Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EGY MÁSIK TÍPUSÚ LÉNY BEMUTATÁSA

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.09.14.


Vannak olyanok ma a világotokban, akik rá vannak akadva néhány rossz szokás és hajlam horgára, melyeket látszólag nehéz legyőzni. Ez valószínű is volt némelyikőtöknél, mivel a világ, melybe akkor jutottatok, miután kitettétek a lábatokat az ajtónkon, egy olyan világ, mely az alacsonyabb dimenziós világ számos kísértésével van teli. Tele van a kísértés fájának számos gyümölcsével; annak a fának, mely rengeteg különböző helyén nő az életeteknek és a bolygótoknak. Amit szeretnénk értetek tenni az nem más, minthogy gyökerestül kitépünk – ha úgy tetszik – néhány ilyen fát és helyette virágoskertet ültetünk oda, ahol korábban a kísértés fája lakozott.

Megkérdeztük magunktól, hogyan lehetne a legjobban megközelíteni ezt a feladatot. Mi, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjai és a ti felemelkedett családotok, korábban megküzdöttünk ezekkel a csábításokkal és ezért gondoljuk úgy, hogy megfelelő tapasztalatunk van ahhoz, hogy segítsünk nektek abban, hogy eljussunk ennek a problémának a gyökeréig, és hogy teljesen kitépjük a lelketekből ezeket a gyökereket. Látjátok, miért mi vagyunk azok, akik lehetőség szerint segíteni tudunk nektek ebben a dologban? Bíztok bennünk és elhiszitek nekünk, hogy ezt az utat korábban már megjártuk? Erre lenne szükségünk az irányotokból; szükségünk van hitre, bizalomra, meggyőződésre és ígéretre tőletek azért, hogy most megértsétek, hogy – azzal kapcsolatban, hogy ti kik vagytok – mi ti vagyunk. Az egyetlen különbség csupán az [közöttünk és közöttetek], hogy mi már megtapasztaltuk azt, amit ti jelenleg tapasztaltok, és amit sokatok meg fog tapasztalni az előtte álló napokban.

Ismételjük: nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy mindent megtettünk és mindent tudunk. Nem. Egyáltalán nem. Csupán szeretnénk, hogy lássátok és tudjátok, hogy van némi tapasztalatunk ezekben a dolgokban. Van néhány viharedzett év mögöttünk – mondhatnánk így is, és mondjuk is. Sokan vagyunk és számos tapasztalattal teli év van mögöttünk. Tudatosan emlékezünk mindegyik fizikai inkarnációnkra, miközben ti csupán erre az egyre, a jelenlegire emlékeztek, hiszen minden lecke, melyet korábban megtanultatok az előző inkarnációitokban, biztonságos módon távol van tartva a tudat alatti emlékezetetek tárhelyeitől. Mi élvezzük azt, hogy tudatosan emlékezünk ezekre az eseményekre, tapasztalatokra és hogy bele tudunk ásni a tapasztalataink ’iratkabintetjébe’ – ha úgy tetszik – és ki tudunk húzni egy teljes jelentést arról, hogy mi az, amit megtapasztaltunk és hogyan tudtunk túljutni az adott akadályon.

Szeretnénk látni, hogy többen kifejezitek a bennünk való hiteteket, bizalmatokat, mivel úgy látjuk, hogy ez a hit és bizalom nagyon bizonytalan - legalábbis sok esetben. Szeretnénk emlékeztetni benneteket arra, hogy mielőtt kiléptetek azon az ajtón, teljes bizalmatok volt bennünk és a küldetésetekben. Akkor egyáltalán nem okozott problémát a teljes bizonyosságotokat belevetni a szervezetünkbe, belénk és a képességeinkbe, mint csapat, és szintén, mint személyes vezetők. Mi változott meg számotokra? Ha értitek és elhiszitek, hogy kik vagyunk, akkor kérdeznénk, hogy miért van az, hogy ez a bizalom nem következik ebből? Más szavakkal élve: ha most értenétek, hogy mi ti vagyunk, hogy mi megtapasztaltunk mindent, amit ti megtapasztaltatok és meg fogtok tapasztalni, és hogy mi élvezzük ezt az előnyös nézőpontját mindennek, ami a világotokban és néhányatok életében megtörténik, akkor azt kérdezzük: miért van az, hogy problémát okoz számotokra megbízni bennünk, amikor jön a döntés ideje vagy amikor javasolunk nektek valamit, vagy amikor megosztunk nektek bepillantásokat azzal kapcsolatban, ami a világotokban történik vagy amikor elmondjuk nektek, hogy van néhány projektünk napirendre tűzve, melyről még néhányan úgy gondoljátok, hogy csupán hazugság, egy vágyálom – mint ahogy ezt nevezitek?

Várjuk azt a napot, amikor életre kel számotokra közvetlenül a szemetek előtt az eskü, amit tettetek és azok a képek, melyeket a jövőtökről festettünk nektek. És ez meg is fog történni. Figyeljetek a szavainkra, mert azok fontosak. De ez nem segít ma nektek, ugye, drágáink? És ma van az a nap, amikor sokan szenvedéssel néztek szembe és szükségetek van a segítségünkre és mi itt vagyunk, felajánlván a segítségünket. Szóval, mi az, ami megakadályoz benneteket? Miért van az, hogy ti nehéznek tartjátok teljesen megbízni ma bennünk? Ez azért van, mert azt mondtuk nektek, hogy vannak közöttünk olyan lények, akik úgy néznek ki, mint akiket hüllő-szerűnek képzeltek el? Vagy hogy vannak itt olyan lények, akik a szürke földönkívüliekre hasonlítanak, akikről sokan közületek már olvastak? Azt mondjuk nektek, hogy úgy gondoljuk, hogy a szervezetünk tagjai közül néhány lény leírása egy kicsit ’felborzolta a kedélyeket’ a Fénymunkás közösségetekben, sőt azt is mondhatnánk, hogy egy kis zajongást keltett, így sokan közületek hirtelen félbehagyták a munkájukat és csatlakoztak a csatornánk által küldött beszédeinkkel kapcsolatos lázadozásokhoz.

Azt üzenjük nektek, hogy bízhattok bennünk, mivel tisztán előre láttuk azt, hogy az üzenetünk e hatást fogja kiváltani. Valóban nem hiszitek, hogy nem láttuk tisztán, hogy sokan lesztek, akik nagyon szomorúak lesztek és méltatlankodni fogtok – ahogyan ti mondjátok – mert vannak köztünk olyanok, akiket ti hüllő és szürke lényeknek tartotok? Természetesen láttuk, hogy ez lesz, drágáink, nem tudjátok? Nem látjátok, hogy célzottan mutattuk be először azokat, akiket ti hüllőként és szürkékként ismertek? Úgy gondoljátok, hogy véletlen vagy tévedés volt csupán a részünkről? Természetesen szándékosan tettük ezt. Kipróbáltunk benneteket. Igen, ezt látjátok most, ugye? Szintén bemutattuk nektek Greg felsőbbrendű énjét, aki nem hüllő és nem szürke, mint láthattátok. Ő egy arcturiusi. Igen, Greg ilyen. Egy Arcturiusi lény egy olyan galaxisról, ami nagyon messze van a Tejút Galaxistól. Ő egy olyan galaxisról való, ami Tauri galaxisként ismert, és ami ezen univerzum egy olyan területén helyezkedik el, mely oly távoli, hogy a lények ott egy kissé különböznek tőletek és tőlünk.

Igen. Ti és mi nagyon hasonlóak vagyunk, mivel én egy ember-kinézetű lény vagyok csakúgy, mint ti, és amikor ember helyett ember-kinézetűt használok, az egyszerűen azért van, mert a fizikai járművem (testem) nem földi szülőktől született. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az én fizikai testem bármiben is különbözik a tiétektől. Nagyon fontos, hogy megértsétek, hogy nem használhatjuk az „ember”-szót, mivel nem vagyunk teljesen emberek, hiszen csupán azok tekinthetők embernek, akik két emberi szülőtől születtek a bolygótokra. Úgy gondoljuk, hogy sokan megértitek ezt, és úgy gondoljuk, megértitek azt is, miért kell ilyen kifejezéseket használnunk, mint emberszerű vagy humanoid (emberszerű – a ford. megj.); mindegyik pontosan ugyanazt jelenti. Nos, én egy emberszerű vagy humanoid lény vagyok. Igen, van bőröm, melynek színe olyan, mint amilyet ti kaukázusi fajnak vagy fehér fajnak neveznétek. Igen, én ’fehér’ vagyok, ahogyan ti mondjátok. Világosbarna sőt, szőkés hajam van. Kék a szemem. Nagyon világos a bőröm, mivel nekünk nincs napunk úgy, mint nektek hiszen, főleg az űrben tartózkodunk a hajóink fedélzetén. Természetesen egész sokat látogatunk meg olyan bolygókat, amiknek van napjuk, de még nem töltök túl sok időt a napon, így a bőröm nem barnult le egyáltalán és természetesen nem károsult semmilyen módon az univerzumban szerteszét létező sok nap hatásaitól. Sokat törődöm a fizikai járművemmel és élvezem a fejlett technológia azon előnyeit, melyek a fizikai járműveinket tökéletes összhangban és állapotban tartják sok hosszú éven át.

Tehát ezt tudjátok. Van valaki, akik pontosan úgy néz ki, mint ti. Én egy plejádi vagyok. Egy olyan világból származom, mely egy csillag körül kering a Plejád csillagrendszerben. Igen, egy vagyok azok közül, akiket sokkal könnyebben azonosítanátok úgy, mint egy barátot, mint a szövetségesetek, mint valaki, aki teljesen olyan, mint ti vagytok, mivel számotokra ez annak a ténynek köszönhető, hogy úgy nézek ki, mint ti. Látjátok, ez mennyire - nem szeretnék megsérteni vagy megalázni senkit sem, de – látjátok, milyen butaság, milyen gyerekesség, mennyire ’elvonatkoztatott a világtól’ az, hogy sokan vagytok, akik megkönnyebbülten felsóhajtotok most, mert találtatok valakit, aki pontosan olyan, mint ti vagytok? Egy kicsit butaságnak látjuk ezt, mivel - ahogy mondtuk is -, nem az a fontos, hogy hogyan nézünk ki, hanem hogy mi van belül. Úgy gondoljátok, hogy a csatornánk Greg sokban eltér tőletek? Olvassátok a szavainkat, melyeket minden nap általa osztunk meg veletek és chat-eltek vele a hozzászólás részben és a Facebook-üzeneteken keresztül minden egyes nap. Sokan közületek barátjának tartjátok magatokat, mivel ő nagyon barátságos, néha – úgy mondhatnánk, hogy – sármos, nagyon kedves és mindig nyitott a tréfára is. Egy légynek sem tudna ártani és amint tegnap leírtuk, teljesen érthetitek szó szerint is azt, hogy ő a szó szoros értelmében addig kergeti a legyeket a házban, míg bármilyen eszközzel meg nem tudja őket fogni és biztonságban kitenni a házból, mivel nem akarja agyoncsapni őket, hiszen óriási nagy szíve van pontosan olyan, mint amilyen sokatoknak.

Ti pontosan olyanok vagytok, mint ő. Ő egy közületek. Ő pontosan úgy néz ki, mint ti, hiszen most egy emberi lény, aki emberi szülőktől született a nyugati félgömbön, az Egyesült Államokban, New York államban. Tehát ő teljesen olyan, mint ti vagytok. Ő a testvéretek. Nem féltek tőle egyáltalán, ugye? Bíztok benne, igaz? Nos, mindenesetre sokatok, hiszen csatornázóként vannak követői és hírneve, akiben egy bizonyos számú Fénymunkás nem bízik. Ez meg fog változni és ez nagymértékben fog megváltozni. Greg-et ’úttörőként’ fogjátok látni – ha úgy tetszik. Úgy, mint a nagy áttörője egy óriási mennyiségű információnak, melyet más csatornázók sosem osztottak még meg veletek. Ez a mi meglepetésünk számotokra és gondosan ápolgattuk és formázgattuk ezt a meglepetést, mely sokatok számára ez egy óriási lecke lesz.

Sokan közületek nem bíztak benne, támadták őt, kigúnyolták őt és – amint ti mondjátok – felakasztották a fogasra. És igen, még zaklatták is őt – hiszen sokan közületek ezt tették és még ma is folytatják ezt és a mai üzenet alatt is ezt fogják tenni az internetetek sok területén. Zaklatni fogjátok őt. ’Máglyán fogjátok elégetni’ azért, amit tesz, és mert az igazat mondja. Minden, amit a csatornánkon, Greg-en keresztül mondtunk, az igaz. Nincs két út ezzel kapcsolatban még akkor sem, ha egy másik csatorna vagy forrás, aki azt állítja, hogy ő ’kutató’ – bármit is jelentsen ez – elutasítja, amit ő [Greg] mond.

Feltesszük nektek a kérdést, hogy hogyan tudná bárki is csatorna használata nélkül kutatni, hogy mi történik az ötödik dimenzióban? Hogyan lehetséges ez? Honnét ismerne bárki a bolygótokon egy adott tényt és bizonyosságot arról, hogy mi történik a harmadik dimenziós korlátaitokon túl anélkül, hogy egy csatorna átadná nekik az információt tőlünk vagy más galaktikus parancsnokságoktól? Szeretnénk látni, hogy ma sokatok eljátszik ezzel a kérdéssel; hogyan lehet az, hogy bárki is közületek azt állíthatja, hogy tud bármit is ezen univerzum magasabb részeiről, melyek a harmadik dimenziós világotok határain túl vannak anélkül, hogy egy csatorna munkáját idézné vagy megbízna benne?

A világotokban lévő csatornák ma a ti szemeitek és a ti füleitek arra, hogy mi történik körülöttetek, az univerzumotok magasabb dimenzióiban. Ez az, ahol vagyunk és nem csupán egy eszközünk van arra, hogy kommunikáljunk veletek és információkat valamint leírásokat osszunk meg veletek a világotokról. Minden, amit tudtok a mi dimenzióinkról, melyek a harmadikon túl vannak, a mi leírásainkból tanultátok, melyeket a csatornáinkon keresztül juttattunk el hozzátok. Ha lenne más módja, amiről úgy gondoljátok, hogy betekintést vagy bármiféle információt nyújthatna a mi dimenziónkról, bármilyen más forrásból a mi csatornánkon kívül, szeretnénk hallani azonnal, mivel egyáltalán nincs más forrása ennek az információnak. Nincsenek könyvek egyetlen könyvtárban vagy könyvesboltban sem, melyek ezekről írtak. Igen, ez igaz. Nem adtunk ki egyetlen könyvet sem a világotokban. Minden könyv, mely a mi dimenzióinkról, a szervezetünkről, a ti magasabb dimenziós vezetőitekről és angyalokról szól olyan információ, mely vagy teljesen kitalált vagy szóbeszédre és célozgatásra alapozott vagy más emberek leírásaira támaszkodik. Eláruljuk, hogy ezek, a mások általi leírások olyan csatornázások, melyekről mi döntöttünk úgy, hogy megosztjuk veletek. Ez minden, ami van, nincs más információforrás.

Nincs közöttetek senki, akinek tudatos emlékezése lenne az életéről vagy a harmadik dimenziós korlátozott világon túli tapasztalásról. Ha lenne közöttetek bárki, aki elhinné, hogy tudatos emlékezettel rendelkezik bármiről, mely a jelenlegi életén túl van, akkor eláruljuk nektek, hogy ez teljes lehetetlenség, mivel látjátok, hogy nem tudtok hozzáférni egyetlen ilyen emlékhez sem, mivel jelenleg ezek nincsenek veletek. Nem a tudatosságotok részei. El vannak rejtve biztonságban valahová és védve vannak. Ezeket az emlékeket a megfelelő időben vissza fogjátok kapni, de ez nem most lesz és nem is volt soha ebben az életetekben.

Nos, hogy ezt a pici témát tisztáztuk, ismét elmondjuk nektek; van bárki, aki el tudná mondani nekünk, hogy hol van bármilyen információ a szervezetünkről vagy az univerzumotok magasabb dimenzióiról, melyeket nem csatornákon vagy bárki olyan személyen keresztül kaptatok, aki csupán ismétli vagy idézi egy csatorna munkáit? Oké, tehát ez a feladatotok mára, mivel nagyon lelkesen várjuk, hogy megtudjuk, hogy miért hiszi néhányatok, hogy biztosan tudja, hogy milyen az élet e harmadik dimenziós határokon túl.

Most, hogy megvan a feladatotok, engedjétek meg, hogy folytassuk a beszélgetésünket ma, mely főként arra összpontosít, hogy miért vannak közöttetek olyanok, akik a bőrük külső rétegei és a testük alapján ítélnek meg másokat? Hiszen ezeket sok esetben azért választották, hogy megtapasztalják a Teremtő által adott életet és a Teremtő által létrehozott univerzumot. Eláruljuk nektek, hogy sokan vagyunk és hiszünk abban, hogy többen megértitek ezt. Az utóbbi üzenetünkben bemutattunk háromféle típusú lényt, bár sokan nem tűntök úgy, hogy erre nagyon tisztán vagy pontosan emlékeznétek. Úgy tűntök, hogy azt hiszitek, csupán kétféle lényt mutattunk be nektek. Úgy látjuk, hogy ez egy téves információ, akár célzottan, akár véletlenül, de úgy látjuk, mintha egy téves információ lenne és kérnénk, hogy többen közületek, akik ezt a téves információt készültök terjeszteni, legyetek szívesek alaposabban elolvasni az üzeneteinket. Egyértelműen háromféle lényt mutattunk be. Nem kettőt.

Bemutattunk nektek egy olyan lényt, aki számotokra egy hüllőre hasonlít; egy másikat, akit úgy írtok le és úgy ismertek, mint egy magas szürke és bemutattunk egy világoskék bőrű, fehér hajú, 6,5 láb magas lényt, nagy, szerető szemekkel. Elmagyaráztuk nektek, hogy ez volt Greg felsőbbrendű énje – vagy ahogyan ti ismeritek -, a jövőbeli énje. Ő egy arcturiusi lény, és az arcuriusi lények barátságosak, kedvesek és mérhetetlenül intelligensek. Igen, szerte ezen univerzum rengeteg civilizációját meghaladó technológiával rendelkeznek. Millió és millió éveken keresztül jártak mindenfelé. Ezért van az, hogy az ő technológiájuk annyira előtte jár sok más fajhoz, világhoz és szövetséghez képest. Erős hajóik vannak, melyek körbe tudják járni ezt az univerzumot pillanatok alatt. Ki-be tudnak kukkantani tetszés szerinti valóságokba, kopp-koop-koop-kopp. Egyik dimenzióból a másikba. Magasabbra és magasabbra. Nincsenek olyan dimenziós korlátok, melyeket ne tudnának átlépni.

Értitek, ez mit jelent? Értitek, mi az, amit itt magyarázunk arról, hogy Greg felsőbbrendű énje nem egy olyan lény, melyet az ötödik dimenzió korlátok közé szorít? Greg felsőbb rendű énje egy lény, mely elérte ennek az univerzumnak a csúcsát, mely jelenleg a ti 12. dimenziótok. Greg felsőbb rendű énje egy 12. dimenziós lény. Ez azt jelenti, Greg, hogy Greg a jármű. A felsőbbrendű énjének a szemei és a fülei egy harmadik dimenziós világban vannak, de ez nem jelenti azt, hogy Greg nem tud szintén dimenziókon át utazni el egészen a 12. dimenzióig, hiszen ő tud és fog is az előttünk álló napokban és ő már teljesen érti is ezt. Ő ezt hosszú idővel ezelőtt kitalálta. Ezért van az, hogy ő a csillagcsaládját egy 11. dimenziós közösségnek írja le, hiszen ő tudja ezt, mivel ez az információ régen meg lett osztva vele és ő tudta, hogy ő az itteni munkáján keresztül és az ő kemény erőfeszítései által a 11. dimenzióból a 12. dimenzióba fog – ha úgy tetszik – sikeres felvételi vizsgát tenni. Ő tudta ezt. Ő beszélt erről a testvérének és a barátainak, bár a legtöbb barátja olyan, mint sokatok és nem hisznek el sok mindent abból, amit mond. És valóságos szégyen, hogy Greg-nek olyan barátai vannak, akik itt vannak közvetlenül mellette a 3. dimenziós világban, pedig ők szintén 11. dimenziós lények, és ők az itteni munkájuk és tapasztalataik által a csúcsra - a 12. dimenzió fennsíkjára – jutottak.

Mit gondoltok erről? Azt hiszitek, ez ismét egy hazugság, melyet Greg propagál, vagy mi propagálunk Greg-en keresztül? Udvariasan azt üzenjük nektek, hogy elegünk van azokból, akik hazugságokkal vádolnak minket és a nagyon is közeli előttünk álló napokban el fogunk hallgattatni sok kritikust azok közül, aki Greg-et vagy minket kritizál. Bár nincs vérbosszú vagy vagdalkozás – ha úgy tetszik – sem személyes, sem másfajta, de nagyon várjuk már azt a napot, mivel ez ’le fogja csendesíteni a tengereit’ ezeknek az elferdült szónoklatoknak és vádaskodásoknak, erős vitatkozásoknak, kihívásoknak és mindenféle fenyegetésnek, legyen az fizikai vagy jogi, vagy más típusú fenyegetés, melyeket Greg kapott. Igen, vannak közöttetek olyanok, akik testi sértéssel fenyegetik Greg-et. El tudjátok ezt hinni? Vannak közöttetek olyanok is, akik perrel fenyegették őt azért, hogy elhallgattassák.

Eláruljuk nektek azt, hogy valóban nem ismeritek Greg-et, ha azt gondoljátok, hogy sértő fenyegetésekkel vagy perrel meg lehet őt félemlíteni, mivel ezt előre látta és mégis megtette. Ez az, amiért ő egy 12. dimenziós lény, hiszen látjátok, ő már megtapasztalta azt, amit sokatok most fog még csak megtapasztalni vagy már esetleg megtapasztalt. Erről szól minden. Vannak egyszerűen olyanok közöttetek - és Greg az egyik ilyen -, akik már előttetek haladnak. Látjátok most ezt? Mindannyian ugyanazokat a dolgokat tesszük meg és tapasztaljuk meg, csak más-más időben. Ezért tudunk nektek segíteni az utazásotok során és ezért mondjuk azt, hogy bízzatok bennünk és higgyetek nekünk, mivel vannak olyan dolgok, amelyeket sokan még csak most tapasztaltok meg vagy az elkövetkezendő napokban fogtok megtapasztalni, és amiket mi már szó szerint átéltünk, néha több, mint egyszer, mivel néha egynél több tapasztalásra vagy leckére volt szüksége egy bizonyos témában ahhoz, hogy tanuljunk belőle.

Ez mindannyiótokra igaz. Ez igaz Greg-re is, mivel néha nagyon kemény leckéket kellett megtanulnia. Ugyanazon nehéz leckéket egynél többször is. Megkérdezhetitek tőle és el fogja mondani. Volt problémája a törvénnyel. Volt problémája az erőszakkal, utcai bandákkal való verekedéssel is. Igen. Tudtátok, hogy Greg egy bandában nőtt fel? Fogadtunk abban, hogy sokan közületek nagyon is meg lesznek lepődve, ha ezt megtudják majd. Greg egy bandában nőtt fel. Egy olyan bandában, mely időnként nagyon erőszakos volt és Greg megtanulta, hogyan kell verekedni és túlélni az utcán, mivel ő úgy gondolta, hogy szüksége van erre a leckére ebben az életében. Úgy gondolta, hogy továbbvihetné azt, amit itt megtanult és a felsőbbrendű énjeinél és az Ashtar Parancsnokság-beli karrierjében alkalmazhatná. Igen. Greg az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik parancsnoka. Ez ő. Ez az ő karrierje és úgy érezte, hogy sokat tudna tanulni, ha vad környéken nőhetne fel egy harcos utcai bandában. Azt mondjuk nektek, hogy nem mesélünk el olyan dolgokat, melyek Greg nagyon régi múltjában történtek ebben az életében. Nem. Csupán néhány évvel ezelőtt még a háza előtt állt az utca közepén, és ugyanabban az időben több bandataggal verekedett. Ez így van. Ez volt Greg. Ő erős és határozott. Nem viszi el más helyett a balhét. Tehát, ha van köztetek olyan, aki azt hiszi, hogy megfélemlítheti őt a fenyegetésével vagy a testi erőszakkal, akkor eláruljuk, hogy rossz lóra ült – ahogyan ti mondjátok – és ha bárki is úgy gondolná, hogy megfélemlítheti őt perrel való fenyegetéssel, akkor eláruljuk nektek, hogy Greg már ezt is tapasztalta.

Greg - és a testvére is - sokkal több, mint egy alkalommal látott belülről börtöncellát. Kemény körülmények között nőttek fel és az életük nagy része szintén durva volt. Nem könnyű, kényelmes, jómódú és erős életeket választottak. Nem. Olyan életeket választottak, melyek provokatívak, melyek kihívóak. És megcsinálták és ezért sokkal erősebb lényekként jöttek ki belőle, mint ahogyan belementek. Minden erről szól. És ez az, amire szeretnénk, ha mindig emlékeznétek, bármikor szenvedések között találjátok magatokat vagy nehézségeket kell átélnetek. Sokatok szerette volna ezeket a dolgokat, ezeket a tapasztalatokat, mivel úgy éreztétek, hogy egy erősebb és bölcsebb lénnyé válhattok általa. És ti azok vagytok.

Sokan óriásit fejlődtetek és nincs is fogalmatok róla. Az a lény, mely ma vagytok – ahogy ti mondjátok – messze fölötte áll annak a lénynek, aki elkezdte ezt az inkarnációt sok évtizeddel ezelőtt ebben az életben. Ti büszkébb, erősebb, bölcsebb, bátrabb, tapasztaltabb és értelmesebb lénnyé váltok. Sokan közületek bölcs spirituális tanítóvá, előadóvá, vezetővé és parancsnokká szeretnétek magatokat tenni és azt üzenjük nektek, hogy ez mind nagyon is lehetséges számotokra. Ezeket a következő dolgok teszik lehetővé számotokra: a kihívások, nehézségek, szenvedések, akaratpróbák, vezetői- és elhatározási próbák, az állhatatosságotok, kitartásotok és a bátorságotok ebben az életben.

Tehát azt mondjuk nektek: ne úgy nézzetek az életetekre, mint az egyik szerencsétlenség a másik után, vagy az egyik kihívás a másik után. Nézzetek rá úgy, mint egy aranyló lehetőség a másik után, mivel az egész életetek erről szól. Ez a lehetőségek hosszú sorozata. Ezek a lehetőségek nektek lettek kitalálva és ezeket ti terveztétek a mi segítségünkkel. Nem dobjuk ezeket az akadályokat az utatokba és nem húzzuk ki a talajt a lábatok alól – ahogyan ti mondjátok. Nem. Ezeket az akadályokat ti terveztétek, ti teremtettétek és ti is kiviteleztétek és még ma is ezt teszitek. Mint láthatjátok, sokatoknak szintén van felsőbbrendű énje. Nem csupán a csatornánk Greg az, akinek van felsőbbrendű énje. Sokan, akik most olvassátok ezeket a szavakat, rendelkeztek felsőbbrendű énnel, melyeknek ti vagytok a járműve (teste), ti vagytok ő, és meg szeretne szerezni magának és nektek is ebből az életből mindent, amit csak lehet, hogy minden lehetőséget elérjen, melyeket elérhetővé tettek önmaga számára és nem akarja elszalasztani a lehetőséget azzal, hogy könnyedén veszitek, hiszen nem ezért jöttetek ide.

Tehát ők [ti és a felsőbbrendű énetek – a ford.megj.] egy lehetőséget és egy cselekményt látnak. Kihasználják az alkalmat és akadályokat gördítenek az utatokba. Igen. Ez kőszívűnek és aljasnak tűnhet, sőt, még gonosznak is sokatok szemében, de eláruljuk nektek, hogy ez az, amiben ti és a felsőbbrendű énetek megegyeztek – apropó, ők egyek, nem két lény, de a megbeszélés céljai miatt tisztább, ha két különböző nézőpontot használunk. A felsőbbrendű énetek látja, min mentek keresztül. Megvilágítja ezt számotokra és nem veszi le a lábát a gázpedálról – ahogyan ti ezt mondjátok. Nem. Rálépnek és még egy akadályt gördítenek az utatokra, mivel látják, hogy milyen erőssé váltok, mialatt ezen akadályokon átmentek, és hogy mennyire jó megoldásokat találtok, hogy eltakarítsátok ezeket az utatokból oly természetesen. Ahogy a felsőbbrendű énetek látja a fejlődéseteket, a megerősödéseteket, a növekedésetek és érésetek nagyságát, úgy fog továbbra is akadályokat görgetni az utatokba. És ezt teszik nap-nap után.

Nos, mikor az életetek tele van ezekkel az akadályokkal és ezek csak egyre jönnek és jönnek, és amikor felnéztek az égre és azt kiáltjátok, hogy ’Miért?’, akkor most már tudjátok. Ezért vagytok itt. Ezt akartátok és ezt fogjátok kapni. És nagyon boldogok lesztek, amikor azt tapasztaljátok majd, hogy mindenen túl vagytok. Biztosíthatunk benne, hogy nem fogtok sajnálattal visszanézni. Egy hegycsúcson fogtok állni, kitárt karokkal a fejetek felett, és torkotok szakadtából ordítani fogjátok, hogy: ’Megcsináltam! Sokkal erősebb, bölcsebb és bátrabb lény vagyok, mint valaha voltam!’

Ma szeretnénk, hogy emlékezzetek erre; arra, hogy minden, amit ma, és amit holnap megtapasztaltok azért lett tervezve, hogy megerősítsen benneteket, hogy kipróbáljon benneteket, hogy arra alapozzon, ami már most is nagyon erős, bölcs, erőteljes és bátor lény, mivel ez az, amik lényegében ti vagytok. Nem vagytok gyengék, törékenyek és félénk kisegerek. Nem. Ha azok lennétek, nem lennétek itt. Ennél sokkal többek vagytok. Van erőtök, van kitartásotok, sok év tapasztalat van a hátatok mögött és azt kívánjuk, hogy mindig emlékezzetek erre, amikor a következő kihívás az utatokba kerül.

A kihívás testreszabott. Csak nektek, általatok. Tehát nincs más személy vagy szervezet, akiket ezekért az akadályokért hibáztathatnátok. Ezeket a nehézségeket ti teremtettétek és ti helyeztétek a saját utatokba. Lássátok ezt és értsétek akkor, amikor a következő alkalomkor egy nehézséggel találkoztok. Azt kívánjuk, hogy dédelgessétek ezt az akadályt olyan módon, ahogyan tudjátok. Azt kívánjuk nektek, hogy hozzatok ki belőle mindent, amit csak tudtok úgy, hogy fejjel nekimentek és legyőzitek. Ez olyan dolog, amit már az inkarnációtok hosszú vonalán minden egyes alkalommal többször is megtettetek. Ne álljatok most meg. Csupán néhány akadállyal vagytok a célvonal előtt. Nem látjátok? Nincs itt az ideje annak, hogy kiszálljatok. Nincs itt az ideje, hogy feladjátok, vagy bármilyen módon gyengítsétek az erőfeszítéseiteket és azt mondjátok magatoknak, hogy nem tudom többé megtenni és hogy ezek a kihívások túlságosan kemények, ezért most feladom.

Nem fogjuk ezt megengedni, a magasabb lényetek sem fogja ezt megengedni. Eljön majd egy nap – és ez hamarosan itt is lesz – sokatok számára, amikor az utatokban álló legutolsó, végső dolgot is legyőzitek. Az utolsó dolgot az ösvényeteken, mielőtt a magasabb világokba emelkedtek. Értitek, milyen diadal lesz ez számotokra? Képesek vagytok most érezni ezt? Nagyon közel vagytok. Ne hagyjátok abba a küzdelmet. Tartsatok ki, mivel ez a nap majdnem itt van. Koncentráljatok a pozitív végkifejletre – ahogyan mondjátok – mivel mindent megér az, hogy átvészeljétek a mát és mindent megér az, hogy végigcsináltátok a teljes, hosszú listáját a fizikai világba történő inkarnációitoknak. Erősek vagytok, örökkévaló vagytok, bátrak vagytok, óriási intelligenciával rendelkeztek és sokkal távolabb jutottatok sok testvéreteknél.

Azt is mondhatnátok, hogy ti is olyanok vagytok, ’akik sok más lény előtt jártok’. Értitek, hogyan működik ez? Nem csupán mi vagyunk, akik előttetek haladtunk, hanem ti is előtte vagytok sok más lénynek. Ezért van az, hogy mi mindannyian ugyanazok vagyunk. Mi csupán olyan lábnyomokba lépünk, amiket mások előttünk hagytak. De ezek a lábnyomok mind egyidejűek, mivel mi mindannyian ugyanazokon a leckéken megyünk át, csupán egy kicsit tér el minden személynél és személyiségnél. Amit ők éreztek, az szükséges volt ahhoz, hogy amit csak tudnak, kinyerjenek a helyzetből. De eláruljuk nektek, hogy nagyrészt mindannyian pontosan ugyanazokat a leckéket tanuljuk meg, mivel nincs túl sok különböző ’tervezet’ – ha úgy tetszik – a kihívásaitok és akadályaitok számára. Ezek nagyon ügyesen vannak kategorizálva itt, nagy ’könyvekben’ – ha úgy tetszik. Vannak ilyenek a számítógépeinken, de azt mondjuk nektek, hogy ez teljesen olyan, mintha bemennétek egy könyvtárba és kinyitnátok egy könyvet és találnátok benne egy listányi kihívást, melyekkel ti, mi és mindannyian szembe fogunk nézni.

Látjátok, hogy ez nem csupán ’rögtönzés’ – ahogyan ti mondjátok -, hanem egy nagyon megszervezett folyamat, mely során ezekből a könyvekből kiválasztjátok a kihívásokat, melyeket meg akartok tapasztalni. Aztán inkarnálódtok, és az általatok kiválasztott kihívások elkezdenek manifesztálódni előttetek. Ez az, amiért úgy tűnhet néha, mintha csupán egy kihívás lenne a másik után az életetekben. Egyik akadály a másik után, egy probléma, egy szerencsétlenség, mivel ez igaz. Nagyon jó ítélőképességűek vagytok. E kihívásoknak van egy hosszú vonala, mivel így terveztétek és mi – sok esetben a felsőbbrendű énetekkel együtt – foganatosítjuk ezeket számotokra.

Mi csupán szeretnénk, ha emlékeznétek erre a következő alkalommal, amikor egy kihívás kerül az utatokba. És egy kihívás fog jönni elétek, mivel közületek senki sem – és tényleg senki sem – fejezte be minden leckéjét a harmadik dimenzióban. Van még egy kis maradék idő sokatok számára a felemelkedés előtt, így azt üzenjük, hogy tartsátok a szemeteket figyelmesen az előttetek lévő úton, mivel jön majd kihívás az utatokba. Ezt elhihetitek nekünk, hiszen mi olyanok vagyunk, akik már átmentek előttetek ezen, így tudjuk, mi vár még sok esetben rátok. Barátaitok és családotok vagyunk, és nem gondolunk sosem arra, hogy rossz útra tereljünk benneteket. Azért vagyunk itt, hogy vezessünk benneteket. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk benneteket az utatokon és ez az, amit minden egyes nap meg is teszünk.

Szeretnénk, ha jobban bíznátok bennünk és úgy gondoljuk, hogy ahogyan a napok telnek, sokan lesztek, akik hirtelen találnak egy módot arra, hogy megbízzanak bennünk. Mi nagyon egyértelműen fogjuk jelezni a szándékainkat, hogy mindannyian hamar láthassátok most, amikor elkezdjük az egyik projektünket, amelyről már beszéltünk. Nem mondjuk el, melyiket, mivel mi is szeretjük a meglepetéseket és úgy gondoljuk, hogy e projekt elkezdésének a hatása sokatok szemét fel fogja majd nyitni és sokatok szívét is meg fogja felénk és a szervezetünk felé nyitni, mivel úgy érezzük, bebizonyítjuk nektek - ha ez az, amire szükségetek van – hogy érdemes bennünk bíznotok és bebizonyítjuk a tisztességességünket is.

Befejezzük most, de azt üzenjük nektek, hogy úgy nézzetek ránk, mint a testvéreitekre. Ne úgy nézzetek ránk, mint valami másra, mivel nem vagyunk semmi mások, csak azok, akik néhány lépéssel előttetek haladnak és ennyi az egész. Szeretnénk, ha a családotokként tekintenétek ránk, mivel mi valóban azok vagyunk. Nem vagyunk semmi mások számotokra, csak a családotok. Nem vagyunk ellenségek, még ha sokan azt is hiszitek, hogy ezek a ’hüllő’-kinézetű lények – ahogyan ti leírjátok őket – a ti ellenségeitek. Ismét elmondjuk: nem tudjuk, honnét ered ez a történet. Ez nem egy olyan információ, melyet a mi csatornáinkon keresztül kaptatok, ezért kérdezzük tőletek, hogyan lehet, hogy ilyen információtok van, ha nem a mi csatornáinkon át jön? Ha elhiszitek, hogy ez a téves információ erről a gonosz hüllőfajról az ősi könyveitekben volt megírva, akkor szeretnénk tudni, melyik régi könyvekben találhatók ezek, mivel nincsenek olyan ősi könyvek - melynekről az egész civilizációtokra vonatkozóan tudomásunk van -, amik bármilyen negatív, ellenséges vagy gonosz hüllőfajról beszélnének. Ha elhinnétek azt, hogy helytelenek vagyunk, akkor ma azt kérjük tőletek, hogy osszátok meg velünk, hol vannak ezek a könyve és mi a címük, mert el fogjuk olvasni ezeket.

Igen, mi tényleg le fogunk jönni a világotokba, elveszünk egyet ezek közül a könyvek közül, visszavisszük magunkkal és tanulmányozni fogjuk, mivel eláruljuk nektek, hogy nincsenek erről a képzeletbeli hüllőfajról szóló feljegyzések az ősi szövegeitekben, hiszen nincs is olyan hüllőfaj az egész univerzumban, amiről ti beszéltek. Amit mi mondunk nektek az az, hogy nincsenek eltérő hüllőfajok, de ’talán’ van egy, ami ellenséges, ami romboláson töri a fejét és meg akarja hódítani a bolygótokat. Eláruljuk nektek, hogy vannak olyan lények, melyek hasonlíthatnak a hüllőkre, de egyikük sem ellenséges, egyikük sem harcolt soha a bolygótokkal, és nem is tervezte soha, hogy megszállja, vagy bármilyen módon befolyásolja a bolygótokat. Csupán olyanok vannak, akik a szervezetünk tagjaiként itt vannak velünk. Ők azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk és támogassanak benneteket.

Szeretnénk, ha tudnátok ezt. Szeretnénk, ha megértenétek ezt és hinnétek nekünk, amikor ezeket mondjuk. Nem hazudunk nektek. Pontos információt osztunk meg veletek és bízhattok ebben az információban, mivel tisztán ismerjük ezen univerzum történelmét. Sok civilizáció szerte ismeri ezen univerzum történelmét. Mindannyian egyetértünk abban, és tényekkel tudjuk alátámasztani - amint mondtuk már -, hogy vannak technológiáink, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy bármilyen eseményt visszajátsszunk és sokszor meg is tettük ezt, amikor a saját történelmi könyveinket írtuk.

A mi történelemkönyveink sokkal pontosabbak, mint a tieitek, mivel a ti történelemkönyveiteket nagyrészt a cabal tagjai vagy fizetett talpnyalói írták, akiknek azt az utasítást adták, hogy fikciókat, hazugságokat és istenkáromlást írjanak. Igen, ilyenek a történelemkönyveitek. De mi számotokra egy sokkal tisztább képet fogunk festeni az előttünk álló napokban a valódi történelmetekről és úgy gondoljuk, hogy ettől sokan nagyon izgatottak lesztek, mivel sokatok ’történelemrajongó’ – ahogyan ti nevezitek – és nagy meglepetéseink vannak a számotokra. Meg fogunk osztani veletek olyan történeteket és civilizációkról szóló elbeszéléseket, melyekről korábban még sosem hallottatok. Mit gondoltok erről? Izgalmasnak tartjátok? Úgy gondoljuk, hogy sokan élvezni fogjátok nagyon és mi is élvezni fogjuk, hogy megoszthatjuk ezt az információt veletek.

Szintén el fogunk vinni sokatokat tanulmányi kirándulásra – így is hívhatjátok ezeket –, ahol látni fogjátok a szemetek előtt megtörténni ezeket az eseményeket. Mintha első alkalommal történnének, mintha ti valójában a történelem abban az időszakában lennétek, amikor ezek az események megtörténtek. Mit gondoltok erről? Egy izgalmas kalandnak tartjátok? Megéri szerintetek a ’belépőjegy árát’ – ahogyan ti mondjátok? Nos, ez az egyik meghívásunk – ahogyan hívjátok ezeket – számotokra, mivel sokatok kiérdemelte ezeket a ’köröket’ és nagyon boldogok leszünk, hogy visszavihetünk a kedvenc történelmi pillanataitokba benneteket, sőt, még a történelmetek néhány részletébe is, aminek jelenleg nem is vagytok tudatában vagy csupán ismerkedtek vele, mint például Atlantis és Lemúria civilizációi. Igen, vissza fogunk vinni benneteket Atlantisba és Lemúriába. Mit gondoltok erről? Várjatok, míg meglátjátok, hogyan néznek ki! Úgy gondoljuk, hogy e modern civilizációk látványa ámulatba fog benneteket ejteni. Meg fog döbbenteni, mivel nem tudjátok egyáltalán elképzelni. Egyáltalán nem olyanok, mint a ti mai civilizációtok. Ezek olyanok, amiket látni kell. Ezek nagyon eltérőek a tiétektől.

Ezzel búcsúzunk mára tőletek és azt üzenjük, hogy sok olyan dolog van a történelmetekben, a múltatokban és az univerzumotokban, amit még nem tapasztaltatok és jelenleg mi vagyunk azok, akik értik ezeket a dolgokat és csupán azt kívánjuk, hogy minél többen találjatok egy módot arra, hogy bízzatok bennünk, mivel mindent megteszünk, hogy megosszuk a tudásunkat veletek és ez nehéz akkor, ha nem fogtok bízni bennünk vagy nem hisztek nekünk. Tudjátok, ugye?

Ezért kérjük, többen nyissátok meg a szíveteket felénk és fogadjatok el bennünket, mivel a családotok vagyunk. Sok esetben mi ti vagyunk. A barátaitok vagyunk és azok, akik néhány lépéssel előttetek járnak. Mi a szövetségeseitek vagyunk, a Fény Galaktikus Szövetsége.



Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_8348.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3046150
Hónap: 11049
Nap: 674