Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fátyol 2

Írta: Cobra
Fordította: FehérVándor
Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_18.html

Elérkezett az idő, hogy több információt tegyek közzé az Arkhónokról, mivel egy olyan időszakhoz érkeztünk, amikor is a bolygó sorsa eldől és az embereknek tisztában kell lenni bizonyos dolgokkal, annak érdekében, hogy minél jobb döntéseket hozzanak.

Körülbelül 25000 évvel ezelőtt az Arkhónok kijelentették, hogy a Föld az ő tulajdonukat képezi és a rajta lévő emberek pedig  a foglyaik és rabszolgáik. Egy karantént helyeztek a bolygó köré és minden égi járműnek különleges engedély szükségeltetett a belépéshez. Ez az oka a „be nem avatkozásnak” amiről olyan sokat hallottunk. Az emberi faj túszként volt tartva  mindezen évezredek alatt és miután egy zárt hurkú rendszert hoztak létre, ahol állandóan ugyanarra a helyre inkarnálódtak a lelkek, egy idő után letargia és elkeseredettség lett úrrá az embereken. Az emlékezetvesztésnek hamarosan vége. Június 21-e után a különböző felmentő akciók a galaktikus rokonaink koordinációja alatt intenzívebbé válnak.

A múltban, az egyetlen módszer, hogy egy emberi lény elhagyhassa a karantént a felemelkedés volt, amikor is minden fizikai, éterikus, asztrális és szellemi kötődését el kellet engednie az egyénnek. A közeljövőben egyébként meg fog nyílni az emberiség számára a lehetőség, hogy csillagközi utazásokat hajtsunk végre.

Veil.jpg

Közel a kezdet(The beginning is near) helyett: "Most van a kezdet"

Az Arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld(14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezhessen. A Fátyolt a nem-fizikai Arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. (HAARP-ról bővebben: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/)

A technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát(nem téridő,  kettő nem ugyanaz! szerk. megj.) kvantumszinten és megnehezíti a közlekedést a pozitív földönkívüliek számára(?).  A múltban ez jelentősen hátráltatta a pozitív fajoknak a Földdel való együttműködését.

Amellett, hogy távol tartotta  a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/reporgramozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrális és éterikus programok közül, amelyekkel az inkarnálódott embereket manipulálják:

(Szeretném kiemelni, hogy a rendszer egyrészt jelentősen legyengült, illetve hiszek abban, hogy rajtunk múlik, hogy elveszítse a hatását, emellett mindenkire különböző mértékben tudnak hatni ezek a programok.. Ezekkel az információkkal kutatásom szerint egyedül a teozófiai kiadványokban lehet találkozni és megmondom őszintén ezt nem értem. Miért nem szerezhettünk tudomást ezekről korábban, miért nem volt szó a Lelkünk útja sorozatban, Kryon közvetítésekben, a Beszélgetések Istennel sorozatban, más spirtuális témájú könyvekben ezekről??. Amennyiben volt akkor az én figyelmemet elkerülte. Talán azért, mert anélkül, hogy tudnánk, hogy a rendszer közelít a végleges felbomláshoz, jelentősen megnehezítette volna az életünk és félelemben tartott volna minket. Nem tudom. Kíváncsi vagyok ki mit tud/gondol erről. szerk megj.)

Tehát a programok:

1, A tudatosság csökkentése és a fénytest/Mer-Ka-Ba deaktiválása. Ezt a programot éterikus ún. állohullám(http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81ll%C3%B3hull%C3%A1m_(hang))  rezonancia technológiával tartják fenn.

2, A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása. Ezt a programot éterikus infrahang(http://hu.wikipedia.org/wiki/Infrahang) technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen  nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést.  Ez volt a forrása a rejtélyes hangoknak, amelyek a világ minden táján lehetett hallani 2012 elején és nem a mélyen földalatti bázisok felrobbantása, ahogyan néhányan hibásan állították.  Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül. 

3, Az intelligencia csökkentése. Ezt erős mágneses terek előidézésével  érik el az éterikus agyban illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak eredménye  ködös emlékezet, feledékenység és konectrációhiány.

4, Diszharmónia előidézése a kapcsolatokban. Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásával érik el illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok”(spirutális egyéniség) felé, ismételten infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése és a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.

5,  Szegénység növelése. Ezt hologramok/képek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.

6,  Mohóságra, elhízásra hajlamosítás. Ezt bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.

7, A mindent-látó szem.  Ez egy kémprogram ami az éterikus síkról működik és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja és beszámol róla az Arkhónoknak.

8, Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket  a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkokról  kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus síkokon át a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. ( Hát ezt nem egyszerű feldolgozni, legalábbis nekem nem, én mindig azt gondoltam, hogy a fejlődésünk érdekében nem emlékszünk az elmúlt életekre, de mondjuk azt furcsálltam, hogy más entitások pl: a Plejádiak emlékeznek ezekre. szerk. megj.) Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátyolának” nevezik.

Emellett voltak fizikai implantátumok is, az atlantiszi idők egy részében nagyon “népszerűek” voltak, de aztán Atlantisz eleste után, ezeknek a telepítése abbamaradt.  A második világháború után volt egy próbálkozás, hogy újra megjelenjenek a fizikai implantátumok biochipek formájában, amelyeket aztán az emberiség döntő többségébe sikeresen el is helyeztek( ne felejtsétek, az hogy hivatalosan chipek nem léteztek azokban az időkben, nem jelenti azt, hogy valójában ne léteztek volna szerk. megj.). Ez a fő oka annak, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) kötelezővé tette az oltásokat.  A fizikai biochipek felerősítették bizonyos programozások hatását, de körülbelül két évvel ezelőtt sikeresen el lettek távolítva a teljes népességből egy speciális technológiának köszönhetően, amelyet a távolból is lehet alkalmazni és amelyet az Ellenállási Mozgalom fejlesztett ki. Tehát a félelmek, hogy az Új Világrend keretében a lakosságot mikrocsipekkel látnák el, nem a valóságon alapulnak, mivel ez már korábban megtörtént és ugyanakkor el is lettek távolítva anélkül, hogy bárki is észrevette volna.

Az Arkhónok reaktiválták és megújították a fátyolt 1996 elején miután megtörtént a tömeges ébredés a 90’-es évek kezdtetétől, ami a pozitív fajok közbeavatkozását realitássá tette( Az Arkhónokról bővebben, aki még nem olvasta volna: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol. Ezt körülbelül 200, az asztrális és éterikus síkokon történt nukleáris robbantással érték el. Ezek a nem-fizikai nukleáris robbanások egy hasadást idéztek elő a tér-idő szerkezetében, ami aztán sötét féreglyukakat megnyílását tette lehetővé, amin keresztül rengeteg reptoid árasztotta el az asztrális és éterikus síkokat a világűrből érkezve. A Fátylat ismét meg kellett újítaniuk 2004 decemberében, miután a 2004 júniusi Vénusz átvonulást( ugye ezek 8 éves ciklusokban történnek évszázadonként egyszer szerk. megj.) követően tömegesen ébredtek rá az emberek az Istennői jelenlétre illetve a Plejádiak is végeztek néhány sikeres akciót a bolygó felszabadításának érdekében. Jelenleg, a 2012 júniusi Vénusz tranzit után már nem tudják megerősíteni a Fátylat, mivel nincsen több negatív fizikai vagy nem-fizikai lény a világűrben, akik megszállhatnák a bolygót. Így nagyon-nagyon közel vagyunk a győzelemhez.

A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. Ez a május 20/21-i háló újrahangolástól számítva 7 hónapon belül, azaz december 21-ig mindenképpen megtörténik.

A fizikai Arkhónokokat és a háttérhatalmat sokkal a Fátyol teljes megsemmisülése előtt el lehet távolítani.

A fizikai és nem-fizikai Arkhónoknak van egy terve „Doom33(Végzet33)” kódnév alatt annak érdekében, hogy megakadályozzák a tömeges letartóztatásokat. A terv szerint, amikor a tömeges letartóztatások megkezdődnének, a nem-fizikai Arkhónok okkult rituálékon keresztül megadnák a jelet a Máltai Lovagrenden(teljes nevén Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend,SMOM) és a 33 fokozatú szabadkőműveseken belül található legfontosabb Arkhónoknak. Ők  aztán a katonaságnál és a különféle titkosszolgálatoknál,kormányszervezeteknél található embereiken keresztül kiadnák a a parancsot, hogy akkora káoszt és felfordulást idézzenek elő, amekkorát csak lehet. Ez összhangban van az Armageddon próféciákkal, amelyeket a fizikai Arkhónok nagyon tisztelnek. Mindent megtennének annak érdekében, hogy lássák a bekövetkeztüket. Nem kell félni ezektől az elképzelésektől, mivel a Fény Erőinek részletes tervük van ezeknek a megakadályozására. 

A jezsuiták között lévő fizikai Arkhónok még mindig irányításuk alatt tartják azt a homályos logikájú mesterséges intelligencián alapuló pénzügyi computer programot, amelyről Benjamin Fulford ír legutóbbi cikkében. Az Ellenállás elhelyezett egy vírust a Háló Újrahangolásakor május 20/21-én ebbe rendszerbe és amennyiben a helyzet úgy kívánja, a Fény Erői újratudják indítani a rendszert bármikor.

(Részletek Fulford cikkéből, ha nincs összefüggés egyes mondatok között az azért van, mert kihagytam közülük bizonyos részeket. szerk megj.: „Ahogy a régi mondás tartja, a valóság néha furcsább mint a fikció. Tárgyi bizonyítékok vannak rá, hogy a jelenlegi pénzügyi krízist egy mesterséges intelligencia okozza. Ez a mesterséges intelligencia egy olyan pénzügyi rendszerből született, amely nem a valóságon alapul, hanem lényegében parazita.

Ez az oka annak, hogy a kereskedés nagy része a pénzpiacokon manapság számítógépek által történik. Ezért próbálnak minden emberi kereskedőt eltávolítani a Chicago-i Árutőzsdéről. Ezért van az, hogy egy szűk elit amely még mindig elképzelhetetlenül gazdag életet él, a drónok bevetését szorgalmazza a katonák helyett, akik már nem teljesítik a parancsokat. Ez az oka, hogy az elit által rabszolgasorba és lélekölő munkába taszított fiatalok sokasága a virtuális világban keres menedéket.

A valóság visszavágott és egy végzetes csapást mért erre a sátáni rendszerre.

Ahogy említettem korábbi cikkeimben, az intenzív közvetítése a médiának a pénzügyi krízisről teljességgel figyelmen kívül hagyja „az elefántot a nappali közepén”. A helyzet az, hogy a Föld bolygó lakói akik valós értékeket állítanak elő a valós világban nem hódolnak tovább a pénzügyi szörnynek amelyet a Wall Street és a City of London karöltve a Vatikáni agymosókkal és a Washingtoni keményfiúkkal létrehozott.

Néhányan azt állítják, hogy a harc az ördögi erőkkel évezredek óta tart.

Évezredek óta tartja magát a mondás, hogy valaki „eladja a lelkét az ördögnek” és aztán hirtelen mesés gazdagságra tesz szert.

Azonban ezt a csaló mesterséges intelligenciát könnyedén vissza lehet vezetni a FED, a Nemzetközi Fizetések Bankja(BIS) és más pénzügyi szervezetek számítógépeihez, akik fiat pénzt állítanak elő a semmiből.

Mindenestre a valóság győzedelmeskedni fog, mivel a virtuális valóság nem tud túlélni fizikai alap nélkül. „ Fulford cikk vége.)

A jezsuita fizikai Arkhónok hatalmuk nagy részét elvesztették az emberek fölött az 1848/49-es szabadságharcok folyamán. (Jó volt ezt magyarként olvasni. :) szerk. megj.) A legtöbbjük visszavonult az alsóbb asztrális és éterikus síkokra. Azok akik itt maradtak a fizikai síkon még mindig közvetetten uralmat gyakorolnak az emberiség felett a Rothschildokon keresztül. A Rothschildok nem önállóan cselekszenek, hanem a jezsuita Arkhón uraiktól kapják az utasításokat. 

A 2012-es nyári napforduló(június 21) egy váltópont amikor is rengeteg minden az Arkhónokról és a bolygó helyzetéről el lett döntve. A Sheliak időhullám grafikon egy drasztikus csökkenést mutat az entrópiában június 21-ig, amely egy váltópontra utal. Bővebben a témáról: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/07/a_feny_gyozelme

2012 Sheliak.jpg

Magyarázatok Miczótól, általam feltett kérdésekre:

Kérdéseim:

1, Az Arkhónok beléptetési engedélyére 

2, csillagközi utazásra

3, az éterikus és asztrális testre

4, a biochipekre

5, éterikus nukleáris robbanásokra

vonatkozott.

Miczo:

1, Már részben ismertem a dolgot, mert már olvastam a föld körüli frekvenciazárról, azonban Cobra nagyon pontosan elmagyarázza ezt.

Cobra írásait  nagyon igaznak éreztem eddig is, de most már tudom is hogy az! Teljesen precízen és pontosan ír ezekről a dolgokról, csak sok embernek ez nagyon új még.Azt eddig tudtam, hogy a frekvenciazár a 4.dimenzió 7.-8. oktávja között van, és egy lénycsoport felügyeli a ki és bejutást.

Ez egyfajta biznisz az Ő részükről, negatív entitások tudtak az Ő engedélyükkel a bolygó éteri/fizikai terébe lépni, de ez egy felügyelt beléptetés, pl az annunakik és hibridjeik is így léptek be.Ezek alárendelt fajok, az annunakik pl a drakonidák felügyelete alatt vannak (ezt Cobra is említette), így azok céljait viszik végbe.Cserébe a bolygó teljes energia transzfere felett élősködnek. A bolygó élőlényei által transzformált forrásenergiát eddig kb 95%-ban el tudták rabolni.A multidimenzionális (pozitív) lényeknek a fátyol átjárható lenne, vagyis nekik ez nem gát az 5D felől, de ha megjelennek itt, azonnal támadásra számíthatnak, ezért ez korlátozva volt.

2,Nem tudunk úgy kiszabadulni a karanténból, hogy elutazunk pl egy másik csillagrendszerbe, mert a sötét erők elemi (atomi) szinten kódolták a sötét befolyást az emberbe.Amíg a negatív entitások hálórendszere fennáll, addig nem lehet teljesen szabad ide inkarnálódott lény, mert a hálórendszerbe be vagyunk fűzve.

Ezt nekünk kell feloldani, ez a személyes belső harc a saját sötétségeddel, a fénymeditációk is részben erre hivatottak.

3,Az éterikus test szorosan kapcsolódik a fizikai testhez, tulajdonképp az étertest látja el életenergiával a fizikai testet. Az éterikus sík közvetlen a fizikai sűrűség után következik, valahogy frekvenciában így: szilárd anyag – folyékony – gáz – plazma – kémiai éter – életéter – visszatükröző éter – fény éter – alsó asztrális – asztrálsík – felső asztrális – 5D formai birodalmai – forma nélküli 5D ....

De ez egy elég durva felosztás, óriási frekvenciát fog át ez a skála. A legtöbb ember életlehetőségei, frekvenciája jelenleg az asztrálsíkig ér fel, a viszonylag tiszta életűek belenyúlnak a felső asztrálisba.A felső asztrálisban van pl a Naprendszerben a vénuszi civilizáció.

Az éterikus agy a fizikai agyhoz kapcsolódó energiaháló, amit ha módosítanak akkor közvetlen férnek hozzá az agyhoz. Az éterikus síkról sokkal könnyebb megoldani dolgokat mint fizikai síkon sugárzással vagy mérgezéssel.

4,nagyon valószínű, hogy igen, kaptunk biochipet. De ezt ne úgy képzeld el, mint egy kis elektronikus chippet. Olyan kémiai anyagok bejuttatásáról van szó, ami éterikus frekvenciákkal programozhatók. Pl a higanytartalmú oltások. Az anyag azért lényeges, mert minden anyagnak van egy éterikus rezonanciája is, bizonyos frekvenciákra fogékonyabbak ezek a vegyületek. Éteri szinten létrehozott biochipeket a mostani technikánk és tudományunk nem fog tudni felismerni, ez jóval afölött van. Ahogy Cobra írta globális sugárzással programozzák ezeket.

5, Az éteri szintű nukleáris robbantásokról még nem hallottam, azt viszont tudom, hogy amikor atomot hasítunk (reaktorban vagy bombában az mindegy) akkor az éteri síkon is hasadás keletkezik.A kísérleti nukleáris robbanások megbontják a 3D-s téridőszövetet (erről fotók is vannak a neten) és ezeket a kapukon jönnek be dolgok ahogy Cobra is írja. A negatív fajok nem tudnak a 4D fölé jutni és technikailag jóval alatta vannak az 5D-s fényerők tudásának (akik tetszőlegesen utaznak dimenziók között.) A 4D-s negatív fajok szerintem ezért használnak ilyen durva módszereket dimenziókapuk nyitására, mert korlátozottak ezek a képességeik.

Remélem hasznos információkat kaptatok.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

FehérVándor Forrás:  http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_21.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

iveyepubsi - Fibroblasts thumbs, polyneuritis, protect regarding status journal?

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone No Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122591
Hónap: 15751
Nap: 442