Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DAGANATOS BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE KEZELÉSE!

„Senki nem lehet a betegsége ,csak a tudatlanságának áldozata!

Olyan hogy betegég nem létezik, a szervezetnek mindenre van megoldása.”

                                        dr. Ryke Geerd Hammer

A betegség a középóntól való elhatárolódást a harmónia megszakadását jelenti a test-szervek a lélek és az agy között.

Minden betegség súlyos lelki esetenként fizikai megrázkódtatással kezdődik, ami lehet azonnali hatást kiváltó, vagy többszöri folyamatos behatás alapján kialakuló.

-Váratlanul,melepetésszerűen, sokk élmény hatására,az agyban meghatározható helyen csapódik be,sejtelváltozásokat okozva /Hammer gyűrű/ Ct –vel kimutatható.

Az agysejtek amelyeket a becsapódás éri impulzusokat küldenek a hozzá tartozó szerv felé,ahol a gyűrű szintén kimutatható.

Az agyban lévő becsapódás helyének fügvényében ezek az impulzusok sejt burjánzást, vagy szövetcsökkenést okoznak,a megoldási szakban a daganat lebontásra kerül a fekélyek esetében pedig helyreállítódnak a szövetek.

A konfliktus aktív szakaszában felléphető tünetek:

-Hideg végtagok, étvágytalanság, fogyás, stressz, fáradság, alváshiány, visszatérő rossz álmok.

A probléma megoldási szakaszában:

fáradság, fertőzések,gyulladások amelyeket gombák, vírusok, baktériumok idéznek elő,fájdalom, láz, étvágy levertség

gyógyulás.

Dr. Hammer szerint egy daganat soha nem tud áttétet produkálni ,mert a szervek különböző csíralemezből alakulnak ki  májból soha nem lehet agy!

Olyan viszont sajnos  előfordulhat, hogy egy nélkülözés inségtől való félelem miatt kialakuló máj daganathoz, hozzá szedhető  még  egyéb lelki behatásokra kialakult traumából adódó betegség. 

Mi kell ahoz ,hogy képessé válhasson bárki elérni a végső célt?

FELTÉTEL NÉLKÜLI HIT

a

GYÓGYULÁSBAN-ÖNMAGÁBAN

Képes legyen kimondani-leírni:

KÉSZEN ÁLLOK A GYÓGYULÁSRA,

SZERETEM ÖNMAGAM !

Elhiszem, hogy nem könnyű ezeket a mondatokat kimondani ,miután kitámolyog az ember az orvos ajtaján, s éppen ott és akkor fordul meg  vele a világ. Először azt hiszi ez csak egy rossz álom ,ez vele nem történhet meg dühöt haragot érez minden és mindenki iránt.

de

nem kell hogy így legyen!

A rák nem ellenség,csak válasz az életünk minőségére, arra ahogy éljűk,ahogy viselkedünk másokkal, magunkkal.a témáról bővebben az új germán medicina GNM alatt olvashattok. 

A gyógyulás első fázisa amikor képessé válunk és szembe nézünk a probléma igazi okával.beszélünk róla, elindulunk azon az úton ami a gyökerekhez vezet és az utolsó szálig kiírtja azt,ezzel megszüntetve az okot elindulhat a gyógyulási folyamat.

Abban az esetben, ha tisztában vagyunk a betegség gyógyulási szakaszaival  nyugalommal és kitartással vagyunk képesek végigcsinálni .

Nincsennek véletlenek.

Ma olyan magas energia színten rezeg az univerzum és benne minden élőlény, hogy  Jézus szavai igazabbak mint valaha.

A gondolatnak  és a kimondott szónak teremtő ereje van. 

Elmesélem  a saját történetemet ami pár hónapja esett meg velem.

Én sem vagyok tökéletes-emberből vagyok,és néha ha túl nagy érzelmi behatás ér nem mindég tudom a fátyol mőgött lévő igazságot tiszta szemmel látni.

Sokan  tudjátok lovas család vagyunk. A lányom egyik lovának az élete fennt van nálam is a honlapon.Ő egy nagy tanár. pici lány egy a sok kiválasztottak közül ,akinek nem csak a szellemi, hanem a fizikai síkon is helyt kell állnia,de még tenager hol tanul hol nem. Amikor nem tanul és veszélybe kerül a továbbtanulása most lesz középiskolás a ló megmakacsolja magát és semmit nem csinál,sírhat a Timi ahogy akar.

Három hónappal ezelőtt 3 napos megyei döntő volt Budapesten, mi mindent megtettünk azért ,hogy a ló közérzete 100% legyen .Pedig voltak érdekességek az indulás előtt.

A paci viszont semmit nem csinált 3 napon keresztül volt olyan nap hogy fel sem akart menni a pályára.

Nagyon kiborultam,kisírni viszont sehol nem tudtam magam,a  második nap estéjére már olyan rosszul lettem ,hogy azt sem tudom hogy értünk haza.

Amim csak volt belsőleg minden begyulat,a lábaim olyan hidegek voltak mint a jégcsap,a hónom alatt két nap alatt pedig lett egy 20 Ft nagyságú csomó.

Februárban hallottam elöszőr a GNM és a EFT teknikáról. Elővettem az összes tudásomat és nekiláttam hasznosítani a tanultakat. 

Kerestem vagy 10 A4 papírt amit teleírtam a sérelmeimmel.Csak írtam és írtam szép adagot írtam össze,majd elkezdtem a EFT-kopogtatós módszerrel a meridiánok kopogtatásával felszabadítani a bennem lévő blokkokat.

Álomban- fél álomban is ezt csináltam,és takarítottam ki magamból a felhalmozott trutyit.

Körömvirág krém alapba tettem különféle olajokat,galaj kipréselt levét,Bach virágcseppeket. ezzel kentem három héten keresztül a csomót.

 A krémet betettem energetizálásra két hangfal közé komolyzenét Mozártot  hallgattunk én és a krém is. A Bach virágcseppeket szájon át fogyasztom még egy hónapig.

Ittam annyi gyógyteát,immunerősítőt,vörös gyümölcsből préselt gyümölcs és zöldség levet,sárgabarack, és alma magot, nagy dózisban C  vitamint , Lecithint, Szelent, Sok zöldséget ,gyümölcsöt energetizált vizet  hogy a fülemen jött ki a végén. Amikor csak tudtam  sétáltam a friss levegőn.,használtam még a testre rajzolható szimbólumokat is.

Megérte 1.5 hónap alatt meggyógyultam.

Letisztult első körben  a bélrendszerem,így nem volt méregutánpótlás a véráramba, képessé váltak a vitaminok, flavonoidok a felszívódásra.

Nem mondom hogy könnyű volt,de már csak azért sem adhattam fel és eshettem kétségebe mert akkor ,hogy kérem ezeket a teknikákat számon a hozzám forduló pácienseimtől.

A könnyebbséget az adta,hogy tudtam mi a bajom, és annak mik a tünetei a Konfliktus aktív szakaszában, és milyenekké válik a Megoldás utáni szakban.

Tudtam, hogy a megoldási szakban vírusfertőzés tünetei fognak fellépni, torokgyulladás, herpesz, fáradság , fejfájás így mindég tudtam mire számítsak az elkövetkező napokban.Mikorra gyógyulok meg.

A kihívás és az igazi próba tétel a következő versenyen a ló  szereplése volt.Sikerült érzelmi konfliktus nélkül nézni az amit csinált a pályán,és megérteni minden tettének az okát.

Tudom nagyon sokan a hír hallatára összeomlanak ,tehetetlenné válnak, félnek a következményektől.

de

Minden roszban van valami jó a számítógépek internet világában már nem lehet az embereket úgy írányítani ahogy azt a gyógyszergyártó cégek szeretnék.

Egyre több alternatív kezelésről lehet olvasni kipróbálni mielőtt a kemoterápiába belevágna a páciens.

Mindenki tudja és tisztában is van vele ,hogy több kárt okoz mint hasznot , nem jó mégis első körben ezt szeretnék egyetlen megoldásként beállítania.Tisztelet a kivételnek!!

A kemo egy lassított halál ,nem csak a beteg de az egészséges sejteket is elpusztítja.

Sok olyan alternatív kezelés gyógymód áll már rendelkezésre amit érdemes kipróbálnia mindenkinek és nem csak akkor amikor már baj van. A hangsúlyt a megelőzésre kell fordítani.

A halál a belekben lakozik!

Miért?

1.Mert rajta halad keresztül és  rakódik le az összes mérgező anyag amivel kapcsolatba kerülünk,és szívódik fel a véráramba.

2. A vastagbél az a területe a testünknek ,ahol a blokk, és az érzelmi fájdalom pontok találhatók.

Azt szokták mondani" A férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út"

Nem értek vele egyet 100% ban mert minden ember a hasi agynak nevezett területen termeli az endokrin -boldogság hormon 95% át és csak 5 % -át az agyban. Ha érzelmileg rendben vagyunk esélye sincs egyetlen betegségnek sem velünk szemben.Abban az esetben viszont, ha a baj még is megtörténik szembe kell vele nézni és kiírni, kibeszélni magunkból.

Édesanyám mindég azt  mondta,"

Soha ne feküdj le haraggal a szívedben,mert nem tudhatod mi történik veled és a világgal mire felébredsz!"

A harag, a düh rossz tanácsadó,a megbocsátás a megbeszélés gyógyír lehet minden bajra ,konfliktusra.

Mindég van megoldás. Merj segítséget kérni ,kívülállóként könnyebb látni a probléma megoldását.

Amikor a lélek szenved!

A családi  kapcsolatok sokkal erősebben hatnak a élőkre mint azt hinnénk. Az előző generációk és a élők között fennálló konfliktusok még a halálon túlról is lelki és fizikális gondokat okozhatnak. Léteznek olyan problémák amelyeket racionálisan gondolkodva nem lehet megoldani.Sok esetben a probléma gyökere a családtagokhoz fűződő kapcsolatainkban keresendő. Erre ad megoldást a családállítás. Már Carl  Gustav Jung meggyőződése is az volt, hogy létezik kollektív tudat,érthetőbben a gyakorlati és megoldási síkra Bert Hellinger munkásságával jutott.

A fő cél rendet tenni a családok jelenére ható múltban.A sorskötések a szeretet kötései  ami megbetegít, de ugyan e a szeretet fel is oldozhatja a negatív sorshoz, betegséghez való ragaszkodást.

Koktél:

1 alma ,2 répa, 1 zöld citrom, 2 cékla ,1 grépfruit, 1 kanál méz.

Leturmixoltam az egészet és felöntöttem ionizált ezüst oxidot tartalmazó vízzel.

Finom íze van.

Saláta

foghagyma, vöröshagyma, vörös húsú paprika,paradicsom,vöröshere virága,szeletelt főt cékla,friss körömvirág, friss cikória virág, zeller, metélő hagyma, uborka, édeskömény, kövér porcsin, földimogyoró, zsálya,

Öntet

lenolaj, ligetszépe olaj, foghagyma , rozmaring, 1 csésze  citromlé, csípős paprika.

Törekedni kell a tisztított víz ivására ,vagy programozni a vizet ez által kiszűrhetők a benne lévő káros anyagok.

Kerülni a szintetikus anyagokat is tartalmazó élelmiszereket-italokat,a K a tej termékek fogyasztását,

Rendszeresen kell fogyasztani antioxidáns tartalmú étrend kiegészítőket, napi akár 10.000 -30.000mgr C vitamint/nap ,Szelént, búzafűvet, barack magot, korál kálciumot, nonit, lucernát,E vitamint, Omege 3-6-9,  flavonoidokat. lúgosító keveréket amit otthon is egyszerűen elkészíthető:

lucerna, petrezselyem zöld, borsmenta, csalán, cickafark,zöld zab, zöld búza, zsálya levél,mária tövis, gyermekláncfú,zöld tea, nadálytő levelét,rózsa sziromot

 össze kell keverni

 2.5 dl  forró ,de nem mikrózott felforralt  vízhez 1 kávés kanál füvet adni 5-10 pc ig letakarva állni hagyni.

Kortyolva fogyasztani napi akár 1-2  litert is a kezdetekben  .

Kerülni a mikrohullámú sütő használatát , lecserélni a háztartásban használatos összes E számot és mérgező kemikáliát tartalmazó szereket, biológiailag lebomlóra .

Fontos az étrendre odafigyelni, az állati fehérjét minimumra , vagy teljes mellőzni.

Ügyelni arra, hogy csak olyan ételeket, növényeket fogyasszunk amelyek a vércsoporttal egyezik.

Jó hatással van az emberi szervezetre a holisztikus étkezés.

Test -Lélek egyensúlya.

Öt elem: 

Tűz-öröm

föld -emlékezés

Fém- szomorúság

Víz- félelem

Fa -düh

Öt elem az ember és a természet kapcsolatát jelenti. MInden mindennel összefügg.

Vénusz-Ősz-Fém-Tüdő -Vastagbél-Nyugat

Mars- Nyár- Tűz- Szív-Vékonybél

Merkúr- Észak-Tél- Vese- Húgyhólyag

Jupiter-Tavasz-Fa- Máj-Epehólyag

Szaturnusz-Nyárutó- Föld-Lép-Gyomor-Hasnyálmirigy

A szervek és a szervcsoportok különböző energia tatománnyal rendelkeznek. Segítik-támogatják egymást.

Pl-. Tüdő vagy vastagbél probléma esetén figyelembe kell venni a társ szerv működését,és az ahhoz tartozó érzelmi töltéseket is.

Mellrák:

Jobb oldalon : anya-gyermek közti konfliktus

bal oldal : házastársi konfliktus

Teák:

körömvirág, csalán, cikafark, napi 1.1.5 l kortyolva+ minden étkezés előtt 1 kanál svédcsepp, körömvirág krém.

Nagydózisú C vitamin, Lechitin, Omega 3-6, Selén,

Sok vörös alapú ivólé: NONI. Flavin ,

Brokkoli- búza-lucerna csíra.

Vastagbélrák:

Undor valamitől, mihamarabb megszabadulni valamitől, fájdalmak, blokkok .

1 kávés kanál kálmos gyökérből hideg vizes ásztatással készített tea

 / 8 óra /minden étkezés előtt és után 1 kanállal fogyasztani belőle.

1,1.5 l -t csalán, cickafark, körömvirág, borsmenta, kakukkfű keverékéből elosztva kortyolva egész nap fogyasztani.

A betegséget vírusok bontják a problémával való szembenézés után.

                                             Tüdőrák:

Lelki tünetek: halálfélelem ,sokk, lélek bezártsága ,kimondatlan szavak                                          szabadság utáni vágy .                                                

kálmos gyökeret már évtizedek óta használják. Naponta több kálmosgyökeret kell elrágni ,a levét lenyelni a rostokat kiköpni.

Reggel este cickafark teát kell  inni kortyolva egész napra elosztva  1 litert.

Sárgarépa

Egyes vizsgálatok szerint azoknál a népcsoportoknál, amelyek étrendjében sok a karotionoidban gazdag gyümölcs és zöldség, kisebb a daganatos megbetegedések különösen a tüdőrák aránya. Az étrendi béta-karotinról kimutatták, hogy nagy mennyiségben csökkenti a hámeredetű tüdő, bőr, méhnyak, légutak, gyomor, vastagbél daganatok számát.

Amerikai kutatók több embercsoportot vizsgáltak. Azoknál, akiknek vérében a legalacsonyabb karotinszintet mérték, négyszer nagyobb volt a valószínűsége a tüdőrák kialakulásának, mint a többieknél, pedig a két csoport között mindössze napi egy sárgarépa bétakarotin-tartalma volt a különbség!

Egy másik kísérletben kétezer emberen 19 éven át követték a táplálkozási szokások és a tüdőrák összefüggését. A 30 éve dohányzó férfiaknál, akik átlag a legkevesebb béta-karotint ették, szemben a legtöbbet fogyasztókkal, nyolcszor nagyobb volt a tüdőrák kialakulásának veszélye. A már több éve nem dohányzó embereknél is hasonló eredményt találtak.

A magas karotintartalmú táplálkozás a hasnyálmirigy , a gége, a nyelőcső, a prosztata, a húgyhólyagrák ritkább előfordulásával is összefüggésbe hozható.    

 Májdaganat:

Félelem az éhezéstől, inségtől, félelem a család, munkahely ,anyagiak elvesztésétől,a nincs fogalmától.

 

http://sanatsanandal.ning.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3173165
Hónap: 36637
Nap: 491