Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bőség = Belső Állapot

A legtöbb ember küszködik a bőség hiányával. Hosszú, spirituálisan vagy anélkül töltött évek múlva, millió gyakorlatot elvégezve, előadást meghallgatva, könyvet elolvasva is tendencia az, hogy a legtöbb embernek nincs “bősége”. Se anyagilag, se más tekintetben az életben. A bevonzó technikák, matrázások, agykontrollozások sorra csődöt mondanak a legtöbb ember életében.

A “miértre” sok helyen választ adtam már korábbi cikkeimben, vagy az Átalakulás Iskolájában, ezért most más módon szeretnék erről beszélni. Plusz – és ez a legfontosabb-  egy olyan égi esemény tükrözi felénk igazságát májusban, ami mindenképpen a bőségről szól. Ezzel kapcsolatban szeretnék néhány nagyon fontos alapgondolatot átadni a “bőséggel” kapcsolatban.

* * *

Május 13-án áll együtt a Nap a Jupiterrel, és nem csak a bika jegyében, hanem a Bika csillagkép nemző része fölött, és a Kos csillagkép nemző része alatt. Már önmagában az együttállás asztrológiai értelemben az anyagi jólét szimbóluma, de ennél természetesen jóval több.

A Nap tulajdonképpen a Jupiterrel karöltve lép be a Bika csillagképbe, amely a termékenység és a vetés szimbóluma. Ebben a stációban most a Hit, az Igazság, a Szeretet, a Bőség elültetésének ideje jön el. A Nap mint a Cselekvő Én és a Jupiter mint a Szeretet és Kiáradás most együtt szimbolizálják a mi életünkben: eljött a bizodalmunk megalapozása ebben az életben.

S itt jön be az, hogy te miben hiszel – és én a hit alatt nem azt a fajta vallásosságot értem sosem, amely egy valláshoz köthető, mert számomra egy tudós is hisz a tudományában, hiszen a szerint éli az életét. Más ember számára amiben “hisz”, az nem valóságos. Mondjuk egy általános iskolás fizika tanár hisz Newton törvényeiben, míg az 50 éve az anyag dimenzióit és a kvantumfizikát kutató tudós eljutott oda, hogy az anyag nem létezik, és a világegyetem nem több a tudat kivetülésénél. Mindkettőnek igaza van a maga szintjén.

Ezt hívom én talán hit-nek, azaz azoknak a törvények összességének, amire alapozod az életedet, ami szerint számodra az élet működik. És itt jön be a csavar, a turpisság.

TE milyen igazságok szerint éled az életed? A világ eddig eléd tárt, a médiából látott és hallott igazságokra? Az általános iskolai tankönyvekben eléd tárt valóság szerint? A különböző vallások és egyházak dogmái és kötései szerint?

Itt van a lényeg, ugyanis Te döntesz minden esetben, hogy mely igazságot fogadod el, és melyet veted el. S MOST, hogy a Nap-Jupiter együttállás belép a Bika nemző részénél a Bika csillagképbe, az anyag megszentelésébe, a Termékenység “mezejére”, most dől el, hogy te milyen “hitet” fogsz elültetni?

Ha téged úgy érzed, hogy korlátoznak a különböző adók, a megszorítások, a kormányok, a gazdasági helyzet, a munkahely – akkor ezt is fogod megtapasztalni.

Mint fent úgy lent, mint lent úgy fent.

Amit látsz, azt hiszed el valóságnak, vagy pedig amit valóságnak hiszel, azt látod? Nagyon nagy különbség van a kettő között.

* * *

A hétköznapok nyelvén megfogalmazva:ha te most éppen azt éled meg, hogy mondjuk szegény vagy. Azaz nem élsz bőségben, s ekkor keresed és várod, hogy kintről majd jön egyszer valami, bevonzol majd valamit, ami egyszer elhoz neked egy jobb helyzetet. Lehet, hogy tennél a jobb helyzetért, de azt tapasztaltad, az a hited a tapasztalataid alapján, hogy ahhoz hogy sok pénzed legyen, ezt és amazt kell csinálnod, ami esetleg Neked nem megy.

Nos, ha így gondolkodsz, akkor soha de soha de soha nem fog eljönni életedbe a Bőség. Kintről soha de soha nem érkezik segítség! Addig, amíg belül nincs csírája a bőségnek.

Mert mi a bőség, legalább is most a Bika csillagkép tükrében? A bőség azt jelenti, hogy neked Van, és ezt árasztod.

Nos, ha neked Nincs, és úgy érzed nincs mit árasztanod, akkor soha de soha nem fog eljönni hozzád a bőség, hiszen az egyszerűen van. Vagy nincs. De ezt kintről bevonzani, kintről megteremteni nem lehet.

Csak előhívni magadból a bőség állapotát. És nem a forintjaid számát, nem az anyagi tárgyaid számát jelenti. Ez a tudatod állapotát jelenti.

ÉS TÖRVÉNYSZERŰ, hogy ha Te bőségben élsz, akkor az életed azt elkezdi visszatükrözni rád! Mint lent, úgy fent.

Ha te szegénységben élsz, akkor bizony ezt fogod úton útfélen megélni életedben. És nem lesz lottó ötösöd, örökös szűk-ségben fognak telni a napjaid, ha Te folyamatosan csak kapni akarsz.

Adj. Adj és áraszt magadból azt, amid van. Ha most éppen semmid nincs, csak a szereteted, akkor adj abból. Mindenkinek. Mint ahogyan a Nap sem nézi, hogy kire süt rá. S ha te azt mondod vagy belül gondolod, hogy ezzel vagy amazzal az emberrel minek legyél kedves, akkor máris nem voltál bőséges.

Ültess! Vesd el a magokat – adj és áradj ki. És ez nem anyagit jelent, ez nem pénzt jelent (de azt IS jelenthet), azaz kezdj el adni abból, amiben hiszel.

És nem éri meg várni az ellenértékét. Az nem adás.

Sőt, most az ültetés, a vetés, a Termékenység ideje van. A mag elhelyezése.

S a bölcs gazda nem várja azt, hogy amit tegnap elvetett, mára gyümölcsöt hozzon! Sőt, ápolja, és gondozza a magocskát, a hajtásokat, megnyesi, egyeli, locsolja a veteményest. Ahol sok van, ott visszavesz. És tudja, hogy idővel munkája gyümölcse beérik.

De MOST a vetés ideje van. Tehát kezdd el látni azt, hogy kis magokat ültetsz az életedben, kis Jupiteri fény-magokat, szeretet-magokat, bőségmagokat adsz át. S ezt ha sóvár kapzsi pillantásokkal, könyvelő-szemmel nézed, hogy ebből mi hasznod lesz majd, s már várod és reméled a sok sok gyümölcsöt egy önző módon – ezzel megölöd a magokat már a kicsírázás előtt.

Az adásban nincs birtoklás, nincs haszonlesés.

* * *

Hangsúlyozom még egyszer – nagyon nem mindegy, hogy Te milyen életet veszel a valóságod alapjául. Mert azt ülteted most el, ezért érdemes odafigyelned. Mennyi fény-telenség, félelem, agresszió és düh van életedben? Gondolj bele, hogy az Vetés idejében minden ilyen gondolatod is ki fog csírázni!

Ez a május egy nagyon különleges teremtő időszak, és bár mindenre és mindenkor elmondható, hogy azt kapod vissza, amit elvetsz, most ez van a fókuszban, a Nap fénye most ezt a stációt ragyogja be.

Tehát májusban különösen fókuszálj arra, hogy mit hiszel el, minek adsz igazat, milyen igazság és bölcsesség vet magot a fejedben, lelkedben. Mi hagyja el a szádat, a gondolataidat? Azaz mit ültetsz Te bele a világodba?

Ezt fogod később learatni.

Úgy is mondhatnám, hogy most van a próbája annak, hogy mi van Benned valójában, mit adsz Te hozzá a világhoz? Mit teremtesz magad köré?

Itt az ideje, hogy megszenteld az anyagi világot magad körül – azaz BELŐLED fakadóan hasd át a világot, azaz Te magad tedd azt termékennyé – és ne kintről várd, hogy majd valaki vagy valami azzá tesz téged. Ne kint várd a lehetőséged – az mindig belül kell, hogy megszülessen. Légy merész, vizualizáld magadat szerethetően, bőségben – ezzel folyasd át a világodat, és észre fogod venni, hogy megtelik azzal, amit beletöltesz.

* * *

Amikor a végére értem a fenti soroknak, azt hittem vége az írásnak. De jött még valami nagyon fontos: nagyon nem mindegy az ugyanis, hogy Te mit hívsz Bőségnek!!!

Erre a legtöbb ember rávágja, hogy sok pénzt ért ez alatt, hogy mindent megtehessen, ne legyen szűk-ségben. De akkor menjünk tovább. Oké, van pénzed, mondjuk a főnkököd (vagy a leendő munkahelyed) azt mondja, hogy “okés, mostantól havi egy milliót fogsz kapni”. Te meg örülsz, mert végre bőség van. Megveszel mindenfélét, amire szükséged volt, kifizeted az adósságodat, szép ruhákat veszel, új autót, és így tovább.

Okés, és most? És ezek után? Ezek után mi lesz a bőségeddel?

Na most, ha továbbra is rabszolga akarsz maradni, akkor azt csinálod majd, amit a többi x milliárd ember: megelégszel azzal amid van, és sírni fogsz, hogy nem tudsz újabb jachtot venni, ugyanúgy sírni fogsz a gazdaság miatt, ugyanúgy keresel jobb befektetéseket, még több pénzt, még több “bőséget” akarsz teremteni magadnak.

Most már azt mondod majd, hogy a gyerekeid miatt csinálod azt egészet. Meg hogy jobb bulikba, jobb cuccokba járhass, vagy bioétkezni is tudj.

Nem tudom látod-e, hogy az életed a remélt és vágyott úgynevezett bőség ellenére is UGYANOLYAN üres és semmilyen marad, csak most már nem foghatod arra, hogy nincs pénzed.

Még egyszer mondom, a bőség nem a pénzt jelenti!!!

A bőség azt jelenti, hogy TE azt éled, AKI VAGY, és azt árasztod, aki vagy!!!

* * *

Megpróbálok Neked megmutatni valamit, egy vizualizációt, ami tud neked segíteni abban, hogy mit kezdj most a bőség hiányával. Ülj le, csukd be a szemed, ahogy ezeket a sorokat olvasod :) és képzeld el azt, hogy most ugyanazért a munkáért (vagy álmaid munkájáért) havi 1 milliót kapsz. Elmondhatod, hogy azért egész jól keresel.

Rendben. ÉS MOST TE MIHEZ KEZDESZ?

Mit fogsz csinálni a “szabadidődben”? Mihez kezdesz magaddal? Ki vagy Te valójában, hogy ha végre kiveszed magad alól ezt az idióta pénzhajhászós játékot, akkor mit fogsz csinálni?

Nagyon sok ember megijed – és szalad vissza a mókuskerékbe, munka + tv kerekébe, csak hogy ne kelljen neki magával foglalkozni. Valld be magadnak, ha te is ilyen vagy – és akkor legfeljebb azért sírhatsz, hogy a börtönöd kevésbé kényelmes, mint akiknek 5 plazmatévéje és ferrarija van a szomszéd cellában.

Utazgathatsz – mondanád. De ha visszatérsz az utazásból, ugyanott folytatod. Jól érzed magad, de ugyanúgy nem tudod, hogy ki vagy te.

Tehát, mit is kezdenél magaddal? Mit is csinálnál valójában?

Ez meg fogja mutatni azt, hogy Te mennyit akarsz látni magadból, és hogy miért is nincs bőség az életedben!!!

Mert minek neked bőség, ha pénz nélkül vagy a pénzzel, de ugyanazt csinálnád? Aki önmagát éli az pénzzel és pénz nélkül is tudja önmagát élni – de valahogy mindig lesz úgymond pénze arra, hogy megcsinálja azt, amit akar. Ne a pénzt keresd – tök fölösleges, mint láthatod.

Hanem azt keresd, hogy hogyan csinálhatod azt, ami vagy – és ehhez jönni fog mindig az pénz.

Az Univerzum tárt karokkal vár téged, ha végre kilépsz a börtönöd falán. Ezt a falat pedig a társadalom rakta oda neked, hogy elhidd azt, hogy ha több pénzed van, akkor leszel boldog.

De ha elképzeled azt, hogy tényleg sok pénzed van, és elképzeled magad milliomosként hosszú távon, rá fogsz jönni, hogy ugyanaz az ember vagy, kicsinyes és szűk-ségben élő, aki voltál, csak most már nagyobb pénztárcával.

Az Univerzum tárt karokkal vár téged, és megad MINDENT NEKED, hogy AZ lehess végre, aki vagy! És ehhez nincs semmire és senkire szükséged – mert Bőségben vagy.

http://csillagmag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089420
Hónap: 14308
Nap: 316