Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek az Új Világrendről - "az a gyanús, ami nem gyanús"

Csak azok nem hiszik el az összeesküvés tényét, akik nem olvasnak, tanulatlanok és ostobák, akik csak a munkájuknak élnek. Tudjuk, hogy az egyközpontbol irányított világkormány alakulóban van és az átalakulás hamarosan teljesen végbemegy. Tudjuk, vagy legalábbis tudhatnánk, hogy a világstratégia valóság, mert az Új Világrend hívei és beavatottjai beszélnek, de a mainstream vonal agybamosott, s így a fősodtratú médiák áldozataként, nem vagyunk képes meglátni a valóságot. Ez a globális-média hatalma. Ez a tudat rabszolgasága.

„Hogy valóra váltsuk a világkormányt ahhoz szükséges, hogy kitöröljük az emberi elméből az individualizmust, a családi hagyományokhoz fűződő hűséget, a hazafiasságot és a vallásosságot..” – Brock Adams, a WHO elnöke

„Nem valósíthatjuk meg az Új Világrendet anélkül, hogy vérben ill. szavakban és pénzben, meg ne fizetnénk azt.” - Arthur Schlesinger Jr., ' CFR 1975 augusztus.

„A világkormány katonailag beavatkozik minden olyan ország belügyébe, amelynek ténykedése helytelen.” – Kofi Annan

„Rockefeller és szövetségesei megalkotják az egy-világ kormányt a superkapitalizmus és a kommunizmus elegyéből ugyan azon sátor alatt, minden az Ők felügyelete alatt. …úgy értem összeesküvést? Igen, úgy. Megvagyok győződve erről a dologról, nemzetközi szinten, generációk óta tervezik és elképesztően gonoszul elszántak.” Larry P. McDonald, kongresszusi tag 1976, lelőtték egy repülőgépen.

„A világ ezért megragadhatja a lehetőséget (Perzsa-öböl válságát), hogy beteljesüljön a hosszú ideje ígért Új Világrendet, ahol a különböző nemzeteket összefonódnak egy közösségbe, valóra váltva ezzel az emberiség univerzális vágyát.” George Herbert Walker Bush

"Mi most egy globális átalakulás szélén vagyunk. Mindannyiunknak szüksége van egy nagy válságra és a nemzetek elfogják fogadni az Új Világrendet" -David Rorkefeller.

"Az összeolvadás…századunk új valósága, kormányunk intézményét mélyen érintő nemzeti és nemzetközi átalakulásával. 2012-vel ennek a változásnak teljes mértékben végbe kell mennie gazdasági és politikai életben egyaránt…”

„Lesz világkormány, ha tetszik hanem, leigázással (meghódítással) vagy beleegyezéssel.” -James Warburg CFR-os tag bejelentése a külföldi kapcsolatok bizottsága előtt 1950 február 17.-én.

A háttér erők létezéséről Disraeli brit miniszterelnök ezt mondotta 1856. július 14-én, a Brit alsóházban:

"Van egy hatalom Olaszországban, amelyről alig teszünk említést ebben a házban.... a titkos társaságokra gondolok... Nincs értelme tagadni, mert lehetetlen eltitkolni, hogy Európa nagy részét - egész Olasz- és Franciaországot, valamint Németország nagy részét, hogy más országokat ne említsünk -, titkos társaságok egész hálózata vonja be, ahogyan a föld felszínét behálózzák a vasútvonalak. És melyek a céljaik? Nem is kísérlik elrejteni. Nem akarnak alkotmányos kormányzatot; nem akarnak megreformált intézményeket... a föld tulajdonát akarják, elűzni a jelenlegi birtokosokat és véget vetni az egyházi intézményeknek. Néhányuk ennél is tovább megy..." "A világot egészen más személyek kormányozzák, mint ahogy azt a kulisszák mögé nem látók képzelik. Az a hatalmas forradalom, amely jelenleg van készülőben Németországban, jelentősebb reformot fog jelenteni, mint az első.


"Háromszáz ember, akik közül mindegyik ismeri a másikat, irányítja a kontinens sorsát, és ők választják ki utódaikat is környezetükből... A pénztőke (Hochfinanz) hivatott arra, hogy a császárok és királyok helyett kézbevegye a kormányok gyeplőit" - Walter Rathenau, - kiemelkedő szocialista politikus, a Rothschild család pénzügyi tanácsadója, a B'nai B'rith rend tagja 1909. december 25

"A valódi háromszázak óvatosak és az a szokásuk, hogy letagadják hatalmukat. Ha hozzájuk fordul, akkor így válaszolnak: mi semmiről sem tudunk; olyan üzletemberek vagyunk, mint a többiek. Másrészt jelentkezik nem háromszáz, de háromezer kereskedelmi tanácsos, aki harisnyával és művajjal kereskedik, és azt mondja: mi vagyunk azok. Névtelenségükben rejlik a hatalmuk... Egyikük a jezsuitáknak dolgozik, másikuk a Kuria megbízottja. Megint egy másik olyan külföldi egyesület képviselője, amely a porosz állam legnagyobb hitelezője. Mindez bizalmas. Nézze: a szokásos módon nem könnyű ezekkel az emberekkel találkozni. Elutasítják a közeledést." - Frank Wedelkind  1963. február 7.

"Csupán háromszáz ember, aki mind személyesen ismeri egymást, határozza meg Európa sorsát. Utódaikat is maguk választják ki kíséretükből. Ezek az emberek minden szükséges eszközzel rendelkeznek ahhoz, hogy véget vessenek annak az államformának, amelyet ésszerűtlennek ítélnek." - Frank Wedelkind   1921. december 24

"A látható kormány mögött trónol egy láthatatlan kormány, amely nem tartozik hűséggel a népnek, és nem ismeri a felelősséget. Az államférfi feladata ennek a láthatatlan kormánynak a megsemmisítése, a korrupt üzlet és a korrupt politika közti szövetség széttörése." - Theodore Roosevelt, az Egyesült Államok 26. elnöke, 1912


"Az Egyesült Államok kereskedelmének és iparának még a legnagyobbjai is félnek valakitől, félnek valamitől. Tudják, hogy létezik valahol egy hatalom, amely olyan szervezett, kifinomult és mindenre figyelő, olyan összefonódott és mindent átható, hogy jobban teszik, ha nem beszélnek hangosan, amikor elítélőleg nyilatkoznak róla." - Woodrow Wilson, aki nemcsak az Egyesült Államok 28. elnöke, de tekintélyes történész, egyetemi tanár és a Princeton Egyetem elnöke is volt.

"…a politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami megtörténik, biztosak lehetünk abban, hogy az így lett eltervezve." - Franklin Delano Roosevelt, 1933-tól 1945-ig volt az Egyesült Államok 32. elnöke.

"Amerikában 60 család ellenőrzi az egész ország vagyonát... A lakosság egy harmadának nincs elfogadható lakása, ruházata és alultáplált... A Közmunkahivatal programjain résztvevők 20%-a a nagyfokú alultápláltság következtében nem képes végig dolgozni egy munkanapot... Szándékomban áll kiűzni a pénzváltókat a templomból." - Franklin Delano Roosevelt

"a jövő pénzembere a világot átfogó irányítási rendszer egyik kulcsszereplője lesz, függetlenül attól, hogy visel-e valamilyen hivatalos címet vagy sem. Az üzletemberek következő nemzedékének a többsége az új világrend kialakításával és fenntartásával lesz elfoglalva, amely az egyetlen alternatívának tűnik a népirtással szemben." - Arnold Toynbee brit történelemfilozófus, a London School of Economics tanára, aki 40 éven át, 1925-től 1965-ig a tekintélyes Royal Institute of International Affairs igazgatója volt.

A "Tragédia és remény" 324. oldalán a következő olvasható a pénzvagyon tulajdonosok nemzetközi hálózatának céljáról: "...ez nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerét, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét. Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon kontrollálnák összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak..." - Carroll Quigley amerikai egyetemi tanár, a washingtoni Georgetown Egyetem, a Princeton Egyetem és a bostoni Harvard Egyetem köztiszteletben álló professzora volt.

"Létezik és már egy emberöltő óta létezett a múltban is egy nemzetközi angolbarát hálózat, amely bizonyos mértékig úgy működik, ahogyan a radikális jobboldal gondolja, hogy a kommunisták tevékenykednek. Ez a hálózat, amely a Kerekasztal Csoportokkal azonosítható, nem idegenkedik attól, hogy együttműködjön és gyakran együtt is működik a kommunistákkal vagy más csoportokkal. Jól ismerem, hogyan fejti ki tevékenységét ez a hálózat, mert az 1960-as években lehetőséget kaptam arra, hogy két éven keresztül tanulmányozhassam zárt, irattári anyagait és titkos feljegyzéseit. Nincs semmi ellenérzésem a hálózattal vagy céljai többségével szemben, mert életem nagy részében közel álltam hozzá és eszközeihez. A múltban is és most is ellenzem azonban néhány politikai nézetét, nevezetesen azt a hitét, hogy Anglia elsősorban nem európai, hanem atlanti hatalom és szövetkeznie, sőt szövetségi államot kellene alkotnia az Egyesült Államokkal és továbbra is el kell különülnie Európától; de a fő véleménykülönbséget az okozza közöttünk, hogy a hálózat ismeretlen akar maradni, én viszont meg vagyok róla győződve, hogy történelmi szerepe elég fontos ahhoz, hogy tudjanak róla az emberek...” - Tragédia és remény.

"Miért ne csatlakozzunk egy olyan titkos társasághoz, amelynek kizárólag egyetlen célja a Brit Birodalom kibővítése azért, hogy az egész civilizált világ brit uralom alá kerüljön, hogy visszaszerezzük az Egyesült Államokat, hogy az angolszász faj egy birodalmat alkosson." - Cecil Rhodes angol pénzember

 

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089476
Hónap: 14292
Nap: 322