Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világ legjobb nyomelem készítménye

Volt egy orvos Magyarországon, aki 40 évvel ez előtt egy kitűnő nyomelem készítménnyel rákos betegeket gyógyított. A Béres Csepp, mielőtt az összetétele megváltozott volna, számos betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas volt. Sajnos, ahogy az összetevők kikerültek belőle, a hatása is megszűnt. Manapság legalábbis nem hallok csodaszámba menő gyógyulásokról, amik akkoriban mindennaposak voltak.

Az eredeti Béres Csepp 17 összetevőt tartalmazott szerves kötésben, a most kapható 11, jellemzően szervetlen sót. Béres doktor 10 cseppenként 100mg c-vitamint is javasolt mellé szedni. A mai Béres Csepp betegtájékoztatója 50mg-ot javasol alkalmanként. Az eredeti sárga volt. A mostani színtelen. Valami tehát megváltozott ezzel a termékkel kapcsolatban és nem előnyére.Miért van szükség egyáltalán nyomelem pótlásra?

Ez a leggyengébb láncszem elmélete. Lehet bármilyen erős egy lánc, ott fog elszakadni, ahol van egy gyenge szem. A táplálkozásra ez úgy vonatkozik, hogy ha van 100 tápanyag, aminek hiánya betegséget okozhat, akkor hiába eszünk meg 99-et elegendő mennyiségben. Egyetlen tápanyag teljes hiánya éppen úgy megállítja a testet, mintha a felét sem ennénk meg.Próbáljuk csak meg kivenni bármelyik vitamint, ásványi-anyagot vagy nyomelemet az étrendünkből. Előbb vagy utóbb valami leáll. Lehet, hogy csak egy hormon és elhízunk, de lehet, hogy az immunrendszerünk és valami komolyabb nyavalyát szedünk össze.

Igazából a szervezetünkön kívül senki nem tudja, mennyi kell egyik-másik elemből. Van vagy 80 és alig egy tucatról tudja az orvostudomány, mennyi a kívánatos. Azt tudjuk csupán, hogy ha egyik teljesen eltűnik, vagy az arányok felborulnak, akkor baj lesz. A probléma kezelése pedig egészen egyszerű, mert adunk belőle valamennyit és a beteg meggyógyul.
Az általam ismert legjobb nyomelem készítmény

A Vitaking gyárt egy teljesen természetes alapú nyomelem kapszulát, ami jónak tűnik. Az a neve, hogy Metal Balance. Magyarországon kitermelt tőzeg kivonatát és tengeri algát tartalmaz.

Hazánk területén valaha hatalmas őserdők voltak. A több százezer éves bomlási folyamat során a növényi részekből huminsav és fulvosav képződött, ami önmagában emészthető, biológiailag hasznosítható forma. Egy részük felszívódik a szervezetbe, más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, megköti és kiüríti a toxikus nehézfémeket, toxinokat, és gyógyszermaradványokat.

A tengeri alga tartalmaz minden nyomelemet. Mivel olyan környezetben nevelkedik aminek semmi köze a mai mezőgazdasághoz és a táptalaja a kimeríthetetlen tengervíz, éppen olyan az összetétele, mint évmilliókkal ez előtt. Mérhetően benne van 74 fontos nyomelem.

Adjuk össze ezt a két dolgot. Az eredmény egy olyan nyomelem készítmény, aminek kiegyensúlyozó hatása van. Amiből hiány van, azt leadja a szervezetünkben, amiből pedig felesleg, azt kivonja és a széklettel távozik.

Csodálatos - nem?

Első kézből a Béres cseppről (Biokultúra Egyesület 1988)
Kósa Ferenc: Az utolsó szó jogán (dokumentumfilm)
Béres Csepp összetétele


Forrás: NatúrHírek
http://www.fenyportal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 2
Összes: 3088044
Hónap: 15822
Nap: 432