Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energiavámpírok

Érdekes írást találtunk a neten (forrás egy FaceBook-os bejegyzés) 8 pont ahonnan az energiavámpírokat felismerheted:

1. Közel jön, és sokáig marad. Látszólag szívélyes, de valójában inkább csak sirámaival önt nyakon.
2. Különböző indokokkal folyamatosan keresik azok társaságát, akik időt és energiát áldoznak rájuk. Amikor az illető már nem ad többet magából – vagyis megszakítja a játszmát – akkor természetesen hálátlannak bélyegzik őt.
3. Tevékenységük egyáltalán nem tudatos. Fogalmuk nincs, hogy mit csinálnak, egyszerűen szükségük van az élethez az energiára és nem tudnak más csatornából hozzájutni. Ha elmeállapotuk rendben van (ez néha nincs így!) akkor taníthatók arra, hogy megtalálják az Univerzum energia forrásait.
4. Akkor is fárasztanak, ha nem beszélnek egyébként kellemetlen vagy problematikus dolgokról. (Például társaságukban ólmos fáradtság lesz úrrá rajtunk, anélkül, hogy túlságosan figyelnénk, vagy belevonódnánk a társalgásba)
5. Igen gyakori, hogy beteg emberről van szó, akinek valamilyen pszichés és/vagy szervi baja van, és a szervezet energetikai minimumát így próbálja fenntartani; hogy másoktól energiát von el.
6. Folyton utána mennek annak az embernek, akitől egyszer nagy dózisú figyelmet, vagyis energiát kaptak. Ők a “levakarhatatlanok”, akik nem értenek a diszkrét utalásból.
7. Az érzelmi zsarolásból rengeteg energia származik, tehát ha valaki érzelmi zsarolást él át, attól energiát von el a zsarolója.
8. A veszekedés kezdeményezője is energiát akar kapni a másiktól. Ha tehát rendszeresen éljük át, hogy valaki főleg ok nélkül veszekedést kezdeményez velünk, akkor szintén egy energia-tolvajjal állunk szemben.

Az Internet maga is egy energiaáramlási csatorna. Talán még fel is erősödnek az energiák, leomlanak a gátlások, és minden érzelem (negatív és pozitív is) nagyon felerősödik. Nos, a net egy ideális csatorna az energiavámpírok számára. Valószínűleg sokkal több energiát nyernek a netes veszekedésekből, mint amennyit az életben nyernének ..ők azok, akik annyira fontosnak érzik a netes pörgést, hogy éjszaka is a gép előtt ülnek és kötekednek, veszekednek, okoskodnak stb.. Tehát azok, akik szemmel láthatólag az agresszió és az indulatkeltés szándékával kommentelnek, valójában nincsenek tudatában annak, hogy ők energiavámpírok, és ily módon „betegek”. A kötekedő kommentek nekik nagyon jók, mert energiát nyernek belőle – az ellenérdekelt fél pedig vagy időben felismeri az energiavámpírt és tesz ellene, vagy hagyja, hogy elrabolják az energiáit.

Trollnak nevezzük az internetes közösségben azokat a fórumrombolókat, akik sértő, kihívó hozzászólásokkal igyekeznek provokálni fórumozó társaikat, kommentjeiket mintegy csaliként használva arra, hogy hálójukba áldozatokat szerezzenek. Jellemzően abban lelik örömüket, ha a közösség tagjai között viszályt szíthatnak, ha véget nem érő veszekedéseikhez partnert találnak. Ezen konfrontálódások vége az esetek többségében személyeskedésbe, sértegetésbe fullad…A trollok valójában végtelenül magányos, szociálisan sikertelen, kisebbségi komplexussal küzdő emberek, akik a világháló közösségi terein véghezvitt izmozással próbálják elhitetni magukkal, hogy hatalmuk van.

 

http://www.emberiseg.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3122610
Hónap: 15729
Nap: 438