Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Látogatás az Ellenállási Mozgalomnál

Kedves Olvasók,

ez a cikk az egyetlen interneten fellelhető forrás az Ellenállási Mozgalomról Cobra leírásán kívül és fantasztikusan alátámasztja Cobra jellemzését, néhány érdekes plusz információval kiegészítve azt. Cobra egy személyes üzenetváltásban rendkívüli minőségű/tisztaságú információforrásnak nevezte Ishtar Antarest ill. az Ishtarral folytatott levélváltásomban ellenben ő titulálta Cobrát rendkívül megbízhatónak és hitelesnek. Az oldal ahol találtuk a cikket nem Ishtar oldala.
A Mennyei Beavatkozás Második részén dolgozunk, holnap reggelre minden bizonnyal kint lesz.

FV

Látogatás az Ellenállási Mozgalomnál 

Írta: Ishtar Antares

 Fordította: Benedictus

 Forrás:http://www.luisprada.com/Protected/journey_into_the_resistance_movement.htm

  Eredetileg megjelent: 2004.január 22-én


A szerző Szlovéniában él, Ljubljanában.
Aki nem olvasta Cobra cikkét az Ellenállási Mozgalomról, az itt elérheti, először ezt ajánlanám megtekintésre: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom

Az Ellenállási Mozgalom jelentős része az X-Bolygóról érkezett a Földre 1999 decemberében, teleportkamrák segítségével. Földalatti bázisokban telepedtek le, amelyek  a Sötét Erők és az Agarthai Királyság  a Szervezettel szövetségben vívott harcának eredményeképp ürültek ki. A Szervezet az Ellenállási Mozgalom előfutára volt, és egyben egy fontos társulás a Sötétség elnyomása ellen az emberi történelem során. 1975 és 1999 között a központi parancsnokságuk New York alatt  kb. 300 méter mélyen a földalatti metróhálózat alatt volt. Amikor a Szervezet meggyengült erői kiegészültek az Ellenállási Mozgalom X-bolygóról érkezett tagjaival, közösen újranyitottak számos földalatti lakóhelyet/támaszpontot, és új helyre költöztették a központi parancsnokságukat.

across-the-universe.jpg

Jelenleg (2004-es a cikk! . szerzői megj.) az Ellenállási Mozgalom legtöbb támaszpontja nagyobb felszíni városok alatt található 30 méter és 13-14km közötti mélységben. A legtöbb 50 és 500 méter közötti mélységben van. Mindegyik hermetikusan zárt, és teljesen el van szigetelve a felszíni élettől/behatásoktól, mint pl: vírusoktól, portól, szennyezett levegőtől, mikro- és nanochipektől... A lakóhelyek/támaszpontok speciális módon lettek a föld alá építve úgy, hogy elkerüljék a felszíni civilizáció által épített földalatti eszközöket és építményeket, mint pl.elektromos vezetékek, csatornák, földalatti metróvonalak, bányaalagutak, katonai támaszpontok, víztárolók, olajvezetékek és fúrótornyok, kutatólaborok, kutatóállomások, stb. A legfontosabb támaszpontjai az Ellenállási Mozgalomnak az alábbi városok alatt találhatóak: New York, Los Angeles, Salt Lake City, London, München és Ljubljana. A felszínhez közeli bázisokat néha napfénnyel világítják meg, amit egy erre a célra épített tükörrendszerrel irányítanak a föld alá. A nagyon mélyen lévő bázisok bárhol elérhető  ingyenenergiával működő fénykamrák kiáradó szórt fényével vannak megvilágítva. Ezek a helyek hőszigeteltek, ugyanis a földkéreg hőmérséklete több mérföld mélységben igen magas.(A geotermikus gradiens a felszín alatti hőmérsékletnövekedés mérőszámaként használt mutató, az egységnyi mélységváltozásra jutó hőmérsékletváltozást fejezi ki. Ez átalagosan 3°C /100 m világszerte, ám nálunk Magyarországon  5-7 °C /100 m között mozog, mivel a Pannon-medencében vékonyabb a földkéreg az átlagosnál. szerzői megj)

Az Ellenállási Mozgalom szerkezeti felépítését tekintve három körből épül föl. A belső kör néhány tucat főből áll, ők az Ellenállási Mozgalom vezetői. Kizárólag kivételes képességekkel és tehetséggel rendelkező, óriási felelősséget vállalni képes egyének jelentkezhetnek ezekre a posztokra. A középső kör több százezer tagból áll, akik különleges adottságokkal bírnak a tervezés, szervezés, kutatás-fejlesztés, pszichológia, orvoslás, gyógyítás, spiritualitás, kreativitás, művészet, zene területén. A külső kör a katonai erők. Ők nem a felszíni világ értelmében vett katonákat jelentik, hanem tapasztalt intergalaktikus harcosokat, akik nem csak nyers erővel küzdenek, hanem emellett spirituális fejlettségük is magas szintű. A céljuk, hogy felszabadítsák a Föld felszínét a Sötétség Erőitől, és hogy támogassák az emberiséget egy új civilizáció felépítésében.

A Sötétség Erői még mindig akadályozzák szinte minden tevékenységét az Ellenállási Mozgalomnak a katonai fölényükkel (Figyelem, a cikk 2004-es, azóta ez már nem igaz!!  szerk. megj) Az Ellenállási Mozgalomnak megvannak az eszközei, hogy az emberiség minden betegséget meggyógyítsák, felszámolják a szegénységet és használja is fogják ezeket az eszközöket, amint a háttérhatalom megbukik. Az Ellenállási Mozgalomnak ezen felül óriási anyagi erőforrásai is vannak, több mint 100 000 milliárd(100billió, a világ éves GDP-jének a 1,5 szerese. szerzői megj.) dollár. Ez a hatalmas pénzmennyiség jelenleg el van zárva, de felhasználásra fog kerülni az emberiség javára, amint a Fény győzedelmeskedik a Földön. ( Ahogy a Cobra eredeti cikkében fel van tüntetve, ez az alap ki lesz egészítve más pozitív csoportosulások forrásaival. szerzői megj.)

Az Ellenállási Mozgalomnál nincs szükség pénzre, mert a technológiájuk ellátja őket mindennel, amire szükségük van az életben. Csak kisebb mennyiségű pénzt használnak a felszíni tevékenységeikhez, ami jelenleg még nem gyakori(2004.. szerzői megj.). Az Ellenállási Mozgalomnál mindenki azt a feladatot végzi, amihez a legtöbb tehetsége van. Senki sincs munkára kényszerítve. Minden munkát belső indíttatású alkotási vágyból végeznek. A tehetségeket támogatják és bátorítják, ellentétben a felszíni életben tapasztalt elnyomással. A művészek szabadon alkothatnak, legyen szó akár zenéről, festészetről, vagy szobrászatról. Az Ellenállási Mozgalom középső körében különleges múzeumok vannak, Atlantiszról és más magaskultúrákból származó művészeti alkotásokkal, különösen a görög-római időkből származóakkal, melyek az inspiráció forrásaként szolgálnak. Az Ellenállási Mozgalomnál mindenki hozzáférhet a fontos információkhoz, melyeket a Plejádi információs hálózat szolgáltat. Az alapvető társadalmi egység a felszíni élettel ellentétben nem a család, hanem a lélekcsalád, ahol az emberek lelkeik hasonlósága, kapcsolódása, annak összhangja alapján gyűlnek egybe. A kapcsolatok sokkal nyitottabbak, az érzelmi és szexuális energiák szabadon kifejezhetőek. Ennek ellenére kapcsolataik nem mindig felhőtlenek, ugyanis az Ellenállási Mozgalom még nem heverte ki érzelmileg a néhány évvel ezelőtti, Sötétség elleni harcokat.

A tudomány és technológia nagyon fejlett az Ellenállási Mozgalomnál. Az Ellenállási Mozgalom aktívan együttműködik a Galaktikus Konföderációval, melynek az egész Naprendszerben támaszpontjai vannak. Teleportkamrákat használnak nagy távolságokra, különösen az Aszteroida-övbe és az X-bolygóra való utazáshoz. Az Ellenállási Mozgalom materalizáló kamrákat/berendezéseket használ, hogy bármit amire szükségük van megteremtsenek az éterikus szubsztanciából. Ezeket a kamrákat használják gépek, felszerelések, mindennapi tárgyak és élelem előállítására. Néhányan inkább maguk készítik az ételüket hagyományos módon – maguk termelik a zöldséget, és maguk is főzik meg. A szabad, mindenhol jelenlévő energiát termelő berendezések a fő energiaforrásai az Ellenállási Mozgalomnak, melyek fizikai energiát termelnek az éterből/éterikus anyagból (másnéven zéróponti energia/vákuumenergia/Energiamező/Forrásmező – a szerk. megj.) Emellett  tachion energiát használnak, ami nem az elektromágneses sugárzáson alapul, hanem a fény tiszta forrású energiáján. A tachion vevőkkel lehetségessé válik a fizikai anyag tachionokkal való átsugárzása/feltöltése, ami így tiszta fényt kezd kibocsátani. Ezt a folyamatot nevezzük „tachionizációnak”. Ezen technológia segítségével csodálatos frissítő italokat készítenek, melyek egyben életelixírek is, mivel megújítják a test sejtjeit.

Az embereknek nincsenek egészségügyi bajaik, kivéve a ritka érzelmi eredetű tüneteket. Az ezekből szövődő esetleges  belső szervekkel kapcsolatos bajokat pedig nem sebészeti operációkkal oldják meg, hanem speciális materializáló berendezésekkel. Biotechnológiával foglalkozó kutatóik úgynevezett biobőrt fejlesztettek ki, ami képes begyógyítani bármilyen fizikai sérülést pár pillanat alatt. A nanotechnológia használatával apró robotokat fejlesztettek ki a vírusok és káros biochipek elleni védekezéshez és azok megsemmisítéséhez. Számítógépes programozóik betörtek a Sötét Erők központi rendszerébe.

Az Ellenállási Mozgalom Spirituális vezetését Atlantiszi Hálózatnak nevezik. Az Atlantiszi Hálózat is három körből áll. A belső körben van az a néhány tucat pap Atlantiszról, akik ezelőtt 25 ezer évvel vonultak le a  felszínről. Még mindig ugyanabban a fizikai testben élnek, mivel elérték a halhatatlanságot. Mindeddig teljes egészében elzárkózva éltek a felszíni világtól, annak érdekében, hogy érintetlenül fenntartsák tudatosságuk tisztaságát. Ők az utolsó, teljesen eredeti formájukban fennmaradó atlantisziak (tudomásom szerint Atlantisz és Lemúria pozitív lakosságának egy apró töredéke még a katasztrófák előtt leköltözött a föld alá Észak-Amerika nyugati parti hegyeibe {Shasta-hegy: Telos földalatti városa}, valamint Dél-Amerika hegységeibe {pl.Tayos-barlang}, illetve egyesek szerint a világ számos más pontján hegyek alá  {olvastam már Erdélyt is}, ahol azóta jelentős létszámú fejlett pozitív civilizációt hoztak létre, melyek összeköttetésben állnak egymással; erről bővebben: http://www.foldimennyorszag.hu/AGHARTA%20-%20Telos.html  szerzői. megj.). Egy különleges energiájú ponton élnek együtt a Himalája belsejében, és speciális módon kapcsolódnak a Felemelkedett Mesterek Nagy Fehér Testvériségével(Great White Brotherhood), és a "Világ Mesterével", Sanat Kumarával. A céljuk, hogy a Felemelkedett Mesterek és a nem-felemelkedett emberek közti üzenetek közvetítői legyenek.

A középső kört az Atlantiszi Hálózatban az a néhány száz személy alkotja, akik kizárólag a belső körrel és a Galaktikus Konföderációval állnak kapcsolatban. Céljuk, hogy megőrizzék Atlantisz örökségét. A külső kör néhány ezer tagot számlál, akik fizikai kapcsolatban állnak az Ellenállási Mozgalommal, és spirituális útmutatást nyújtanak számukra egy misztériumiskola által, ami közvetlen utódja a régi atlantiszi misztériumiskoláknak. Alkalmanként befolyással vannak a magasabb mentális síkok útmutatásaira nyitott felszíni lakókra is feléjük küldött spirituális sugalmaikkal. A múltban a felszínről néhány magasan fejlett egyént befogadtak az Atlantiszi Hálózat középső, vagy alsó köreibe. Néhányan közülük már elérték a Felemelkedést, néhányan elhagyták a Földet, egyesek pedig még mindig tagjai az Atlantiszi Hálózatnak. Az Atlantiszi hálózat földalatti palotái gyönyörűek, kristályokkal vannak ékesítve és vízesések veszik körbe. Ezekben a kristálytemplomokban őrzik Atlantisz örökségét azokra az időkre tartogatva, amikor a felszíni világon létrejöhet Új-Atlantisz.

 golden_temple1_1.jpg


http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123939
Hónap: 15280
Nap: 577