Elő készítették számukra a csapdát. Amikor a Szürkék elkezdték az ablakokat kinyitni, azt ők az intuíciójukkal megérezték. Az ablakok túloldalán levő szintekről szeretetet sugároztak az ablakokon át vissza feléjük. A Szürkéknek fogalmuk sincs a szeretetről. Felfüggesztették a kisérletet. El sem tudták képzelni ezt. Újra kell értékelni az Emberiségről alkotott elképzeléseiket.

Nem vagyunk olyan intelligensek ugyan, mint ők, de az Univerzumunkban, az érzelmi testünk alapján, óriásoknak számítunk. Úgy döntöttek, hogy mégsem pusztítanak el bennünket.

Ezekután csavart labdát dobott fel az Univerzum. Rá kellett jönni, hogy maga az Univerzum van a teremtési ciklus végén. Ennél nagyon prioritás nincs. Ez nagyon sok fajnak gondot okoz, mint a Szürkéknek is. Ugyanis sebészeti úton eltávolították az érzelmi testüket. Ennek következtében megszünt a szexuális testük, nem tudnak utódokat nemzeni. Kizárólag csak a tudomány útján hoznak létre utódokat. A technológiára kell támaszkodniuk.

A Mestereink mondták, hogy a mostani, és a születendő Univerzum között van egy fal. A Szürkék űrhajói – olyan magas technológiai szinten vannak -, szinte mindenen át tudnak hatolni, de ezen nem. Az egyik Univerzumtól a másikig egyetlen fizikai tárgy nem tud áthatolni, csak a szellem, a Merkaba. Hatalmas probléma az övéké, ha a túlélés csak a fizikai tárgyaktól függ. Ez a magyarázata annak, hogy kizárólag a lézertechnológiás sebészettel foglalkoztak. Emiatt raboltak el kb. 4,5 M embert a szexuális kisérleteikre. Az emberi DNS-t kombinálták a sajátjukkal, hogy létrehozzanak egy új fajt, az ő értelmükkel és az emberi érzelmekkel. Ez az új faj képes létrehozni a dimenzióváltást.

Az Univerzum minden fajának átalakuláson kell átmennie, ezért nem tudják a Felemelkedett Mesterek, hogy mi fog történni. Az Angyalok és a Delfinek, rengeteget tettek és tesznek értünk. A Naprendszerünkben a legmagasabb tudatszinten és érzelmi szinten a Hathorok vannak. A Delfinekkel és Bálnákkal együtt a Sziriuszról származnak. Sok Hathor volt ember, ahogy Delfin és Bálna is (és fordítva is), ezért nagyon szoros az Emberiséggel, testvéri az összefonódás.

Olyan fontos ez a kapcsolat, hogy ha elveszítenénk a kapcsolatot velük, az ittlétünknek nem lenne tovább értelme.

Közelmúltban azt az üzenetet kaptam a delfinektől, hogy ők a Földön a forgalomirányítói, amikor a nagy változás bekövetkezik. Segítenek az ide született rengeteg fajnak hazatalálni. A Földön rengeteg segítő fénydelfin van. A párhuzamos valóságokban is nagyon sok kettősség van jelenleg, hogy ebben az egy létidőben emberek delfinként is és delfinek emberként is itt vannak (Fanni).

A Maják a Föld természetes ciklusa alapján számolják a 2012-es pólusváltást, de a Nagy Ciklus mindent felülír. Erre a ciklusra készülünk fel. Emiatt hagyott el bennünket Toth a hét Felemelkedett Mesterrel együtt a 90-es években hat évre. Más Univerzumokban, ahol jártak, ez több millió évet tett ki. A cél az volt, hogy megtanuljanak átmenni a Nagy Falon (univerzumok között), amit sikerrel meg is oldottak. Erre fel tudjanak bennünket készíteni. A csoport fele ott maradt, a másik fele visszajött, ezáltal a mi DNS-ünkben már benne van a megoldás. Ezt követőleg az összes többi szinten megindultak a változások.

Meg kell tanulnunk nemcsak a dimenziók között, hanem minden más módon is mozogni az új Univerzumban, ami itt van, nem létezik, csak lehetőség. Ha úgy nézünk a világunkra, mint tudatra, akkor el tudjuk engedni az érzékelés megszokott módját, és át tudunk térni egy másikra. Mindenre emlékezni fogunk majd. Nem fogunk megbukni, emlékezni fogunk!

Jelenleg a Földön nagyon sokan vannak más bolygókról is. Még akkor is, ha látszólag sokaknak meg kell halnia, nem szabad beavatkozni. Beléptünk már a teremtés stádiumába, amikor már mindent megteremtünk. Ne félj!!!!!!!! Húzódj közel a Földanyához, és minden rendben lesz.

Az Univerzum Nagy Ciklusa, jelenleg a vége felé jár, ehhez a kisebbet is be kell fejezni. Ezzel átfedésben, már elkezdődött a következő korszak, és ez rengeteg problémát hoz magával. Mi ezt tudatosan megéljük, már itt van a Földön. Ez egy Új Föld! A Karanténunk ezzel befejeződik. Jelenleg ha akarjuk, ha nem, nem tudjuk elhagyni a Földet. Tartsatok ki, még két év! Fergeteges korszak kezdődik! 13.200 év, több millió ember munkájára volt szükség, hogy ez létrejöhessen.

A Föld mindenféle mozgása a Nap kürül, a precessziós mozgás, közvetlen hatással van a tudatunkra. A Föld pályáját tapasztaljuk meg evolúciónak. A tengely ingadozása az evolúcióhoz tartozik. A nagy cikluson, a 26.000 éven belül, kisebb ciklusok vannak. Ez előre és hátra történő mozgás. A Föld hajlásszöge a Naphoz, 13 fokról 22-re változott meg.

A mi bolygónk mozgása közvetlen kapcsolatban van a Szíriusszal. Gravitációval kapcsolódunk, nem csak a Naphoz, hanem a Szíriuszhoz is. A Naprendszerben a Föld összhangban mozog a Szíriusszal. A Delfinek emiatt jöttek ide le, emiatt a kapcsolódás miatt. A Naphoz és a Szíriuszhoz való kapcsolódás kettős spirálja, megegyezik a DNS-ünk kettős spiráljával.

A Földnek a nap körüli forgása mintegy 26.000 (25920) év alatt jut el ugyanabba az állatövi jegybe. Egy állatövi jegyen átér, addig 2160 év telik el. Ezeket hívják világkorszakoknak. Jelenleg a Vizöntőben vagyunk. A teljes ciklust kétféle energia határozza meg, a női és a férfi energia. A ciklus felezőpontján váltás történik. Amikor a feminin hatás van, akkor a Föld a fény állapotában van, amikor a maskulin energia a domináns, akkor a sötétség állapotában van. Jelenleg a váltás időszaka zajlik, amikor a fény állapotába, a feminin korszakba jutunk.

A megelőző ciklusban, 13000 évvel ezelőtt következett be a váltás, amikor egy nagyon fejlett tudatállapotból zuhantunk le a mélybe. Ekkor engedélyt kaptunk a Galaktikus Központtól, hogy szintétikus úton felépíthessük magunkat. Emiatt épült a gizai Nagy Piramis, épült ki a Krisztus Tudatháló 83.000 piramisa. Olyan is van, hogy a föld alatti kristály kisugárzása hoz létre a felszínen piramist. 1880-1890 között épült a legnagyobb piramis Új-Mexikóban. Részben a szemnek nem látható. Ha nem épült volna meg, mi már nem is élnénk! Karl Marxfeld rájött arra, hogy bármelyik piramis kívülről alkotott képéből kiindulva eljutunk egy másik piramishoz, ami megmondja annak teljesen pontos helyét, függetlenül attól, hogy már megépült, vagy a jövőben fog megépülni.

Ennek a hálónak, ami körbeveszi a világunkat, a középpontjában van a Föld Kundalinije, ami egy kígyó. Amikor felemelkedik, kb. 10 évig tölti be a Földet. Mindig fölé építenek egy piramist, ami attól kezdve a világ fényessége lesz. Ráhangolódik az égre, annak egy bizonyos rezgésére, és erre hangolódik aztán rá az egész világunk. Ez lesz 13.000 évig a világunk alaprezgése. Ennek a szimbóluma a lótusz. Mivel a Föld világosságát jelenti, ide mennek tanulni az emberek. Közelében az emberek megvilágosodnak. Ott van a Föld spirituális központja, ahol a kígyó tarózkodik.

Az Atlasztisz idején, annak D-Ny-i partján volt. Amikor Atlantisz elbukott, a kígyó Tibetbe költözött. Atlantiszban a kígyó és a piramisának őrzői, az un. Nikkalok voltak. Ezek a mindent megérző emberek, papok, tudósok voltak. Ők képezték Atlantisz belső körét. A középső kör voltak a Maják, ők voltak a történetírók, a jegyzők. A külső kör volt Atlantisz népei.

Amikor a Nikkalok megérezték Atlantisz bukását, Tibetbe mentek, és 200 évig várták az energiát. Amikor megérkezett a kígyó, fölé egy fehér piramist építettek. Magasan a hegyekben van, ahol ember nem élhet. 1980-ban a modern kutatók megtalálták. Kétévente bukkan elő a hó alól. Drunvalot felkeresték, mert nem értették, hogy üres fehér falak, sehol semmi, kivéve egyet, az Élet Virágát.

Azonos időben épült a gízai Nagy Piramissal, amit Toth épített. Először a zárókört hozta létre felülröl (erre szállt le a merkabája) és innen lefelé építette. Egyiptomi kormány szakértői is igazolták, hogy felül a legöregebb az anyag, és lefelé fiatalodik. A gízai három piramis az Orion csillag együttálláshoz lett hangolva. Alattuk elterül a föld alatt egy 8*6,5 mérföld nagyságú, lefelé 12 szintet magába foglaló város, ami összefüggő épület. Minden ott levő épület egy csillagnak felel meg. A földön nem létező anyagból készültek. (Geoplimer ez az anyag. Rövidesen a Földön minden ebből fog épülni.)

1949-1959-ig elkezdett mozogni tibetben a kígyó, és amikor a Dalai Láma elhagyta 1959-ben Tibetet, akkor az energia őt követte. Amikor eljutott a Panama csatornához, azon nem tudott átjutni, mert nem természetes képződmény. (Emberek átvágták itt az energiát). Észak és Dél törzseinek nagy problémát okozott az energia átjuttatása. A benszülöttek Chillében várták az energiát, Peru és Bolívia határa közelében.

Nem véletlen, hogy az utóbbi években Dél Amerika nagy változáson ment át és megkezdődött a feminizáció. Chilében és Argentínában női elnökök lettek, az USA-ban is lady Clinton is esélyes jelölt volt. Rengeteg női spirituális vezető jön ki a dzsungelből. Nagy valószínüséggel a kolumbiai elnök is nő lesz.

2007-ben a Maják tanácsa állást foglalt, hogy küszöbön áll az idő, amit úgy hívnak, Utolsó Idők. Ez az időszak 6-8 év. Drunvalot is odarendelték ebből a célból. Eljött az idő, hogy felülírják az összes megszerzett tudásukat. A világ szeme rajtuk áll. A maja tanács egy könyvet fog kiadni az emberiségnek, ami nem csak jóslat, hiszen a maják voltak az Atlantisz idején is a történetírók. Ennélfogva nem csak az előző 13.000, hanem a 26.000-évet megelőző időről is emlékeik vannak. Felfedik az ősi tudást, megmondják mit kell tenni a túléléshez. Drunvalo könyvet ír róluk, hogyan írják a könyvüket.

Atlantiszi nikkalok és a maják leszármazottjai a benszülött népekben tovább éltek. A kogik és az arvako törzs mamái (sámánjai) a nikkalok. Kogik Santamartára mentek Columbiába, és úgy élnek, mint több ezer évvel ezelőtt. A maják a Yukkatán félszigeten, Gvatemalában élnek. A hoppikról amit valaha leírtak, az nem igaz. Ők a majákhoz tartoznak, nem az Atlantiszról jöttek közvetlenül. Gvatemalából elküldték őket északra felderíteni, hogy van-e jobb hely a letelepedésre, és ott maradtak.

A Hopik 20 évvel ezelőtt megjövendölték, hogy az utolsó idők akkor kezdődnek, amikor a Kék Csillag megjelenik. Ez 2007. október 24.-én be is következett, amikor egy meteor belépett a Föld légterébe, felrobbant és egy tökéletes ragyogó kék fénygömb lett. Néhány napon belül a legnagyobb tárgy lett a naprendszerben, nagyobb mint maga a Nap. Ez a jel megnyitotta az Utolsó idők ciklusát.

A jóslat szerint, a cilus végét egy vörös csillag megjelenése fogja jelezni.

A törzsek készülnek a ciklus végére. Maurik azt mondják, hogy 2009. április 18-a az ősök visszatérése. Arizonában fogják a szertartást végezni, 100 vén lesz ott.

A jóslat szerint, az atyák és anyák, akik teremtettek bennünket, ezután megjelennek. Kézen fognak bennünket és a szertartás után beindul a visszaemlékezési folyamat. Az ősök csak a szertartás után jelennek meg. A Vajtahala törzs szerint, ez nem áprilisban, hanem augusztusban fog bekövetkezni.

Akiknek Egy-szívük van, azok fognak egymással találkozni. Szerte a világon, ugyanígy fogunk együtt lélegezni, akár a Delfinek. Az elkülönülés álma befejeződik. A Maja prófécia is egységes ezzel: Hihetetlen változás fog bekövetkezni. Akik egy szívben vannak, át kell adni magukat a változásoknak.

A Föld tengelye is megváltozik. A pólusváltás polaritás váltással jár. Atlantisz annak idején ekkor süllyedt el és zuhant le a tudatunk 13.000 évvel ezelőtt. Azt megelőzően is volt egy pólusváltás, de akkor – mivel a feminin korszak volt, mint most következik – a tudat felemelkedett.

3-4 héttel ezelőtt az USA neves kutatói összegyűltek és megerősítették, hogy ez létrejön. Lehet, hogy egy épület sem marad meg.

Mi a feladatod?

Összeköttetésben lenni a Földanyával és az Égatyával. Amikor bekövetkezik a változás, valódi varázslatot fogunk megélni. Senki nem fog megsérülni, nem lesz semmi baja. Nincs szükség anyagi történésekre. A meditáció a legfontosabb. A szívünkben lenni és ráhangolódni erre az érzésre. Légy a szíved szakrális terében, ami az álmok, a képek helye, itt nincs gondolat. Ami ezt előidézi, a szívedből jövő érzelmek, a szeretet. Légy nyitott csatorna, hagyd, hogy átáramoljon rajtad az élet. Akkor együtt élhetjük meg a legcsodálatosabb filmet. A nagy utazás végén jönnek a Felemelkedett Mesterek. Minden érzelmi probléma kitisztul, és egyszerűvé válik.

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123253
Hónap: 15361
Nap: 447