Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy felemelkedett Mester intelmei a magyarsághoz

Egy Femelkedett Mester intelmei a Magyarsághoz II. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kájelá   
2011. May 19. Thursday 09:18

http://headbanger.hu/images/K45621.jpg


és Mihály arkangyal üzenete

Mottó:Míg bennünk szív lesz, hogy szeretni tudjunk,

 Míg érezzük, mi a valódi szép,

Míg büszkeségét gyáván eldobálva

Meg nem tagadja önmagát e nép...

 Míg nem leszünk olyanná, mint a holt víz,

Mely északon örök fagypontra hűl:

Nagy, szent hűséget esküszünk lobogva

Neked s hazádnak, rendületlenül!

Ábrányi Emil: Hazádnak rendületlenül

 

 
Hazádnak rendületlenül - Látképek a Pilis hegyei között a TransilMania együttes 'Hazám, hazám' zenéjéhez vágva. Valahol itt lehetett ős-Buda, Atilla vára, ahol Árpád fejedelem lakott s Fehérvár is. (You Tube)

Most jött el az ideje,hogy ezt az üzenetet megosszuk veletek mert a tegnapi nappal – 2011. 05. 18-al, szerdával egy nagy változás indult el ismét.

Szükséges volt megvárni ezt a fordulópontot s talán így könnyebb lesz magatokévá tenni ezt az információt és tanítást.

Az alábbi üzenet a Felemelkedett Mestertől érkezett.

Szeretettel A. és L.

 

Ismét szólok tanítótok.

Tanítótokként ki Földi létben állok előttetek. Földi létben más szinten szólhatok nektek, megtalálok mindenkit kihez szólnom kell,szólnom kell s nevem elhagyom,elhagyom mert Földi létemben éltemben volt erős-e név,Földi létemben míg éltem s fizikai síkon is megjelentem előttetek, s emberek előtt kik kerestek, kik kapcsolódtak velem.

E nevet egyenlőre most elhagyom mert sokan használják, s nevemben szólnak egy napon. Sokan üzenetet adnak át, s általam mennek, hivatkoznak rám. Hagyjuk hogy-e név megpihenjen s egy napon ereje által, mikor emberek szíve ragyog ismét tündököljön.

Nem tűnt el a név, nem dobom el én.

Most még nem használhatod, nem tudod, nem éri el azt a hatást mi hatásként, hogy emberek szívébe éljen.

Ismét elfordulnak tőletek mert ráismernek önnön magukra, tükröt tartasz te nekik kik embereknek szólsz, s ezért mennek el tőled, távolodnak el messzire.

Nem tudják mi történik, nem tudják mit mondasz te, mit adsz át nekik, honnan, mi létből érkezik, hogy ők látják ezt, őket leplezi le, kik így élnek. Ez a feladat, ez a valóság nektek embereknek a szembesítés, szembesítés, hogy ne bújj el. Minden szinten információ érkezik, érkezik s én segítem ezt, segítem ezt mint tanító, hogy megérlelődjön ez bennetek s elhiggyétek nem járható út min jártatok eddig. Nem értékelhető, hogy megbújsz, maszkot húzol magadra és látszat világban éled a napjaidat s elhiteted, hogy jó neked.

Szellemi szinten járkálsz, spirituális dolgokba burkolódsz s burkolod be magad, jeleket téve magadra színeket, szimbólumokat.

Hol vagy te magad ?

Mind ezek alatt összegörnyedve, roncsként ülsz a sarokban megpihenve, fejed lehajtod, szádat szorítod, hang ne jöjjön ki belőle, mert ordítás hallatszana s fájdalom. Szemedből könny csordul, szívedben fájdalom, ez vagy te jelen s erre ismertek rá ti magatok emberek, Földi létben.

Hát ne így legyen, tanítótok vagyok s tanítalak titeket, hang által szólok ismét nektek,hogy halljátok meg.

Ne forduljatok el, ne féljetek, nézzetek szembe mit megmutatok s megmutathatok nektek.

Higgyétek tudom mit beszélek, higgyétek egy napon megismerhettek ismét és tudhatjátok, ki szólok én. Most álnéven szólok nektek s ez a név részem, nem álnév mégsem, hanem valós részem. De még nem Földi létben élő, ezért használom e nevet, de egy napon kaptok egy valós igazi felismerő nevet.

Mégis nem a név a fontos, mit érzel közben s mit indít meg benned,mi változást idéz elő s részeddé válik benned. Higgyétek, nem léphettek s nem mehettek tovább még nem történik meg.

Higgyétek míg így ülsz, zokogsz s könnyed csorog s sírsz, nem léphetsz be, új kapukon át, fénynek létébe. Nem léphetsz be, új tudás tárába mi benned valósul meg. Állni fogsz egy-helyben, szíved szomorú rezgése által, így éled napjaid. Még nem hiszed valóságát, valóságnak legalább apró pillanatát, piciny porát mit mutatok s mondok neked.

Higgyétek jó szándékkal, szívvel tanítalak titeket. Ez dolgom s ezért érkeztem e lét szintjébe, e síkra, hol megtehetem, hol megtehetem a legmagasabb szinten. Nem ment már Földi létben, nem ment mert nem figyeltetek elegen. Nem hittétek s tudtátok mit mondok nektek. Változni kellett s változtatni.

Ideje most van neki s most jött el.

Tanítás folytatódik s tanítóként ismét szólok nektek mert szólhatok.

Szólhatok e helyen hol éltek ti, Kárpátok mélyén, hegyekkel körben, völgynek szívében, ti tiszta emberek, kik nem tisztultatok még le, mégis tiszta emberek vagytok. Szívetek tisztaságában élve harmóniát sugározva ki a térbe s létbe mibe éltek.

Nem hisztek még ebben elegen, nem hisztek még erőtökben s szívetekben mi bent lakozik, hatalmas tudás által mi nektek osztva lett s mi részetek ti Magyar emberek.

Higgyétek, higgyetek benne elegen, kell hogy elegen. Higgyetek elegen s bőségesen legyetek kik e tudatban élnek s ezt osztjátok meg embertársaitokkal, hogy ők is éljenek, ébredjenek. Ébredjenek, ahogy ti ébredtetek s lássanak, érezzenek, ahogy ti éreztek s éltek.

Fontosak ezek, hogy sokasága legyen kik gondolkodás által megnyílnak s megváltoztatják ki oly rég óta nem változott.

Megmásítjátok azokat a dolgokat mit rátok raktak, mit elhitettek veletek, hogy ti porszemek vagytok a létben s nem tiszta szívű, tudást hordozó emberek.

Nektek szárnyalnotok kéne már régen,hinnetek magatokban,e helyben hol éltek.

Ne sirassatok határokat, ne sírjatok együtt vele hisz mindig egyként,mindig egyet alkotva marad nektek egészként, tudod lerajzolni s így gondolj erre mindig, mert te magad így vagy benne egész s így vagy teljes része.

Nem tudsz még sok mindent mit tudni fogsz hamar. Ráismersz, emlékszel, segít, hogy ne legyen fejedben több zavar, ne az mit tanítottak mit elhitettek veled. Tudd a valóságot, mi feltárul előtted s benned, ezért vagyok e helyen s tanítalak titeket.

 

Felsőbb tanító vagyok Kárpátok egén, Felsőbb tanító Kárpát szent helyén. Ide érkeztem s itt leszek e helyen, míg tanítalak titeket, Mert Kundalini energia érkezett ide, ide e helyre, idekúszott s itt van jelen, itt van jelen országotok terén.

(Itt esik szó a Föld kundalínijéről, csak azzal a különbséggel, szó sem esik Magyarországról!

Az új emberiség születése Drunvalo Melchizedek.http://4.bp.blogspot.com/__3M_X4XaTJg/TOO7jubkAhI/AAAAAAAADGw/uWgdZ2DQA8o/S270/festettmandala%2B001.jpg

http://www.clipfish.de/video/3354995/drunvalo-melchizedek-az-uj-emberiseg-szueletese-1/

http://www.clipfish.de/video/3355217/drunvalo-melchizedek-az-uj-emberiseg-szueletese-2/

http://www.clipfish.de/video/3355589/drunvalo-melchizedek-az-uj-emberiseg-szueletese-3/

http://www.clipfish.de/video/3356479/drunvalo-melchizedek-az-uj-emberiseg-szueletese-4/)

Figyelem fordul ide, ezért tanítalak titeket.

Tanítalak mert nektek emelkedni kell s ki taníthatna ha nem én titeket. Felsőbb tanító, Szent Kárpát helyén

a Kundalini energiája itt van már rég.

Most tudtátok s tudhatjátok először ezt.

Hatalmas változás megy végbe immár bennetek. Nem engedték, hogy tudjátok ezt eddig s ki tudta nem osztotta meg veletek. Figyelmet másfele vitte, máshová de nem e helyre. Hát tudjátok meg, érezzétek valóságát mit mondok nektek, érezzétek meg. Érezhetitek, érezd mi lüktet kezedben, mi lüktet eredben, valós neked az mit mondok én, valóságnak ítéled e meg, te érezd meg, te érezd meg tiszta szíveddel, Magyar ember.

Fontos, hogy ez az energia ide érkezett, fontos segít mindent bennetek, a változást, a tudást s a kincset mi itt van e helyen. Ismerd meg, ismerd meg s érezd, érezd mint ahogy eddig még sosem.

Tanítalak még titeket s átadom mit átadhatok nektek, képesek legyetek fogadni, benne élni s átadni mert nektek át kell adni mit régen nem tettetek.

Tudást nem tarthattok meg, nem sajátíthattok ki.

Táltosként éltek ti sokan, tanítók vagytok, gyógyítók kik e helyen szinte egyszerre ébredtek sokan, ezért tanítalak titeket s jelenlétemmel vagyok jelen, hogy a legmagasabb szintre emelhesselek s emeljétek ti magatokat Magyar emberek.

Legfelsőbb tanítóként szóltam, ki Kárpát szent helyén van most jelen e helyen s bennetek ki valóságnak hiszi s érzi ezt mert érezheted.

 

Kájelá

 

Kundalini_rising.gif image by wildsweetkathy

Mátrix sorozat 2. rész - A Mátrix átalakul: Kundalíni ébredése

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kristalykard/uploads/-Mihaly-Arkangyal-.jpg

 

MIKHAEL(Mihály) Arkangyal pedig az alábbi üzenetet küldi:

Az Arany-kódex használata

1.)

Energiaszintednek maximumát hozd ki magadból minden nap. Ez azt jelenti, hogy minden nap tudatosítsd magadban az égi csodát, amire képes vagy és azt is, hogy nem kell hozzá senki, hogy isteni lényed teremtő ereje a maximumot tudja nyújtani Számodra és a segítséget kérők számára is.

2.)

Légy önmagad!

Mindig minden helyzetben légy önmagad. Fényességed ne tompítsd azzal, hogy meg akarsz felelni. Nem kell megfelelni, és másokat sem kell megváltoztatnod. Mindenki fejlődési folyamaton megy át, légy türelemmel és hagyd hogy tapasztaljanak.

3.)

A Bizalom kérdése.

Az égi küldöttnek nincs oka bizalmatlankodni! Mindig teljes bizalmat kell érezned az Égiek felé. A Szenthármasság szintjénél nem lehet ebbe a hibába esni, mert a következménye nagy lehet. Nem kell bizonyítani semmit, magaddal légy tisztában, és a bizalom természetes lesz Számodra.

4.)

Éld az életed a Rád szabott feladatod részével!

Ne menekülj az égi ajándékaink elől, fogadd el, hogy élhetsz velük. Segíts másoknak is. Vállald fel, hogy kiválasztott vagy. Minden élethelyzettel meg tudsz birkózni, Számodra nincs lehetetlen. Minden nehézség megoldandó feladat csupán, és Te képes vagy arra, hogy megoldd.

5.)

A használat.

Ha használod égi fényed adományait, mindig a végeredményt képzeld el először. Lásd a legnehezebb helyzetet is megoldva. Használd és alkoss teremtő erőddel, az áldás Veled van.

6.)

A kísértés.

Nélküle nem lenne élet. Tanuld meg kezelni. Minden egyszerűbb lesz, ha 3 szintről tekintesz a dolgokra, kísértésekre. Nem szabad elcsábulni. Nem azokról a dolgokról beszélek, amiben szeretet és öröm lakozik. Tudnod kell különbséget tenni.

7.)

A tapasztalatok.

Minél több van, annál jobban fel vagy készülve a továbblépésre. Mások dolgaiból, élettapasztalataiból is vondd le a tanulságot! Mindent jól jegyezz meg, amit már megéltél és megtapasztaltál. Ha tanulságot vontál le belőle, akkor nem fog energiaveszteséget okozni az életedben.

8.)

A megismerés.

Ismerd meg belső énedet! Beszélgess vele, és segíts, hogy érezze: harmómiában vagy önmagaddal. Ezáltal könnyebb lesz megismerni másokat is úgy, ahogy azt kell.

9.)

A továbblépés.

Lépned kell! Nem ragadhatsz le egy szinten sem, hiszen magyarnak születtél. MAG-nak! Fejlődni gyorsabban tudsz, mint ahogy azt gondolod. Ezért törekedj mindig előre és lépésről lépésre haladj, de ne másokon át. Akit magad fölé emelsz, gondoskodik további lépésedről.

10.)

A megérkezés.

Amikor megérkezel, átéled mindazt, amit tapasztalnod kellett erről a szintről. Gyerekjátéknak tűnik majd addigi életed. Másképpen látod magadat és másokra is másképpen tekintesz. Tisztelet, alázat és végtelen szeretet vár Téged.

 

Sok sikert és Égi jót

 

Mihály Arkangyal

 

forrás: www.asztralutazas.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3046192
Hónap: 11049
Nap: 682