Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élő szellemvilág - valós történetek

Élő szellemvilág - valós történetek

A szellemvilág sokakat érdekel, sokan pedig egyáltalán nem hisznek benne. Egészen addig, amíg nem találkoznak velük... Megijednek, vagy félnek, vagy akkor is szemfényvesztésnek hiszik, amikor az orruk előtt áll a szellem, érzik a szagát, hallják a hangját. Még kevesebben vannak, akik tudják, hogy ilyenkor is van segítség, vannak szakemberek, akik segítenek a bajbajutottaknak, és a szellemeknek. Nem irtják, hanem hazaküldik őket.

Egy édesapa szelleme

  

Tavaly októberében halt meg az édesapám. Azóta folyamatosan rosszul vagyok, holott előtte orvoshoz sem jártam. Apukám hirtelen halállal hunyt el. Amikor bekerült a kórházba, az orvosok azt gondolták, hogy életben marad.


Akkor éjszaka azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Álmom után, aznap éjjel az anyukám bejött a szobámba, és közölte, hogy a kórházból hívták, baj van, apukám meghalt. Nagyon jó kapcsolatom volt az édesapámmal, valószínűleg ezért éreztem meg, hogy elhunyt. Amikor meggyászoltam, éreztem, hogy velem van. A probléma akkor kezdődött, amikor ez az érzés nem szűnt meg, és különböző betegségek jelentkeztek rajtam. Apukám agyvérzésben halt meg, agyi értágulata volt, az agyi ere szétpattant, az egész feje szétroncsolódott.
Nekem soha nem fájt a fejem, de az utóbbi időben olyan érzésem volt, mintha valami feszítené a fejem, valamilyen nyomás. Jobban megijesztett, hogy a szívem fájt néha, ez korábban soha nem fordult elő. Az orvosok megvizsgáltak, azt mondták, nincs semmi bajom. Egyszer elájultam, annyira fájt a vesém. Ez azért is érdekes, mert azelőtt sohasem ájultam el. Hirtelen jött, bekerültem a kórházba, az orvosok újra kivizsgáltak, rendellenességet nem találtak. Ahogy jött ez a rosszullét, el is múlt. Voltam a gyógyítóknál, akik segítettek, de mindig előjött ez a probléma.
 
Tegnap, hosszú idő óta újra olyan érzésem lett, hogy majdnem összeestem. Annyira feszítő volt az érzés, hogy arra gondoltam, édesapám szelleme lehet hozzám kötődve. Annyira rosszul voltam, hogy azonnal eljöttem a szellem elengedés szertartására.
 
Most, a szellem túlvilágra elengedése után sokkal jobban vagyok. Az is lehet, édesapám szelleme ezáltal jelzett, hogy szeretne a túlvilágra elmenni.
 
Apukámnak halála előtt voltak gerincproblémái. Nagyon fájlalta a hátcsigolyáit, táppénzen volt gerincbetegsége miatt. Amióta édesapám meghalt, gerincfájdalmaim voltak, a fájdalom jött és elmúlt, majd újra jött és elmúlt. Akkor nem értettem, hogy miért történik ez velem, hiszen fiatal vagyok, nem vagyok egy beteges, gyenge ember.
  

- Úgy érzed, hogy édesapád betegségének tünetei jelentkeztek rajtad?

 - Igen, az ő betegségének tünetei jelentkeztek rajtam.
 

 - Édesapád szellemét átsegítettük a túlvilágra, most jobban érzed magad?

-  Igen! A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem.
 
 

Szellem okozta a magatartásbeli problémákat – viselkedési zavarokat

 
Az unokámat hoztam a szellem-elengedés szertartására, az internetről szereztem tudomást erről a lehetőségről. Magatartás zavarral és sok egyéb problémával küszködött a kisfiú. Most 11 éves a kisfiú, kiderült, hogy 6 éves kora óta egy rosszindulatú szellem volt hozzá kötődve. Ezt a szellemet most sikerült a túlvilágra engedni.
 
szellem-elengedés szertartása után a kisfiú teljesen megváltozott. Lehetett érzékelni az állapotán, hogy megnyugodott.
  

- Milyen volt a szellem elengedés előtt a gyermek állapota. Hol jártak?

 
- Nagyon sok helyen jártunk a gyermek gondjaival, orvostól-orvosig, pszichológusnál, pszichiátriai intézetbe küldték őt. Sehol nem tudtak segíteni. Az általános iskolából (ahová helyileg tartozik) eltanácsolták őt. Mondván, hogy magatartásbeli problémáival nem tudnak mit kezdeni. Magániskolába, alapítványi iskolába kellett a kisfiút beíratni. Borzasztó, miken ment keresztül a család. A probléma nemcsak a gyermekre, az egész családra kihatott.
 
- Én is kértem Hegedűs Máriától a szellem elengedés szertartását, éreztem, hogy valami nincs velem rendben. Az elhunyt szüleim szellemei voltak rajtam. Mária átsegítette szüleim szellemeit a túlvilágra. A szertartás után én is megkönnyebbültem, mert nagy teher volt ez számomra. Nagyon kötődtem a szüleimhez, éreztem, hogy szellemeik itt vannak. Nagyon rossz volt a közérzetem, és a haláluk után jöttek a betegségek. Remélem, gyógyulásom ezek után elkezdődik.
  

Zsigmond – Magyarország királya

 

Abban az időben, amikor Zsigmond király élt, az emberek tudták, hogy a király Isten földi helytartója.

A középkort jelképező legfontosabb alak, a lovag. A lovagok mitológiai, ideológiai erények, álom és valóság egybekapcsolódásának személyiségei voltak. Gondolkodásuk az eszményi civilizáció hordozójaként működött. A mítosz a Magyar Királyság idején elevenen élt. A király alakja is mítikus személyként jelent meg, mint Isten, illetve mint Jézus földi helytartója.
Zsigmond királyról leírják a korabeli krónikák, hogy mindenkit megnyert magának, akivel beszélt, mindenkit, akivel kapcsolatba került. A királyok királyának tartották.
 
Mit tudhatott Zsigmond király? Mi volt az, amivel megnyerte az embereket? Tény, hogy a külseje is erőt sugárzott, nagyon szép ember volt, gyönyörű termettel, szakállal, csillogó szemekkel. Tudott valamit, amiről ha beszélt, a királyok, grófok, bárók, a világ nagyjai, vezetői mellé álltak.
 
Mi határozza meg ebben az időben az emberek lelkiségét, gondolatait? A korszak ideálja a lovagi ideák. A lovagok úgy tartják, hogy az igazság teszi csak és kizárólag szabaddá az embert. Misztikum hatotta át őket, a becsület volt számukra a legfontosabb. Istenbe vetett hitük volt. Szenvedéllyel szolgálták szívük hölgyét. Az álom és a valóság kapcsolódott egybe életük folyamán. Szenvedélyesség jellemezte őket. Szerették a fényűzést, a pompát. Aranyozott vértezetben, becses, színes kelmékben jártak, drágakövekkel ékesített nyergeik voltak. Sisakjaikon tollak lengedeztek. Csodálatos fegyvereik, címereik árulkodnak róluk.
 
A királyt és lovagjait az Istenbe vetett mély hit és a szentek iránti tisztelet kapcsolta össze. Harcolt a nemesség, imádkozott a papság, dolgozott a nép. A király szavatolta a társadalom egyensúlyát. Igazságos volt, minden rossz elnyerte a büntetését.
 
Zsigmond király édesapja IV. Károly volt, akinek második fia volt Zsigmond. IV. Károly első fia, a 3. feleségétől, Annától, a cseh királynőtől született, Vencelnek hívták. Zsigmond 1368-ban született. Anyja, Pomerániai Erzsébet, aki IV. Károly 4. felesége volt. Vencelnek, a testvérének járt a cseh korona, és járt a német-római korona is.
 
Zsigmond brandenburgi őrgróf címet kapott. Zsigmonddal eljegyezték Nagy Lajos király leányát, ezzel járt számára a magyar és a lengyel trón is. A Luxemburgok kelet felé kezdtek el terjeszkedni. Zsigmond rátermett, bátor, tiszteletet ébresztő, határozott, tekintélyt keltő ember volt. Így fogalmaznak a krónikák. A konstanzi zsinat idején egész Európa Zsigmondra figyelt. Szerette volna az egyházszakadást megszüntetni, új egyházreformot létrehozni.
 
Zsigmond király kapta 1387-ben Nagy Lajos pazar örökségét, Horvátország, Dalmácia, Ráma, Bosznia, Szerbia, Halics, Gácsország, Ladoméria, Moldávia, Bulgária. Zsigmond a történelmi Magyarországot tartotta hazájának. Szerette volna, ha meghal, itt temessék el.
 
Nagy Lajos király idejében semmi nyoma nem volt a bárók és a király közötti ellenségeskedésnek. Zsigmond király idejében ezek az erők megmozdultak. Zsigmond 1410-től egy hatalmas birodalomnak lett az ura, 1433-tól a Német-Római Birodalom is fennhatósága alá tartozik.
 
 
forrás: www.fenyforras.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3089870
Hónap: 14140
Nap: 346